/spanien/barcelona/forum/4520.aspx/spanien/barcelona/forum/4520.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Thierry Henry
2014-08-07 18:41
vaermeleen blir ett bra tillskott till truppen. jag skiter fullständigt i vad folk här inne har för förutfattade meningar om Vaermeleen. Ni klagar på ledningen för att dom bara går för stora överhypade namn och sen klagar ni igen när dom inte gör det. Vaermeleens situation i Arsenal säger ingenting om potensialen han besitter. Han är en stor ledare på plan. fantastisk offensivt och har alla kvaliteer än back behöver för att lyckas i barca defensivt (snabb, brytningsäker, bra 1 mot 1, tecknisk och passningsskicklig. Han spela både mittback och vänsterback och är billig med tanke på vilken potential han besitter. Vaermeleen är som en jämförelse en bättre back än Verthongen som många vill ha hit. Han va den självklara ledaren och den som stod ut av dom 2 när dom spelade tsm i Ajax. Han har petat Verthongen ut på vänsterbacken i landslaget etc etc. Den enda skillnaden är att Verthongen varit ordinarie i en mycket sämre back uppsättning i Tottenham medan Vaermeleen blivit bänkad i pls näst bästa försvar förra säsongen pga skador.

Får han hålla sig skadefri så är jag säker på att han kommer övertyga alla här inne om sin kvalitet och va en given startspelare för oss i 2/3 säsonger framöver. Killen är snarlik Puyol i spelstilen och en naturlig ledare som kan locka ut det bästa av Pique igen
Barcelona TRD
2014-08-07 18:38
Har sett många matcher med Verminator. Absolut ingen dålig back och når han toppformen han hade för ett par år sen är det ingen tvekan om att han tillhör bland de bästa i världen.

Var otroligt bra under en period och var den som räddade Arsenal gång på gång.
Barcelona Krojf
2014-08-07 18:20
neymar JR Antagligen antar du helt rätt.
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2014-08-07 18:15
Tänk er en Ronaldinho när han var som bäst i Peps 08-12 lag.... Fy fan!
Barcelona Barclasico
2014-08-07 18:07
Luis Suarez will travel to Switzerland today and will speak before the CAS tribunal at around 8:30am local time on Friday. Suarez will be accompanied by Barça director Toni Freixa and a member of the Uruguayan Football Federation [ara]
Barcelona B.BOSS
2014-08-07 17:32
Barca är prokatalan. Tanken är att hämta in mittbackar som i längden inte ska kunna konkurrera eller peta Pique och Bartra. Gabriel Doris är helt jävla sjuk. Varför inte satsa? Vem var Varane innan Madrid köpte honom? Han hade precis börja spela A-lagsspel i Frankrike tror jag! Doria kommer bli köpt för eller senare av en storklubb eller en mindre som kommer sälja honom vidare för 60.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-08-07 17:29
Kan vi alla komma överens om att det inte kommer komma något bättre än en medioker mittback innan mercaton är över. Hur tycker ni det känns med en backbesättning bestående av Mathieu, vermaelen/Agger och Pique, knappast världskänd eller? Känns sådär att ha så pass mediokra mittbackar när man har världens bästa anfall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-07 17:04
Krojf

Idioterna som röstade för att qatar skulle få VM har själva godkänd en modern form av slaveri och hoppas att pengarna dom fick gör att dom kan leva med att dom är skyldiga till tusentals människors död.

Man har sett klipp hur gästarbetare i länder som Saudi arabien och qatar behandlas som slavar. Dom blir piskade och torterade för njutningen skull och dom har ingen chans att fly då deras pass är tagna av deras arbetsgivare/slavägare.

Själv hoppas man att många landslag bojkottar VM 2022.

VM hade lika gärna kunnat tilldelas till Nordkorea, om man nu skiter totalt i hur dom anordnar det och hur många människor får sätta sitt liv till det.

Barcelona neymar JR
2014-08-07 17:02
Krojf Antar att du hade tackat nej till dom pengarna om du hade blivit erbjuden :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-07 16:59
Vad tror ni Doria hade kostat?

Det där är en typisk spelare som Porto köper upp för 7M€ för att sedan sälja honom för 40M€. 1.88 lång, fyller 20 år i November, vänsterfotad. Bra på huvudet, stor och kraftfull i närkamper och dueller och bra krossbollar. En stor, stor talang.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-08-07 16:56
Enligt många tidningar så är Vermaelen klar för oss. Alltså 113 miljoner Källa, Caughtoffside.com. Skandal att vi inte kan köpa oss en grym mittback, med all respekt till Thomas V men vi behöver Benatia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-08-07 16:31
Unitedfansen verkar hoppas ganska mycket på Vermaelen. Alltså, det är ingen dålig mittback. Hellre honom än Dagger i alla fall. Vertonghen vore väl kanske snäppet bättre dock, men vi får se.
Barcelona Krojf
2014-08-07 16:28
Leo Messi skrev: "Lite tråkigt att Pep inte skakade hand med honom. Pep verkade vara lite som en idol för honom". Jag kan trösta dig med att Pep i alla fall skakat hand med Qatars statschef shejk Hamad bin Khalifa al- Thani. Pep är nämligen officiell och säkerligen ytterst välbetald ambassadör för Qatar- VM 2022. Och då ingår det i själva uppdraget att hjärtligt skaka hand med män av dennes dignitet. En fortfarande tilltänkt global fotbollsturnering vars arenor alltså byggs av slavarbetare från Asien fattigaste länder via trafficking; d v s arbetskraft lockas dit med löfte om arbetsförhållanden som sen inte infrias. Deras pass beslagtas efter ankomst, varför dom blir livegna och inte kan återvända hem till sina familjer när de väl på plats insett hela vidden av lurendrejeriet. Skrupellösa mellanhänder/människohandlare lägger beslag på lejonparten av deras redan ytterst snålt tilltagna löner. Och kanske är det just en liten andel av dessa blodspengar som Pep knycklar ihop till en pappersboll att förströ sig med då han med sina händer anspråkslöst nedstoppade i jeansfickorna, berättar vilket fantastiskt VM som Qatar kommer att erbjuda världen 2022. Han gör så i ett ändamålsenligt propagandaspektakel i videoform, som även en viss Zinedine Zidane "lånat" sig till för att dryga ut sin ringa lön i Real Madrid Om dödsfallen fortsätter i samma takt som dom gjort fram tills nu bland dom rättslösa byggjobbarna från länder som Bangladesh och Pakistan m fl, så beräknas ca 4000 av dessa "gästarbetare" få sätta livet till för att vi ska få se"vår" fotboll.Human Watch tittar redan.
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-08-07 16:19
Off topic : Haha så komiskt att PSG lägger 50 miljoner på David Luiz som inte ens är värd hälften av den summan. En bänkspelare i Chelsea som fått spela innermittfältare för han för klumpig för att spela mittback. Sen har de inte råd att köpa en världsklassmittfältare i Di maria som låg bakom CL vinsten till Real Madrid. Otroligt komiskt tycker jag haha. Tänk om vi hade köpt Luiz för den summan och skippat köpa Suarez för vi inte hade pengar.
Barcelona Andresito
2014-08-07 16:15
Imorgon är det alltså rättegång. Suárez, Barca och Uruguayanska fotbollsförbundet mot FIFA. Den är inte öppen för allmänheten och ett slutgiltigt beslut angående avstängningen tas några dagar efteråt, troligtvis på måndag. Min tro: avstängning med landslag kvarstår, avstängning i klubben minskad till slutet av augusti att han börjar träna med klubben direkt efter beslutet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2014-08-07 15:49
Kom igen, man har ju rätt att vara lite besviken...? Vi har blivit lovade en mittback av klass i två säsonger nu, och hittills så har vi inte fått det vi varit lovade. Visst kan man vara lycklig över värvningar som Suarez och Rakitic, men det är en mittback vi ville ha och en mittback vi fortfarande vill ha. Mathieu i all ära!
Barcelona Andresito
2014-08-07 15:43
B.BOSS

Då undrar jag, vem vill du ha in som mittback?
Barcelona neymar JR
2014-08-07 15:41
B.boss Dude?! Mittfältet osar lika mycket klass som anfallet. Sergio, rakitic och Iniesta. Målvakts uppsättningen är världsklass det med. Bänken ser bra ut med, enda problemet är avsaknad av EN mittback Sluta stirra dig blint på andra klubbars trupper. För det är fan inget skit lag vi har i år, utan ett riktigt bra lag. Mixad med stjärnor, krigare, veteraner och yngre talanger
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-07 15:36
Egentligen har vi inte ersatt Puyol. Mathieu är en rotationsspelare. Puyols ersättare blir nog Agger eller någon annan. Så skämmigt. Kan se inte scouta en bra back. Längtar tills sen här ledningen lämnar vår vackra klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-07 15:34
Vår startelva med Messi Suarez och Neymar osar världsklass. Utan de 3 herrarna är vi kanske ett av Europas mest mediokra lag. Därför kommer skador och avstängningar verkligen hämma laget. Vad som är skrämmande är att om Xavi hade lämnat hade klubben inte värvat någon ersättare. Iniesta hade aldrig fått vila och spelat alla matcher tills han hade gått sönder. Det kände Tata också. Han sluta rotera för att han förstod att ersättarna är division 199 spelare. Iniesta, Xavi och Busquets vilades aldrig. Jag tror på våra ungdomar men de är inte redo att täcka för spelarna i startelvan. Och de som vi har köpt är inget att hänga i julgranen. Nu menar jag song med flera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-07 15:26
@Andres Iniesta #24:


Det är just pga detta idioterna borde fatta att det måste in klass i backlinjen.
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-07 15:21
Det lär försvinna ännu mer pengar nu när vi inte kommer att få värva på några fönster om det nu blir så
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-08-07 15:20
B.BOSS Så sant! Komiskt hur många som satt och skrev saker som "Självklart kommer det komma in storbackar, va inte så stressade" i början av sommaren. Det är som vanligt. Mycket snack men ingen verkstad från den här ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-07 15:14
Klubben ljuger röven av sig glöm det inte. Den här transfer sommaren påminner Om den med Neymar. De satte all krut på Suarez och har inga pengar kvar. Bli inte lurade av siffror. Om Alexis och Fabregas betalade för Suárez varför har vinande pengar att värva ordentliga backar? Jag trodde att Bartomeu sa att vi hade 120.000.000 miljoner euro Utöver försäljningar! Vad hände med de pengarna? Vem snodde de?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-07 14:34
Tycker det är svårt att jämföra rafinha och thiago. Dom är väldigt olika som spelare. Thiago är mer en cm som ska styra tempot och slå avgörande passningar. Rafinha är met dynamisk, snabbare och starkare och hans uppgift är göra sin motståndare. Han är en offensivare typ, med helt andra egenskaper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-07 14:30
Lite tråkigt att Pep inte skakade hand med honom. Pep verkade vara lite som en idol för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2014-08-07 14:23
Neymar Jr
***
Att hävda att rafinha är en större talang än thiago är fel imo. Thiago har länge varit lysande i u-landslagen och en av världens främsta talanger, rafinha fick ett genombrott i fjol, innan hade han bevisat lika mycket som sergi Roberto, dvs varit framträdande i barca b.
Barcelona Hetfield
2014-08-07 14:14
Europa darrar av skräck. Barcelonas försvar som lär vara packat med stjärnor som Mathieu och Agger lär få kinesiska muren att framstå som legobitar.

Suck.
Barcelona Rambla~
2014-08-07 14:12
Positivt: Man U verkar höja Barcas bud på Vermaelen (om det ens finns ett bud), enligt brittisk press verkar han också föredra att stanna i PL. Negativt: Det innebär att det endast finns ett alternativ kvar som mittback hos Zubi. Daniel Agger, yeeay! Vilken mardröm alltså. Jag fattar inte varför de ej går för ett stornamn nu när varken Cuadrado eller Marcuinhos längre är aktuella. Pengar borde knappast vara några problem med tanke på vilka summor de var beredda att betala för dessa två. Helt jävla otroligt hur denna ledning prioriterar. Blir det Agger och Mathieu till försvaret har vi knappast förstärkt backlinjen utan snarare breddat den lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-08-07 13:50
Leomessi Eh Fabregas har aldrig varit bra i Barcelona oavsett position :) Rafinha som är en större talang än sin bror förväntar jag mig mycket av. Speciellt nu när klubben och tränaren visar förtroende för honom. Det jag gillar med honom är att även när han har en dålig dag som igår så spelar han med hjärtat och ger sig aldrig Men han har många steg kvar och hoppas han tar tillvara på chansen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: