/spanien/barcelona/forum/4476.aspx/spanien/barcelona/forum/4476.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 20:47
Petersays - vem är du ens o säga vilka som e supportrar här? Se så tillbaks till Chelsea forumet nu..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 20:47
Petersays - vem är du ens o säga vilka som e supportrar här? Se så tillbaks till Chelsea forumet nu..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona little_master
2014-10-02 19:50
Fyfan vad jag saknar PUYOL. Sry för onliner men kände verkligen att jag måste få det ur mig!
Barcelona Andresito
2014-10-02 19:47
Att säga att man inte ska ha sponsor skulle kunna vara ett sätt att få en sjuk deal på tröjorna. Man säger att man inte kommer ha någon sponsor, då kommer säkert någon shejk och erbjuder mycket mer än vad han hade gjort i vanliga fall.

Styrelsen försöker spela svårfångad, de vet att det finns pengar där ute.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-02 19:04
Gillar det här med taktik.

Rosenberg från Malmö avslöjar taktikern tränaren använde i matcherna mot Olympiakos och Salzburg ??
Väldigt intressant läsning om hur de neutraliserade Olympiakos.

När jag läste det här undrar jag vad Lucho hade för Taktik mot PSG??
Man såg att klart och tydligt att tränaren i PSG gjorde sin läxa iallafall.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Malmö går vidare från från gruppen..

Barcelona fc__Barça
2014-10-02 19:04
Tycker Enrique har visat enorm stake hittills när det gäller petningar, och jag hoppas det fortsätter. Alves, Busquets och Iniesta skulle alla behöva bänkas, där Montoya förhoppningsvis också kan ta över högerbacksplatsen på permanent basis.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-10-02 19:01
Ludogorets fans chanted "Messi, Messi" during game against Real Madrid in Bulgaria after Madrid player Ronaldo dived to win a penalty. #ucl

Ronaldo (Real Madrid): "Messi chants? Why would I talk about that... They should be happy to watch Real Madrid and the stars play here."

Haha jag tror att han blev avundsjuk ;)
Barcelona dinho the artist
2014-10-02 18:32
Petersays
***
Jag håller med dig i alla fall.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 18:11
Vampiro - Xavi har varit så bra att ja tycker han ska spela från start. Han lägger rakare bollar tänker snabbare va tycker du? Xavi har överraskar mig ja trodde vår maskin var slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-02 17:00
Xavi: "I don't settle for being a substitute. I want to change my current situation and play more. But team comes first and coach decides." Jag hoppas verkligen inte han lämnar mitt i säsongen. Tycker Xavi gjort det bra när han väl spelat och bör få fler starter speciellt nu när Andrés är ur form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-10-02 16:42
@Potosi:
Det är givetvis synd, men det är spansk supporterkultur vilket innebär att man inte reser på borta matcher. Tycker det borde vara så att om motståndarna vill ha 5% vi utgår från att det är max så tycker jag att man borde få dem på begäran. Men det är ändå bara matcher som El Clasico som drar motståndar publik till matcherna och som i våras då Atletico avgjorde på Camp Nou.Fast då fick de ju bara 800biljetter tror jag..
Barcelona koeman92
2014-10-02 16:33
Håller med Gabriel, spelar ingen roll nu att de tar bort tröjreklamen då skadan redan är gjord. För mig kan de gärna ha reklam på tröjan så att vi kan finansiera dyra värvningar nästa gång vi får värva då vi kommer att behöva ännu en renovering i laget 2016, bara det inte har något med Qatar att göra. Men jag skulle självklart föredra att man gör en ny överenskommelse med Nike där vi får ännu mera pengar utan att behöva ha tröjsponsor då alla redan vet att jag tycker att våran tröja är mycket vackrare utan sponsorer. Och när de ändå håller på kan de väl också återinföra Més que un club samt Tots units fem força loggorna på tröjan då jag har saknat dessa väldigt mycket, våran tröja har känts så naken sedan dessas togs bort även om vi ej längre är samma klubb som vi en gång var.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-02 16:30
Anyways..

Intressant artikel i Mundo Deportivo. De har skrivit en artikeln som förklarar hur vi förlorade matcher.

Huvudrubriken är att 54 förlorade bollar kostade oss segern..
Främst när när Alba och Alves gav bort de där bollarna/frisparkarna helt jävla onödigt..

Artikeln är på spanska, Har använt google/translate. PSG vann närkamp efter närkamp och körde över många spelare..
Barcelona oocbgb
2014-10-02 16:28
Spännande med diskussioner om vem som är mest supporter, verkligen. Det finns en funktion som möjliggör för er att mäta penisar in private, den kallas PM
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-02 16:16
petersays

Med andra ord.

Du vill alltså inte ha någon sponsor på tröjan???
Bara undrar utan hö hö och ha ha..
Barcelona Potosi
2014-10-02 16:16
Det här är egentligen helt sjukt.
I hockey är det väl t.ex krav på att 5% av arenans kapacitet ska gå till Bortafansen vilket gör att vi borde fått minst 4.000 biljetter.

Inför krav i Spanien för helvete, det här är pinsamt !!
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 16:15
Petersays - jag är en större supporter än vad du någonsin kommer vara. Skillnaden mellan mig och dig är att jag är en realist medan du lever i en bubbla där du är redo att offra det sportsliga bara för att Mes que un club ska gälla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-10-02 16:11
@Barcelonistas:

Det märks ju tydligt vilka som blivit fans inom dom senaste 4-5 åren när ni uttalar er som ni gör. Allt annat än Mes Que Un Club.

Det är okunnigt och ganska dumt att bara reproducera meningar ni sett andra använda. "Inte någon välgörenhetsorganisation" t.ex. Nej, men i "Mes Que Un Club" har det varit en tradition att bidra till samhället, att göra mer än en vanlig fotbollsklubb skulle göra, att skänka pengar till välgörenhet och delta i välgörenhetsprojekt, och att stå för ett katalanskt ideal vid sidan av det spanska. Det finns ganska många saker i vår historia som gör att vi är mer än en fotbollsklubb. Men det pissar ni ju gärna på verkar det som? Okunnigt och ignorant. "Tiderna förändras". Visst, nyliberalismen har under de senaste 30 åren ritat om kartan ganska rejält inom världsekonomin och det kapitalistiska systemet. Bubblor uppstår, priser och löner stiger orimligt snabbt inom sporten. Men det går att vara en kraft mot detta. Det är därför Barca är en medlemsförening och inte ett aktiebolag (även om såklart delar av verksamheten är bolagiserade).

Men att sitta här och göra sig lustig med sina "hö hö" och "ha ha, vad tror du egentligen" är att pissa på klubbens hela historia. Och kan man göra det så jäkla lättvindigt så är ju frågan om hur stor koppling man egentligen har till klubben.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-02 15:26
Haha petersays tror Barca är något UNCR som ska va helt perfekta och rädda hela världen. Folk måste öppna ögonen och inse stt Barca är en fotbollsklubb och inte någon välgörenhets organisation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-02 15:08
Petersays 1 miljard kaffe pengar?! All right Bill Gates ------------ Antar att du inte stödjer värvningarna av neymar& Suarez för den delen heller va? För inte kan du vara så naiv och tro att vi hade haft råd att köpa in dom ändå.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-02 15:08
Petersays 1 miljard kaffe pengar?! All right Bill Gates ------------ Antar att du inte stödjer värvningarna av neymar& Suarez för den delen heller va? För inte kan du vara så naiv och tro att vi hade haft råd att köpa in dom ändå.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-10-02 15:00
"Säg vad ni vill om tröjsponsorn men dom pengarna har gjort klubben gott" Tsss. Det är ju ändå skitsnack. Det är i förhållandet kaffepengar, och dom pengarna har vi slösat bort på skitvärvningar eftersom ingen kan tänka klart och alla verkar sakna ekonomi från grundskolan. Edit: Ok, jag tog i. 30 millar euro per säsong. Men ändå!
Barcelona petersays
2014-10-02 14:59
@A good coach is everything!:

Fast hur kan det vara dåligt att rätta till ett misstag man har gjort? Visst, jag tvivlar också på ledningens ärlighet i frågan eftersom man ju redan har sålt namnrättigheterna till Camp Nou. Men jag ser ändå helst tröjorna utan reklam. Mest av allt hoppas jag att man skiter i namnrättigheterna i stadion också så att vi än en gång kan vara "fläckfria" i den bemärkelsen.
Barcelona Neymar11
2014-10-02 14:44
Om vi på 5 säsonger har fått in tillräckligt med pengar till klubben för att kunna betala av skulder, köpa in spelare och satsa på la Masia så är det otroligt bra gjort. Och om det inte behövs längre med sponsorer så är det helt rätt att bli av med dom Säg vad ni vill om tröjsponsorn men dom pengarna har gjort klubben gott Ny ska klubben förhandla med Nike, bort med Qatar men ändå behålla näst intill samma inkomst så är jag jävligt nöjd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
2014-10-02 14:32
Skulle vara riktigt skönt om sponsorn togs bort. Hoppas någon går till val med det i agendan. Vill inte köpa Barcatröjor med sponsor på, det känns fel, dessutom mycket snyggare utan. (Kunde inte låta bli Senyera-tröjan, men har annars inte köpt någon med sponsor) Qatar är dessutom så långt från Barcas värdegrunder. Kan man tänka sig ett nytt fett kontrakt med Nike istället, de kan få ha en lite större logga eller något om de vill. Unicef fram på tröjan eller inget alls. Vill gärna se sponsortiden som en parentes i Barcelonas historia, en parentes med hemskheter som Rosell och tröjsponsorer, fast samtidigt en parentes med framgångar på plan, dock med grund i tiden före Rosell.
Tiki-Taka
2014-10-02 14:05
Jag tror att Barca kommer ersätta Qatar Airways med ett bättre sponsoravtal med NIKE, som kommer att generera i mer pengar. Vad tror ni?
Barcelona A good coach is everything!
2014-10-02 13:40
Jävla hycklare varför ta bort sponsorn när vi redan förstört traditionen? Vi är precis som alla andra lag nu. Vi kan lika gärna behålla sponsorn för extra kling i kassan..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-10-02 13:25
Men va, vadå ingen tröjsponsor? Det är ju inte ens säkert att nuvarande styrelse sitter kvar 2016. I call bullshit, bara ett trick för att få styrelsen att se bra ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-02 12:31
Jag är rejält kluven gällande ryktet att strunta i tröjsponsorer. Å ena sidan har jag aldrig velat se oss förknippas med sånt, eftersom det var det som gjorde oss så speciella och jag reagerade riktigt starkt när beslutet kom första gången att vi skulle införskaffa en tröjsponsor. Men samtidigt, here we are, nu har vi redan förstört den historian så vad hjälper det nu att helt plötsligt inte längre ha det?

Som sagt, är kluven...
Barcelona Neymar11
2014-10-02 12:08
@barcastuff: Barcelona consider playing without sponsor when Qatar Airways deal ends in 2016. Should inform shirt manufacturer Nike in Sep 2015. [catr] Verkar ligga en hel i detta och inte endast rykten. Jag tar föregivet att klubben kommer förhandla fram ett nytt kontrakt med Nike på så sätt behöver vi inte tröjsponsor. Winwin för oss och Nike skulle jag säga
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: