/spanien/barcelona/forum/4416.aspx/spanien/barcelona/forum/4416.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-03 20:12
Förra säsongen såga vi Tata och den här säsongen sågar vi Lucho. Delvis passar inte Luchos spelstil vår modell. Men det är långt ifrån sanningen. Sanningen är den här ledningen är en gäng amatörer med magister examen i ekonomi och inget mer. De förstår sig inte på fotboll och en dum Apa i Zubi ska styra det sportsliga. Ingen tränare i världen hade kunnat göra det bättre än vad Tata och Lucho gör med det här spelmaterialet. Vår backlinje ber om att få bli bortgjorda. Vår mittfält är mediokert. Även om vi går tillbaka till vår trygga 4 3 3 kommer det gå bättre men inte hela vägen då vårt mittfält och Backlinje inte håller den klassen toppen har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-11-03 19:57
Vampiro/

Som du säger, det är omöjligt att veta vad sker bakom stängda dörrar och i maktkorridorerna. Jag hörde för några dagar sen att Luis Enrique och Zubi hade haft ett bråk i Bernabéu direkt efter el Clásico. Zubi ska ha ifrågasatt Luchos startelva och sagt hånfullt att han var den anledningen till att Luis Enrique fick jobbet som huvudtränare för Barça. Luis Enrique ska därefter ha höjt rösten tillbaka och sagt att han fick inte de spelarna han hade bett om.

Nu är det förvisso FIFA-agenten och mediehoran François Gallardo som kom med nyheten och ska därmed tas med en nypa salt. Kan vara så att hans källor överdrev om vad som sades mellan de då det endast skilde en vägg mellan omklädningsrummet där spelarna befann sig och kontoret där Lucho och Zubi ska ha haft sin showdown.

Jag anser att den här styrelsen har redan visat att de gillar att lägga sig i och pilla där de inte har med att göra. De vill vara de som tar de sportsliga besluten och vägrar att ge tränarna all den makten de har rätt till.

2016!
Barcelona Vampíro
2014-11-03 19:24
el Flaco Ja för vi båda vet att Zubi kommer höra med sin bästis Valverde om nu LE får sparken. Eller ännu värre Eusebio får ta över ett Barça i kris mitt under säsongen. Låt Luis Enrique få till våren på sig, större mirakel har skett även om truppen är weak. Sen bör man värdera hurvida han ska fortsätta eller ej. Som supporter är det så svårt att veta vad som exakt händer bakom kulisserna. Är det Luis Enrique som nöjer sig med att endast vara tränare och inte ställer några krav på sitt lag? För i så fall har han inget i Barça att göra. Eller är det ledningen som vägrar ge tränarna i klubben de bästa förutsättningar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-03 19:03
Lucho skall vara kvar denna säsongen och nästa. Han kanske inte har spelartruppen med sig och han har verkligen inte ledningen med sig men vi fans måste stötta honom och ställa oss bakom hans beslut. När det väl kommer till kritan, så kanske Sergio/Iniesta blir bänkad, och att Messi får utskällning. Svårt att ställa sig högre än dem flesta när han inte har fansen stöd Vi måste låta han göra förändringar även om resultaten inte kommer till en början, han ska få köra sitt race! Och helt ärligt dem som hoppades på titlar måste vara oerhört naiva eller lever i förnekelse. Hälften av truppen är ur form andra hälften är nyanlända. Det kommer ta tid innan det sitter, innan spelet börjar stämma. Kan Lucho våga spela till sig en ordinarie elva oavsett hur dem bänkade reagerar vore bra. Det är på tiden att spelare ska börja kämpa för sin plats i elvan istället för följa ett rotation system och att alla skall ha speltid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-11-03 18:52
Vampíro/

Du nämnde en viktig detalj och det är att även om allt är Luis Enriques fel och styrelsen bestämmer sig för att sparka honom så finns det knappat några superbra alternativ att plocka in. Kan inte se hur det hade hjälpt oss avsevärt att göra sig av med Lucho när det är även spelarna som ska ha en del av skulden för de senaste förlusterna. En annan tränare med exakt samma spelarmaterial hade inte kommit mycket längre.
Barcelona jerkasss
2014-11-03 18:48
Kröjf

Jo, det stämmer. Men jag fick inget riktigt svar:) Vet nån förresten om det var nått eurotalk idag?
Barcelona el Flaco
2014-11-03 18:47
Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR] /

Det var forumskribenten Andresito som länkade till artikeln vid halv två tiden. Det finns i Dagens Länktips-rutan till höger.
Barcelona fc__Barça
2014-11-03 18:19
Lion24

Jag håller med dig till fullo gällande tränarens betydelse men är det verkligen så säkert att t. ex Mathieu var Luchos värvning? Mig veterligen så ryktades Mathieu till oss redan tidigare år. Är det inte då väldigt passande att när laget behöver en stor mittbacksvärvning så är det Lucho som "nöjer" sig med Matheiu och ledningen slingrar sig undan kritik i media än en gång?
Barcelona Grande Barca!
2014-11-03 18:16
Gokväll alla Barcafans.

Vet att det varit på tal om tidigare här på forumet men finns det någon bar eller liknande i Stockholm dit många barcafans går och ser matcherna?
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-11-03 17:18
@el Flaco:


Hmm intressant, dock får du gärna källhänvisa till artikeln. Hittar inte den...
Barcelona Lion24
2014-11-03 17:16
Baha - Pep G

En fantastisk video som du länkade. Jag råder alla att titta på denna genis (Pep) spel.

Jag ber om ursäkt men det är rent ut sagt skrattretande när man försöker minska tränarens inflytande i ett spel. Tränaren har den absolut viktigaste rollen i ett lag. Det är inte sportchefen som går ner till omklädningsrummet och motiverar spelarna innan match. Det är inte presidenten som bestämmer att Rakitic ska offras för att Alves ska slå inlägg på Ney, Leo och Suarez. Det är inte den ekonomisk ansvarige som bestämmer vad spelarna ska stoppa i sig och hålla dom disciplinerade och professionella. Jag ber om ursäkt för att jag säger att intelligensen här inne angående fotboll är VÄLDIGT liten. I'm sorry. Jag är inte perfekt och absolut inte bäst, långt ifrån men ibland läser jag fullständigt sjuka saker, som nu att tränaren inte ska ha sån stor kritik. Lucho ville ha Bravo, Mathieu och de andra spelarna. Nu försöker jag verkligen inte skydda styrelsen för dom som läser mina inlägg vet hur mycket jag hatar dom.

Det är bedrövligt.
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-03 16:55
Reijkard hade Ronaldinho och kom inte lika långt som Pep Guardiola. Det är idiotiskt att påstå att Messi lyfte Guardiola. Lucho vet inte vad han gör. Han har inte Spelarna att spela som han vill och nu är Mathieu skadad. Ni som snackar skit om Pep titta på den här videoklippet som går genom Peps taktiska överkörning av Roma. Inget av det är tur. Spelarna vet exakt vad de ska göra. Messi Xavi och Iniesta eller Pedro och Busquets hade inte kunnat lyfta honom. Han gjorde Abidal bättre. Abidal ville lämna när Pep kom. Messi hade aldrig lyckats ta oss till de höjderna utan pep. Titta på klippet och njut av orkesten Pep har satt ihop istället för Luchos. Passa Suarez och Neymar direkt utan någon mittfältspelet och hitta på något individuellt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-11-03 16:47
Inte allt är tränarens fel. Tränaren har en viss del i framgångar men en bit ifrån avgörande roll. Det är mycket som beror på spelarna och hur de fungerar ihop spelmässigt (bortse från socialt).

Jag vill absolut inte ta ifrån Guardiolas roll i framgångarna, men ärligt talat, utan Messi på en så hysterisk nivå, (samt flera andra i deras livsform, Xavi, Iniesta, Alves), skulle man inte kunna fylla på hyllan med så många pokaler. Det var en gyllne generation på plan i en viss period. Pep behövde bara justera dem ihop.

Samma sak med Real - utan Ronaldo och några flera i sin livsform (Ramos, Di Maria) ingen tionde CL -titel med all sannolikhet.

Det är spelarna som har avgörande roll medan tränaren har bara en viss roll.
Visst finns det undantag, dvs tränaren som har en större roll än snittet t ex Simeone, men tom han har haft en viss grupp där mycket klaffade ihop optimalt (mest det defensiva funkade helt makalöst, men han hade duktiga försvarare o målvakt, det kom inte ur rymden).

Det förvånar mig inte att United har svårt i år trots en kaliber till tränare. De har inte tillräckligt bra trupp. Medan den "medioker" Pellegrini vann ligan Wenger har lyckats sällan, men inte för att han är en loser, utan för att hans trupp sällan duger att gå hela vägen.

Med det menar jag inte att vem som helst kan träna topplag och vinna. Men skillnaderna mellan de topp tränarna inte är så himla stor. Vem var/är Reijkaard förre och efter Ronaldinhos tid ?

Barcelona idag består av viktiga kuggar i dålig/mycket dålig form/nivå (Iniesta, Xavi, Alves). Den består av spelare med dålig/mycket dålig motivation (Pique,Alves och förra året i vissa stunder Messi). Och truppen saknar djup på bänken.
Pep Guardiola skulle nog inte få fram framgångar och mirakler med de här grabbarna heller. Vi såg under hans sista säsong hur illa det kan gå utan motivation och spelare i livsform.
Barcelona Kröjf
2014-11-03 16:12
Jerkass

Var det inte du som förra säsongen stillsamt började ifrågasätta Busquets och skrev att hans långsamhet utgjorde en hämsko ifråga om nödvändiga förändringar och utveckling av "vårt" spelsätt.
Varpå jag försvarade honom med en orubblig beundrares och djupt troende fans frenesi.
Men så här långt in på höstsäsongen med (tillfälligt?) facit i hand, så är det nog jag som är mossan i sammanhanget....
Barcelona Vampíro
2014-11-03 16:12
Jag om nån har vart extremt kritisk till Luis Enrique men det är alldeles för tidigt att ens överväga att sparka honom. Vad hade det ens hjälpt? För inte fan kommer ersättaren vara någon demontränare utan snarare en Valverde eller någon secondrate docka som endast lyder ledningen, utan några egna planer. Det är inte det taktiska som jag stört mig mest på med LE utan snarare hans inställning och naivitet. Han väljer att gå in i säsongen med en ganska svag trupp där flera av spelarna inte håller för ett titelumanande lag. Trots detta så måste man ge honom tid, vem vet vad som händer i februari-maj där säsongen avgörs. Just nu ser det mörkt ut men man bör vänta innan man hänger ännu en tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-11-03 16:00
Det förvånar mig inte att Luis Enrique skulle bli den som offras och pekas ut som den skyldige om vi skulle gå titellösa den här säsongen. Han har inte gjort några hemligheter att han skiter i att fjäska för journalisterna på presskonferenserna och kör istället sin egen stil. Och även om det är väldigt likt Luchos sätt att vara kan jag tänka mig att det kan komma att bita honom i röven, om det inte skulle gå bra för laget.

Att AS kör en artikel om att vissa spelare inte tror på Luis Enrique bör alltid tas med en nypa salt med tanke på att medierna i Madrid hemskt gärna vill se Lucho, en av deras ärkefiender, misslyckas. Därmed inte sagt att journalisten som skrev artikeln ljuger. Han har t.o.m. citat med i artikeln från spelarna. Om det nu stämmer kan jag tycka att det är för jävligt att spelarna läcker ut information för att rädda sig själva.

Jag var skeptiskt inför säsongen och den enda som gav mig lite hopp var Luis Enriques vilja och kämpaglöd. Tros att han tog vissa konstiga beslut i el Clásico är jag inte beredd att döma ut honom än helt och hållet. Jag vill åtminstone ge honom en säsong på sig. Jag har hela tiden varit rädd att den här styrelsen kommer dra med sig Lucho, en av mina barndomsfavoriter, i fallet.
Barcelona jerkasss
2014-11-03 15:49
Kröjf! Jobbar du med journalistik? Om inte, tycker jag verkligen att du borde ge dig in på den banan. Skulle vara guld att ha dig som sportjournalist i blaskan eller i rutan! Skulle kunna byta ut mossiga ola wenström eller nån! Som minst måste du iaf bli inbjuden till Eurotalk. Kampanj?
Barcelona the cameroonians
2014-11-03 15:22
LeoMessi

Du är inne på en intressant sak som jag själv också reflekterat över - just det där med överraskningsmomentet/vem som ska spela.

Lucho har vid ett par tillfällen pekat ut oförutsägbarheten som ett viktigt tatkiskt vapen. Det är därför han roterar friskt för att motståndarna inte ska veta vilken uppställning de kommer möta.

Dilemmat är att han samtidigt inte meddelar sina egna spelare startelvan förrän 1,5 timmar innan match. Detta funkar mot de flesta lag och motstånd, men i stora martcher behövs i min värld en längre tid av uppladdning, inte minst mentalt.

Mathieu kände kanske på sig att han skuille spela från start, men just att det blev vänsterback hade han ingen aning om. Svårt att ställa om skallen till denna förändring på 1,5 timmar.

Med detta sagt, vi får ge Lucho mer än 3 månader innan han sågas vid fotknölarna. Märks att många fans vill se snabba resultat efter de senaste säsongernas prestationer.
Tyvärr är det fler än en klubb som begått det misstaget genom året, och många gånger är det kontinuitet som trots allt är det bästa på lång sikt. Även om det kan gå käpp rätt åt helvete i början.

Kopplat till det här ställer jag mig frågan hur mycket tålamod ledningen kommer ha med tanke på alla reklampengar som de (klubben) kan gå miste om när inte framgångarna kommer som på beställnng. Var går gränsen för Barto och co?
Barcelona Kröjf
2014-11-03 15:17
Nesto

Jag respekterar Pep på många sätt, vilket jag också givit uttryck för i tidigare inlägg. Att Titos tragiska död och den delvis offentliga träta de gamla vännerna emellan som föregick densamma, tog självfallet synnerligen hårt på honom.

Och att begravningscermonin hölls tätt inpå matchen mot Real Madrid gjorde ju näppeligen Pep mer fokuserad på fotboll i allmänhet och semifinalen i synnerhet. Hans tomma blick på bänken under en "vanlig" ligamatch vid den tidpunkten, glömmer jag inte i första taget.

Men med det sagt vill jag nog ändå mena att Bayerns professionella spelare utan denna personliga och känslomässiga bindning till Tito, efter att ha tillryggalagt åtskilliga träningspass under Peps ledning, borde ha lärt sig hans läxor och nött in hans grundläggande spelidé långt innan dess .

Åtminstone i tillräckligt hög grad för att deras mentala påverkan av sin tränares förståeliga sinnestämning i mörkaste moll, inte kan förklara den stora förlusten på fotbollsplanen fullt ut.

Lika lite som Peps frånvaro i dagens FC Barcelona, kan förklara dom problem klubben brottas med, kan hans återkomst få klubben att återuppstå som världens bästa. Det vill bra mycket mer till än så.Och det var väl i korta drag ungefär av vad jag egentligen ville ha sagt med mitt nattliga inlägg.

Det andra du skriver kan diskuteras. Och jag är inte alls säker på att du har fel. Men inte heller på att du har helt rätt. Själva ämnet är sådant att det lätt tenderar stanna vid spekulationer. Om om hade varit och så vidare i all oändlighet.

Hur som helst var mitt inlägg inte ämnat att ta heder och ära av Pep. Han är och förblir en klubbikon, både som spelare och tränare.
Men om du uppfattade vad jag skrev på det viset, så hedrar det dig att du tar dig tid att invända. Tack för att du väckte mig.
Barcelona LeoMessi
2014-11-03 15:09
Man kan inte beskylla Lucho för att spelarna avslutar i stolpen och ribban titt som tätt. Jag tycker att han ska få en ärlig chans och i slutet av säsongen så får vi se vad han och laget har uträttat. Men det är Lucho som ska beskyllas för alla taktiska missar som begås. Som att tex spela spelare på fel position och bänka spelare som har gjort det bra. Det är han som ska träna upp den taktiska biten och ett bevis på att han inte har gjort det är när han spelade Mathieu som vänsterback, där Mathieu själv blev förvånad över att han fick spela det. Det säger bara att han inte förberedde spelarna inför el Clasicot, Mathieu ska inte bli förvånad att han får spela vb om Lucho har spelar honom där på träningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nr.9
2014-11-03 14:24
Andresito

Tummen upp!

Tyvärr så finns det människor i detta forum som inte förstår sig på fotboll alls!
Det är som du säger, det är inte LE som dribblar i mittplan eller skjuter skotten mot mål. Folk verkar inte inse det..
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-11-03 13:39
Varför så mycket snack om att sparka tränare hela tiden? Chelsea 2.0
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-03 13:36
AS skriver att det är osämja i omklädningsrummet. Lucho verkar inte ha dialoger enskilt med spelarna, utan det är mer hans hjälptränare som förklarar hur LE vill att de ska spela individuellt. Samtidigt verkar det inte heller finnas någon spelidé (steg 1 är bollinnehav, och sen då?).

Det finns även mer förtroende för att Messi ska lösa problemen än Lucho.

Hoppas det hela bara är förstorat av AS.
Men man kan inte undgå att det finns problem, om än rätt så små. Montoya är utfryst, Mathieu förvånad över vänsterback, Piqué får lalla runt som han vill, Busquets given i startelvan trots sina dåliga insatser.

Lucho lär inte lämna under säsongen. Efteråt kan det dock diskuteras, samtidigt som Klopp har mycket att rätta till i BvB innan säsongen är slut.
Barcelona Nesto
2014-11-03 13:30
Kröjf

Peps barndomsvän som följt varandra hela livet gick bort några dagar innan.
Tror helt seriöst att det var en av de största orsakerna till varför Real vann den kvällen.
Är väl ett bevis på att ett lag inte kan köras på autopilot om man möter ett bra motstånd. Funkade mot hamburg matchen innan men inte mot Real.

Sen tror jag att Pep hade kunnat få detta lag att bli det bästa med Laporta i ryggen. Han hade slängt iväg Pique,Fabregas för länge sen.
Tror han antingen hade fått Messi att springa eller nöta bänk om han skulle promenera som han gjorde förra säsongen.

Busquets slarv? det hade vi säkert aldrig sett.
Barcelona Neymar N11
2014-11-03 12:57
@RafaelH117: Just keep in mind that the possibility of Lucho going exists, he’s not as backed as most are imagining. It’s wait and see. Det ska bli interesant se hur ledningen reagerar om vi nu förlorar nån match till. Det kommer inte bli lätt mot Ajax nu i veckan sen spelar vi borta mot Almeria i helgen. 2 borta matcher i rad med detta form blir jobbigt. Hoppas att laget motbevisar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-03 11:30
Har isolerat mig från SF och Twitter sedan Celta-matchen fram tills nu. Kan dock tänka mig att många krävde Luchos avgång efter helgsmatchen, att Messi bör säljas, Suárez dåligt köp osv osv.

Faktum är att våra 3 förluster har berott på oss själva (ja, ni från Puertan, erkänner att ni spelade ut oss i El Clásico efter en bit in på matchen..).

PSG - Individuella misstag sänker oss. Vi gör ändå 2 mål på Parc des Princes och det är väl vad de flesta topplagen hade gjort mot PSG. Men när man som ytterback försöker dribbla vid mittplan så är det inte fel på taktiken, det är underskattning i mina ögon. Zlatan och Silva var borta, vad har PSG kvar då? "Inte mycket, vi kan säkert dribbla oss igenom deras lag".

Real Madrid - Börjar bra, 1-0 redan efter några minuter. Vi har läge för 2-0 och kan ta rejält järngrepp om matchen. Istället får Real gratischans och matchen lever. Ett slump-hörnmål och Real har övertaget. Slarv i försvaret leder till 3-1. Att vi inte kan komma tillbaka är en annan sak, krävs mycket för att man ska återta en ledning, speciellt mentalt.
Både ineffektivitet och individuella misstag (Piqué, markering på hörna, Iniesta) sänker oss.

Celta - Finns egentligen inte så mycket att säga. Barcelona ska vinna mot Celta på hemmaplan 10 av 10 gånger. Det var även på väg att se ut så, 4(!) ramträffar som lika gärna kunde gått i mål, samtidigt som Alvarez på 179cm gjorde sitt livs match. Antar att folk tycker att vi spelade dåligt (har inte velat läsa vad som skrivits), hade vi satt iallafall hälften av lägena och haft 3-0, skulle ni då tyckt att vi gjorde en dålig match?
Ineffektivitet sänker oss än en gång. Chanserna finns, men det är varken Zubis, Douglas eller Luchos fel att bollen är riktad 5 cm fel varje gång.

Det som behövs är en match för att få upp självförtroendet, både för spelarna och för fansen som verkar ha gett upp. Tror det kommer bli en skjuts inför kommande matcher. Tvivlar på att det kommer bli en skandalsäsong. Barcelona kommer slåss i ligan tills slutet, i CL kommer man absolut inte åka ut i åttondelen.
Tippar 1 eller 2 i ligan, minst semi i CL och vinst i CdR om Madridarna i inte slår ut oss i kvarten.

Det är inte olagligt att vara lite positiv :)
Barcelona SoM_Un
2014-11-03 03:53
Coach Rijkaard.

hahaha du kan inte mena allvar att du skapade en profil för att svara på det där o försvara din penaldo? hahaha madridistas,

vrf slutar jag aldrig att förvånas:D:D:D
Coach Rijkaard.
2014-11-03 03:23
@Barcelonistas:
Haha, är du seriös? Det var allmänt känt att Ronaldo inte kunnat träna sen CL finalen p.g.a. skadekänningar. Att han likväl spelade hela matcherna beror mer på avsaknad av kvalitet i laget då Portugal är helt beroende av Ronaldo. Ganska förståeligt varför portugisen gjorde ett dåligt VM-slutspelet. Messi hade vägen för ett grymt VM upplagt för sig, tog han den? NEJ! Messi gjorde ett väl godkänt VM men var inte på något sätt dominant eller avgörande. Statistiskt sett hamnade Messi bara på 11e plats, visst statistik säger inte allt men den ger en bra fingervisning! Att hans ens fick priset som turneringens bäste spelare var rejält omdiskuterat med all rätt, speciellt då det bara var fjäsk från Adidas sida...
Barcelona Kröjf
2014-11-03 03:23
För dom som till äventyrs tror att gentlemannen Pep Guardiola och en salongsberusad Laporta i kulisserna med nå´n lyxprostituerad i knä´t, är patentlösningen på FC Barcelonas alla problem, vill jag påminna om att Real Madrid fullkomligt krossade Bayern Munchen i förra årets CL-semifinal; d v s dom fram tills dess odiskutabelt regerande världsmästarna på klubbnivå. Och inte att förglömma, detta inträffade alltså vid en tidpunkt då den levande legenden Pep Guardiola faktiskt hade haft tillfälle att så gott som in i minsta detalj finkalibrera den "tyska" "fotbollsmaskinen", under nästan ett år. En maskin som många ansåg nära nog fulländad redan innan den välklädde katalanen anlände till Tyskland och som kört över vårt Barca av bara farten, med sina snabba omställningar mot ett redan då mediokert försvar, året innan. Uddamålsförlusten i Madrid till trots, bänkade sig en med all rätt förväntansfull och glatt betalande publik på Allianz Arena. Bara för att se sitt lag få stryk med hela 4-0.; alltså samma siffror med vilka man vunnit över Barca året innan, utan att nå´n Pep ännu intagit sin givna plats vid sidan om planen. Och det efter att långa stunder ägnat sig åt samma stillastående sidledspassningar och fantalislösa spel, som andra får bära hundhuvudet för härinne nu. Två matcher, inte ett mål (framåt alltså). Kanske något att INTE fundera vidare på, när "vi" lägger huvudet mot dunkudden för att om möjligt få sova en liten stund efter en hård helg. Go´natt!
Barcelona MessiyoyO 10
2014-11-03 00:39
Från att vara serieledare som inte släppte in ett enda mål till en 4.e plats efter två raka förluster. Det svänger snabbt och det gäller att hänga med nu. Real går som tåget nu efter en mindre bra inledning på säsongen samtidigt som tre andra lag verkar vilja vara med och fightas på riktigt. Vi måste fortsätta ta poäng, vinna matcher och bygga upp ett självförtroende. För om vi får en svacka nu, ja då är förmodligen säsongen redan förstörd. Även om vi inte vinner med stil så är det oerhört viktigt att ta trepoängare för att inte hamna efter i toppen. Finliret växer med självförtroendet.

Jag tror och hoppas att vi repar oss snabbt efter dessa två förluster. Enrique måste skaka om hela laget och verkligen börja visa vad han går för. Fuck styrelsen, så länge som resultaten är bra så kommer ingen att sparka honom, oavsett om han trampar någon på tårna. Det kommer fansen inte tillåta. Låt honom göra det på sitt sätt, om det inte funkar då kan man gå och hitta en ersättare.
Annons: