/spanien/barcelona/forum/4479.aspx/spanien/barcelona/forum/4479.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2015-01-04 23:57
Grande Jw kollar man vilket lag vi har på pappret så tycker jag att vi är tillräckligt bra för att vinna titlar. Problemet ligger i spelidén som Barca just nu inte klarar av att hantera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:55
grande jw

Jag skulle säga att Bayern är det lag som liknar Barcelona när laget var som bäst. Den gemensamma nämnaren är självklart Pep.

Barcelona idag är rätt trasigt på många sätt, från en ledning som lyckas få klubben avstängd från att värva spelare, ett b-lag som är viktig för klubben men misshandlas med en medioker tränare till tränare för a-laget som verkar kasta tärning när han tar ut laget.

Bayern har en stjärnelva, plus stjärnspelare på bänken. Pep lyckas få dem hungriga fast de precis innan han kom hade vunnit precis allt. Pep är ett geni, ibland ett galet sådant men ett geni. Han drog från Barcelona eftersom han fattade vart den här klubben var på väg, han har själv sett det med Creyff, han kan den här klubben.

Chelsea är också långt före, de har en tränare som vi ogillar men han är engagerad och får resultat.

Möter vi Bayern eller Chelsea i CL kommer det sluta riktigt illa och då menar jag självklart för oss.

Jag kan redan nu peka ut sommarens största följetong när det kommer till värvningar och det är Messi. Finns inte en chans att han stannar kvar på det här sjunkande skeppet och jag förstår honom. Han har gett klubben sitt bästa men vore jag honom skulle jag tröttna på amatörismen som osar genom allt i klubben. Skulle vara kul att se honom i ett proffsigt lag igen, typ Bayern eller Chelsea. Kanske City, det har snackat lite om det på senare tid. Skulle han dra så skulle jag förstå honom till 100%
Barcelona Barclasico
2015-01-04 23:55
@Davids3:


wtf.. vrf skulle han INTE tänka tanken om att komma över till oss? det är inte så att det vi rivaler direkt!
Barcelona SUPERBUSQUETS
2015-01-04 23:54
Helvete vilken jävla idiot tränare, man undrar ju Liksom hur förbereder han laget inför en match noll motivation ?? fucking åsna! In le we dont trust!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-04 23:45
grande jw

Man kan tro att det är jag som skrivit det inlägget.
Barcelona Davids3
2015-01-04 23:44
@Barclasico:


Det jag ville ha sagt framkom tydligen inte, jag försöker igen..


Tror du på fullaste allvar Simone överhuvudtaget kommer ens fundera på att lämna Atl.Madrid för Barcelona ?
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-04 23:44
@DM1982:
Gäller inte den regeln utkast? Jag förstår att spelaren kan straffas då han förhindrar tex en kontring genom att ställa sig framför målvakten då han fortfarande har kontroll på bollen. Men i det här fallet så var verkligen bollen fri. Aja, jag vet inte. Får läsa mer om det.
Barcelona zigazaga
2015-01-04 23:42
Rambla

Har också tänkt på det, jag förväntade mig att killen med 'stake' skulle visa det under matcherna. Han sitter lugnt i stolen vid minut 80, med en tom blick, som om vi ledde matchen med 5-0. Jag vill se honom jaga sina spelare vid sidlinjen, jag vill se honom örfila spelare som Pep gjorde i sina dagar.
Barcelona grande jw
2015-01-04 23:42
Frågan är om det inte är lika bra att vi åker ut med dunder och brak mot City. Vi kommer aldrig vinna en titel med den här truppen och den här tränaren som varken kan rotera eller ens bestämma sig för EN startelva som han faktiskt vill köra på. Spelarna är lika förvånade som oss fans. Vi fattar ingenting. Spelarna fattar ingenting. Men Lucho är nöjd för vi spelade ju jättebra och "förtjänade bättre". Han är helt blind. Men om man ska vara ärlig så kan man ställa sig frågan om vi är tillräckligt bra för att vinna en titel? Svaret är nej. Iniesta, Busquets, Dani Alves. Tre spelare som hade blivit bänkade i vilket lag dom än spelat, men som är givna i vårat gullegull-lag där det är viktigare att vara snälla kompisar än faktiskt prestera. Sedan. Munir, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro på bänken. Det håller inte. De här spelarna håller inte ens La Liga klass. Rafinha i all ära men han är helt grön på den här nivån och vinner oss inga titlar. Lägg därtill en tränare som inte kan ta ett ENDA bra beslut, och en 800 miljonersvärvning som ser ut som han glömt av hur man spelar fotboll under sin 4-månadersavstängning. Jämför det med Bayern, Chelsea och Real Madrid. Där är det världsklass rakt igenom. Klubbarna har en stabil grund med kompetenta ledningar. Tränarna är av högsta kaliber som vunnit ALLT som går att vinna. På bänken finns det konkurrens i massor där det osar världsklass. Jämför det med våran egen situation och fundera en stund. Är vi ens i närheten? Helt ärligt? Ledningen har kört klubben i botten. Lucho har knappt en tränarutbildning i bagaget. Vi får inte värva på ett jävla år, och laget är mättare än någonsin. Tiden går snabbt och tiden har sprungit ifrån oss. Man vill gärna komma ihåg Dani Alves, Iniesta och resten av grabbarna som om det vore 2009 igen. Men det kommer inte hända. Messi bär oss på sina axlar. Det är det vi lever på. Annars hade vi förmodligen varit ett mittenlag som bäst i La Liga. Är det någon som säger emot?
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:40
@basaric - "el guaje":


Kolla länktips.
Barcelona Liunil Masse
2015-01-04 23:40
Inte kan Lucho vara sämre än Tata tänkte jag. Oj vad fel man kan ha. Han här är hundra gånger värre när det kommer till allt. Vem är nästa tränare att tillträda? Eusebio? Hade inte förvånat mig ett dugg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-04 23:39
Det är en sak jag inte förstår. Lucho är som Simeone till sättet, han var det också som spelare. En krigare med en jävla inställning som aldrig gav upp på planen. Tog inte skit från någon.

Jag i min enfald trodde också att Lucho skulle vara likadan som tränare. Alltså en tränare som får sina spelare att vara supertaggade från första minuten när de gått ut på planen. Att löpa uppoffrande för varandra under 90m. Nästan inget av det där ser vi i laget. Vad är grejen? Klarar inte Lucho av att förmedla sitt budskap till spelarna? Har han tappat omklädningsrummet. Respeken från spelarna ser inte ut att finnas där.

Var är gnistan hos spelarna, grintan som italienarna säger. Ja, var finns det där jävlar anama på ren svenska?
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:38
@koeman92:


App app, jag har inte skyddat ledningen. Jag har alltid försökt vara saklig i min kritik mot ledningen men aldrig skyddad dem. De ska kritiseras men den kritiken ska vara saklig och det har den långt ifrån alltid varit.

Lucho däremot har jag skyddat och jag trodde ärligt att det var rätt tränare för Barcelona. Det är fullständigt uppenbart att jag trodde fel och jag kan utan omsvep erkänna det. Jag trodde han skulle komma in och styra upp det här laget men det är uppenbart att han inte har en aning om vad han håller på med.

Laguttagningar som saknar logik, spelare som får förlängd semester mitt i brinnande ligaspel. Jag tittar på laget när de spelar och känna inte igen mitt lag.

Så nej, Lucho tänker jag verkligen inte skydda för nu har det gått tillräckligt lång tid och det ser inte bra ut.
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-04 23:37
@DM1982:


Nu har jag översatt artikeln och enligt Mundo så borde domaren blåst för mål. Men det är oviktigt egentligen. Domarmisstagen är vårt minsta problem för tillfället.
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:34
@basaric - "el guaje":


Nej, den ska inte godkännas. Man får inte hindra en målvakt från att sparka ut bollen så domaren gjorde helt rätt.
Barcelona Barclasico
2015-01-04 23:33
@Davids3:


Nej, Absolut inte... jag menar att han ska stå målvakt åt oss samtidigt som han är tränare för Atl.Madrid... kommigen gubben Klart jag menar att han ska lämna Atl. Madrid för att komma till oss..

"that seems legit"
Barcelona koeman92
2015-01-04 23:33
@DM1982:


Vad har hänt med dig? Du som ofta var så hoppfull och positiv och skyddade ledningen och Enrique mer än någon annan på forumet för inte så länge sen
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:33
@Liunil Masse:


Vi lär inte bli utslagna av Elche men sedan väntar vinnare Real/Atletico. Det kan sluta riktigt illa där. Vem vet, Lucho kanske får en genial idé och ställer upp med b-laget, a-laget hade ju tränat dagen innan och orkade inte med att spela match?

Det är så amatörmässigt att ge Neymar och Messi längre ledighet. Spelarna i England har kört match hela jäkla julen och nyår, våra spelare måste ta igen sig i Sydamarika i två veckor. För att sedan bänkas eftersom de inte har tränat tillräckligt. Det är under all kritik.

Messi och Neymar kommer fira 60 stycken nyår när de har lagt ner fotbollen, nu när de spelar så ska de ta mig fan se till att vara hemma (vilket är Barcelona) och vara fullt tränade till första matchen i ligan. Det är skamligt att fotbollsspelare måste "vila" och sedan inte hinna vara tillgängliga för match.

Amatörmisstag av Lucho, trodde han skulle vara en tuffing som skulle be dem hålla käft om de kom med sådan förslag.
Barcelona Canaletes
2015-01-04 23:33
Real Sociedad har vunnit mot Atlético, Madrid och Barça med 3 olika tränare.

Aja, fuck den här matchen och ledningen.
Barcelona Rambla~
2015-01-04 23:32
Klubben och hur den sköts börjar allt mer likna den under Gaspart när han var president. Felbeslut efter felbeslut, fel personer på fel positioner, idiotiska värvningar osv.

Vi behöver ett presidentval nu på studs och inte 2016.
Barcelona basaric - "el guaje"
2015-01-04 23:32
En annan sak. Borde inte Neymars mål på slutet godkänts? Bollen är ju i luften och det är inte så att målvakten har händerna på den.
Barcelona Funeral Canticle
2015-01-04 23:30
@Peshmerge:


Inte är Frank de boer dum nog att dumpa Ajax jobbet för att bli ännu en marionett som en rad av Barca spelare agerat?

Skulle han tillträda kommer han med krav, han må köra med bollinnehav men det är bra mycket mer omställningar i Ajax än vad är i Barcelona och skulle han inte få utrymme lämnar han nog inte Ajax för Barcelona. Inte för jag har något emot KLopp eller Bielsa, försöker bara vara något realistisk och det känns inte som denna ledningen har bollar att göra något så drastiskt
Barcelona Rambla~
2015-01-04 23:30
@Barcelonistas:


Jag säger inte emot. Dock är han fortfarande en legend i klubben och borde respekteras därefter.
Barcelona zigazaga
2015-01-04 23:30
Jag vill vara i Barcelona imorgon och dyka upp på deras öppna träning. Hade tagit fram en jävla megafon och skrikit: ''Barca SI, Bartomeu NO, Barca SI, Zubi NO, Barca SI, Lucho NO!''

Men inte vågar någon göra det där nere, jävla pussies. :P
Barcelona Liunil Masse
2015-01-04 23:27
@lucasammr: Zero movement. Each player waiting for the ball at their feet. But Lucho has a "strong character". Yawn. Han måste sparkas. Inte ens chans att vi vinner titlar med denna efterblivna tränare som inte vet vad han sysslar med alls. Är han kvar hela säsongen så kan vi alla räkna med att vi blir hängda av City och hela världen flabbar åt oss. Vi kommer komma trea i ligan max med den här pantade tränaren. Skulle heller inte förvåna mig om vi blir utslagna av Elche i copan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2015-01-04 23:25
Är inte Barcas interna skytteliga något i stil med följande: 1. Messi - 1000000000 mål. 2. Neymar - 50000 mål. 3. Munir - 1 mål. Pedro - 1 mål. Xavi - 1 mål. Och så vidare.... Det värsta är att det i princip ser ut så, och då förstår man hur allvarligt det är att bänka både Messi och Neymar samtidigt!!!!!!
Barcelona Davids3
2015-01-04 23:25
@Barclasico:


Menar du att, han ska lämna Atl. Madrid och komma till Barcelona ?

...
Barcelona DM1982
2015-01-04 23:24
Det är öppen träning imorgon om jag inte minns fel. Kanske läge för en reaktion bland fansen därnere eller ska de bara jaga bilder och autografer?

Sedan är det dags för näsdukarna att komma fram, känns som ett säkert kort att plocka fram dem efter matchen mot Atletcio.

Den matchen är om en vecka, hoppas att Messi och Neymar kan köra den. Finns risk att de behöver lite vila med tanke på att de spelade idag .
Barcelona Diar Shekha
2015-01-04 23:24
Det är patetiskt att lyssna på våran Coach

1. Varför ger du dem extra ledighet inför en match på Anoeta där vi inte vunnit på 4 år.

2. Varför roterar du så mycket?

3. Var är all snack från somras om ett nytt Barca, jobba hårt osv?

Allt är bara tomma ord. Precis som fansen på Camp Nou, någon av våra spelare måste dö först för att de ska VAKNA UPP.
Barcelona Davids3
2015-01-04 23:24
@*hjärta*Stay calm, fake left and see you later:


Han svalde de första dagen han anlände hit.
Annons: