/spanien/barcelona/forum/439.aspx/spanien/barcelona/forum/439.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2017-06-02 14:26
the cameroonians

Hehe, absolut. Kommer absolut inte klandra Robert eller ledningen mo Semedo köps och han misslyckas, eftersom han utan tvekan är mitt förstaval för den positionen. Däremot ogillar jag dealen, 50M€ plus Palencia är på tok för mycket.
Barcelona the cameroonians
2017-06-02 14:11
Gabriel

Jag håller dig direkt ansvarig vid eventuell värvning av Semedo :-)
Barcelona Gabriel
2017-06-02 13:45
@the cameroonians:


Minns att jag och Rambla var starkt emot en värvning av Danilo och såg det som ett skämt att han ens jämfördes med Alves, redan då var han en enormt överskattad spelare. Helt annan femma med Semedo!
Barcelona the cameroonians
2017-06-02 13:18
Jag hoppas att ni som skriver om Semedo och hans kapacitet har rätt och att vi inte hamnar med en ny Danilo för överpris som inte kan prestera utanför Portugal.

Förra sommaren suckade vi en del över att Real snodde honom åt sig, nu skrattar vi lite åt dem...
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-02 12:59
Ska du inte ge ungdomarna chansen så låt spelarna gå till den klubb dom vill och den som passar dom bäst. Ja försök även gå plus på affären. Men använd dom inte som några jävla förhandlingsbrickor vid bordet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-02 12:58
Hade gärna sett Semedo hos oss. Har kompisar som följer Benfica dagligen och de säger att han är en "light Alves" bra framåt, fina inlägg när han får in dem från kanten, men halvkass bakåt haha. Något som talar emot är väl att United håller på att värva honom i samma affär som Lindelöf?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-02 12:48
I de bästa av världar skulle Palencia, som en av de spelarna med potential för en plats i A-truppen, ha testats betydligt mer under säsongen än vad han till slut gjorde. Nu blev det istället Nili Perdomo som mest fick träna med a-laget och Gomes och Mascherano som täckte för Roberto/Vidal.

Därför är det tveksamt om det räcker med en försäsong för att Valverde ska kunna inkludera Sergi i truppen framåt. Och B-laget kan han redan, även om klubben fortsatt vill se honom där om de tar steget upp i samband med kvalet.

Det är den där berömda röda tråden som jag skrivit om och som brustit nånstans i mitten. Lucho hade inte tillräckligt med förtroende för Palencia, sen om det berodde på att han aldrig såg någon B-lagsmatch/träning eller nåt annat låter jag vara osagt.
Barcelona the cameroonians
2017-06-02 12:36
Med tanke på att Vidal inte verkar vara på väg ut och att Sergi Roberto finns kvar att tillgå vid ytterligare behov ser jag ett köp av Semedo med en utlåning på 1+1 säsong (märk väl EJ försäljning) av Palencia som en win-win.

Palencia behöver utveckla sina offensiva kvaliteter vilket han kommer att få göra i den portugisiska ligan. Barcelona får en etablerad ytterback som har hela registret för ett hyfsat marknadsvärde.

När Palencia är färdig tar vi tillbaka honom, säljer Semedo för dubbla summan och flyttar upp Guillem Jaime, Mateu Morey eller Dani Morer beroende på vem som utvecklats bäst under den nye B-lagscoachen vid namn Xavi Hernandez. Okej?
Barcelona Deulofeu
2017-06-02 12:07
Palencia ska ingenstans han har ju krigat hela sitt liv för en chans i a-laget och det hade ju talats om att han skulle göra försäsongen med a-laget.

Vidal kan ju också vara tänkt högre upp i banan där han även gjorde det bra innan skadan.

Tänk er Benfica med två ytterbackar från oss i princip gratis och vi köper Semedo för 500 miljoner som är nya siffran det talas om.

Tydligen så har Samedo en klausul på 800 miljoner... Lindelöf går ju inte gratis till Man U precis!

Barcelona Gabriel
2017-06-02 11:42
Neymar Jr Skit tråkigt om det blir så, jag har sagt sedan början av våren att det måste köpas in en ny högerback och då är Semedo utan tvivel det bästa valet. Jag har också nämnt att man borde lyfta upp Palencia till A-laget och sälja vidare Vidal. Mina högerbackar hade bestått av Semedo och Palencia, men så fort jag hörde att klubben inte tänker sälja Vidal så förstod jag genast att det inte skulle finnas plats för Palencia men jag hoppas att du förstår att det inte är pga Semedos affär, utan snarare pga faktumet att klubben räknar mer med Vidal än med Palencia så om något så är det Vidal som tar platsen på Palencias bekostnad. Hoppas bara att man får in en buyback-clause om han sticker till Benfica.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-02 11:38
Barça are negotiating with Benfica for the Purchase of Nelson Semedo. [AS] • Palencia might be included in the deal. #FCBlive Delar ni åsikten nu? La masia har förvandlats till förhandlings pjäser vid nya affärer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-02 11:38
Gabriel kul att vi delar åsikter om Semedo.

Jag följer VNL en hel del och har sett de flesta matcherna i cl och också jag blivit väldigt imponerad.

Det som slår mig är varför han inte har ett bredare cv än han har han är ju trots allt snart 24 år och har bara gjort en och en halv säsong i högsta ligan.

Kanske en late bloomer.

För ett och ett halvt år sedan spelade han i portugisiska division två och är nu värderad till 400 miljoner av Mendes.


Att United värvar honom ser jag som svårt då deras bästa spelare Valencia huserar just där.Han må vara gammal men han är klass precis som Alves.

Se nu til at låsa denna affären så vi inte står där med Cancelo när fönstret är på väg att stänga...

City har ännu inte värvat någon högerback de fortsätter att gå runt som en ångvält och verkar få det de pekar på...
Barcelona Gabriel
2017-06-02 11:05
Kan säga så här om Nelson Semedo, jag nämnde honom här i forumet redan i Februari i år som Alves ersättare, då var det inte en enda här inne som reagerade på det när jag frågade om folks åsikter. Försökte ett par gånger till och fick då svar av en skribent här inne (minns inte vem men kan ha varit Pistolero) som även han nämnde att han vart imponerad av Semedo men att han även höll Ricardo Pereira högt. Jag har följt Nelson i princip hela säsongen och jag kan försäkra er alla om vi pratar om en riktig jävla klass spelare så om det ens finns någon som är lite osäker eller tvivlar så lovar jag er att killen är grym och utan tvivel är det absolut bästa alternativet för oss på marknaden. Semedo är ljusår bättre än sopan Bellerin, och hans spelstil är betydligt mer det som vi behöver och förknippar FC Barcelona med till skillnad från det defensivt skickliga träbenet Azpilicueta som vissa verkar hålla högt i rankning här inne. Man kan säga att Nelson är en Dani Alves light, ingen är lika speciell som Alves och det hoppas jag att folk förstår. Alves var i sina bästa dagar som en magisk pitbull som åt upp sona motståndare och sambade sig fram till målchanser tillsammans med sina lagkamrater. Semedo är kanske inte lika duktig rent passningsmässigt som Dani var, men hans teknik, snabbhet, dribblingsförmåga och förmåga att ta sig fram anfall och målchanser är inte alls långt ifrån Alves kapacitet. Och vad gäller passningsspelet så är han absolut ingen medioker spelare gällande det, och i Barcelona blev även självaste Abidal en grym passningsspelare (något han inte var i början av hans karriär med oss) så Semedo kommer definitivt att utveckla den delen av hans spel med oss. Det jag verkligen värdesätter med Semedo är hans hjärna. Han är en smart fotbollsspelare när det kommer till beslutstagande, långt ifrån det vi ser hos Alba exempelvis. Semedo har stått för 11 assist och 2 mål för Benfica den här säsongen om jag inte är helt ute och cyklar, vilket är helt otroliga siffror. Med allt detta sagt, Semedo är definitivt en prioritering värvning i min värld, han måste värvas si o si kosta vad det kosta vill faktiskt. Det enda jag ogillar är att Jorge Mendes är hans agent. Däremot är det inte Manchester City som är vår största konkurrent utan snarare Mourinho och United. Men som Pep själv sa på presskonferensen, om Barcelona och Real Madrid verkligen vill ha en spelare så kan de andra klubbarna inte göra något för att förhindra det. Så allt handlar egentligen om hur mycket Barcelona verkligen vill ha Semedo och hur mycket man är villiga att betala för honom. På ett eller annat sätt försvinner Semedo ifrån Benfica den här sommaren, antingen till oss eller till United och det vet Benfica om. Semedo är en dröm värvning för vilket lag som helst, hoppas vi lyckas fixa den värvningen så har vi högerbackspositionen täckt för flera år framåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-02 10:25
Dani Alves för alltid en legend.

En spelare som påminner lite om honom är ju faktiskt Semedo som vi förmodligen ktigar med bla City om.

Han har högst ranking av lla högerbackar i europa om jag inte är snett ute enligt who scored.Mest assist i europa som högerback också.

Han slår ju bla Carvajal både på betyg och många andra parametrar.

Snabb bra dribbler fina inlägg ofta snett inåt bakåt a la Mendy Monaco och dessutom ofta rätt adress.

Dessutom är han rätt aggresiv och bra på att försvara sig inte minst en del sköna glidtacklingar.

Nu ska man ju tänka på att han spelar i portugisiska ligan och Benfica trycker på bra under matcherna men han har även gjort det bra i cl!

Hellre än Bellerin hoppas bara han inte blir för dyr.

Får vi in honom är halva fönstret räddat.

Barcelona Katalano
2017-06-02 09:59
Verkligen fin läsning av Dani Alves. Hans avslutning lämnade mig med en fuktig tårkanal.
Barcelona Koeman!!
2017-06-02 09:02
Jag kommer ihåg när jag blev utskrattad här i början på säsongen när jag sa att vi kommer att sakna Dani Alves. Det var när någon sa att Roberto skulle ersätta Alves utan problem :)
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-02 08:33
Fin artikel. Dani Alves är utan tvekan den bästa högerbacken vi haft i Barca. Han är däremot inte missförstådd hos mig - jag har alltid sett hans mjuka, proffesionella och roliga personlighet bakom hans hårda yttre med tatueringar, linser och hårda blick. Kanske även han har en framtid i Barca tillsammans med Xavi & Puyol! Grande Dani!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-02 03:51
[QUOTE=koeman92]Roligt hur saker vänder, för några dagar sedan ville folk här inne ha Bartomeus huvud för värvningen av Valverde och nu älskar man míster :p skämt åsido, han inger ett gott första intryck och det är bara att hoppas på det bästa. Är det förresten någon som vet hur Valverdes shoppinglista ser ut så här långt? [/QUOTE] Ska vi gå på endast rykten hittills så är Semedo och Seri dom som det snackas absolut mest om hittills. Sen har det dykt upp ett rykte från Catradio att Valverde ska ringa Deulofeu o övertyga honom att återvända till oss. Så skulle inte förvåna mig om dom tre blir våra första värvningar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2017-06-02 02:54
@Lion24:Tack för att du förgyllde min natt med denna underbara artikel. VILKEN FUCKING LEGEND DANI ÄR!!!!!
Barcelona Lion24
2017-06-02 00:59
Rekommenderar starkt artikeln på länktips. Helt fantastiskt skrivet/berättad av Dani Alves. Önskar att flera fotbollsspelare kunde dela med sig lite från deras erfarenheter, det vi inte brukar se annars.

Visca Dani! Aldrig glömd.
Barcelona FCB-1899
2017-06-02 00:59
In Valverde We Trust. Älskar honom, han verkar seriös och en skön taktiker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-06-02 00:27
Roligt hur saker vänder, för några dagar sedan ville folk här inne ha Bartomeus huvud för värvningen av Valverde och nu älskar man míster :p skämt åsido, han inger ett gott första intryck och det är bara att hoppas på det bästa.

Är det förresten någon som vet hur Valverdes shoppinglista ser ut så här långt?
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:46
Haha Reymar! Skojjar ju givetvis! Inte alltid så lätt att läsa mellan raderna i detta forumet iofs :-) Nej, skämt och sido, Valverde har givetvis en hel del saker att bevisa men jag tycker han ändå är ett bra val. Jag är glad att vi fortsätter med en inhemsk(spansk) tränare och någon som vill satsa på unga spelare. Dessutom har han ett förlutet i Barceloan och har säkert bra koll på vad spelarna och supportrarna vill uppnå. Har svårt att tro att Valverde är på presidenten och ledningens "sida" så att säga dvs. totalt lost på spelaremarkanden, vad vi behöver och med ett arbete som monterar ner våran identitet(låter oerhört allvarligt - haha). Jag hoppas innerligt att han får en chans med de spelarna han vill ha och som förhoppningsvis är liknande dom spelarna vi supportrar drömmer om. Skulle ledningen inte leverera ett bra transferfönster åt oss så har Valverde eventuellt en ännu mindre slagkraftig trupp till nästa säsong och då är det svårt att bedömma han som tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-01 23:32
@Reymar:
visst överdriver jag. Men jag ser positivt på framtiden. Valverde övertygar mig mer för varje dag som går. Skulle det gå åt helvete får det göra det och då älskar jag inte honom längre.
Barcelona Reymar
2017-06-01 23:30
Nu går man så långt som att älska en tränare som blev klar för ett par dagar sedan.. Ett tips är ju att ni väntar till åtminstone försäsongen innan ni drar förhastade slutsatser, ett par välsagda ord var alltså det enda som krävdes för att vinna över de flesta Barca supportrarnas hjärtan.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:27
Älskar också Valverde :-)
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-06-01 23:12
Jag älskar Ernesto Valverde.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-01 23:02
In Valverde we trust. Bona nit!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-06-01 22:09
Äntligen lite positiva vibbar i forumet efter en ganska dyster tid men det är förståeligt också. Men skönt att se folk på humör igen.

Att vår president inte har pratat med Valverde innan tar jag bara som ren bull***t. Sportchefen har säkert haft flera samtal samma med presidenten. Men det är snack för media och respekt mot Bilbao som han väljer att säga så. Jag tror att vi kommer se värvningar ganska snart. Dock har jag svårt att se försäljningarna går lika fort. Spelare som Arda, Mathieu och de andra usla har nog inget marknadsvärde så det lär dröja ett tag. Men nog har de jobbat stenhårt och Valverde verkar veta exakt vad han vill ha.

Jag tycker det alltid är kul att ge en tränare sin riktigt stora chans i Barcelona. För det känns som de lägger ner så mycket mer tid på det och planerar allt så lång på förhand. Medan andra tränare som säg Mourinho är vana vid att träna stora klubbar och kanske inte går in med samma förväntningar som en som vill visa upp sig för världen.

Blir ett intressant år framöver och jag hoppas att vi kan iallafall stå bakom honom ett helt år. Inte som det blev med Lucho innan vi vände och vann trippeln så var han plötsligt vår frälsare!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-01 20:21
Valverde: "I can count on great players like Leo, Iniesta & more. I consider Andres to be a very important player for the team." #FCBlive Aj aj vad man börjar gilla honom, helt rätt hålla iniesta efter Messi.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: