/spanien/barcelona/forum/450.aspx/spanien/barcelona/forum/450.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
3/31/2017 08:52
Varför reagerade inte FIFA och dela ut 4 matcher till Modric då , detta trots att Modric erkände och sedan blev tvungen att be om ursäkt till hela det slovenska nationen?
Barcelona Soko
3/31/2017 07:17
Modric har i en match svurit och använt grova ord mot den slovenske domaren Skomina som förstod allt men Modric blev aldrig avstängd för det. Bara ett exempel hur Barcas spelare och andra spelare framför allt från Madrid behandlas olika.
Barcelona Barca4life98
3/31/2017 02:04
Ge Denis Suarez lika mycket speltid i PL så skulle han vara minst lika bra som Coutinho. Denis och Coutinho är samma spelartyper. Helt onödigt att köpa Coutinho då. Köp in Sidbé, Verratti eller Thiago, kalla hem Deulofeu. Så har vi alla pusselbitar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
3/31/2017 00:36
Gabriel

Jag vill inte låta dryg, men hur är Coutinho något vi ens behöver i vårt lag? Odisciplinerad mittfältare som dessutom är extremt ojämn i sitt spel genomgående under en säsong. Thiago och Verratti skulle bägge dels höja vårt lag enormt, men också fylla hålet som Xavi lämnade eftersom vi i nuläget saknar en orkestrerande mittfältare, vilket vi omöjligen kan spela en klassisk 4-3-3 utan.
Barcelona Gabriel
3/31/2017 00:16
Bortsett från de mest uppenbara önskemål av mittfältare här inne till nästa säsong med spelare som Thiago, Verratti och Coutinho så tycker jag definitivt att vi bör hålla skarpa ögon på spelare som Yuri Tielemans och Bernardo Silva innan någon annan storklubb köper upp dem. Båda två har lysande karriärer framför sig och har absolut tekniken för att kunna spela hos oss.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
3/31/2017 00:06
Iniesta70.

*Gör en Messi, lyft inte luren*
Min nästa månads replik.

Är det inte dags att skriva en krönika här eller har du redan gjort det :-P?
Barcelona Iniesta70.
3/30/2017 23:50
Grabbar, ta det lugnt med att lyssna på Maradona. Det finns en uppenbar orsak till varför Messi inte svarar när den gamla skottfinten ringer. Visst, själv så växte jag upp med Maradona och hans trollbindande lir. Sure, såg ju han mest när det lirades VM eller från nåt halvtaskigt klipp från "Sportspegeln" på 15 sekunder med Arne eller Bosse som kommentatorer. Annars så fick folk på " min" tid sin information genom tidningen "Buster" och nåt år lite senare så dök ju faktiskt text-tv upp och revolutionerade informations flödet för oss resultat nördar. Ja menar, hade jag hängt med snoken lika mycket i läxboken som jag hängde framför text-tv:ns sida 377 så hade jag definitivt varit nåt vassare än en sketen kommunalanställd. Nåja, poängen med det här efter sovdags inlägget är: Twitter och mikrofoner, ja, media överlag är inte till Maradonas fördel överhuvudtaget, han slår ofta en dubbelknut på sig själv och jag tror knappast det är speciellt många som tar herrn på fullaste allvar, jag vet att jag inte gör det, och Messi verkar ju inte ens lyfta på luren när dubbelknuten ringer. Så mitt tips till alla cules här ute är att inte låta "Guds hand" få ert blodtryck att stiga. Gör en Messi: lyft inte luren och stäng av Twitter.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/30/2017 23:47
Jag går ut med att sampaoli kommer träna Barcelona nästa säsong. Han flörtar med Barcelona allt för mycket för att det inte ska vara möjligt. Aldrig varit med tidigare att någon är så öppen med vad han vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/30/2017 23:19
Beundransvärt att han väljer Roma trots att alla storklubbar var ute efter honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito | 94:39
3/30/2017 23:13
Sevillas viktigaste person lämnar efter 16 år i klubben.
Det är sportchefen Monchi som lämnar för Roma. Stort tapp för andaluserna.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
3/30/2017 23:09
@neymar JR || Cillessen #1:
Nu önskar man att Messi hade lite vassare tunga. Maradonna har titt som sätt nästan systematiskt smutskastat varje tillfälle han har fått chans på Messi. Om inte Messi så borde någon annan säga att gubben gärna hyllar och kommer fram i rubrikerna när varje gång Messi har mindre bra dagar. Vilken landsman alltså. Samma gäller för den senila gubben Pele. Men inte har vi sett honom hoppa på sina landsmän bara för att synas eller försöker ta nånting från. Visst, han brukar alltid hylla sig själv men han till skillnad från Maradona brukar lyfta fram sina landsmän ofta. Den där Maradona borde antingen hålla tyst eller ställa sig bakom sina landsman. Inte mycket bakom pannbenet..
Barcelona Soko
3/30/2017 22:58
@Kurdistaaaan!:

De brukar släppa biljetter någon vecka innan matchen men vill du vara 100% säker på att fixa biljetter så köp som jag gjorde via
http://www.sportsinternational.se/ . De skickar hem biljetter per rekommenderad brev och det är bara att gå in på arenan . Hur smidigt som helst.
Barcelona Kurdistaaaan!
3/30/2017 22:47
Hejsan, vi är ett gäng grabbar som tänkte åka ner till Barcelona och se på Villareal matchen, men problemet är det finns inga biljetter på hemsidan. Vart kan man få tag på biljetter?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/30/2017 22:04
Maradona: "It's easier to talk to Argentina President Mauricio Macri than to Messi. I've called him many times but never got a reply." Wonder why, stalker fasoner ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/30/2017 22:03
Har ett dilemma inför söndags matchen. Åker ner till Barcelona just på söndag och är inte framme förrän 19:00, någon här inne som har koll på någon sportsbar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
3/30/2017 21:30
the cameroonians

Det är ju helt otroligt. Efter alla skriverier om Messi och Neymar så är det tystnadsplikt nu när det handlar om Real spelare. Helt sjukt är det, men jag är inte förvånad. Haft det på känn ända sen nyheten kom ut.
Barcelona Soko
3/30/2017 21:28
Efter rykten om att Neymar är på väg till United har självaste Mourinho uttalat sig och säger att det är bara rykten , att värva Neymar är omöjligt och jämför det som att råna banken. Han säger vidare att Neymar är Barcas framtid och även om Messi har flera år framför sig så kommer Neymar att ha huvudrollen efter Messis era. Att Barcelona med andra ord kommer aldrig att släppa Neymar.
Barcelona Soko
3/30/2017 21:16
Maradona har uttalat sig om Messis avstängning och säger att den var för hårt och kommer satt ta upp saken med FIFAs president Infinito. Sen säger han att Argentina med och utan Messi är inte samma. Men typiskt så tar han med Ronaldo i sammanhanget och jämför Messis frånvaro i Argentina som att ta bort Ronaldo från Portugal. Först sätter han dit Messi och nu försöker han framstå som en hjälte. Att han dessutom nämner Ronaldo i samma mening är hans ständiga försök att förminska Messi . Och tills slut säger han att Messi är en tyst och känslig person. Med andra ord vill han hävda att Messi är ingen "ledare " , något bara han var det. Otrolig hycklare denna Maradona är.
Barcelona the cameroonians
3/30/2017 20:55
El Pistolero Det har ryktats att OM Unzue skulle bli ny tränare kunde detta annonseras redan nu. Däremot blir det ju svårare att göra samma sak med en tränare som sitter på ett gällande kontrakt. Det måste ju i så fall göras i samförstånd med alla parter vilket inte är så lätt att få till. Känner jag Bartomeu rätt kommer han att förmedla informationen vid en strategisk tidpunkt, t ex vid ett eventuellt uttåg ur CL., eller om han av andra anledningar skulle känna sig pressad. Tror också en del kan bero på när Messi krisar under sitt nya kontrakt, allt för att kunna utnyttja synergieffekterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
3/30/2017 20:41
Poche, Euse och Koeman "vill inte" träna oss av diplomatiskt angivna skäl of course. Den dystra sanningen går dom förstås inte ut med i media, vem fan vill jobba för Bartomeu liksom? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
3/30/2017 20:24
• Pochettino - Vill inte träna oss. • Eusebio - Vill inte träna oss. • Valverde - Klubben gick ut och neka att man haft kontakt med honom. Betyder att man inte vill ha honom. • Koeman vill inte träna oss. Kvar är... Unzue. Btw, skulle inte nya tränaren vara klar senast i slutet på Mars?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2017 20:12
Ber om ursäkt för stavfelen i mitt tidigare inlägg, och passar på att skriva ytterligare ett - den här gången om det så kallade football leaks. Det släpptes ju dokument som indikerade att flera fotbollsspelare, däribland Cristiano och Modric, hade flyttat pengar till skatteparadis. För "statyns" del handlade det om €150 miljoner. Idag fanns tillfälle för frågor i kongressen, men alla dessa bortförklarades med hänvisning till "tystnadsplikt och reservationer kring frågor av skattemässig karaktär". Annat ljud i skällan var det när det gällde Neymar och Messi, då fanns inga sådana "reservationer". Fast då drevs å andra sidan dessa fallen av en viss Marta Silva, domare i den spanska domstolen. Samma Silva som ofta kan ses på Bernabeus VIP-läktare och som en gång ingick i en viss Florentions junta. Samma Silva som efter Reals CL-möte med Wolfsburg förra året fick en matchboll signerad av en hemmaspelare med nummer 7 på ryggen. Någon som är chockad..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2017 20:08
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2017 20:07
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
3/30/2017 19:52
Pochettino har avfärdat möjligheten att träna Barcelona på grund av sitt förflutna i Espanyol och din kärlek till dem. På samma sätt skulle han inte kunna träna Arsenal efter att ha tränat Spurs. Han berättar också att det är sant att Ham träffade Bartomeu i en bar för ett tag sen, men de är bekanta sedan långt tidigare och det var således inte konstigt att de sa några till varandra i samband med detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito | 94:39
3/30/2017 19:03
@Katalano:


I artikeln från Goal står det:
"A report in Germany had claimed that Jurgen Klopp sanctioned an offer of €25million in an effort to secure Dahoud's signature, but a meeting with Dortmund boss Thomas Tuchel convinced the player not to move to the Premier League."

Det är mycket möjligt att Gladbach accepterade Liverpools bud på 25 miljoner, men de måste samtidigt acceptera Dortmunds bud på 10 miljoner i och med klausulen. Därefter är det upp till Dahoud att välja klubb.
Barcelona Xaviesta
3/30/2017 18:05
Enligt Unzues egen assiterande och högra hand under Racing-sejouren, Jimmy Alvarez, är Unzi "den logiska ersättaren" till Lucho. Och just därför vill jag inte se honom leda det här laget som head coach. In med nytt för fan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
3/30/2017 17:44
Sampaoli erbjuder sig till Barça. Men just det, han har inte "Barça DNA" som gamla målvaktstränaren Unzue så han är ingen match mot honom när det kommer till att få Barçajobbet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
3/30/2017 17:42
Buffon: "Anyone who doesn't have the courage to say the games against Barça are scary are lying or not a top-level sportsperson."

Barcelona Iniesta70.
3/30/2017 17:30
Kröjjfaren stoppar nån i skamvrån, själv hade jag väl pulat in försäljaren i snickerboa' men där är det väl redan fullt med styrelsemedlemmar som sitter o täljer och får reflektera över sina synder. Så det lär väl snidas en del trägubbar. Xaviesta, apropå att beväpna sig, ska man behöva pracka på sig både "kaststjärnor" och nunchakus när man äntrar ramblans gator för att behöva slåss för Mister Iniesta.? Nää, vafan, för mig får han halta omkring, klämma på druvor o jäsa vin på Camp Nous nyrenoverade bygge i sin gama reklamfria tröja om det är det han känner för och vid behov så lär han tvåfota tyst på kritikernas trutar. Håller helt och hållet med om att jag klarar mig utan nån säsong av skinande pokaler, ta ett "Sabbatsår", som Barcadinho så välsvarvat snidade till det. Kan utan problem leva på egen odlat, back to the roots med Segi Roberto som min blivande kapten:) Ja, ja ni kan håna och gnälla bäst ni vill, det skiter jag fullständigt i, Roberto it is! Ni lär inte få några önskelistor från den här pekfingervalsaren, jag är en naiv, cynisk gammal cule som litar på att våra youngbloods levererar skinande tripplar med ett svängigt mittfält när de betat klart bredvid de äldre dribbllarna och axlar deras mantlar efter sin snubblande lärlingstid. Angående konspirationsteorier och bortförklaringar så är jag av den åsikten att jag lämnar det till grabbarna på Puertan. Fan, vi har ju lirat som en påse jordnötter när vi väl tappat poäng, det är väl bara att ta sig en titt i spegeln och rannsaka sig själva. Nej, jag står stadigt och tänker inte peka på nån annan. Ladda bössorna cules. Vi ska på trippeljakt under vårkanten!
Annons: