/spanien/barcelona/forum/4355.aspx/spanien/barcelona/forum/4355.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona IlTriplete
2014-09-06 02:40
RafaelH117 verkar vara jävligt partisk av sig.. Hur skön han än är på Barca-fronten går han över gränsen med sina konspirationer ibland. Blir bara larvigt, lite som El Pasillo när han alltid överskattar det Real gör och underminerar det Barca gör. Är Perez, president till världens största klubb, verkligen så desperat att inte se Messi vinna VM att det är därför de försökte pressa di Maria inför finalen? Kom igen.. Låter bara larvigt.!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-06 02:25
Leo y cesc Den där Alves är lite knepig. Han vill inte säljas, han vill slåss för att visa att han fortfarande håller men han är inte villig att gå ner i lön det sista året? Han vill äta kakan men ha den kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-06 02:22
Bentley king Är det bekräftat att real försökte kräva det eller är det bara något rykte som kommer från ingenstans? Jag tvivlar inte på att Perez skulle göra något sånt men det är en galen anklagelse. Själv hoppas jag att det sant så det äntligen kan börja regna lite skit på det laget efter allt skit dom har utsatt oss för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-09-06 02:05
@RafaelH117: Real Madrid demanded €30m from Di Maria as insurance in case he played in the World Cup final. The fear of Messi winning it was ridiculous.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-09-06 02:03
@MessiMinutes: According to Julito Grondona, who works for the Argentina FA, and who's father was the king of Argentine football, Pérez signed the letter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-09-06 01:50
@MessiMinutes: 10) Di Maria: "On the day of the World Cup final, a letter came from Madrid telling me not to play. I ripped it up." http://t.co/lvyhGXAK55
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2014-09-06 01:48
@barcastuff: During 2011 renewal talks Alves in the end didn't accept extra optional season, until 2016, because of lower salary in that season. [weloba]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-09-06 01:48
@MessiMinutes: 10) Di Maria: "On the day of the World Cup final, a letter came from Madrid telling me not to play. I ripped it up." http://t.co/lvyhGXAK55
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-09-06 01:11
Hahaha shit redan!?
My bad =)
Barcelona DM1982
2014-09-06 00:11
[QUOTE=Gio Style]Jag är nästan säker på att Munir INTE blir låst. Det måste vara en officiell match och träningsmatcher räknas således inte in. Del Bosque vill antagligen bara visa att man uppskattar hans talang och att man ser honom som en spelare för framtiden. [/QUOTE] EM-kval bör väl räknas som en officiell match, eller? ; )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-06 00:02
Gio style Spanien ska spela en kval match nu?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
2014-09-06 00:01
Tycker vi i Sverige är allt för dåliga på att ge unga spelare chansen i landslaget. Jag tror att spelare som Guidetti , Kristoffer Olsson , Tankovic ,Hrgota , Kristoffer Petersson borde vara spelare som får känna på a-landslagsfotboll i träningsmatcher. Förstår om de inte kan spela när det är viktiga kval-matcher , men att involvera dem i vår fotboll under meningslösa träningsmatcher mot skitmotstånd måste vi göra mycket oftare. Är också övertygad att de nästan håller en bättre nivå ren tekniskt än de som vi idag går runt med. När jag ser våra spelar får chansen i U21 och landslaget som fortfarande är väldigt orutinerade vill man självklart att Sverige gör samma sak. Tycker att halilovic's start i Kroatien visar hur jäkla duktig denna kille är, Kroatien är ett väldigt bra landslag och killen får starta i en träningsmatch!. Hoppas verkligen vi använder oss av honom då och då denna säsong istället för Roberto. Och hoppas han flyttas upp redan nästa år i a-laget, kommer onekligen som ett nyförvärv för laget! Förövrigt har Munir haft nog sin bästa månad/Månader i sitt liv haha , kul för grabben!
Barcelona Gio Style
2014-09-05 23:52
Jag är nästan säker på att Munir INTE blir låst.
Det måste vara en officiell match och träningsmatcher räknas således inte in.
Del Bosque vill antagligen bara visa att man uppskattar hans talang och att man ser honom som en spelare för framtiden.
Barcelona LeoMessi
2014-09-05 23:14
Koeman92 Håller med dig om allt. Zlatan är en fenomenal anfallare och han är en väldigt intelligent spelare. Hans målproduktion ökade markant när han flyttade till Frankrike. Och för att vara helt ärlig så är inte dom franska lagen något vidare motstånd, PSG dominerar fullständigt. Har sett så många matcher i den franska ligan och varje gång tänker jag hur otroligt oorganiserade dom är i försvarsspelet och varenda anfall är på chans. Mer än hälften av lagen håller segundaklass och ingen lag förutom PSG hade kunnat bli topp 4 i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-09-05 23:08
@Visca el Barça i Visca Catalunya:


Kanske för att det krävs lite mer än ett par snygga mål i träningsmatcher och och i ligan för att bli Ballon d'Or kandidat? Som Vampíro sa tidigare; han är en fantastisk anfallare, det råder det absolut ingen tvekan om. Men hans facit i CL slutspel är för mediokert för att han ska kunna aspirera om Ballon d'Or. Han har varit grym i Serie A och Ligue 1 och vunnit flera ligatitlar i alla klubbar han har spelat i. Men förutom det,vad har han egentligen åstadkommit? Han har aldrig vunnit CL, och nästan varje gång hans lag stöter på riktigt stark motstånd så tenderar han att ofta försvinna från matchbilden, trots det så lyckas svensk media på något sätt nästan alltid överglorifiera hans insatser och få honom att se ut som en Gud.
Jämför det med till exempel Ribery som har varit en viktig pjäs i Bayerns CL vinnande lag 2013, Iniesta som nästan alltid är helt fenomenal och Ronaldo och Messi behöver jag inte ens nämna. Snygga mål i all ära, men när helheten väl räknas in så är det tyvärr fortfarande en hel del som fattas för att man ska kunna vara bland de allra bästa när man har åstadkommit lika mycket som Zlatan har gjort i sin karriär.
Barcelona FC Tiki-Taka
2014-09-05 21:42
Messi scored a hat-trick and gave two assists in yesterday's training match against Barcelona B. #fcblive [cope md rac1]
Visca el Barça i Visca Catalunya
2014-09-05 21:33
@Gabriel:

Kan bara hålla med dig. Zlatan har presterat på en jävligt hög nivå under de senaste fyra säsongerna, ett stort skämt att han fortfarande inte är topp 3 när det gäller Ballon D'Or...
Barcelona CampBarca
2014-09-05 21:12
Hur är det med att ta in bosman spelare, är även det förbjudet? Jag vet att vi har det fullt på mittbacksfronten men ändå. Kan man ta in på fri transfer nästa sommar så kan vi ju sälja en mittback, har svårt att se att de 2-3 bänkade spelarna kommer vara nöjda med sin situation när det riktiga mittbackslåset sätts. Det finns ett par intressanta namn i Serie A som Chielini, Barzagli och kanske mer spännande spelare som Rannochia och en personlig favorit i högerbacken Stephan Lichsteiner (allt för att slippa se den omtalade Douglas ta över efter Dalves).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gunther Hjulter!
2014-09-05 20:55
Tror mathieu kan bli en bra coach i framtiden för Barca eller franska landslaget.
Barcelona LeoMessi
2014-09-05 20:48
Angående rafinha så känns det som att han verkligen vill representera Brasilien då han spelar i deras u-landslag. Men a-landslaget har inte, så vitt jag vet, visat något större intresse för honom. Men det kanske dom gör nu när han tillhör barcas a-lag. Kolla Mathieu tex, tvivlar på att hans ens hade blivit uppkallad till franska landslaget om han inte spelade för Barca nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-05 20:47
[QUOTE=L.A.M Nr 10]Det är väl rätt självklart att det är ett taktiskt drag och inte ett beslut fattat efter Munirs prestationer i Barcatröjan. Det finns flera andra unga spelare som hade kunnat få chansen men som inte har dubbla medborgarskap. Jag tycker han ska tacka nej men förstår såklart också om han vill spela för Spanien och debutera redan nu. När vi ändå är inne på ämnet, hur blir det med Rafinha? Han har väl såvitt jag vet varken blivit uttagen för Spanien eller Brasilien. Där har vi annars en spelare båda länderna bör vilja försäkra sig om. [/QUOTE] Rafinha har varit tydlig med att han vill spela för Brasilien, uttagen till U21 nu senast.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-09-05 20:37
Det är väl rätt självklart att det är ett taktiskt drag och inte ett beslut fattat efter Munirs prestationer i Barcatröjan. Det finns flera andra unga spelare som hade kunnat få chansen men som inte har dubbla medborgarskap. Jag tycker han ska tacka nej men förstår såklart också om han vill spela för Spanien och debutera redan nu. När vi ändå är inne på ämnet, hur blir det med Rafinha? Han har väl såvitt jag vet varken blivit uttagen för Spanien eller Brasilien. Där har vi annars en spelare båda länderna bör vilja försäkra sig om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-09-05 20:22
Jag tycker det här känns fel. De försöker pressa Munir att ta ett beslut han antagligen ännu inte är mogen för. Han är just 19 år fyllda varför sån brådska? Han lär ju knappast bli uttagen i resten av kvalet om han spelar någon minut i denna match. Efter det är han fast och måste spela för Spanien karriären ut. Samma sak gjorde de med Bojan. Serbien ville också ha honom. Spelade en match för Spanien och det är den enda sen dess. Oavsett vilket, det här är något Munir känner inombords vad som känns rätt. Vilket land man vill representera det bara känner man, det är inte något andra behöver tvinga eller stressa fram. Är Munir det minsta osäker ska han självfallet tacka nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-05 20:21
Dm1982 Ja dem gjorde väl likadant med bojan. Vill att Munir skulle vara kall och tacka nej
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-05 20:12
[QUOTE=Neymar11]Räcker med att han spelar en minut så är han låst till Spanien. Tyvärr så tror jag att det är precis det vi kommer att få se [/QUOTE] Känns mycket troligt att det är ett sätt för Spanien att säkra honom inför framtiden. Spanien leder med 3-0, det är 10 minuter kvar och han byts in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-09-05 19:51
Räcker med att han spelar en minut så är han låst till Spanien. Tyvärr så tror jag att det är precis det vi kommer att få se
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-09-05 19:19
[QUOTE=Blaugrana són els colors!]Han blir inte låst om han är dubbelmedborgare. [/QUOTE] Spelar han match för ett a-lag blir han låst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-09-05 19:17
Han blir inte låst om han är dubbelmedborgare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-09-05 19:11
Jag är glad för munirs skull men jag hoppas bara inte att dom sätter för stor press på honom nu. Han behöver fortfarande några år till för att mogna och blomma ut ordentligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2014-09-05 18:51
VizzlA-"Tots Units Fem Força"

Han blir låst ifall han spelar för det spanska landslaget. En uttagningen räcker alltså inte i sig.
Annons: