/spanien/barcelona/forum/4464.aspx/spanien/barcelona/forum/4464.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2014-10-25 12:52
Jag hade också bänkat Suarez och Rakitic. Rakitic vek ned sig mot PSG, enda riktigt stora bortamatchen han spelat för Barca. Suarez har inte spelat en minut tävlingsmatch på 4a månader, och aldrig för Barca. Bättre att satsa på erfarenhet på mitten och ha Suarez som en supersub. Däremot hade Masken gått före Pique i den här matchen. hellre en snabb och vilt kämpande back mot en slarvig, långsam, bortskämd huvudspelare som Pique.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-10-25 12:52
Och en mittbacksduo i pique-mascherano kommer sluta så illa. Startar han inte med Mathieu i mitten, som har varit fenomenalt bra, tsm med mascherano, då får vi en balle i oss tro jag =)
Tiki-Taka
2014-10-25 12:50
Lite off topic här, men något som störde mig något enormt mycket under Ajax matchen, var när det uppstod två frisparkar på distans. Jag blev så lack när Alves gick fram båda gångerna, och när Rakitic, som är en av världens bästa på frisparkar, inte tog dem. En medioker frisparksskytt i Alves går före Rakitic, att han inte skäms! Sen båda hans frisparkar var ju pinsamt dåliga också.

Om Lucho inte ställer upp med Mascherano, som har varit matchens gigant dem senaste två matcherna, då borde Lucho få en rejäl känga. Detsamma är om han börjar med Pedro, fy fan!
Barcelona LeoMessi
2014-10-25 12:42
Om det är den startelvan som står på livescore och vi torskar så kommer jag att skylla exakt ALLT på Lucho. Jag skiter fullständigt om pedro missar 100 frilägen, jag kommer att skylla på Lucho, jag skiter i om Pique gör juniormisstag och skjuter in bollen i eget mål, jag kommer att skylla på Lucho. Jag skiter i om Messi missar 10 straffar, jag kommer att skylla allt på Lucho. Bäst att han bevisar nu att jag har haft rätt i stötta honom så mycket som jag har gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-10-25 12:39
Tänkte skriva sarkastiskt att med tanke på Rafinha och Sandros uteslutande i truppen skulle det inte förvåna mig om Pique och Mascherano bildar mittlås och en Pedro upp i anfallet från start... Denna mardrömmen verkar snart besannas
Barcelona Neymar11
2014-10-25 12:39
Gabriel Lägg ner han gör ett stort defensivt arbete... Och så är det faktiskt Messis fel att Pedro är värdelös
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-25 12:39
Det som stör mig mest är när en tränare leker att han har balls och vågar ställa upp på sitt eget sätt. Det räknas inte om du inte vågar göra det dom matchens det faktiskt räknas!! Vad i helvete köpte vi rakitic för? Är det inte för såna här matcher?? Jag vet inte hur han kommer att ställa upp men om det blir ned xavi och iniesta så kommer jag att tappa ganska mycket respekt för honom. Problemet är bara att han är rädd för att han inte vet hur xavi kommer att reagera om han blir bänkad i ett el clasico. Han vågar inte ta den risken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-25 12:38
Alltså det som irriterar mig mest isånnafall är Pedro från start. Herregud, som att kasta bort matchen! Helvete!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-25 12:37
Usch vilken äcklig startelva från Livescore, hoppas verkligen INTE att det stämmer. Pedro från start? Rakitic och Mascherano bänkade? Vill vi ens vinna eller förlora idag frågar jag mig isånnafall? Nej, Lucho, jag har försvarat dig, snälla bevisa nu varför jag har gjort det annars ställer jag mig bakom alla kritiker genast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-10-25 12:34
Rakitic kommer inte starta ikväll, han vilades mot eibar och spelade hela matchen mot Ajax. Xavi kommer garanterat starta och det är så oerhört tråkigt för nu står vi exakt på samma ställe och vi har inte rört oss framåt. Generationsväxling in My ASS, patetiskt är detta. Aja väntar tills 2016 Går så långt och säger att vi behöver en europeisk tränare med inga rötter i Katalonien men det kommer aldrig ske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-10-25 12:34
Roberto före Rafinha i truppen? Hmm...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-25 12:28
Sergi Roberto före Rafinha i truppen? Strike 1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-25 12:26
Jag har ett enda jävla krav på Lucho ikväll och det är: Att rakitic åtminstone får starta på mittfältet! Jag skiter fullständigt i om han inte har spelat el clasico förut! Han har gjort sig förtjänt av att spela den här matchen! Han är den mittfältaren som har jobbat hårdast och spelat jämnast! Jag behöver inte ens nämna att hans fysik behövs, det är underförstått. Startar Lucho med xavi och iniesta så vet jag nu att han bara är feg, han kör på samma jävla mittfält som vi har gjort i typ 6 år. Jag är den som har varit minst kritisk till Lucho, men nu börjar han gå mig på nerverna. Mest för att han tar med Roberto och inte rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-10-25 12:23
[ 4-3-3 ]

Claudio Bravo
Gerard Pique
Jordi Alba
Daniel Alves
Jeremy Mathieu
Sergio Busquets
Xavi Hernandez
Andres Iniesta
Pedro Rodriguez
Lionel Messi
Neymar
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-25 12:21
@ElRaval:


Det kan inte stämma att Masken och Rakitic inte är med i startelvan.
Jag går fan ut och tar en promenad..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-25 12:19
Vad har Pedro och Roberto åstadkommit hittills den här säsongen i A-laget??
Inte en jack shiiit## Detat är inget annat än sanningen.

Vad har Sandro och Rafinna åstadkommit so far??

Ju, Sandro har stänkt ditt ett och annat mål. Gör fina löpningar så att han skapa ytor åt hans lagkamrater. Är starkare och snabbare båda Pedro och Roberto tillsammans,
Rafinna gjorde fin assist till Sandro sist. (visst han har varit skadad nästan hela tiden) Men har har mer talang i hans lilla tå än Pedro och Roberto tillsammans.
Vad är det tränaren ser hos ROberto?? Det måste finnas någon annan utanför klubben som kan se det och förklara för oss

Man blir ju dum i huvudet alltså. Jag släpper det här rakt av. Man blir ju inte klok av det.
Barcelona ElRaval
2014-10-25 12:18
Otroligt besviken över elvan om det är elvan på Livescore som vi kommer ställa upp med ikväll.

Inte för att det är en dålig elva utan snarare för att jag saknar en krigare som Mascherano eller Rakitic på mitten.

Vad är det för fel på Rakitic?

Barcelona LeoMessi
2014-10-25 12:18
Skillnaden mellan Roberto och rafinha är att den ene är katalan och talanglös medan den andre är brasilianare och talangfull.. Jag tror dom är otroligt desperata över att ytterligare någon katalan ska slå sig igenom. Hade Roberto varit något annat, tex från Kamerun, dom hade pissat på honom och slängt ut honom med huvudet före. Jag är fullkomligt seriös med att jag kommer att sluta följa klubben under obestämd tid om jag ser att dom satsar mer på Roberto än rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-10-25 12:13
Har hela tiden trott LE fördragit Rafinha framför Roberto med tanke på deras år i Celta, men detta får mig att undra. Och oroas.

Överglänser Sergi Roberto Messi på träningara eller vad äre frågan om?
Barcelona Pep G
2014-10-25 12:07
Barcelona är en underlig klubb. Tränarna ger chansen till spelare som Tello och Sergi Roberto klass. Det gjorde Pep också. Kolla på Pep nu. Han spelar bara med klass spelare och köper klass talanger. Han köpte vår Thiago. I Barca hade han sålt Thiago och spelat Roberto som falsk 9a.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-10-25 11:58
Är Lucho fucking seriös eller?? Hur fan kan han ta med Roberto och inte rafinha? Om inte rafinha är skadad eller något liknande så tappar jag respekt för Lucho. Finns ingen jävla anledning att ta med Roberto och inte rafinha. Skulle rafinha lämna Barcelona på grund av att dom ger mer förtroende till Roberto så kommer jag helt seriöst sluta kolla fotboll helt. Ända tills vi får in människor i klubben som kan tänka objektivt och inte bara spela såna som dom tycker om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-10-25 11:56
@SocialBarca_10: RAC 1 | Luis Suarez WILL START in El Clasico tonight. Trovärdigt?
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-10-25 11:53
Man får skylla sig själv! Hoppas Rafinha lämnar! förtjänar mer än det här, något är sjukt i Barca iaf .. kanske inte så konstigt att Thiago lämnade :P
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-25 11:23
Hur kan Pedro och ROberto gå före Sandro???
Det är sånt som gör mig rasande.


Och var är den vermaelen ???? Någon som vet vems jävla plan det var att köpa honom??
Köpte Barca honom så att läkarna kan experimentera på honom ???
Barcelona Capitán - El tiburón
2014-10-25 11:08
Laget ser ut att ha det skoj på träningen. Krävs verkligen att koncentrationen ligger på topp under 90 minuter ifall vi vill gå segrande ur den här striden. Just därför jag även helst ser Masche bilda mittbackspar med Mathieu, så att Sergio får agera pivote som han ofta gör så bra mot Real. Tror inte heller att folk ska förvänta sig att Suaréz ska starta ikväll. Känns mest sannolikt att man kommer ge Iniesta en plats i 3-manna anfallet för att göra plats åt Xavi. Antingen det eller att man kör med sedvanlig uppställning där Pedro/Munir får spela, men jag tror som sagt inte att Suaréz kommer vara med från början.
Barcelona AndreD
2014-10-25 10:42
@barcastuff: Official: 18 players called up for the game against Real Madrid, Masip, Montoya, Vermaelen, Rafinha and Sandro not included #fcblive Snart lämnar väl Rafinha också, så står vi där med Roberto igen :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-10-25 10:40
Aftonblaskan slänger fram en trolig startelva som LE än så länge aldrig startat med. Känns som att dom har 0 koll. Samtidigt hoppas jag innerligt att den stämmer. Med Xavi och Rakitic i mitten och Iniesta-Neymar-Messi i anfallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-10-25 10:35
Att Roberto går före Rafinha har väl bara att göra med den hålhake Roberto hellt uppenbart ha på hela Barcasledning och tränarstab. Man kan ju bara spekulera i vad det är för uppgifter och/eller bilder han hotar att sprida till allmänheten om dom inte gör exakt som han vill. Det enda vi kan veta med all säkerhet är att hans medverkan i dagens Barca inte på något sätt kan ha med fotbollsrelaterade kunskaper att göra. I övrigt undrag jag, värvade inte vi nån spelare i somras som hette typ Douglas Veermaalen eller nåt? Eller var det två spelare? Vad hände eär egentligen? Känns som ett mysterium! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-10-25 09:56
Helt otroligt att s.roberto och munir går före Rafinha och sandro!?!?!? Tror ändå inte att någon av dem får speltid, men tkr ändå det är underligt att dem inte blir uttagna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-10-25 09:51
[QUOTE=Suarez]Zizaga Några minuter räcker ej. Han ska starta och spela 70 minuter minst tycker jag. Han har tränat hårt och tro mig, han är redo för denna matchen. [/QUOTE] Det skulle vara kul om man kunde tro dig men man kan aldrig veta om han är redo. El clasico är världens största match och på senare tid även den mest infekterade. Killen har inte spelat en match som kan räknas som allvarlig på fyra månader, att kliva in direkt i den här matchen är tufft. Det vire kul men risken finns att han gör en plattmatch, den risken bör inte negligeras. Hur som helst, kul med match. Vad som än händer så kommer Barcelona ligga före Real i ligan så de bör kunna spela lite mer avslappnat. Det är även väldigt tidigt på säsongen så den här matchen känns inte så avgörande, det är många många matcher kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: