/spanien/barcelona/forum/4462.aspx/spanien/barcelona/forum/4462.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Julia
2014-07-20 15:39
Blind är Barcas förstaval om de misslyckas med Mathieu och Marquinhos. Han hoppas på att Barca kontaktar honom. [Mundo] Nej tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-20 15:17
Coach Pep Hur ska jag veta? Jag känner inte dig så kan omöjligtvis veta vad du tycker. Men bra, bara det jag ville höra.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-07-20 14:56
Gabriel

Kanske ska sluta ta allt så ordagrant och försöka läsa mellan raderna? Tror du på allvar jag försökte lyfta fram James som en bättre fotbollsspelare än Iniesta? Jag jämförde endast deras egenskaper. Iniesta är annars min favorit genom tiderna och untouchable, lol.
Barcelona Andresito
2014-07-20 14:54
James är en bra spelare som samtidigt kommer bli bättre. Tror dock inte att han kommer bli topp 5 i världen. Han kommer ha otrolig press på sig i Real som #10 efter sitt VM. Samtidigt har man Kroos och Modric på mitten där båda två trivs bäst som lagets main playmaker. Om Falcao samtidigt kommer så får man ett väldigt ensidigt lag. Formationen blir då: backar - playmakers - avslutare.
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:48
Coach Pep " som förmodligen kommer bli bättre än özil" Jag är inte alls imponerad av Chamez, jag var mer imponerad av cuadrado osjälviska spel som ledde till att James vann skytteligan. Jag hoppas att dom värvar James för det kommer leda till att dom rankar han före än Jese.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-07-20 14:44
Lustigt annars det här med Real och James,

Barca värvar Rakitic - Real värvar Kroos.

Barca värvar Bravo - Real värvar Navas

Barca värvar Suárez - Real värvar James(?)

Vem vinner penismätartävlingen mellan presidenterna..?
Barcelona Gabriel
2014-07-20 14:42
Coach Pep

James Rodriguez är Iniesta på anabola steroider? Jisses, du är inte direkt blyg i hyllningarna, kanske ska ta det lite lugnt. Iniesta kommer efter hans karriär att gå till historien som en av de bästa mittfältarna genom tiderna. För mig är Iniesta, tillsammans med Zidane och Scholes den bästa mittfältaren de senaste 20 åren. Vad har James Rodriguez gjort för att ens nämnas i samma andetag som Iniesta? Ett bra VM slutsspel och sen då? Att han besitter en enorm potential är ingen hemlighet och han kan mycket väl utvecklas till en av de bästa spelarna i världen men jag tycker bara att man borde vara lite mer försiktig innan man jämför honom med Iniesta.

Personligen tror jag också att Real Madrid blir ett stabilare lag med James än med Di Maria, men just när dem möter oss så tror jag att det kommer att gynna oss. Barcelona är som mest sårbara när de möter spelare som dribblar och har sig, det samma gäller med Spanien. Spelare som Robben och Di Maria är en mardröm för oss, just eftersom de ger det oförutsägbara. Försvinner Di Maria från Madrid så blir det definitvt ett hot mindre för oss.
Coach Pep.
2014-07-20 14:42
neymar JR

Hehe, hur kan en kontringsspelare med tunnelsseende vara mer mångsidig och ha större register än James som har ett fantastiskt spelsinne och passningsfot? Jag säger inte att Real nödvändigtvis blir farligare med James istället för Di Maria, men de blir en stabilare kraft och får en Özil deluxe som förmodligen kommer bli mycket bättre än vad fjanten Özil någonsin varit. Det är inte särskilt kul att som Barcafan vittna Real Madrid samla på sig Europas bästa mittfältstalanger en efter en medan vi inte ens kan ta hand om våra egna.
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:42
Andersito Di Maria är den spelare som har snittat mest assist senaste säsongerna? Och nej Chamez är lättläst och fortfarande en liten grabb, det kunde man se under Brasilien matchen. Så fort svårare motståndare dök upp spm gömde han sig. Han kan skjuta och passa fram, och det kan man läsa av
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona donniied
2014-07-20 14:41
Tänkte bara kolla med folket här om ni kan förklara en sak för mig, eller om jag bara har missförstått detta... Jag har läst på diverse sidor, och även här på forumet att folk ser Cuadrado som Alves ersättare. Jag får inte alls ihop detta.. Det hade varit för mig som att omskola Arjen Robben till vänster back, utifrån det jag har sett honom. Och då följer jag Serie A slaviskt.
Barcelona the cameroonians
2014-07-20 14:41
När har Lucho öppet givit Roberto beröm?
Det där har du läst i tidningarna som spekulerar om hur Lucho TÄNKER om Roberto - en stor skillnad.
Barcelona LeoMessi
2014-07-20 14:40
Cameroonians Så länge vi ger chansen till dom som verkligen förtjänar det så är jag nöjd. Om någon annan spelar bättre än halilovic så har han förtjänat det mer. Det enda jag är orolig över är denna favoriseringen av spelare. Som att dom tex håller hårdare i Roberto än thiago. Han fick inte ens hälften av denna uppbackningen som Roberto får. Inget illa om Roberto, han verkar vara en sympatisk person. Han kan Säkert utvecklas och bli en okej truppspelare, men jag anser inte att han har bevisat att han kan bli en startspelare i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:39
The camerooninas Jo men nu är det såhär att dom har inte svårt att hylla en spelare som Roberto öppet. Men så fort det handlar om en icke-katalan så refererar man till att det finns mycket talang i La Masia
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-07-20 14:38
neymar JR

Di Maria har verkligen inte bredare register än James. Vad kan Di Maria göra? Dribbla och jobba stenhårt, det förbättrar inte spelarna runtomkring speciellt mycket. James däremot är en ordentlig playmaker som kan göra sin motståndare samtidigt som han kan få iväg en djupledspassning eller ett farligt skott.

Du missuppfattade nog 'bredare register' när Coach Pep skrev. Han menade att James helt enkelt är bättre på fler saker än Di Maria.


Precis som att Ronaldo har ett bredare register som avslutare än Messi, har Messi ett bredare register som ren fotbollsspelare där han är världsklass som både målgörare och playmaker. Ronaldo är inget annat än en dribbler/avslutare, dock en riktigt bra sådan.
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:37
Leomessi Luis Enrique: "Halilovic? He's obviously a talented player, but so are the other B-team players. What they all have to do is to work hard." Stör mig på det här att dom alltid ska få fram hela la Masia (katalanerna) i varje mening. Han sa ungefär samma sak om deulos match igår med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-07-20 14:34
Klart som korvspad att Lucho inte vill uttala sig om enskilda spelare så här på försäsongen - han sa också att Halilovic precis som övriga B-lagspelare ska fokusera på att jobba hårt.

Säker på att Lucho kommer ge beröm & kritik internt till de som förtjänar det.
Barcelona LeoMessi
2014-07-20 14:29
Neymar JR Vad sa han om halilovic? Han är den absolut största talangen i b-laget. Antingen så har inte Lucho verkligen sett vilken talang han är eller så vägrar han bara inse att den största talangen i laget inte är katalan/spanjor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:19
Coach Pep Jisses vad du är ute och cyklar nu. Har Chamez ett större register än Di Maria? Verkligen inte, di Maria är en motståndares värsta mardröm. Han är så sjukt oförutsägbar, från ingenstans kan han dribbla förbi ett helt lag. Visst han kan vara ojämn som fan, men den här säsongen har han varit sjukt stabil James vet man vad man får av, och det går inte så fort när han sätter fart. Di Maria är en mångsidiga spelare, ska Madrid ersätta honom så behöver dom köpa 2 nya spelare. Jag ber till Gud, Allah och allt vad det heter att Madrid ska sälja di Maria
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-20 14:15
Är det bara jag som störde mig på Luchos kommentar angående Halilovic efter matchen? Varför kan man inte hylla killen för sin första halvlek bara? Istället för att nämna att vi har andra duktiga spelare i la Masia
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-20 14:03
Grejen med di Maria är att han är perfekt i ett lag som real, ett lag som har råd att slå bort en passning här och där. I Barcelona hade det varit en mardröm med di Maria med tanke på att han slår bort så ofantligt många bollar.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep.
2014-07-20 14:00
Di Maria är en bra fotbollsspelare men även en tämligen efterbliven sådan som förlorar bollar jämt och ständigt till höger och vänster. Det var någon match i VM han förlorade 40+ bollar genom dribblingar och inlägg och Argentina blev faktiskt stabilare utan honom. Hans teknik/bollbehandling är på extremt hög nivå men spelsinnet hänger efter och han är på så sätt en spelmässig risk i en startelva. Om Real får Jamez Rodriguez så byter de definitivt upp sig då han har ett betydligt bredare register än Di Maria. James är ett verkligt fenomen med sin bollbehandling, genomslagskraft, styrka, spelsinne, passningar och skott.. Han är en Iniesta på anabola steroider i princip.
Barcelona Barcelonistas
2014-07-20 13:57
Di Maria är dock väldigt ojämn han kan vara hur bra som helst enda matchen för att sen vara totalt värdelös.
Barcelona B.BOSS
2014-07-20 13:53
Om Di Maria lämnar Madrid är det bäst för Barca. Madrid blir mindre oförutsägbar och mer kontrollerad. Kanske blir de mer stabila och bättre som lag men alla lag behöver en Iniesta som bryter genom försvarets mur och det den aspekten förlorar de utan Maria. Antingen säljer de Maria eller Isco någon måste de offra för James.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nodlehs
2014-07-20 13:45
Di Maria är Real Madrids bästa spelare enligt mig. C.Ronaldo skrämmer mig inte ett skit, Bale lite grann med hans fantastiska speed men Di Maria när han är som bäst är briljant. Fattar inte hur man kan slänga iväg en sån bra spelare men det gör inte mig något.
Barcelona Pep #4
2014-07-20 13:40
Hahaha. Dem fattar verkligen inte hur viktigt Di Maria egentligen är. Tvär synd
Barcelona Corazon
2014-07-20 13:23
Haha sant undviker di maria alla dagar i veckan jämfört med james
Barcelona Nemesis 10
2014-07-20 13:14
Carazon

Vad menar du med gått för långt?
Alla vet att Perez inte bara kan kolla på när Barca plockar hem världens bästa 9a. Jag är inte så orolig för den värvningen då man offrar Di Maria som just nu är en bättre spelare, Isco kommer också få det jobbigt. James är bra men har lite att bevisa för mig iallafall.
Barcelona Nodlehs
2014-07-20 13:13
@Corazon:
Läser du på sportbladet? Såg en kommentar och kollade själv upp det. Enda sättet att åka från Medellin till Europa är ju till Madrid och de flesta Sydamerikaner undviker gärna byten i USA så om han inte åker privatjet finns det ju inga alternativ än att åka via just Madrid.
Barcelona Corazon
2014-07-20 13:05
James Rodriguez är i Madrid det har gått för långt då
Barcelona LeoMessi
2014-07-20 12:42
Tycker att det är så lång tid mellan våra träningsmatcher:/ Men grabbarna behöver väl träna på anläggningen lite mer. Kommer ihåg förra säsongen, i vår första träningsmatch så fick vi möta Bayern München som hade påbörjat sin försäsong en månad tidigare och hade spelat en massa matcher. Dom fick möta våra grabbar som typ hade börjat träna 4-5 dagar innan:/ Vi ställde upp med ett b-lag och Bayern visade inte nåd så dom ställde upp med starkast möjliga elva. Jag var nästan stolt över att vi torskade med 2-0 bara haha! Fast i år så tycker jag att det är bättre att vi stannar i Europa och tränar. Orka åka runt halva Asien för att möta indonesiska lag..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: