/spanien/barcelona/forum/4534.aspx/spanien/barcelona/forum/4534.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona MabastB
2014-07-12 01:23
Har tidigare varit lite emot en värvning av Suarez men när man ser en video som denna kan man inte undvika att känna sig otroligt spänd och ivrig över att se honom spela i våra vackra färger. Visca!
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-12 00:54
Jag kan inte låta bli att bli förhoppningsfull när det gäller Benatia. City sägs värva Mangala trots att tidigare rapporter sagt att de varit ute efter Benatia. Varför har de ändrat sig? Mangala är varken billigare eller bättre. Hade varit helt sjukt om vi värvat Benatia och Hummels efter VM. Vågar inte tro på det, men samtidigt är båda fortfarande "tillgängliga". Förstår inte varför Barca så gärna vill ha just Mathieu och Marquinhos när de enligt uppgifter har bättre mittbackar på "Plan B-listan". Det blir spännande att se vem som ansluter, för jag förmodar att vi faktiskt värvar någon denna gång. Hoppas Valencia står på sig när det gäller Mathieu.
Barcelona zick9
2014-07-12 00:52
Garay såldes nyligen för €6... Och PSG köpte David Luiz för €50m haha
Barcelona Heisenberg
2014-07-12 00:09
@DM1982:


Det tragiska är ju att de lyckas få alla från huvudstaden att faktiskt tro att de hellre ville till dem egentligen. Tycker synd om de i Spanien som endast läser en av dessa tidningar - snacka om att få en skev bild av världen!
Barcelona Mido
2014-07-12 00:09
[QUOTE=the cameroonians]Mido Inte för att vara konspiratorisk, men det står helt klart att Alexis såldes just för att finansiera köpet av Suárez - inget annat. __________________________________________________ Sen, bara för att förtydliga så är det helt okej att köpa spelare för extrema summor och ändå titulera sig Més Que un Club. Men när man tillsätter en president utan att använda ett demokratiskt tillvägagängssätt, då är det inte Més. Och när man som president uttalar sig om att "svarta barn tar katalanska platser i la masia" - då är det inte heller Més. Liksom att sätta ett reklamnamn på Camp Nou inte heller är Més - arenan som genom tiderna varit det enda stället som katalanerna fick prata sitt eget språk och uttrycka sitt missnöje över diktaturen. Att stipulera att "alla är välkomna" rimmar inte heller med att sedan förbjuda personer som inte bor i Katalonien att bi medlemmar. Inte så mycket Més där inte. _________________________________________________ Det är en ny tid, och Barcelona har via ledningen alltmer börjat anpassa sig och låta pengarna, och därmed andras inflytande, styra. Och det är väl okej om man tittar på det sportsliga, men det är en piss i ansiktet på de som faktiskt levt "Més" och som försvinner ut bakvägen. Legender, spelare, tränare, medlemmar och fans. [/QUOTE] Håller med dig i varje punkt,, men den tiden är förbi tyvärr,, nu är pengarna som styr, glöm inte alla sponsorer som vill se eller kräver framgång. Vi kan inte vänta i 10-20 år för att få en Messi eller xavi. Alla vill ha snabba Cash.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2014-07-12 00:07
Nej, det känns inte som samma Barca, för 10 år sen köpte vi Henke då började jag följa det här laget. En frisk fläkt från ett lag med vita tröjor med massa divor. Hur fan blir det nu. Jag kan inte köpa hemma tröjorna ens för airways skiten,köpte borta tröjan för att stötta katalunien. Suck, jag har viaplay så började kolla mkt på Pl och liverpool blev mitt favo lag där. Suarez är bra men köp en mittback och greizman istället.
Barcelona koeman92
2014-07-11 23:57
@DM1982:


Haha första man tänkte på när man såg bilden var "äe fyfan om Ronaldinho hade gått till Real!".
Barcelona Blaugrana91
2014-07-11 23:56
the cameroonians Jag är övertygad om att Sanchez lämnade främst för att han själv kände att han inte skulle få plats, det säger sig självt. Sen självklart för att göra värvningen av Suarez lättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-07-11 23:38
Mido

Inte för att vara konspiratorisk, men det står helt klart att Alexis såldes just för att finansiera köpet av Suárez - inget annat.
__________________________________________________

Sen, bara för att förtydliga så är det helt okej att köpa spelare för extrema summor och ändå titulera sig Més Que un Club.

Men när man tillsätter en president utan att använda ett demokratiskt tillvägagängssätt, då är det inte Més.

Och när man som president uttalar sig om att "svarta barn tar katalanska platser i la masia" - då är det inte heller Més.

Liksom att sätta ett reklamnamn på Camp Nou inte heller är Més - arenan som genom tiderna varit det enda stället som katalanerna fick prata sitt eget språk och uttrycka sitt missnöje över diktaturen.

Att stipulera att "alla är välkomna" rimmar inte heller med att sedan förbjuda personer som inte bor i Katalonien att bi medlemmar. Inte så mycket Més där inte.
_________________________________________________

Det är en ny tid, och Barcelona har via ledningen alltmer börjat anpassa sig och låta pengarna, och därmed andras inflytande, styra.
Och det är väl okej om man tittar på det sportsliga, men det är en piss i ansiktet på de som faktiskt levt "Més" och som försvinner ut bakvägen.
Legender, spelare, tränare, medlemmar och fans.
Barcelona B.BOSS
2014-07-11 23:35
[QUOTE=baaarcaa]Någon som vet om Bravo kommer att agera cupmålvakt såsom PInto gjorde? [/QUOTE] Av tradition i alla ligor agerar andra målvakten som första målvakt i cup sammanhang.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-07-11 23:35
True story : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona baaarcaa
2014-07-11 23:29
Någon som vet om Bravo kommer att agera cupmålvakt såsom PInto gjorde?
Barcelona Cule4life
2014-07-11 23:18
Såhär ser alltså läget ut för tillfället. Ut: Valdes - Puyol - Cuenca - Bojan - Fabregas - Tello - JDS - Alexis In: TerStegen - Bravo - Masip - Rakitic - Rafinha - Deulofeo - Suarez Truppen utöver transfers: Alves - Montoya - Batra - Pique - Alba - Adriano - Macherano - Song - Roberto - Sergio - Iniesta - Xavi - Pedro - Messi - Neymar Ser ganska komplett ut på pappret om man lägger till 2 mittbackar och 1 Cuadrado som ska agera som Alexis ersättare. Säg att mittbackarna är Hummels och 1 backtalang mellan Marquinhos-Balanta-Mangala-Laporte. Då hade jag varit riktigt nöjd faktiskt. Hade inte kunnat begära mkt mer. Skulle velat se att man säljer Song också för 10-15 milj. Det hade vart perfekt.
Barcelona Bentley King
2014-07-11 23:18
[QUOTE=LeoMessi]Det är ingen som vill betala för bojan. Killen lånades fan ut oftare än VHS-filmer gjordes för 16 år sedan. [/QUOTE] HAHAHAHAHAHA!! Klockren!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-07-11 23:16
Skriver från mobilen,, stavfel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-11 23:16
@Rambla~:


Vart har du läst dessa rykten? "Annars får det vara". LOL. Vi behöver mittbackar oavsett vad.
Barcelona Mido
2014-07-11 23:15
Grabbar låt oss tänka lite seriöst å framför allt logiskt. Vi sålde alexis, vem vill ni ha istället för honom, ni kommer att säga Pedro, ok visst, men räcker det? Nej vi måste ha en reserv eller en stjärna,, ok absolut, vem då? Ni kommer att svara Reus, billigare å grym. Men mina kära vänner, Reus är skadad, hyr länge vet jag inte,, men vi fick Suárez, varför är de flesta här är inte nöjda. Han var nära Madrid i många år, å vi var lite oroliga om han skulle spela för de... Men vi har honom, hans pris är rätt, PL:s nästa spelare, bästa målskytt å tack vara honom så såg han till att Liverpool spelare CL. Backarna kommer för eller senare, ha tålamod. Vi har värvat toppspelare hittills å jag tror att det var ett av Messis krav när han kritade på nya kontraktet. Vi måste vara i topp igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-11 22:41
Det är ingen som vill betala för bojan. Killen lånades fan ut oftare än VHS-filmer gjordes för 16 år sedan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-07-11 22:39
SoM_Un Vi ska vara glada om vi får 2 kr för honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-07-11 22:18
NoGo™

ännu en spelare vi donerar bort alltså
Barcelona NoGo™
2014-07-11 22:17
Barcelona forward Bojan Krkic (23), back from loan at Ajax, is close to joining Deportivo. Final talks ongoing. [onda cero]
Barcelona SoM_Un
2014-07-11 22:14
haha så jävla rolig. se länk grabbs:D
Barcelona Aléx
2014-07-11 22:02
Més que un club...mer än en klubb, vi kan inte vinna titlar med det och la masia producerar inte Xavi, Iniesta och Messi varje säsong. Om våra barnbarn har tur kanske dem ser en ny Messi/Xavi eller Iniesta från la masia. Vi måste förstärka laget på varje position, vi måste vara topplag och vi måste vinna titlar. Barca är en fotbollsklubb inte dotterbolag till röda korset, vi kan inte sluta värva spelare för att vara "unik" och inte som alla andra lag. Bra spelare ger titlar, titlar ger cash och med pengar klubben mår bra....enkel matematik. Messi är inte samma Messi som det va för några sen, Neymar har inte kommit in i systemet därför vi kan inte lita på honom heller i dagsläget. Pedro...han är lika farlig som vatten i straffområdet. Barca behövde en anfallare av klass, en hungrig varg som kommer att springa sönder motståndarna och en spelare som gör att varken fansen eller klubben är inte beroende av Messi längre. Missförstå mig inte, jag säger inte att Suarez ersätter Messi, absolut inte MEN Messi har gått ner sig ordentligt efter sina skador och han ser totalt ointresserad ut på plan. Jag är övertygad om att Barca värvar MB också, kanske inte 2 världensklass mittbackar men en med rutin och en långsiktigt lösning. Vi får ha is i magen, klubben är säkert lika medveten MB problemet precis som fansen.
Mascherano#14 el Jefecito
2014-07-11 21:57
@westinho - Sergio #16:


Det här var det bästa och mest sansade inlägget jag läst hittills idag. Borde vara naturligt tänkande hos alla men här inne är det ytterst få som besitter detta simpla men ack så förnuftiga tankesätt.
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-11 21:55
Barcelonistas Samma personer som kommer i brallan av Suarez värvningen och manar till förändring och test av nytt blablabla, är samma personer som kommer vara först ut med att ersätta Lucho om saker går åt helvete och ropa efter Bale, Rodrigues, Hazard mm vid januari fönstret. Men visst, attackera kritikerna istället för att bemöta den. Det är ju den vanliga skolgårdstaktiken som säger mer om er som ska jaga cooling poäng och komma med kommentarer om att man har mens just för att man ställer mer krav på vad som ska vara den största och bästa klubben. Man kan tro att du är Bartomeus farsa som på förhand vet om att vi ska få in mittbackar (plural dessutom). Samma sak lät det 2010 Mido Tur att du finns på forumet med din skinande riddarutrustning, redo och i givakt att håna alla som inte tänker som du EDIT: Förstår inte hur man efter de senaste åren fortfarande tror att pengar = framgång. Så sent som i våras knäppte Atleti oss på näsan, liga OCH CL där vi var chanslösa. Och då tjänar Messi mer än nästan hela deras startelva
Barcelona Barc6
2014-07-11 21:48
Nu handlar det inte om att folk klagar på att Suarez har kommit varenda en vet att han är en klasspelare och klart man ska leka ekonomer för de är jävligt mycket pengar att lägga för en 27 åring snart 28 vars rykte bara försämrats efter denna VM! Sen handlar de inte heller om att man ska vara glad för att man har världens bästa anfallstrio! De är väl viktigare att ha en balanserad lag istället! Det kan sluta upp med att i anfallet kommer de bli bråk om vem som ska vinna skytteligan medans man i backlinjen bråkar om vems fel de var alla målen som kommer släppas in om inte någon mittback värvas in!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-11 21:45
Vi får helt enkelt agree to disagree.

Vissa här inne, inklusive jag, vill att klubben ska bevara sin värdegrund och filosofi istället för att sälja ut sig och bli som alla andra plastiga klubbar. Att vi ska vara Més que un club helt enkelt. Säg inte att detta är omöjligt idag, det köper jag inte.

Andra här inne bryr sig enbart om det sportsliga. Att vinna till varje pris. Fine, men försök inte övertyga oss andra som har en annan åsikt.
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-11 21:44
Messi eller Muller lär vinna VM guldbollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-07-11 21:43
@barcastuff: Image: 10 nominees for World Cup 2014 Golden Ball http://t.co/odVOP9rBpp [@fifaworldcup]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-07-11 21:37
[QUOTE=Barcelonistas]Vi har värvat 2 bra målvakter och en utav världens bästa spelare i Suarez, ni andra kan lugna er ni kommer få era MB men ha lite tålamod för helvete. Blir så trött på allt jävla gnäll. [/QUOTE] De flesta här har mens hahaha... De sitter hemma med sina 2 liters cola å frallor å leker ekonomer, scouter å psykologer,,, herregud man skäms
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: