/spanien/barcelona/forum/4470.aspx/spanien/barcelona/forum/4470.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona grande jw
2014-10-23 15:26
Riktigt låg nivå på forumet just nu. 3 dagar före El Clasico och forumet som ska handla om fotbollslaget i mitt hjärta, FC Barcelona, diskuterar istället om Ronaldo och hans utseende.

Ungefär 50% av första sidan här innehåller nedtryckningar mot Real och främst Cristiano. Någon snackade om mindesvärdeskomplex hos Real Madrid? Ju mer killen presterar och faktiskt för en gångs skull kan mäta sig med Messi på riktigt så haglar glåporden mer än någonsin. Är det verkligen dom som har mindesvärdeskomplex då?

Penaldo
Barbie Ken
Crynaldo
Vaxdocka

Är ni 5 år eller? Kom igen nu. Bättre kan ni.
Barcelona Pepsi Garderoba
2014-10-23 14:32
@Barcelonistas:
Han är "lika snygg" som Barbie Ken.
Barcelona Neymessi
2014-10-23 14:24
Julia

Förra gången skyllde Ronaldo och Ramos förlusten på domaren... Fina representanter för " gentlemanna klubben" dom där två.
Barcelona Julia
2014-10-23 13:30
barcastuff: Iniesta: "Cristiano crying about calendar? Calendar is what it is...We have also played games fewer days of rest, you have to adapt. Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 13:22
Backis - snygg? Killen ser ut som en vax docka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2014-10-23 12:39
Vi vinner på lördag om LE gör sin hemläxa för jag tror fortfarande på att vi har övertaget mot Real. Dom har fortfarande alla förluster i ryggmärgen. Många av dessa spelare har förlora mot oss med 5-0 och 2-6 och hade en period med många matcher mot oss utan vinst! Sånt där sitter kvar ! Men det betyder inte att vi kan slarva som vi har gjort tidigare. En sak som vi bruka slarva med är deffensiven! Ytterbackarna främst Alves eftersom han knappt gör nytta där uppe måste vara på deras positioner mycket oftare än va han är nu! För ett Barca i ledning är nästan omöjligt för Real att kugga på! Sen har vi el pistole som kan hoppa in på bänken som också sätter skräck. En masken mot Busi för att stabilisera lite och vi vinner med ett par bollar utan stress!! Slut skyll på Alves det inte han som formar laget. Han slipper nog gärna defensiven om tränarna inte kräver det. Det är LE som formar laget som måste se till att deffensiven funkar !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2014-10-23 12:33
@Zamboza:Snubben som är både rik, snygg, vältränad och framgångsrik bör la inte behöva mer tid för att återhämta sig ? Eller var det fullbokat hos frisören?
Barcelona Krabban94
2014-10-23 12:21
@Barcelonistas:


Messi har ju själv sagt till klubben iaf att han vill inte att det blir nån stor sak, han bryr sig nog inte om rekordet utan han vill nog bara vinna på lördag och i framtiden!
Barcelona LeoMessi
2014-10-23 12:21
Barcelonistas Antagligen för att Messi inte har bett om att göra något speciellt för honom om han slår rekordet. Hade varit andra bullar om det var herr jag-vill-inte-ta-emot-guldskon-i-samma-ceromoni-som-suarez-eftersom-jag-inte-vill-dela-på-rampljuset
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 12:15
Spokesman ESP federation: "Messi tribute if he breaks Zarra's Liga goal record? We didn't consider it. No one asked us anything." [dpa] 10:46pm - 22 okt 14 Hade det varit Ronaldo så hade det varit en konsert på planen. Men nu är det Barca och Messi då är det ingen som bryr sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-10-23 12:07
Jag hoppas på Gud att Messi stänker ditt sina 2 mål på lördag på Bernabeu och blir la ligas bästa målskytt genom tiderna , och sen att få se Penaldos face hade varit Priceless .!!!
Barcelona Zamboza
2014-10-23 11:51
@Pep G:Då har dem något att skylla på i vanlig ordning. Börjar dem redan darra?
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 11:44
Smogen - jag ska vara helt ärlig nu jag tycker inte det är någon big deal ifall man vilar 2 dagar elr 3. Detta är inte korpen spelarna tjänar mer pengar på 1 månad än vad jag kommer göra under hela min livstid. Även då Barca drabbades så gnällde jag inte. Jag tycker det hela blir så komiskt när Real ska börja gnälla ( som vanligt) hela jävla tiden. Det gnälls på domaren, man går ut via hemsidan och lägger upp en video på hur blåst domaren är. Mindervärdeskomplexet blir bara större och större. Domaren,domaren,domaren.. Kan det inte vara så att det andra laget faktiskt är bättre?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-10-23 11:30
äsch...kommer ihåg att detta med spelschemat hände oss för några år sedan. Det ska sägas att det gnälldes något helt jäkla enormt här inne på forumet. Det var för 1000gången det slutliga beviset på hur korrupt LaLiga var. På just den här punkten är vi ibte ett dugg bättre än la putan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 11:25
They dont call him crynaldo for nothing! Att komma med ursäkter redan nu haha så patetiskt. Har vi kunnat spela ett jävla Clasico ( är det för mycket begärt) utan att Reaö spelarna ska gnälla på allt till höger och vänster. Domaren,Spelschema....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 11:25
They dont call him crynaldo for nothing! Att komma med ursäkter redan nu haha så patetiskt. Har vi kunnat spela ett jävla Clasico ( är det för mycket begärt) utan att Reaö spelarna ska gnälla på allt till höger och vänster. Domaren,Spelschema....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-23 10:29
Neymar11 Haha hade vi köpt tex Roberto för 38 miljoner så hade jag också desperat försökt övertyga mig själv om hans stora betydelse i laget haha. Dom köpte Isco för en mindre summa och han är 10 gånger bättre! Khedira är vanligtvis ganska bra, hans passningsspel och bollbehandling kanske inte är av högsta klass, men han vinner mycket boll och stör väldigt mycket sitt Box to Box spel. Men nu har han varit skadad länge och knappt fått speltid, så det blir intressant att se om dom vågar ställa upp med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-23 10:18
Leomessi Det värsta är ju ändå priset haha, dom gör allt för att höja honom för att kunna försvara priset. Bäst var det när dom trodde att Illarmendi räddade deras mittfältskris. Dom har ju näst intill möt svaga lag sedan atletico matchen förutom villareal (som borde ha vunnit) Nu kommer dom bli tvungna att spela Khedira (som inte ens vill vara kvar) på mittfältet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-23 10:13
The reporter Haha han är definitivt inte sämre än Illaramendi! Båda är ganska kassa dock:) Fast ingen härinne påstår att Roberto är nästa xavi, tillskillnad från Puertan där dom försöker övertyga sig själva att han är nästa xabi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-23 10:10
@barcastuff: Alves: "Sometimes it seems it's all my fault. But criticism is like adrenalin, it makes me better. I live today and I'll enjoy this season." Svårt att bli bättre när man inte ser sina egna brister...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-10-23 09:47
Dem hånar Sergio Roberto på Puertan haha. Han är väl inte sämre än 380 miljoners mannen iIIarahahah eller vad han heter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep G
2014-10-23 09:41
barcastuff: Ronaldo (Real Madrid): "Not looking for excuses beforehand, but the clasico should be played on Sunday, so we could rest 24 hours more."" Dubbelmoral. Tror ni han hade sagt likadant om vi hade spelat på onsdag. Det har hänt oss flera gånger men då va han tyst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-10-23 09:25
@LALAWELEATAKORA:


Haha snälla kan jag få slå dig med en klubba på huvudet??
Barcelona Neymar11
2014-10-23 08:53
Riktiga proffesionellt idrottsmän kommer inte med ursäkter innan eller efter matcher. Hur kan Barcelona brås på spelschemat när det handlar både om internationellt och nationellt. Det här är en sådan grej man helt enkelt måste acceptera, för inte kan det komma som en chock för dom att sånt här uppstår. Med den truppen dom har så borde dom kanske börja rotera oftare istället för att leta ursäkter vid en eventuell förlust. Annars så kan dom alltid gå tillbaka till att förstöra planen när Barcelona kommer på besök :). Jävla förlorare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-10-23 08:38
Kanske låter hårt men jag tycker inte Real ska klaga på att dom får en dag mindre vila än oss. Alla topplag hamnar i sånna situationer ibland och då gäller det för tränaren att ta rätt beslut när han ska ta ut truppen. Ancelotti kunde ha låtit vissa spelare att sitta på bänken eller gjort tidigare byten när laget ledde med 3-0 i halvtid.
Barcelona LeoMessi
2014-10-23 08:11
[
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-10-23 04:45
Barcelonistas

ska dom börja igen? haha snubben ska börja gråta redan nu. som om vi aldrig har fått en dag mindre vila herregud.
Barcelona Thierry Henry
2014-10-23 04:13
@AlekRivard:
Nej gubben. Defensiven och fysiken är mycket högre i la liga. Det är bara att kolla på klubbar som real, atletico och barca. Det är inte bara så att vi rullar ut motståndare. Vi springer sönder motståndare också. Atletico Valencia och vi medmera har ramstarka försvar. Dom flesta lagen i pl har försvar som närmast kan jämföras med en dålig komedi. Kolla Arsenal och deras ständiga problem på fasta. Kolla Liverpool och United med oexisterande försvar. Även Shitty så är försvaret den svaga punkten. Bara Chelsea har ett försvar av världsklass där borta. Slå upp fakta dom senaste årens cl så ser du att spanska lag dläpper in färre mål i snitt än engelska. Vi är bättre både defensivt offensivt taktiskt och strukturellt. La liga är världens bästa liga med hästlängder. Pl har mer pengar. Thats it Atletico, Barca och Real hade alla utan tvekan promenerat hem pl. Valencia, Sevilla hade nått cl
Barcelona AndreD
2014-10-23 01:28
@Barcelonistas:

Kan ändå hålla med, två dagars vila är för lite. Jag hade inte tyckt det hade varit okej om det hänt oss.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-23 00:58
Ronaldo (Real Madrid): "Not looking for excuses beforehand, but the clasico should be played on Sunday, so we could rest 24 hours more."
Annons: