/spanien/barcelona/forum/4378.aspx/spanien/barcelona/forum/4378.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Kith.
2014-07-09 15:25
@petersays:


Komigen, bättre kan du, har du inget vettigt och medföra till diskussionen eller ett bättre sätt att bemöta det jag försökte diskutera så kan du väl undivka att spamma forumet med one-liners.
Barcelona petersays
2014-07-09 15:23
@Kith.:
Gjorde inte typ alla spelare i tyska laget 2 mål och 2 assist igår?
Real Madrid Kith.
2014-07-09 15:22
@Bentley King:


Detta är rätt vanligt, spelare som skadar sig en viss tid under FIFA events får se en summa gå till deras klubbar. Har för mig att Real fick pengar för Khedira när han skadade sig under en kvalmatch med Tyskland, tror att Real fick upp emot 10 miljoner euro då han var borta i nästan 8 månader.
Real Madrid Kith.
2014-07-09 15:20
Hade en diskussion med några grabbar här angående Kroos för några dagar sedan, många hade inte sett mycket av honom och ansåg att han var en seg och klumpig spelare. Jag hoppas ni såg gårdagens match och förstår varför jag ville ha honom i Barca. Han blev inte bara man of the match med typ 9.8 i betyg han gjorde även typ 2 mål och 2 assist, mot Brasilien, i Brasilien, i en VM semi. Sen att han totalt dominerade mittfältet är pricken över i:et. Än har jag inte gett upp hoppet på att Zubi värvar honom istället för Koke.
Barcelona petersays
2014-07-09 15:19
@ADAMA&HALILOVIC:

Fast om vi behövt två mittbackar i flera år och klubben värvar ytter på ytter så är det ju svårt att vara nöjd?
Barcelona Vampíro
2014-07-09 15:15
[QUOTE=Bentley King]@barcastuff: Barcelona could get around €240.000 from Fifa because of Neymar's injury during World Cup, 14.000 per day he'll be injured. [via sportyou] Det här kan väl inte stämma? Ska FIFA betala oss? Haha! [/QUOTE] Wait for it... FIFAlona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-07-09 15:14
Har inne är det ingen som är nöjd oavsett vem klubben köper in - köper de Suarez, vill några ha Klose -köper klubben Klose, tycker många han är för gammal Var nöjda Nångång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-07-09 15:09
@barcastuff: Barcelona could get around €240.000 from Fifa because of Neymar's injury during World Cup, 14.000 per day he'll be injured. [via sportyou] Det här kan väl inte stämma? Ska FIFA betala oss? Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-09 14:56
@LittleLionel:

Hoppas verkligen att vi värvar någon som er lite mer target också. Behöver inte vara nån lång bjässe, men en klassisk striker av Eto'o typ som kan måla på inlägg, med huvudet och ta djupledspassningar från Messi och co. Den dimensionen har saknats helt de senaste åren. Antingen får man hoppas att Dongou matchas mer (vilket förmodligen inte kommer hända eftersom man inte vill ge honom så mycket speltid att han inte får fortsätta med b-laget) eller att det värvas en sådan spelare. Har svårt att se ledningen göra en till forwardvärvning, men hoppas kan man ju. Nu fick ju Bacca konstigt nog inte spela så mycket VM. Men han hade ett bra målsnitt i Brügge, gjorde en bra säsong i Sevilla (och Marca utsåg honom till ligans bästa värvning 13-14). Skulle han kunna vara ett alternativ? Nån som sett mycket Sevilla under säsongen och kan uttala sig?
Barcelona Illusionista
2014-07-09 14:52
Skrev lite om det tidigare imorse men vill utveckla lite mer, alltså effekten Guardiola sätter vart än han befinner sig.

Han kom till Barca och satte prägel på alla spelare gjorde om de till helt nya spelare och vips så körde de över alla lag i världen som om de mötte ett gäng knattar.. 2010 vinner Spanien VM med en majoritet av spelare från Barcelona som hade skolats om av Guardiola. Han satte grunden för något ingen annan hade sätt, ett spel där man ska äga boll och allt som sker på motståndarens planhalva ska gå fort som en blixt. Tappar man boll så ska man vinna tillbaka den så fort det bara går och helst på motståndarens planhalva så man snabbt kan skada motståndarna när de minst anar det och när de är beredda på att gå upp med laget.

Han tar över Bayern och sätter sin prägel på de precis som han gjorde med Barcelona och helt plötsligt börjar Bayern bli ett spelförande lag. Drar man paralleller med det Tyska landslaget så ser man från gårdagens match tydligt hur de kombinerar ett fint passningsspel med kontringar då det finns möjlighet för det. Igår var de det bollförande laget och det var de som styrde och ställde. Det var de som förde tempot och det var de som hade boll. Med så många Bayern spelare och en del andra spelare som är minst lika duktiga med boll och har bra teknik så spelar det tyska landslaget på ett helt annat sätt än tidigare. Istället för att spela som Holland och kontra så är de otroligt skickliga med boll och bestämmer allt på plan. De för tempot och låter inte motståndarna ha mycket boll.
Enkla och snabba passningar som öppnar upp försvaret helt i kombination med mycket rörelse, precis som Guardiola vill att hans lag ska spela. Är det svårt att öppna upp försvaret så går man runt på kanterna matar inlägg och massor med tillbaka spel på spelare som kommer rättvända (Kroos första mål och andra mål, Kloses mål osv - dessutom har tyskarna betydligt bättre huvudspelare än vad Barcelona hade under Guardiolas tid). Guardiola är ett geni.
Barcelona LeoMessi
2014-07-09 14:33
"Argentine journalist Jorge 'Topo' Lopez, a close friend of Messi, has died in a car accident in Brazil this morning."

Sorgligt detta, känns som att det är väldigt mycket olyckor i brasilien... Detta kommer antagligen att påverka messi en del.
Barcelona Andresito
2014-07-09 14:22
Porto betalar 8M för att låna Tello. Ju mer han spelar desto mer sänks summan. Låter faktiskt som en bra deal. Något liknande hade behövts för Sergi Roberto, förra försäsongen visade han att han faktiskt har fotboll i sig, det enda han behöver är speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LittleLionel
2014-07-09 14:06
Jag har tyvärr svårt att se ett fungerande anfall i Neymar-Suarez-Messi då det är en stjärna för mycket. Messi-Suarez tror jag passar varandra utmärkt men Neymar vill stå i centrum han också. Hoppas Enrique hittar en lösning på detta lyxproblem!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-07-09 13:51
Deal on Alexis to Arsenal wasn't finalized yesterday because Barcelona were holding out for 40M. Final fee could be 38M+2M incentives. [md]

Vad är det jag läser - stod Zubi på sig?
Barcelona B.BOSS
2014-07-09 13:47
Bara Jeremy inte sätter sin fot på Camp Nou är det en bra silly season för mig. Verkligen inte för 20 eller 15 som det ryktas om. Han är max värd 3-5 miljoner och inte en krona mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-09 13:43
I djupled med boll är Messi, Suarez och Neymar överdrivet bra och alla kan sätta den avgörande passningen samt kombinera tillsammans. Inte nog med det alla 3 kan göra sin gubbe och alla 3 har bra avslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-07-09 13:42
Jag hade inte trott för ett öre på någon om de hade sagt Suarez kommer att bli klar nästa säsong. När jag satt och kollade på Liverpool spela brukade jag säga inte en chans att Barca betalar 80 för honom. Hahaha. Vad fel jag hade. Hans säsong i Liverpool var outstanding. LÄNGTAR redan efter att se honom, Messi och Neymar sätta fart mot motståndarnas backlinje i full fart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-09 13:31
Så tråkiga ni är, kul med suarez något nervkittlande. Man vet aldrig vad som händer, har vi tur så får han flipp på Pique under en träning :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-09 13:27
Petersays Vi får be till högre makter att han har insett att han har skämt ut sig tillräckligt mycket nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-09 13:19
Har blandade känslor just nu, samtidigt som jag tycker att Suarez för 73M€ är ett bra pris med tanke på vad det ryktats om innan så är jag även sjukt missnöjd med Sanchez försäljning på 38M€. Samtidigt försöker jag tänka att om man hade fått in ca 45-50M€ för Sanchez så hade kanske Suarez gått för 80-85M€, så därför kanske man ändå borde vara nöjd. Men det hade varit trevligt att för en gång skull kunna vara nöjd med allt. Suarez för 73 och Sanchez för närmare 50 hade tom fått mig att applådera ledningen, då hade man använt 23M€ av våran transferbudget för Suarez, nu blir det väl snarare 35M€. Jag kanske är lite för gnällig, jag vet inte, men jag är bara verkligen inte nöjd med summan vi får för Sanchez, det är för lite. Hade vi fått 50 för Sanchez så hade jag varit nöjd, ett pris han också är värd. Då är det 23M€ skillnad mellan han och Suarez, den summan hade man kunnat beta av med Tellos försäljning på 12M€, då återstår det 11M€ vilket man utan tvekan kan skrapa ihop för Cuenca, Bojan och Afellay och då hade lagt oss på +/- 0 i Suarez affären. Suarez för 73M€. Betalning: Alexis Sanchez 50M€ Tello 12M€ Bojan, Afellay & Cuenca 11M€+ Man hade kunnat finansiera hela Suarez värvningen utan att ens röra våran kassa på det här sättet. Sen handlar det, för mig, inte bara om att finansiera Suarez värvningen, utan det är också en principsak. Jag är trött på att vi säljer spelare för struntsummor. Sanchez är marknadens hetaste spelare just nu, i en perfekt ålder som bara blir bättre och bättre. Lägg till att i princip alla europeiska storklubbar jagar honom, man borde kunna få mer än 38M€ för Sanchez. Därav besvikelsen. Kan inte låta bli att fundera vad Real Madrid hade sålt honom för, minst 55-60M€ hade han kostat ifall de sålde honom. Aja, gör bara klart med Suarez så jag kan välkomna honom och så vi kan fokusera oss på mittbackar en gång för alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2014-07-09 13:19
@LeoMessi:

Fast hela andemeningen i detta är ju att Suarez bevisligen inte KAN hålla sig i skinnet och att det förmodligen kommer bli tajfs och bråk på träningarna. Kennedy berättar att det hände i Ajax, vi såg att det hände i Liverpool (Skrtel), det kommer alltså hända även hos oss. Vi såg honom bita spelare i Ajax, vi såg det i Pool, vi såg det i landslaget och nog fan kommer han sätta i tänderna i nån stackare i Racing också. Han är inte riktigt klok.
Barcelona SoM_Un
2014-07-09 13:19
jag hoppas verkligen folk inte missförstår mig nu. jag älllllskar alexis... men folk här inne har gjort honom till ronaldinho i sina bästa dagar...alexis misslyckades att vara delaktig i spelet. killen är grym ingen snack om saken. men alexis passade aldrig in hos oss. bara o va ärliga. får vi in suarez så lovar jag att d blir en groooov uppgradering..o många har sagt släng pedro istället för alexis o jag har varit en av dom. men tänk er. pedro skulle vi får max 20 i dagsläget. o jag tycker itne att alexis är 2 ggr bättre än pedro. så får vi 40 så är det bra. vi får titta på prestationer i barca inte i chile det hade varit dumt att behålla alexi för att sen bänka han o året efter sälja för 25...så tänker man med hjärna o inte hjärta så är det en smart affär ingen snack om saken... suarez kommer att avgöra många matcher för oss var så sakrä. vi får inte en pitbull som älskar klubben. han har sagt det flertal ggr att hans lag är barca. välkomen LUSITO!
Barcelona LeoMessi
2014-07-09 13:02
Petersays Ronaldo och Zlatan gestikulerar också när dom inte får en tillräckligt bra passning. I stort sett alla anfallare gör det, vissa mer än andra. Förutom Messi som dör inombords när han inte får en vettig passning på 90 minuter. Tror nog att Suarez är medveten om att han får hålla sig i skinnet om han kommer till Barca. Tror inte Messi skulle uppskatta om suarez började fula sig för en utebliven passning. Med tanke på att Messi inte ger skit så antar jag att han inte tar skit heller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-07-09 13:02
[QUOTE=-SAMI-]Suarez klar om några timmar!! [/QUOTE] Jäpp, allt mellan 1 timma och 300 timmar. Som vanligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-07-09 13:01
Hade hellre sett att Klose kom in istället för Suarez. En joker som kan göra mål på allt och accepterar bänk+inte någon hög lön+Vi kan behålla Alexis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
2014-07-09 12:57
Suarez klar om några timmar!!
Barcelona petersays
2014-07-09 12:52
Kennedy minns Suarez. Perfekt kille för att få ihop sammanhållningen i laget. Fistfight med Pique på träning under hösten, odds: 2,45

"Hur är han i omklädningsrummet?

– Som människa är han speciell, men jag ska inte bara säga jättedåliga saker om honom. Han var ganska trevlig. Vi umgicks, skrattade och hade kul.

Speciell?

– På träningarna fick han för sig lite konstigheter.

Bråkade han?

– Nja. Det var dueller med spelare, han kunde bli förbannad över en passning, det blev tjafs och bråk och argumentationer."
Barcelona jawwa
2014-07-09 12:51
I Dimarias frånvaro är frågan om man inte borde dra ner messi som mittfältare och spela trion aguero, lavezzi, higge framför..... kanske, kanske- iallafall om man får vara lite optimistisk och drömma lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-09 12:50
58 miljoner pund är helt klart godkänt då engelsk press och Liverpool fans har räknat med minst 75 miljoner pund
Barcelona westinho - Sergio #16
2014-07-09 12:47
@Vampíro:


Fast de senaste dagarna har det ju faktiskt snackats om närmare 80M, så det är en förbättring. Jag är bara förvånad över hur vi lyckas förhandla ner priset, brukar vara tvärtom.
Annons: