/spanien/barcelona/forum/4389.aspx/spanien/barcelona/forum/4389.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2015-01-19 19:01
Nu är Judas igång och påstår att det fanns bättre spelare än Messi under hans tid. Jobbigt att bli bortglömd och raderat från fotbollens sidor och endast bli igenkänd som Judas. Snart tar Messi assist rekordet och sedan är figo helt bortglömd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-19 19:00
Utöver transferbannen, fick spelarna som förbjöds att spela fotboll för barca börja spela igen? Var inte Onana, målvakten som nyligen skrev på för Ajax en av dessa ungdomar det handlade om?
Barcelona the cameroonians
2015-01-19 18:30
Ja, straffet med 1 års transfer-ban är överdrivet, men det är solklart så att FIFA vill statuera ett exempel och få detta "brott" och den efterföljande domen prejudicerande om andra klubbar gör samma fel. Och vilken bättre klubb att göra det mot än en som inte har några starka ägarintressen i arabländer som ska arrangera mästerskap.... never mind vår tröjsponsor. That´s peanuts.

Och det är väl sunt med tanke på att det trots allt handlar om barn/ungdomar och att de inte ska bli en handelsvara.

Men Barcelona och la Masia erbjuder så mycket mer och allt handlar inte bara om fotboll - det handlar om utbildning och utveckling på en annan dimension än bara fotbollen. Tyvärr har FIFA inte tagit hänsyn till detta över huvud taget. Och därför är straffet på tok för hårt.

Sen att Zubi åkte ut som en följd får vi väl ändå se som en möjlighet vi kanske inte annars hade fått - liksom ett nyval.
Inget ont som inte har något gott med sig...
Barcelona Neymar11
2015-01-19 18:08
Nu hänger jag på, och när vi ändå är inne på ämnet @barcastuff: Rummenigge (chairman Bayern): "Barça's transfer ban is very hard, exaggerated. Warning would have been enough. FIFA should reconsider" [ara]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-19 18:06
@Neymar11:


Nej, EEA ska vara med stora bokstäver när du söker på nätet... så blir det rätt!
Länktips: www.efta.int/eea
Barcelona CRset
2015-01-19 18:02
Jag vill bara påminne alla Cules här inne om varför vi ska uppskatta vår klubb mer än vad vi gör.

Alltså.. Alltså snack om Ronaldo va Messi, Real vs Barca senaste tiden börjar bli för mycket på dessa forum. Kan folk bara inte uppskatta sina klubbar, uppskatta sina spelare och njuta av att La Liga är världens bästa liga.

Jag är stolt över mitt lag, även om får klubb har haft några tuffa år bakom sig så väntar en ljus framtid. Va så säkra på det. Finns klubbar ute i världen som Arsenal, Inter, Milan, Liverpool som en gång i tiden var riktigt stora klubbar. Men dessa klubbar skulle drömma om att få en sån spelartrupp som Barca har till förfoga. Dessa klubbar drömmer om att ha en arena som tar 100 000 åskådare, eller spelar en fotboll som inget annat lag är kapabelt till att göra när vi är som bäst. Så snälla Cules!! Va stolta över ert lag, era spelare och den fotbollen vi står för. För vi har det lyx jämfört med många andra supportrar.

Även om vi inte har flest CL titlar, eller fler liga titlar än vår rival. Så glöm inte att vi har många färre titlar (totalt) än Real Madrid i skåpet. Men å andra sidan så har dem flesta av de allra bästa spelarna genom historian representerat FC Barcelona, och så lovar jag e att det inte är på grund av våra (bara) 4 CL titlar eller våra 22 liga titlar. Som har fått dessa herrar att komma till oss. Det är därför Barcelona har flest spelare som har vunnit Ballon d'or, flest spelare som har varit med i världslaget.

Det jag vill komma fram till, är att vi ska va stolta över att va supportrar för F.C Barcelona.

Visst alla får ha sina åsikter om vem som är bästa spelare eller bästa klubb eller spelar finast fotboll. Men snälla, här inne är det syftet att vi supportrar ska prata om VÅRAN klubb. Här inne ska vi dela med oss av information, glädje, lycka och framgång. Här inne ska vi inte snacka skit om Real Madrid eller någon annat lag eller spelare.

Låt andra klubbar prata om OM. Hur mycket de än vill!! Låt dem göra det. Det betyder bara att de är avundsjuka på vår fina klubb. För att vi människor är avundsjuka på lycka o framgång, vi är avundsjuka på sånt vi inte lyckas med men som andra gör. Något jag har lärt mig! Jag njuter av att läsa andras forum där dem pratar om vår klubb. Låt dem göra de.

Här inne ska vi prata om vår klubb, våra spelare och våra matcher. För vi är klubben alla drömmer om, alla vill spela som och alla har som praktexempel.

Visca el barca y visca catalunya.

Var rädda om varann mina vänner.
Barcelona Neymar11
2015-01-19 18:01
Eea är ju europeiska miljöbyrån Efta är europeiska frihandelssammanslutningen Och det är ju två helt skilda ting, eea (som FIFA riktar en mot) är ju beskyddande b la människorätt, skumt att FIFA inte har med Efta. Så vette fan faktiskt om det går igenom om man ska se till reglerna ordentligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-19 17:54
Neymar11

Både ja och nej

Som icke EU-land är Norge i stället med i EFTA och blir därmed ändå en medlem i det ekonomiska unionen.
Barcelona FC Tiki-Taka
2015-01-19 17:53
Rakitic: "The team is very united. We're a big family, we all fight for the same goals. The toughest part comes now, we have to be ready."
Barcelona Erik Satie
2015-01-19 17:50
Neymar11

Norge är med i EES men inte i EU.
Barcelona Neymar11
2015-01-19 17:48
Camerooninas Norge är inte med något av det?! Eller är jag helt ute och cyklar haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-19 17:46
@Neymar11:


jag funderade också i de banorna men de uppfyller paragraf 19b i FIFAs stadgar;

The transfer takes place within the territory of the European Union (EU) or European Economic Area (EEA) and the player is aged between 16 and 18.

Det enda Real måste göra är att se till att Martin får adekvat utbildning.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-19 17:38
Douglas skadad i en månad. Hur skall det gå?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-19 17:31
Ödegaard har totalförstört sin karriär. Finns ingen chans att han tar en startplats i Real som bara köper och köper och köper...

Skulle inte El Pasillo sluta skriva i puertan? Han är där och orerar all möjlig falsk statistik.
Barcelona Neymar11
2015-01-19 17:26
Camerooninas Rätta mig om jag har fel nu, men värvar något spanskt lag ödegaard bryter man inte just mot dom reglerna som vi har blivit straffade för? I Spanien får man väl inte ge någon under 18 a-lags kontrakt ?! Man får inte erbjuda spelarens föräldrar anställning bara för att locka över spelaren, enligt fifas paragrafer Det är över 90 mil från Norge till Spanien Osv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-19 17:18
messioooooxaavii

Jinxa ingenting :D
Barcelona Neymar11
2015-01-19 17:08
Kan man inte övertala spelaren så värvar man pappan för att övertala sonen Grattis ödegaard, tack pappa om om 5 år när du sitter på bänken i Getafe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2015-01-19 17:08
Barcelonistas

Det skulle bli lite kul, då får Real Madrid verkligen se upp för på Camp Nou har inte Atletico besegrat oss på nästan 10 år hehe...
Barcelona Barcelonistas
2015-01-19 17:01
Tänk om Atlético Madrid hade kunnat behålla Sergio Agüero, Falcao, David de Gea och Diego Costa. Snart kan det vara verklighet. Kinas fjärde rikaste man Wang Jianlin köper, enligt Marca, nu 20 procent av klubben i ett avtal som räddar Atléticos ekonomiska situation. Jianlin köper 20 procent av klubben för 376 miljoner kronor. Dessutom kommer kinesen att investera ytterligare 423 miljoner kronor rakt in i klubbens verksamhet mot en plats i styrelsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-19 16:23
Att Pep redan nu skulle återvända till Barcelona ser jag som en utopi, oavsett om det gäller rollen som sportchef likväl som tränare.
Han har själv sagt att Barcelona är ett avslutat kapitel, och han är för ung för att redan nu övergå till en roll behind the stage.

Det var ju Sport som kom med nyheten i slutet av förra året, och sen har all möjlig media hakat på hysterin.

Kan dock tänka mig att den nuvarande ledningen fick lite panik i och med ryktet, och det var säkert därför man lyckades övertala Barto att hålla val redan nu - för det ger Laporta mindre tid och, om möjligt, ännu mindre möjlighet att få med Pep i kampanjen.

Dessutom. Guardiola är en gentleman, han skulle inte bryta sitt kontrakt med Bayern. Efter 2016, tja, då hade det kanske inte varit en utopi, men i alla fall ett mission impossible.

Den dagen Neymar är den mest lysande stjärnan i Barcelona, den dagen tror jag Pep är intresserad av att göra en 2.0 i klubben. Men det finns för mycket historia för att det skulle bli något (lika) bra igen redan nu.
Barcelona wallmannen
2015-01-19 16:22
Det var intressant och optimistisk teori.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona messiooooxavii
2015-01-19 15:46
Ända sedan det blivit officiellt att det kommer hållas presidentval i sommar så har det börjat dyka upp rykten/bilder på pep som pratar med våra spelare.. Bla har det ryktats att pep försöker övertyga messi att joina Bayern. Bilder på pep och pique har läckt också. Min teori är den att pep har planer på att återvända till barcelona snarare än att han försöker värva våra spelare.. Konstigt att dessa rykten/bilder dyker upp efter att presidentvalet blev officiellt.. Ta i beaktning att självaste Laporta gick ut och sa att han vill ha med pep i sin kampanj på något sätt. det vore oklokt att gå ut i media och säga att pep är planerad som tränare nästa säsong då både barca och bayern är mitt i säsongen och ett sådant uttalande hade stört båda lagen otroligt mycket.. Jag tror att pep redan har börjat prata med barca spelarna för att få lite insyn om hur dem ställer sig till hans återkomst samt att få försäkringar om att laget kommer följa hans vision till hundra procent.. Pep era 2.0 ????.???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2015-01-19 15:40
är det nån som hört nåt från ledningen eller LE angående Deulofeu?

tycker han börjar visa fram fötterna på allvar o kliver fram vi avgörande tillfällen vilket är positivt. behöver sånna på bänken...hade varit smart o casha på pedro snabbt som fan o ge deulofeu den rollen. låna ut den eviga talangen roberto o ge denis suarez platsen....kanske möjligt ifall vi värvar monchi
Barcelona Neymar N11
2015-01-19 15:38
: .@RayHudson [on Leo's 261st league goal]: 'A terabyte of skill in a nanosecond from the man with mutants fly eye vision' [via @MessiQuote] Ray Hudson kommer alltid på något nytt om Messi. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-19 15:13
Neymar11

De skulle skicka en överklagan till Schweiz högsta domstol (har jag för mig), men klubben skulle fått beslutet redan efter transferbannen har tagit slut så de ska nog strunta i det. Läste detta på barcastuffs twitter någon vecka sen, däremot sa Blatter att han skulle hålla något möte med Bartomeu så vi får se vad det leder till.
Barcelona Neymar11
2015-01-19 15:09
Nej nu skippar vi sarkasmen, ironin och det hånfulla Ledningen skulle skicka in en överklagan på CAS beslut, hur långt gånget är det? Inte för att det kommer förändra något, men lika bra att klubben börjar jävlas med FIFA, CAS och allt vad dom heter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-19 15:02
Fan där åkte jag dit med :(
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2015-01-19 15:00
@Neymar11:


Han var inte ironisk. Han var sarkastisk. Händelser är ironiska. Människor är sarkastiska. Rätt ska vara rätt. ;)
Barcelona zick9
2015-01-19 14:43
@Leo y Cesc:


Inte till första målet. Då var det Busquets som slog passningen till Rakitic.
Barcelona zick9
2015-01-19 14:42
Rakitic spelade mer centralt igår och var riktigt bra. Hoppas att han slipper bredda spelet i fortsättningen.
Annons: