/spanien/barcelona/forum/4530.aspx/spanien/barcelona/forum/4530.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2015-01-04 15:41
Vill inte vara pessimistisk nu när ligan äntligen drar igång. Men om vi tappar poäng ikväll kan ligan vara körd, Atletico i nästa match där vi får vara glada om vifår med oss poäng.

Barcelona LeoMessi
2015-01-04 15:25
Just nu spelar B-laget som ett gäng kompisar när dom går ut för att spela för skojs skull. Ingen taktik eller tanke bakom spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-04 14:47
The camerooninas Gillar den här samper, han beter sig som en ledare utanför plan med. Säger det han tycker och det finns en poäng varje gång Det var väl just han och några till som hade gått emot Esubio tidigare under säsongen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-04 14:02
Eusebio

Vi hade inget flyt, vi saknade glädje och mod och vågade inte hålla i bollen.
Vi trodde att vi hade kontroll fast vi inte hade det.

Det är en svår situation som vi måste lära oss att leva med.
Detta kan vara ett test för spelarna att visa att de vill uppnå något och komma långt i sina karriärer.

Sergi Samper var mer rakt på sak;

I flera veckor har vi försökt att förbättra resultaten, men vi behöver förändra och förbättra vårt sätt att spela för vi ser att vi inte kommer upp i vår vanliga nivå.
Barcelona BlueRed
2015-01-04 13:13
Försöker på nytt med ett inlägg då, förhoppningsvis följer hela inlägget med den här gången. Rosell var då den utpekade i mitt inlägg, precis som alla andra inlägg som skrivs här (nästan alla då...). Jag tror fortfarande att många inte riktigt förstår hur mycket skada den människan har gjort. Majoriteten här inne förstår, men han nämns inte någon annanstans. Det är hans fel att vi sitter med en president som sätter sig på tvär mot våra spelare. Det är återigen hans fel att vi har en sportchef som knappt klarat matematik A och inte inser vilka överpriser människan lägger, samt inte verkar ha något intresse för sitt jobb. (värvar man Vermaelen och Douglas, oavsett summa, så tycker man inte om sitt jobb eller dem man jobbar för). Han är anledningen till att B-laget klarar av att spela matchtröjorna av ett lag i sina bästa stunder (se första 20-30 min in i första halvlek) för att sen totalt kollapsa varenda j*vla gång. Det var han som tog in alla dessa inkompetenta människor som nu styr och ställer, för att sen fly med svansen mellan benen. Barto är inte bättre någonstans. Gubben är vimsig och verkar väldigt "shady" av sig. Det är nästan som att man börjar tro på att en kampanj startats för att trycka ner klubben så långt det går. --------------------------------------------- Det som behöver ske snarast är nyval. Nyval där Laporta plockar hem segern utan någon som helst konkurrens! Han styr upp det hela med att peta bort Zubi så långt bort det går från Barcelona. Fixa lite balls åt Lucho så han får vissa spelare att börja springa tillräckligt för att dem ska spy blod efter matcherna. Som det var under Pep. Jag köper inte argumentet med att vi fortfarande är med och slåss om titlarna samt ligger 2.a i ligan. Med den trupp vi har så vore det ett skämt om vi inte låg topp 3 i ligan. Vinst eller förlust, titel eller titellös, jag vill se spelarna springa.
Barcelona LeoMessi
2015-01-04 13:09
Hur har eusubio blivit totalsågad av klubben? Vad säger dom katalanska tidningarna om han insatser som tränare? Om barto är redo att göra sig av med idiot nr 1 (Zubi) så borde han vara redo att göra sig av med idiot nr 2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barieta
2015-01-04 11:34
Kan ju alltid hoppas att Montoya ändrar sig, får han förtroende och speltid så kan mycket väl utvecklas till en startspelare
Barcelona DM1982
2015-01-04 10:35
Barcelona har inte råd att bli av med honom så nog är det övertalning som gäller nu. Montoya är en bra spelare som gör jobbet, att släppa honom vore dumt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-04 10:14
Adriano, Bartra och S. Roberto utanför matchtruppen.

Helt plötsligt är Montoya före i kön på högerbacksplatsen - trots att han flaggat för att han vill lämna.

I alla andra klubbar hade han fått stanna hemma.

Kan detta betyda att operation övertalning pågår och kanske är på väg att lyckas? Får se om han även petar Alves från startelvan, brassen fick grönt ljus först idag.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-04 10:01
Himne del Barca

Stort tack!
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-04 10:01
Himne del Barca

Stort tack!
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-04 10:01
Himne del Barca

Stort tack!
Barcelona Baha - Pep G
2015-01-04 06:37
[QUOTE=Rambla~]Fatta vilka duktiga tränare och ledare den här ledningen har jagat iväg från La Masia. Capellas, Benaiges, Alexanco, Amor, och Òscar, alla är borta. La Masia på väg utför sedan 2010 då en viss Rosell dök upp som president. Intressant artikel samtidigt som den är deprimerande. [/QUOTE] Eusebio, Zubi och Rosell/Barto summerar mycket väl allt som händer med FCB. Det kommer ta 5 år för att bygga upp allt igen. Det är lättare att förstöra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-01-04 01:09
@Rambla~:
Jag har varit emot Rosell ända sedan han pratade om att han ville bli president efter Laporta. Jag trodde verkligen att det kunde gå dåligt när han tog över, men att det skulle gå så här dåligt hade jag nog aldrig ens kunnat drömma om. Transferban, titelösa senaste året. katastrofalt dåliga värvningar, rent ekonomiskt (förutom Neymar) Dåliga värvningar även rent sportsligt än så länge (förutom Neymar) En diktatur till sponsor på tröjan. toppfotbollens sämsta sportchef ett La Masia där de flesta av de personer som gjorde La Masia fantastiskts tvingats lämna. Inte en enda ungdom sen Rosell tog över har tagit klivet till en ordinarie A-lagsplats. och enligt ryktet är Messi på väg bort. ja jösses, det är nästan imponerande hur mycket en junta kan förstöra en klubb utan att stoppas.
Barcelona Himne del Barcelona
2015-01-04 00:36
1.70-ligan Jag brukar säga att så länge det inte handlar om El Clásico så är biljetterna det minsta problemet. Som du ser finns det möjlighet att köpa biljetter redan nu på hemsidan. Dock är det mest "ströplatser" så det är svårt att få tag på flera platser bredvid varandra. Anledningen till att Barcelona gör så är att agenterna inte ska köpa upp samtliga biljetter så som de gör i England. Det bästa tipset jag kan ge är att ha lite is i magen och avvakta tills dagarna (eller dagen) innan matchen. Då brukar det släppas en hel drös med biljetter samtidigt och då finns det möjlighet att köpa flera i rad om man skulle vilja. Men det skadar ju inte att gå in på hemsidan lite då och då och se vad som finns. När jag var på matchen mot Sevilla förra säsongen köpte jag biljetterna i luckan utanför Camp Nou dagen före matchen. Innan har jag även köpt via hemsidan, vilket är lika smidigt. Nu är det faktiskt så att det går att köpa biljetter till hyfsade priser via exempelvis BoxOffice och SportsInternational. Nackdelen med det är, förutom att det blir dyrare, att man inte kan välja exakt var man vill sitta, vilket man kan göra på hemsidan. Det är alltså inget jag rekommenderar då jag anser att det är helt onödigt då Camp Nou sällan är fullsatt, men det är ändå ett möjligt alternativ.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-03 23:41
Hjälp vänner :) Barcas officiella hemsida har väldigt få lediga biljetter till hemmamatcherna i vår, det är riktigt svårt att få platser ihop även till matcherna i april. Är det för att resesajter håller dessa och kommer fler platser att släppas senare? Någon som har koll på hur det funkar? Tacksam för råd om hur att gå tillväga: Köpa på annat håll för lite mer pengar eller vänta ut hemsidan? Vill helst ha biljetterna innan man är där nere
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-01-03 23:27
[QUOTE=westinho - Sergio #5]Någon som vet var man kan streama matcher i HD genom Acestream nu när Wiziwig är nere? Skysports La Liga-sändningar i HD var världsklass ju. [/QUOTE] Rojadirecta kör streamar genom Acestream, funkar bra. Rip Wiziwig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-03 23:22
Fatta vilka duktiga tränare och ledare den här ledningen har jagat iväg från La Masia. Capellas, Benaiges, Alexanco, Amor, och Òscar, alla är borta. La Masia på väg utför sedan 2010 då en viss Rosell dök upp som president. Intressant artikel samtidigt som den är deprimerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-03 23:07
Kan det äntligen vara något på gång? Är verkligen skithögen Eusebio på väg bort? Juvenils B tränare Franc García Pimienta pekas ut som en möjlig ersättare. Åh, låt det vara sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2015-01-03 22:54
Någon som vet var man kan streama matcher i HD genom Acestream nu när Wiziwig är nere? Skysports La Liga-sändningar i HD var världsklass ju.
Ronaldinho Gaucho
2015-01-03 22:21
@BlueRed:
Lider med dig. Förstår att du vill se ut som Laserturken, plocka fram ett vapen och skjuta sönder telefonen just nu. Skitapp.
Barcelona BlueRed
2015-01-03 22:18
[QUOTE=BlueRed]Helt otroligt vad mycket skit Rosell [/QUOTE] Uhhh skrev ett långt inlägg från mobilen, endast en rad kom med. Fuck my life.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlueRed
2015-01-03 22:15
Helt otroligt vad mycket skit Rosell
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-01-03 22:15
@lucasammr: 4 years as Barça B coach. Zero players who have developed under him. But hey, he finished 3rd once. Clearly good enough!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-01-03 22:05
Vågar man gissa på att Eusebio ryker nu? Eller är det för mycket begärt att vår skämtledning ska sparka sin sektkompis Eusebio som kör B-laget ner i botten och som skiter på talangerna?
Barcelona Rambla~
2015-01-03 21:46
Dra åt helvete Eusebio.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-03 21:28
shit halilovic självförtroende är helt i botten. varje beslut går år helvete
Barcelona the cameroonians
2015-01-03 21:20
Så ja, nu börjar man känna igen försvarsspelet från december. 0-2...
Barcelona DM1982
2015-01-03 21:20
2-0 nu, backlinjen är verkligen ett skämt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-03 21:19
WalterWhite

ja verkligen, fattar inte vad tränare, ledare, ledning allt allt allt inom klubben...skumma beslut, skumma 11or, skumma köp skumma försjälningar. ja allt är skumt o förvirrande i vår klubb
Annons: