/spanien/barcelona/forum/4466.aspx/spanien/barcelona/forum/4466.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blåröde
2014-07-23 12:47
Stämmer det att han röker också? Jag orkar inte!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-23 12:45
Helt ärligt så tycker jag inte att Mathieu spelade dåligt som mittback förra säsongen. Tyckte att han gjorde ett bra jobb! Rent kvalitetsmässigt är han ingen sopa. Dom enda soporna är ledningen som betalar ca 10 miljoner euro för mycket för en mittback som snart fyller 31 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2014-07-23 12:41
En till mittback är ett krav! Vi kan ju inte klara oss med tre mittbackar under en hel säsong. MÅSTE KÖPAS IN EN MITTBACK TILL! ANNARS BOJKOTT!
Barcelona Vampíro
2014-07-23 12:41
Till alla white knights som inte gillar klagande, sluta läs här. Jag mår fan illa när när man läser att han blev klar. Vi har redan världens sämsta mittback i laget och "förstärker" med ett levande skämt på två ben. Jag tänker inte ens på åldern och prislappen, han är ett jävla skämt som spelare. Tänka sig att vår absolut bästa försvarare/kapten genom tiderna ersätts med denna pisshög, jag skäms verkligen. Till alla som tänker komma med de vanliga argumenten "Lucho har en plan", "ge honom en chans". Fuck that. Jag var övertygad om att Zlatan skulle bli fail, jag var övertygad om att Fábregas-värvningen var helt onödig och jag var övertygad om att Song var ett uselt köp. Jag har fan haft mer rätt än den här klubben, hur jävla efterblivet är inte det? Folk utifrån kan förutspå och analysera situationer bättre än de som är ansvariga. Som vanligt så kommer jag inte ens läsa nåns svar så slösa inte er tid. Jag har min åsikt klar och kommer inte ändra uppfattning på förhand. Folk får jättegärna försöka rationalisera denna värvning till nått positivt, jag har personligen tröttnat på att fortsätta ljuga för mig själv och blunda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barc6
2014-07-23 12:40
el Flaco. Varför skulle man inte vara nöjd, jag tycker att det är bättre än ingenting och han har faktiskt dem Attributen Barcelona behöver i dagsläget, snabbhet, nicksäker, stark! Vi känner våran ledning mycket väl och då borde du veta också att det inte kommer bli en världsklass värvning av någon mittback! Så vill du hellre ha en backlinje med alves pique mache Alba till nästa säsong? Nää vi får för tillfället faktiskt vara nöjda med att dem faktiskt värvade en back åtminstone även om de inte den bästa och för den bästa summan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-07-23 12:38
Hoppas verkligen på en MB till även fast det känns som att det inte blir så. På högerbacken tror jag och hoppas på att Enrique vill satsa på Montoya.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2014-07-23 12:38
Hoppas verkligen på en MB till även fast det känns som att det inte blir så. På högerbacken tror jag och hoppas på att Enrique vill satsa på Montoya.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Conejito
2014-07-23 12:36
@Lion24:


Instämmer! Den här värvningen är ett dåligt skämt! Som att bli spottad i ansiktet! Lägga 800m på Suarez och sedan värva in Mathieu som inte ens är värd att vara BACKUP! Inte ens Pique är tillräckligt bra... vi har inte en enda bra mittback det här är fan helt sjukt, hur fan ska vi klara oss mot Bale James och Cristi?????????

Jag har seriöst skämtat om att vi inte kommer värva in en bra mittback i år men det kommer fan vara sanning snart, dom har liksom gått över gränsen, om dom inte värvar in 2 mittbackar till och att vi senare har problem i backlinjen igen nästa säsong så vet jag fan inte om man ska skratta lr gråta... dom som arbetar med Barca borde ju ha kompetensen för att förstå såna här grejer? Dom borde veta bättre än oss inte sämre, hjälp vafan är det här NEJJJJJJJJJJJJ PANIK
Barcelona el Flaco
2014-07-23 12:35
Det är skrämmande när culés faktiskt blir nöjda med att klubben värvar en mittback som Mathieu. Hade samma supportrar fått frågan om vilken mittback de hade velat se i Barça hade garanterat ingen nämnt fransmannen. Det säger allt om identitetskrisen som genomsyrar dagens FC Barcelona.

Och om det finns något som är värre än pessimism så är det konformism. När folk sänker sina förväntningar och nöjer sig med medelmåttighet. Jag har högra krav än så för att jag kan inte se hur Mathieu ska vara den som frälser vår backlinje.
Barcelona -SAMI-
2014-07-23 12:35
2014 min vän 2014

@Rambla~:

Barcelona Rambla~
2014-07-23 12:33
Roma värvade Benatia förra sommaren för €13,5m från Udinese. Smaka på den summan ni. :)

Hur fan kan en spelare stiga i värde med nära €40m under en säsong?
Real Madrid Kith.
2014-07-23 12:32
Herregud vad vissa av er försöker rationalisera även de dummaste besluten vår ledning tar. 20 miljoner euro för Mathieu, Jeremy Mathieu mina damer och herrar. Vi har verkligen skitit mitt på matbordet med denna värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Parre #6
2014-07-23 12:31
@-SAMI-:
Det vore något... Fyfan vad den snubben är grym. Välkommen till Barca, Mathieu!
Barcelona Tiki-Taka
2014-07-23 12:30
Det enda vi behöver nu är att Song blir såld och att ännu en mittback köps in, sen är laget komplett!
viccc
2014-07-23 12:28
Det är ju inte ens en MB vi har värvat utan en vänsterback haha
Barcelona -SAMI-
2014-07-23 12:27
Ge oss benatia nuuuuuuuuu
Barcelona Rambla~
2014-07-23 12:26
Jérémy Mathieu will sign a contract with FC Barcelona for the next four seasons, plus an optional season more.

Oj då, ett 4-årskontrakt på det.

Äh, varför inte ge honom ett 6-årskontrakt på studs, tycks ju vara populärt att ge i huvudstaden i dessa tider.
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-23 12:25
@El Conejito:


Att LE verkligen gick in all in måste tyda på att han tror på honom, något säger mig att han inte litar på Pique. Hoppas på en mittback till det känns aningen tunt :(
Barcelona Mr. Jazz
2014-07-23 12:25
I mitt tycke en helt okej värvning, om än lite dyr, men som marknaden ser ut så finns det inte riktigt utrymme att klaga. Håller med föregående om att det trots detta behövs ytterligare en mittback in. Föredrar en med någorlunda erfarenhet då jag tror att Bartra kan komma att växa med tiden till en riktigt bra back för oss, samtidigt som jag hoppas på att någon kommer från akademin, som håller måttet om ett par år. Kanske folket i Turin surar lite efter den senaste tidens turbulens och man kan plocka tillbaka Cáceres eller ta in Bonucci på rotation. Inga världsklass men inte heller dåliga spelare. Hade annars gärna fått in N'Koulou som jag gillar i Marseilles och som såg ut att vara en av få i Kamerun som verkligen gav 100% med bra attityd under VM.
Barcelona Tiki-Taka
2014-07-23 12:25
"Enligt Squawka, en statistiktjänst, så är han den dyraste mittbacken över 30 år gammal genom tiderna".

Detta säger väl allt om detta köp, heja Zubi !!!
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-07-23 12:24
Hans nya utköpsklausul är 50 miljoner euro...

Någon som vet vilke tröjnummer han får?
Barcelona Lion24
2014-07-23 12:24
Folk verkar ha glömt vilken klubb dom håller på. Det här är FC Barcelona för Guds skull. FC Barcelonas ambitioner är och ska alltid vara att man slåss om ALLA pokaler. FC Barcelona var inte för längesedan kallad en av historiens bästa lag (Peps lag) och man har en unik spelsystem som tidigare totalt revolutionerade fotbollen. Man har en arena på 98 000+ och man är 2-3 största klubben i världen, sett till ekonomi. FC Barcelona är också ett av de lag som utan tvekan har mest fans i världen. I FC Barcelona spelar Messi som är en av historiens största och bästa fotbollsspelare, de ni, man har Neymar, Suarez, Iniesta. Världsspelare som tillhör den absoluta fotbollseliten.

Under så många år har vi vunnit men under så många år har 98% av alla Barcelona fans vetat att vi har tydliga problem bland mittbackarna. Den här klubben med sin storhet (som jag nämnde där uppe) kan locka vilken spelare de vill. FC Barcelona hade utan tvekat kunnat köpa Kompany och Benatia i år. Det här är FC Barcelona, spela inte barn. I stället får vi in en snart 31 åring för en grovt överpris som dessutom har BRISTER I SIN PROFESSIONALISM (rökandet). Den här spelaren ska leda FC Barelonas backlinje. En spelare som dessutom inte tillhör världseliten på sin position, långt ifrån dessutom, och som håller max 3 säsonger. Det här är inte värdigt FC Barcelona. Det här är rent ut sagt förkastligt. Detta är en skandal på alla sätt och vis. I 3-4 år har vi varit tokiga på våra mittbackar och då ska Jeremy Mathieu (31 år, brister i professionalismen och för 20M) lösa våra problem.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-23 12:23
Välkommen till FC Barcelona Methieu!! Folk får klaga hur mycket som helst men faktum kvarstår att vi får en lång stark och ganska snabb back och det är verkligen det som saknas för att vi ska kunna ha ett mittbackspar som kompletterar varandra. Det är många klubbar som är ute efter mittbackar och vad jag vet är det bara PSG som har fått in en i David Luiz men inte ens han håller måttet, hellre Mathieu säger jag. Dessutom gjorde han 4 mål förra säsong varav ett av dom mot Real, äntligen får vi in en försvarare som kan göra nick mål på fasta situationer. Suarez är lika gammal som Messi så dom har några år kvar tillsammans att briljera på toppen. Kolla Klose killen är 36 och levererar än, Rio Ferdinand är 35 men har visat att en spelare håller fortfarande efter 30 sträcket!!
Barcelona El Conejito
2014-07-23 12:22
Barcelona El Conejito
2014-07-23 12:21
Det som ger mig ångest över en värvning av Mathiue är att Barca troligtvis inte kommer värva 2 mittbackar till, vilket är precis det vi behöver. En mittback som skulle hålla i en CL-final... Hummels, T.silva osv osv osv... av den kalibern och en ung lovande som Marquinhos. Men med den här värvningen är troligtvis 1/2 mittbackar som kommer värvas in denna säsongen... eller vem vet ledningen kanske överraskar oss och värvar in 2 tunga mittbackar till!!!! eller inte... Mathiue är INGET annat än en BACK-UP spelare, oavsett hur optimistisk man är.... han är inte en bra startspelare och inte lovande... fattar inte den här värvningen helt sjukt..
Barcelona Rambla~
2014-07-23 12:21
Pique skadebenägen, Matieu ny, behöver tid att komma in i systemet bla bla, skadebenägen han också.

Vi vet hur det brukar se ut efter några månader när skadorna och avstängningarna duggar tätt. Vi behöver verkligen minst 1 mittback till. Så vida inte LE har tänkt sig att flytta upp någon från B?
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-07-23 12:16
Då var han klar alltså, bara att gilla läget och hoppas det blir en nyttig värvning. Då återstår frågan vem blir mittback nr 2 och finns det pengar över? Bienvibguts, Jeremy!
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-23 12:14
Skiter i hur mycket Barca betalar för spelare För visa har inne låter det som klubben drar pengar från deras konto Äntligen en mittback köpt..be happy.. Mathiue kommer göra bättre än vad PIQUE gjort senaste 3 åren tillsammans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-23 12:12
Vad är ni på väg med den har med åldern, mathieu är 30år, alltså är på hans absolut bästa, han är mittback vilket gör han håller minst 4 år till.. Samma gäller på de som klagar på att Suarez är 28 år... Jag menar hur många under 25 år är så bara som han Om 30 åring är för gammal (år 2014) Då kan jag tänka mig att (2030) kommer folk tycka att 23 åring spelare är för gammal..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-07-23 12:09
20 miljoner för Mathieu?! I give up.
Annons: