/spanien/barcelona/forum/4456.aspx/spanien/barcelona/forum/4456.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjf
2014-09-15 23:03
Leo Messi

Jag förstod det. Costa har min fulla respekt. Tro inte annat.

Nu hoppas vi Xaviesta vaknar till liv och verbalt bankar skiten ur snorungarna som härjar härinne som trojanska hästar för tillfället.
Barcelona Neymar11
2014-09-15 23:02
Vilket jävla beteende, han gjorde en ful filmning 2010 mot Inter and Thats it. Nu ska du få lite fakta: Motta fick sitt andra gula kort vid den incidenten, en arm mot ansiktet leder alltid till minst gult kort oavsett skada, då händerna inte tillhör sporten och ska absolut inte vara uppe vid någon motståndares ansikte Ska vi räkna upp varenda jävel som har filmat eller och smutskasta den samme?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 23:01
@Súgmin Gam Perfectioso Mafioso:


Nej men att du har över 3 000 inlägg på arsenals forum är ett litet tecken på att det är det laget du håller närmast hjärtat. Ja, du är en egen människa, du vet bäst vad du gillar här i livet.
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:58
@Neymar11:

Inte sagt att Busquets är dålig, utan tvärtom, det är en mittfältare av absolut världsklass, uppskattar uppriktigt sagt inte hans beteende på plan bara, sluta försök lägg orden i mun på mig.
Súgmin Gam Perfectioso Mafioso
2014-09-15 22:57
@LeoMessi:


Vem är du att berätta för mig vilket lag jag 'håller' på eller inte? Är väl min egen människa.
Barcelona Neymar11
2014-09-15 22:54
Förstår han helt klart, hade också vart bitter och känt avsky mot Sergio om jag var Madrid fan. Världens bäste på sin position Han gör ju ett jobb som hela 3 Madrid spelare inte klarar av, han sköter mittfältet själv :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 22:53
Súgmin Gam Perfectioso Mafioso

Okej, vi ger han en chans och säger att han är barcafan. Men är det något speciellt du vill diskutera? Med tanke på att du är en gooner. Eller du kanske kände för att försvara någon random på ett lags forum som du inte ens håller på.
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:49
Delar mitt account med min storebror, men ni får väl tro vad ni vill, bara för att jag tycker till och kommer med fakta kan ni inte kalla mig troll? Alla har väl rätt till sin åsikt eller?
Súgmin Gam Perfectioso Mafioso
2014-09-15 22:48
@messiooooxavii:


Enligt dig han kanske trollar, i brist på intelligens. Dags att ha förståelse för att människor tycker och tänker olika.

Eller hur Zlatan?
-Ja, klart.
Barcelona Kröjf
2014-09-15 22:45
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín Att du smutskastar Busquets och står upp för Bale gör pusslet komplett. Puertan. Tydligt och klart. Ta förlusten iförrgår som en hen.
Barcelona messiooooxavii
2014-09-15 22:45
[QUOTE=Súgmin Gam Perfectioso Mafioso]Brist på förstående för att meningsskiljaktigheter alltid kommer finnas äcklar mig. Snälla, var och en har rätt till sin åsikt. Man rår ju inte för vilken hjärna man föds med. En mamma en pappa blir barn med ett huve, eller hur? [/QUOTE] Killen trollar.. Han har ingen åsikt... Han är här för att trolla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 22:42
@Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín:


Men att kalla dom för filmare när det inte stämmer är väl onödigt? Visst jag medger att busquets brukade filma då och då för några år sedan, men dom senaste säsongerna så har han definitivt inte satt det i system som många vill få det till.

Barcafan och ändå har du mäktat med fler inlägg på Romas forum.
Barcelona zick9
2014-09-15 22:42
@Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín:
Han var som bäst i Tottenham när han spelade som falsk 9:a (släpande anfallare). Han var PL:s bästa spelare som central anfallare.
Súgmin Gam Perfectioso Mafioso
2014-09-15 22:42
@Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín:


Brist på förstående för att meningsskiljaktigheter alltid kommer finnas äcklar mig. Snälla, var och en har rätt till sin åsikt. Man rår ju inte för vilken hjärna man föds med. En mamma en pappa blir barn med ett huve, eller hur?
Barcelona messiooooxavii
2014-09-15 22:41
[QUOTE=Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín]Har väl rätt till min åsikt utan att bli kallad för troll? har hejat på Barcelona sen barnsben och är från Spanien, bara för att jag ogillar två spelare i laget betyder det inte att jag inte älskar laget i sig? [/QUOTE] Du har sagt ditt och det tackar vi för. Nu behöver vi inte höra fler av dina åsikter tack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 22:39
Kröjf

Äsch jag är medveten om hur spelare genast hypas när dom kommer till PL. Han öste in med mål i la liga också. Men jag är säker på att han kommer att göra många mål i PL då försvaren där inte alls är så brutalt bra som många vill få det till.

Tyckte mest att det imponerande med tanke på att han har åkt på fyrtioelva långtidsskador, som tex skadan som skulle hålla honom borta från spel i 6 veckor och ändå har han lyckats spela varenda match hittills. Vilket är starkt gjort för en spelare som är "skadad".
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:36
Har väl rätt till min åsikt utan att bli kallad för troll? har hejat på Barcelona sen barnsben och är från Spanien, bara för att jag ogillar två spelare i laget betyder det inte att jag inte älskar laget i sig?
Barcelona the cameroonians
2014-09-15 22:35
@LeoMessi:


Nej, det är ungefär lika om man kollar på Ajax resp PSG´s trupper.
Mest 17 & 18-åringar, men också en del 16-åringar i samtliga lags trupper.
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:34
@messiooooxavii:


Okej.
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 22:33
@Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín:


Varken pedro eller busquets är några större filmare, även om busi för evigt kommer anses som en efter sitt skådespeleri som fick motta utvisad. Kan helt ärligt inte säga sist jag såg busquets filma och pedro är bara klen.

Ditt första inlägg här och du hinner kalla två av våra spelare för filmare. Tydligare tecken för troll finns det inte.
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:33
@Kröjf:


Lol, du kan ju inte påstå att det är meningen att Bale ska göra mål? Det är inte ens en del av hans roll i laget... Okej om han var anfallare men nu var hans roll i London Vänsterback eller defensiv ytter...
Barcelona messiooooxavii
2014-09-15 22:32
[QUOTE=Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín]Eller så är det så att det faktiskt är så att han har erbjudanden från andra klubbar? Dock hoppas jag innerligt att det stämmer att han nu ska lämna , trots att han är egen produkt, trött på filmare som han och Busquets... [/QUOTE] Du äcklar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2014-09-15 22:29
Leo Messi skrev: "Det är ändå mäktigt att Costa har mäktat med 7 mål på 4 matcher i PL, och detta på 10 avslut!! Medan spelare som messi och ronaldo ligger 5 mål efter:P" Mäktigt och mäktigt. Bale minskade sin målskörd anmärkningsvärt, när han lämnade London för Madrid (förvisso skadeproblem). Torres ökade å sin sida sitt målgörande rejält på direkten, när han lämnade La Liga för Liverpool. Och hur många hade hört talas om Miguel Pérez Cuesta, som Michael Laudrup tog från Rayo Vallecano till Swansea. "Michu" blev omgående mannen på allas läppar i England och Wales med sina 15 mål på sina första 20 matcher i Premier League. Han ledde länge skytteligan i "världens bästa...". Allt är förvisso inte relativt som talesättet säger, men mycket mer än man tror. Sen finns det ju alltid undantag som bekräftar regeln, så som Ronaldo. Men vad vi än tycker om Real, så vågar jag nog påstå att omgivningen i ett lag med formstarka spelare typ Mesut Özil och Angel di Maria som sina personliga uppassare, gjorde det lättare för honom att fortlöpande göra mål Real Madrids tröja än det var i Manchester Uniteds; även om han liksom en viss "Michu" öste in ett stort antal mål i PL också någon enstaka säsong.
Barcelona LeoMessi
2014-09-15 22:29
Är juvenilerna i snitt yngre än många av dom andra lagen som ställer upp i uefa youth league? Med tanke på hur ungt vårt B-lag är så känns det som att juvenilerna borde va yngre än många av dom andra lagen.
Juan Jesus Ernesto Carlos Bolletín
2014-09-15 22:28
@Neymar11:


Eller så är det så att det faktiskt är så att han har erbjudanden från andra klubbar? Dock hoppas jag innerligt att det stämmer att han nu ska lämna , trots att han är egen produkt, trött på filmare som han och Busquets...
Barcelona the cameroonians
2014-09-15 22:08
Deulofeu Jag kollade runt på nätet innan idag för att hitta en intervju med Jordi Vinyals som är ansvarig för Juvenil A. Han känner ingen press att försvara titeln från förra året, utan snarare är han ute efter att försvara klubbens DNA. Det största orosmomentet enligt tränaren är att han inte hittat någon riktig nummer 9 detta året efter att Munir flyttats upp. Den som normalt hade tagit platsen är koreanen Lee, men han är som tidigare skrivits om avstängd tills vidare. Truppen ser rätt tunn ut då flera tongivande spelare endera lämnat eller flyttats upp, och av de spelare som är namngivna på UEFAs sida så kommer Kaptoum att få ta ett tungt ansvar på mittfältet tillsammans med Enguene. Det finns ett par riktigt lovande 16-åringar som kanske kan få chansen, t ex Marc Cucurella som sägs vara den nye Puyol. Jag har svårt att sätta några förväntningar på laget så här kort in på säsongen. Men just anfallet ser tunt ut och man har bara mäktat med 1 mål på de fösta två omgångarna i ligan. Å andra sidan har laget inte släppt in något bakåt, och försvaret är den lagdelen som har mest rutin från UEFA Youth League.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-09-15 21:57
Varför ska vi sälja Pedro? Visst, han öser inte in mål längre men det har vi andra som gör. Vilken annan anfallare lägger ner det hårda jobb Pedro gör på plan? Ingen. Vi behöver olika spelartyper där framme. Pedro är en hårt jobbande spelare, de är sällsynta och väldigt viktiga för laget.

Om vi behöver göra mål kan Pedro sitta på bänken. Om vi behöver försvara en ledning kan vi ha Pedro på plan som pressar sönder motståndarna. Spelarna ska komplettera varandra.
Barcelona Neymar11
2014-09-15 21:57
Pedro kommer aldrig lämna Barcelona! Ingen slump att det dyker upp rykten nu när han förhandlar om nytt kontrakt, äldsta knepet i boken. Man för alltid in en "tredje part" vid förhandlingsbordet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-09-15 21:49
Vi köpte ingen extra anfallare och behöver Pedro under en längre säsong. Aldrig att vi släpper honom i januari, ska vi stå där med endast Munir och Sandro som reserver? Fan, vi skulle gått hårdare efter Cuadrado i somras. Fast det känns fel att klaga i nuläget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz
2014-09-15 21:42
Jag hade inte gråtit om Pedro såldes. Tycker inte han bidrar med något speciellt i anfallet längre och därför kan lika gärna Munir (som har potential att utvecklas och bli bättre till skillnad från Pedro) ta hans plats.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: