/spanien/barcelona/forum/4349.aspx/spanien/barcelona/forum/4349.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca Barca
2014-10-29 21:05
@Federer - köp en back, tack:


vilken lättnad suck man drog efter att man läst dom nyheterna, skönt, nu är chansen noll procent att han spelar hos oss igen...
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-10-29 20:47
Tänk om adriano skulle komma upp i storform och peta alves.
Barcelona LeoMessi
2014-10-29 20:43
Någon startelva som är ute?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-10-29 20:36
Masip Adriano, Alba Pique Bartra Roberto Samper Rafinha Munir Suarez Pedro Najs startelva men när ska Montoya få chansen?
Barcelona Gabriel
2014-10-29 20:36
Det här kan väl ändå inte stämma? Enligt SPORT är Mourinho villig att lägga 30M€ på Piqué i Januari marknaden för att ta till sig honom till Chelsea.

Barcelona Gabriel
2014-10-29 20:34
Bara för att Sergi Roberto inte platsar innebär det inte att Song gör det, för det gör han inte. Song försvann, med all rätt, men det gäller att få bort de andra som inte heller platsar. Sergi Roberto, Pedro, Montoya... listan kan göras lång.
viccc
2014-10-29 20:29
Säga vad man vill om Song, men han hade bidragit tusen gånger mer än vad Xavis arvtagare SR gör. Song förtjänar en ärlig chans
Barcelona Brismene24
2014-10-29 20:18
Har funderat se senaste åren vad under matcherna som gör att vi släpper in onödiga mål och genom det inte når ända fram till troféerna. Vi har en härlig speluppställning, fantastiska fotbollsspelare som är individuellt skickliga, och vi har bra coacher. Men om man ser match efter match så finns det inte något tydligt att peka på mer än att motståndarna gör många mål på fasta situationer mot oss. Men det som har blivit tydligt för mig är att Pique och Mascherano är alldeles för lika i sin spelstil. Jag tycker det blir tydligt i senste el Classico. När Puyol inte fanns med regelbundet sista året kändes det som om motståndarna fick enklare mål. I år har vi varit riktigt stabila bakåt och slagit rekord i att hålla nollan. Det jag observerade under el classico är att vi behöver Mathiue som central mittback!!!!!! Pique och Mascherano är två fantastiska spelare med stor individuell skicklighet, men båda är för "vilda", för offensiva och spelar lite för ofta på chans och skönhet. Det är det som straffar sig... Vi ska inte vara utan dem utan de är viktiga spelare i truppen, bara att de inte ska spela mittbackar tillsammans. Deras offensiva vilja är viktig för Barcelonas spelstil men vi behöver någon som är stabil och lugn bakåt utan några vilda uppsåt. Puyol var mästare att säkra bakåt när backarna rusade upp i banan och han kunde själv kämpa ner två till tre motståndare när det behövdes. Mascherano är viktig då han är den perfekte att byta med Busquets när han behöver vila samtidigt som han är fantastisk som spelande mittback. Jag hoppas vi kommer få se den uppställningen i försvaret med Matthieu och Pique i mitten och Busqeutes eller Mascherano som "clean sweaper" mellan försvar och mittfält. Vi har allt för att nå ända fram och jag hoppas med hela mitt hjärta att truppen hittar sitt rätta för då kan vi nå hur långt som helst!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-29 19:12
@Federer - köp en back, tack:


Jag förstår honom.
Han fick ju aldrig chansen. Eller ju föresten, han fick spela en match som mittback men han var inte bra där förvånande nog för Zubi och gänget..
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-10-29 19:08
Song: I don't want to go back to Barcelona

Snälla nån det är inte så att vi vill ha dig i Barcelona.
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-10-29 18:30
@Barcelonistas:
Den länken säger inte mycket? Det finns liknande bilder på en dokumentär om Laportas intåg i Barca, en dokumentär som var positiv mot honom. Det där är festbilder, han är den mäktigaste i Barcelona (just då) och det är även honom som alltid vilade på. Mannen steg ur triumferande, klart han ska få festa lite med champange. Det är inte direkt så att han körde upp flaskor i prostituerades arslen i mitten av gräsplan på Camp Nou. Och att han anlitar en porrskådis säger inte heller så mycket om hans etik, smaklöst kanske, men knappast något brottsligt... Ska du anklaga Laporta så kom med något konkret och definiera gärna "allt möjligt". Sen säger du själv "vid sidan" av...
Barcelona fc__Barça
2014-10-29 18:27
Pep G

Ledningen kan aldrig få för mycket skit, men försäljningen av Fabregas kan man väl inte klaga så mycket på, han var under isen varenda säsong i klubben. Är ju ingen slump att Fabregas börjat prestera nu när han är tillbaka i PL. På samma sätt är det ingen slump att han blir dålig igen när han spelar med landslaget. Han klarar helt enkelt inte av spansk fotboll.
Barcelona Pep G
2014-10-29 17:46
Fabregas har gjort 10 assist och 2 mål på 12 matcher. Vår mittfält och anfall hade kunnat se ut så här med en kompetent ledning. Fabregas/Rakitic Thiago/Iniesta ALEXIS - Messi - Neymar Ingen Suarez för att man kan inte spela med 3 världsklass spelare som vägrar Backa hem. Pedro kan alltid hoppa in för Neymar eller Messi för att försvara mer. Damn vilket lag vi hade haft om backar hade köpts. Utan att slösa så mycket pengar då Thiago är från akademin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2014-10-29 17:46
Vampiro Det finns folk härinne som har sämre inlägg än Alves ;) Just sayin. el Flaco Ska bli väldigt intressant att höra vad Laporta har att säga. Jag har aldrig haft någon respekt för Bartomeu tidigare och lär ha, om möjligt, än mindre ifall en överklagan lämnas in. Har man varit Rosells högra hand tidigare så har man smutsiga händer hur mycket man än försöker tvätta dom genom att leka helgon efter att Svarte Petter själv lämnat skutan. Efter en sådan här sejour ska det till med ett mirakel för att det inte ska inträda en ny ledning 2016. Jag ser att en och annan är orolig att den nuvarande ska bli omvald men det är nog mer hjärnspöken än ett eventuellt faktum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 17:39
Laporta var bra när det gällde att han brydde sig om klubben men sidan av så var han som en glidare som gjorde allt möjligt. Kolla länk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 17:39
Laporta var bra när det gällde att han brydde sig om klubben men sidan av så var han som en glidare som gjorde allt möjligt. Kolla länk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-10-29 17:36
Barcelonistas Förstår och håller med dig att sådana saker som Laporta gjorde under sin tid var otroligt klasslösa. Däremot är det ingenting om hur den nuvarande inavlade juntan våldtagit Barcelonas image, genom att förvandla oss till ett företag där de bara vill se vinst. Det jag ändå älskade med Laporta, var att han var culé in i själen, därför var det också under hans ledning vi blev ett av historiens bästa lag. Jag ser hellre honom 7 dagar i veckan än den nuvarande ledningen vi har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep G
2014-10-29 17:35
Laporta är den enda presidenten med pondus och erfarenhet att konna tillbaka och starta ett nytt projekt. Zubi, Bartou/Rosell och Enrique kan inte ens värva en mittback tillsammans sen 2011. De gör allt fel. Allt de rör förvandlas till skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-10-29 17:34
Barcelonistas

"Läste att..."

Jaha? Okej, läste vart? Jag läste att Barca dopade sina spelare, stämmer det? Tycker du ska ta det lugnt med rykten och anklagande från tävlande politiker.
Barcelona Barcelonistas
2014-10-29 17:26
el Flaco - finns en bild där han dansar med en kvinna som har strippkläder. Säger inte att alla kvinnor är det, det jag menar är att just den kvinnan var det. Han använder klubbens pengar för sitt eget privatliv? Läste att flera hundra tusen kronor slösades på saker som hans dotter ville ha. Ja, jag vet att han även gjorde bra saker men att gå dansa med strippor när man är president för Barcelona, de skadar Barcas rykte något enormt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-10-29 17:15
Nu på torsdag kl. 12 kommer Laporta hålla en presskonferens och jag serf ram emot att höra vad han har att säga. Han lär säkerligen brösta upp sig efter att ha blivit friad från anklagelserna från den nuvarande ledningen. Och på tal om de så ska Bartomeu och hans junta ha ett möte dagen efter för att diskutera om huruvida man ska överklaga domarens beslut.
Barcelona DM1982
2014-10-29 17:09
[QUOTE=Deulofeu]Vart spelas matchen ikväll? Någon som vet? [/QUOTE] Girona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-10-29 17:03
Tweet @DaniAlvesD2: "Learning is being able to share moments, ideas, actions and emotions with teammates, friends and brothers" Lär dig slå inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2014-10-29 17:01
Spelar vi match ikväll?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-10-29 16:42
Alla undrar var Vermaellen och och doggy är nånstans???

Sen förlusten i lördags har Sport gått hårt mot Barca's ledning, tränare och loja spelare..

Medan i Mundo.... Ja, de yrar om att vi har producerat mest spelare ute i EU
och vi har fått så många nya anhängare i Facebook. (Jag blir äcklad).
Känns som att ledningen har förlorat greppen på tidningen Sport.
Jag gillar det här..
The Maestro!
2014-10-29 16:11
Vet någon vilken kanal vår match sänds? -- Diego Maradona har hamnat i blåsväder igen, ett videoklipp har läckts ut då vår gamle legend kastade sin telefon mot sin f.d. flickvän och sedan misshandlade henne. Väldigt tragiskt att Diego är ett jävla kräk trots att han råkar vara Argentinas näst bäste spelare genom tiderna... Edit: Får be om ursäkt, upptäckte först nu att det blev ett litet fel i länktipset.
Barcelona Neymar11
2014-10-29 15:20
Den som har med sig Sevillas sportchef tar jag emot med öppna armar Laporta med puyol som sportchef fungerar nog med, dock ska han inte använda sin status i det politiska utan han ska enbart vara president!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heisenberg
2014-10-29 15:17
@Barcelonistas:


Jag tar Laportas strippklubbsbesök alla dagar i veckan före Rosells siffer-trixande.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2014-10-29 15:08
[QUOTE=Barcelonistas]el Flaco - hur kan du vilja ha tillbaka Laporta? Samma president som använde klubbens pengar till strippklubb, utgångar, produkter till sin dotter etc? [/QUOTE] Några förmåner får han ha för det sportsliga han gjorde för klubben ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-10-29 15:06
Barcelonistas/

För det första så är tjejer som man festar med inte synonymt med strippor. Jag hoppas du förstår det. Jag har själv varit på klubbar och uteställen förr och jag är ganska säkert på att kvinnor som är på såna ställen inte är per automatik strippor. Du får även gärna dela med dig av bevis via länktips som visar på att Laporta har varit på en strippklubb.

Sen är jag naturligtvis medveten om att han begick misstag under sin tid som president men när man väger det positiva mot det negativa anser jag att Laporta gjorde betydligt mer gott än ont. Rosell och nu Bartomeu är ett skämt i jämförelse.
Annons: