/spanien/barcelona/forum/4415.aspx/spanien/barcelona/forum/4415.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Baha - Pep G
12/4/2014 15:38
Det är faktiskt fel att ge sig på Douglas. Vi borde gå ner till camp nou och skjuta Zubi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/4/2014 15:10
Jag vill bara lyfta fram rafinha lite. Älskar hans riviga spelstil, hans förmåga att alltid vilja gå framåt och aldrig i sidled är något jag älskar hos honom. Han har väldigt bra driv med bollen och väldigt ofta så tar han sig förbi sin motståndare. Han är inte lika elegant som sin bror eller en spelfördelare som sin bror, men hans offensiva egenskaper är bättre. Han är mer dynamisk och rak i sitt sätt att spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/4/2014 15:08
Neymar - kan du lugna dig det handlar om omgivningen, vilka personer man umgås, kulturen. När vi alla var yngre så har vi alla här inne använt ordet neger. Du nämner hur det var för 100 år sen idag är det 2014, öppna ditt fönster och kolla. Ja har sagt det till minna vänner som har lite mörkare hy. Ingen av dom har känts sig kränkta. Som jag sa sammanhanget e allt sluta gör en höna av en fjäder som någon precis nämnde!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/4/2014 15:04
Nu har alla tidningar något att skriva om ju :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
12/4/2014 15:03
Det jag tar med mig från matchen igår är Sergi Samper då jag tyckte han gjorde en stabil insats och visade glimtar av sin potential. Han uppträdde moget i sitt spel, spelade enkelt, och täckte även för ytterbackarna när de gav sig iväg på offensiva räder. Med andra ord, precis det som krävs att spela i den positionen. Även om att motståndet inte var det bästa tog Samper vara på sin hans när han väl fick speltid och nu gäller det bara att han fortsätter visa samma glöd på träningarna.

Sen gjorde det ont att se Douglas. Han yrade runt som en vilsen kyckling utan huvud och detta alltså mot ett lag från Segunda B. När t.o.m. de spanska fotbollskommentatorerna skrattar åt honom och efter brassens misslyckade avslut högt över säger saker som "jag hoppas inte han träffade någon ute på trottoaren" vet man att högerbacksplatsen är ett skämt. Zubi och hans medarbetare Albert Valentin förtjänar ett monument för det här.

Slutligen undrar jag vad som händer med Montoya. Vad kan han ha gjort för att hamna längst in i frysboxen? När han inte ens får chansen i cupen och Douglas går före honom vet man att det är kört för honom. Finner det ännu märkligare när detta sker med Lucho som tränare, som hade Montoya i B-laget. Nu vet man så klart inte vad som sker bakom kulisserna, man ser inte träningarna så man kan så klart bara spekulera.

Det enda man kan konstatera är att vi har för närvarande tre högerbackar - en är Dani Alves på väg ner i i sin karriär, Douglas, som är i stort sett Zubis sätt att säga "Fuck you" till fansen och Montoya som knappast lär få speltid såvida inte samtliga backar blir skadade samtidigt.Om ens då.
Barcelona Bentley King
12/4/2014 14:50
I usa så används ordet "nigger" mestadels av mörkhyade människor. Bara så att ni vet
Barcelona Neymar11
12/4/2014 14:48
Barcelonistas Men fan snackar du om att han inte gör något?! Det är osmakligt om en mörkhyad ens säger det, än värre när Alves säger det. Det är så fruktansvärt pinsamt och idiotisk. Just han som har utstått för rasistiska glåpord Nigger är den vite mannens glåpord mot dom mörka under slavtiden. Det kommer aldrig aldrig aldrig vara passande oavsett sammanhang
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
12/4/2014 14:47
Dani Alves har skrivit så tidigare när han lagt upp bilder med Abidal och Song. Inget att ens reagera över då det är jävligt tydligt att han är allt annat än kränkande i sina 'kommentarer'. Höna av en fjäder säger jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
12/4/2014 14:42
Haha Alves din otroligt dumma fanskap, så otroligt efterbliven. Varsågod Douglas vår nya högerback för ett tag HAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/4/2014 14:37
Andersito - sammanhang spelar visst stor roll. " i love you nigger" hur e detta fult? Men skulle jag kolla på en neger och spotta på marken och säga " what you looking at nigga" då är det fult. Det Alves gör är inget. Bara i ett bonde land som Sverige som det kan tolkas rasistiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cobain
12/4/2014 14:23
Har ni missat att Alves själv är mörkhyad, vet om detta, och syftar på sig själv med det han skrivet? Konstigt/dåligt ordval visst, men som någon skrev - sätt in det i sitt sammanhang.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Andresito
12/4/2014 14:10
Barcelonistas Är 99% säker på att Alves inte menar något rasistiskt och att han inte har något emot mörkhyade. Men det ordet är inte så omtyckt av fotbollsförbundet. Tycker det är fel också att just Alves som har utsatts för många rasistiska glåpord under sin karriär slänger med det ordet som att det är fullt accepterat i samhället. Och det där med sammanhang håller jag inte med dig om. Även om han hade skrivit "I love niggers" så hade det inte varit okej ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/4/2014 13:55
Olika kulturer runt om i världen, sånt får man ta med när man ska bedöma någon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/4/2014 13:52
Men snälla det beror på i vilket sammanhang som Alves säger neger. Tror ni Alves försöker vara rasistisk där? Han säger neger i en positiv bemärkelse och då är det inte så farligt. Det kan också vara så att Alves inte har en aning om vad det betyder. Samt att ordet neger inte är så farligt att säga i Sydamerika.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
12/4/2014 13:37
Det var faktiskt ganska osmakligt av Alves. Antingen vet han inte hur fult det ordet är eller så anser han att han är mörkhyad/svart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
12/4/2014 13:33
Alves din idiot..
La precis upp en bild på Instagram med texten "Rock'n Roll nigger". Avstängning på g?
Barcelona LeoMessi
12/4/2014 13:17
Flavia Oavsett vad så ska man inte klanka ner på Douglas. Vi vet och han vet att han egentligen inte är tillräckligt bra och detta ska ledningen beskyllas för. Douglas var ingen sportslig värvning, han är bara en del av pengatvätten vissa i klubben sysslar med.
Postat via SvenskaFans-appen
Flavia
12/4/2014 13:13
Väldigt orättvist att ge sig på Douglas, ni måste tyvärr begripa att brassen spelar sin allra första säsong i Europa och då får man räkna med tid för att han skall acklimatisera sig till fullo.

Barcelona Andresito
12/4/2014 13:13
@R85:


Josán Fernández om du menar #7.
Barcelona R85
12/4/2014 12:53
Vet nån vad huescas vänster ytter som hade lektuga med lord douglas heter ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
12/4/2014 12:42
Psg är tvungna att köpa loss Aurier efter den här säsongen, så han kan vi glömma + att vi inte får värva. Räkna inte med att det förbudet kommer upphävas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
12/4/2014 12:31
Z_Z

Precis den känslan jag fått. Han är ju faktiskt bara där på lån, skulle det nu vara så att vårat förbud upphävs (vilket man inte ska förvänta sig) så kanske man ändå kan våga hoppas på att man öppnar ögonen för honom och knyter till sig honom. Men det är och förblir väl en dröm. Chansen rök förmodligen i somras.
Barcelona Andresito
12/4/2014 12:30
Med högsta sannolikhet är det en pengatvätt som ligger bakom Douglas övergång. Barca var säkert skyldiga för Neymar-övergången eller något sånt.

För att det inte ska märkas så är Lucho tvingad av Zubi att spela med honom för att världen ska tro att det var en legit värvning som bara behöver tid för att komma upp i världsklassnivå.

Douglas hör inte hemma i varken Barca eller Barca B, och det sorgliga är att han själv troligtvis vet om det. Han har helt enkelt ett jobb som han inte klarar av, tänk att varje dag på jobbet skapa frustration hos kollegorna för att man suger på det man gör, då känner man sig jävligt oduglig.
Barcelona Z_Z
12/4/2014 12:26
@Gabriel:


Han är inte ordinarie i PSG. Allt som oftast spelar man med samma ytterbackar som förut, dvs maxwell och Van Der Wiel. Han har fått 6 starter i ligan men ännu ingen speltid i CL. Har bara sett en match med honom dock, men då var han stabil även om han kanske inte sattes på prov så jättemycket.
Barcelona Neymar11
12/4/2014 12:24
The camerooninas Kan ju förklara till varför Lucho spelade Douglas från start mot psg. För att visa upp hans brister och markera ett exempel mot ledningen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
12/4/2014 12:07
@Neymar11:


Lucho sa för några sedan på en presskonferens att beslutet att inte spela Mpntoya är hans eget. Han sa också att det kanske är fel, att Martin är exemplarisk och att han förtjänar mer.

Under novembers styrelsemöte kom frågan upp kring hur sportchefen tänkte kring Dani Alves och hans framtid. Zubi menade då, enligt källor, att man inte tänkt förlänga konmtraktet och att Montoya skulle vara startman nästa säsong.

I min egen paranoida värld (som upstått efter all skit med sittande ledning) trodde jag först att det kunde handla om att Lucho markerar mot ledningen att han inte är nöjd med situationen gällande högernbackar. Endera att man inte vill förlänga med Alves, eller att han inte fick den spelare han egentligen ville ha utan fick nöja sig med Lord Douglas.

Men sen vet i fan om LE skulle sätta en spelare i frysboxen bara för att, och att det ligger något annat bakom. Vad vet jag dock inte.

Sanningen är dock den att Zubi & Barto köpte 3 försvarare i somras.
Det är bara en som presterat. Godkänt? Nej.
Barcelona Gabriel
12/4/2014 12:06
På tal om Aurier, hur ser situationen ut för honom för tillfället? Spelar han ens som ordinarie för PSG? Kan inte direkt påstå att jag kollar på PSGs matcher så har inte följt med Auriers utveckling. Någon som har koll?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/4/2014 11:21
Hur har madrid medier ens magen att snacka om bedrägeri när de varit helt tysta ifjol när fotbollen största bedrägeri var faktum då FIFA gjorde om omröstningen allt för att Ronaldo skulle vunnit...
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
12/4/2014 10:41
Fatta om vi plockat in Aurier istället för Douglas.... PSG kunde inte köpa honom heller, helt jävla otroligt....

Hade vi haft framtiden relativt säkrad och bra bredd på ytterbackar..
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
12/4/2014 10:18
Barca överklaga de gula kortet Messi fick vid flaskincidenten, och självklart gick inte det igenom. Vi heter inte Real Madrid och har inte spanska fotbollsförbundet med domaren bakom våra ryggar. Kan inte bli mer tydligt. Nästan så jag hoppas att Katalonien blir självständigt och Barca ingår i franska ligan
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: