/spanien/barcelona/forum/4435.aspx/spanien/barcelona/forum/4435.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-20 19:24
@The Reporter:


Bra elva, tror du att vi kommer köpa Reus o Cuadrado? :p
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 19:21
Bartra-Mathieu-Vermaelen Busquets Rakitic-Iniesta Messi Reus Suarez Neymar Kanske lite för offensivt? Men vi vet att Rakitic kan ta det defensiva jobbet och släpa bakåt lite. Detta är mer troligt inför nästa säsong kanske.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SoM_Un
2014-08-20 19:14
Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]

haha så sant. i barca scoutingen så är det viktigt att gilla golf:D:D
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-20 19:11
Förvänta inte er Reus och Cuadrado så slipper ni bli besvikna, vår ledning är full av idioter. De kommer troligtvis köpa Douglas och så kommer Zubi stå där '' Douglas är en av världens bästa högerbackar, snabb, bra defensivt och offensivt samt gillar golf, så svårt var det inte. Han har även ''Barca profile''*ler* '' Hade vi fått in Reus och Cuadrado hade jag blivit överlycklig. :P
Barcelona SoM_Un
2014-08-20 19:06
cuadrado är fan ett måste fan....vem är den där douglas asså:S fattar inte...stannar han i fiorentina så kommer han att sticka till nåt lag i januari elr senast nästa sommar. nu elr aldrig
Tiki-Taka
2014-08-20 19:02
The deal on Sao Paulo right back Douglas (24) will be finalized in the coming days. Not yet clear if he'll join now or next year. [sport]

Reus eller Cuadrado!? Nej nej nej grabbar, inga medelmåttor skall köpas in! Storstjärnor som Douglas är spelare som ska komma till Barca!
Barcelona zick9
2014-08-20 19:01
@Kith.:Moget. Det där borde vara en långtidsspärr.
Barcelona Barca o Mort!
2014-08-20 18:38
Vafan våra ungdomar från b-laget har ju imponerat som in i helvete och ni bara skriker efter värvningar. En högerback kan jag förstå samtidigt som jag tycker Montoya är jävligt underskattad. Mittback? Vafan vi har värvat 2 st, plus att vi har 2 supertalanger där från canteran.

En bara en spelare hade jag viljat ha före transferfönstret stänger och det är Bony. Min favoritspelare utanför barca, känga och styrka som en jävla oxe samt bra på huvudet. Vet inte om han är bra för vårt spelsystem men det är bra med spelare som skiljer sig från resten.
Barcelona Neymar11
2014-08-20 18:28
Kith. Varför skulle jag gråta? Jag är inte besatt av titlar, och håller inte på laget för deras triumfer heller för den delen. Jag kan lugnt och sansat vänta in en ny stor era. Och jag har aldrig och kommer aldrig gnälla för att vi inte vinner en titel, så länge alla spelarna gör allt dom kan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 18:28
Slutet på transferfönstret blev precis väldigt intressant, all in på Cuadrado och Reus nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-08-20 18:20
Det är nu Barca ska satsa som faaaaan!!
Real Madrid Kith.
2014-08-20 18:13
@Neymar11:


Du får jättegärna gå och vänta på nya Xavi's, Iniesta's och Messi's, men kom inte och gråt ut likt en jude vid klagomuren sen när det INTE kommer någon av den kalibern.
Barcelona Neymar11
2014-08-20 18:06
Kith. Med tanke på nuet vi lever i och alla titlar vi har vunnit pga att vi gav chansen till våra "fjunisar" i det förflutna så är jag ganska nöjd. Framtiden ska alltid vara la Masia talanger. Oavsett vilket år det är, så är det just la Masia talanger som ska leda oss!
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-08-20 17:48
@B.BOSS:
Att hoppas på att en eller flera talanger skall komma in och ta ett lag till CL titeln är precis lika smart som att spela lotto i hopp om att bli rik, chansen finns där men den är otroligt liten. Vi kan inte gå och hoppas på att talanger skall bli världsstjärnor. Vet inte vad du anser är skillnaden mellan oss och Madrid, vad jag ser är att dom har en bredd jag bara hade kunnat drömma om att se i Barca. Gränsen mellan att ha en positivt inställning och vara urbota naiv är hårfin.
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 17:42
Kith Det är en idé bara. Tycker inte att vi ska se förbi de riktigt stora talangerna vi har i B laget. Nu menar jag inte Sergi Roberto klass. Puyol fick förtroendet och tog den när många inte trodde på honom och Xavi likaså. Köpa ska man göra men inte som Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Kith.
2014-08-20 17:36
@B.BOSS:


Vilket rationaliserande resonemang, shit jag känner mig redan mer trygg när jag nu kan förlita mig på Barca's framtid hänger på två fjunisar.
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 17:31
Få inte Panik nu. Klubben behöver en duglig högerback då vi inte har någon i canteran, inte Douglas! Och Cuadrado i anfallet som även kan spela på mittfältet. Kvadraten tar mycket defensiv ansvar vilket är positivt. Dessa två värvningar räcker egentligen. Xavi fick chansen och förtroendet väldigt ungt och det kan Samper och halilovic få nästa gång. Vi har bägge Xavi och Iniestas ersättare i de två. Lägg till att Halilovic kan spela på flera olika positioner. Reus hade varit en lösning om det hade varit möjligt att köpa honom men med lite eftertanke behövs inte han heller, då Cuadrado fyller ut hans funktion och att han går att lösa ut nu. Flytta upp våra två ädelstenar i Samper och Halilovic. Keep calm and trust Samper y Halilovic!
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-08-20 17:02
Samma med B laget, man har 29 spelare i truppen 30 om kaptoum flyttas upp, Hur fan ska det bästa i Juvenil A få chansen denna säsongen? Jag menar det är typ 15 spelare som inte kommer med i match truppen varje vecka, Quintilla, Tarin mfl är för bra för att spela i en regional u19 serie.. kommer hämma deras utveckling
Real Madrid Kith.
2014-08-20 16:57
@Rambla~:


Den här ledningen är så pass ovärdig Barcelona att jag inte förstår hur medlemmarna nere i Katalonien inte gjort uppror. Detta är så otroligt amatörmässigt att man polisanmäla klubbmördarna i ledningen.

Många har tagit illa upp av att jag varit kritisk till våra värvningar, detta besked vi fick idag är anledningen. Vi alla här inne visste innerst inne att vi skulle stängas av nästa sommar. Enda sedan innan VM har jag väntat mig att vi ska värva för två fönster under denna mercato. Det vi fått istället är en tämligen medioker mercato även om man bara skulle räkna värvningarna till en sommar.

Detta är otroligt oroväckande och ger mig kallsvettningar när jag tänker på framtiden. Det är väl ingen som på fullaste allvar tror att vi ska spela champagne fotboll hela året samt känna att vi har en komplett trupp i slutet av säsongen. När vi åker ur CL så kommer vi inte bara skrika efter en spelare utan upp emot 3-4 stycken. Spelare vi tyvärr kan glömma i 18 månader framåt.
Barcelona Rambla~
2014-08-20 16:52
@Kith.:


Ledningen har hela sommaren vetat om det här hotet att Uefa inte skulle ändra sig. Nu försöker den här jävla skitledningen spela förvånade och utse sig själva till några offer vilka det är synd om. Gör ert jobb för fan!
Real Madrid Kith.
2014-08-20 16:48
Värvar vi inte en mittfältare till, en ersättare till Dani Alves, samt en offensiv spelare så kommer det sluta väldigt mörkt för oss, man värvar inga spelare i Januari 2016 så i princip är det inga nya spelare in på 18 månader. Tänk på alla hål i vårt lag som kommer blottas under säsongen, tänk på hur Lucho sätter sitt system men det behövs 2-3 spelare till för att fullända laget, i och med förbudet missar vi i princip ett helt år där vi måste stagnera och köra med samma spelare istället för att förbättra oss år efter år. Resten av Europa kan komma och dra iväg och lämna oss efter. 18 månader utan några riktiga värvningar (räknar inte dom möjliga värvningarna i januari 2016 som något att ta seriöst) är otroligt lång tid i en färskvarusport som fotboll.
Barcelona Rambla~
2014-08-20 16:30
Idioterna på Sport igen. Allt för att vara lite annorlunda jämfört med MD. De hittar fan bara på.

Om Koke redan tackat nej till anbud från Barca och samtidigt förlängt sitt kontrakt med höjd klausul som följd. Vad är det Sport inte fattar i det budskapet?
Barcelona Vampíro
2014-08-20 16:25
With ban until 2016, Barcelona will try to sign Atletico midfielder Koke (22) now and loan him back to Atletico for this season. [sport] Haha good luck. Atlético är spanska mästare nu, kanske nått att tänka på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 16:24
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Sport skriver att vi vill ha Koke, Reus och Cuadrado...Hur dumma tror dem vi är? Komedi på hög nivå haha. :p [/QUOTE] Var det inte Sport som skrev tidigare att vi inte kunde spendera så mycket mer på grund av FFP... Vilket iof RAC förnekade, nu skriver samma tidning att vi ska köpa massa nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-20 16:20
Transferförbud nu då. Det kom ju inte som nån chock precis eftersom vi hörde om det redan i våras. Nu tänker jag att vi verkligen måste in med en anfallare till, typ Cuadrado. Detta var ett måste redan innan dagens beslut kom från FIFA. Utöver det så hade det verkligen varit perfekt med Marquinhos, jag vet att PSG inte vill sälja och att vi har försökt hela sommaren men jag kan förstå varför. Vi behöver en högerback och med transferförbudet så skulle det kännas tryggt med en ung mittback i truppen också. Marquinhos är som sagt både det ena och det andra. Så den lösningen hade verkligen blivit perfekt. Men Ie eller Bagnack kanske tar det sista steget? Isåfall är det bara högerbacken kvar. Men mittfältet som vissa påpekar ser jag ingen anledning att förstärka. Vi har Samper och Halilovic som båda har allt de behöver för att slå sig in i a-laget. Nu kommer varken Iniesta eller Xavi kunna ersättas rakt av eftersom dom är unika men jag skulle vilja påstå att både Samper och Halilovic är såpass stora talanger att jag inte anser att nyförvärv är ett måste. Glöm heller inte att vi har Rakitic och Rafinha. Om två år när vi får värva igen så har vi alltså Iniesta 32 år, Rakitic 28, Rafinha 23, Samper 21 och Halilovic 20 som krigar om två platser. Även om Samper helst spelar dmc så kan han spela mc också. Detta är ett fullt dugligt mittfält. Och nej, Sergi Roberto räknas inte ;) Edit: Och inte Song heller, verkligen inte. Om klubben sköter detta på ett bra sätt så är den här transferbannen en hjälp för oss (eller rättare sagt en hjälp för våra ungdomar att ta chansen). Jag tror inte att köpa sig ur problemet är rätt väg att gå, jag ser mycket hellre att vi satsar på de lovande ungdomar vi har. Och visst hade det varit skönt med en hel sommar utan tre miljarder rykten om dagen? Sport och MD kommer att kursa ;)
Barcelona Lion24
2014-08-20 16:14
Nästa säsong så blir Xavi ett år äldre och därmed förmodligen sämre. Jag skulle också vilja säga att det är 90% chans att Xavi lämnar nästa säsong. Likaså Alves. Och då sitter vi här med 10 dagar kvar i transferfönstret och får beskedet att vi inte får värva de i januari och nästa sommar. Vad gör vi? På 10 dagar ska vi nu panikvärva för nästa säsong också. Alltså, detta är sjukt. Det är så amatörmässigt så det inte är sant. Jag har sån hat mot denna ledning att jag spricker snart. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hoppas de h*rungarna inte kan sova på nätterna. Man kan helt seriöst tro att det är 2 scenarion som styr våran klubb: antingen är dom barn eller så jobbar dom för våra rivaler. För så här långt kan vi inte sjunka på bara några år.
Barcelona Barca o Mort!
2014-08-20 16:13
Tiki-Taka

Vi har ju redan Rakitic, Iniesta och Busi där, behöver ingen ny startman. Samper är hur bra backup som helst.

Alves har gått ner sig rejält på senaste ja och där kan jag acceptera en ny värvning men samtidigt diggar jag Montoya hårt. Är helnöjd över våra nya mittbackar. Jag underskattade nog Mathieus snabbhet rejält, han är ju en beast. Hoppas Pique hålls på bänken länge nu.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-20 16:11
Sport skriver att vi vill ha Koke, Reus och Cuadrado...Hur dumma tror dem vi är? Komedi på hög nivå haha. :p
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2014-08-20 16:08
Barca behöver köpa en högerback som kan ersätta Alves nästa år, en mittfältare som ska ersätta xavi, OCH INTE INIESTA! Sen tycker jag att man borde gå all in för cuadrado för denna säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Mrs Logic
2014-08-20 15:35
@koeman92:

När du säger att anledning till uteblivna resultat för landslag och klubblag beror på att Sverige satsar för lite pengar, så får du gärna utveckla. Är det Staten som satsar för lite på fotbollen, eller är det företag och privata investerare? Kanske är det supportrar som satsar för lite av sina pengar på fotbollen? Skulle höjda biljettpriser och höjda priser för att se matcher på TV lösa problemen? Frågorna hopar sig, men det är möjligt att du har rätt i att allt är väldigt enkelt.
Annons: