/spanien/barcelona/forum/4343.aspx/spanien/barcelona/forum/4343.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona A good coach is everything!
12/16/2014 18:54
Yaoo läs om läs rätt!! Iniesta har vart JÄTTE viktig men inte den viktigaste. En stor jävla skillnad där. Han har vart bland dom bästa men inte den bästa!! Att ta upp massa saker han har gjort är bara onödigt och fånigt. För jag minimerar inte ett dugg hans betydelse! Men för mig var både Rivaldo, Dhinho viktigare i sina prime. Det jag ville komma fram till att dessa herrar fick lämna. Om Iniesta inte visar en uppgående trend så vips så ska han få lämna också. Vi kan inte ha en Iniesta kvar med den lönen som han har, och presterat dom senaste två åren. Svårare än så är det inte. Men Iniesta kommer komma på fötter igen, får vi hoppas för ingen vill se han lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:38
Jag tror inte han är slut, han har drivet kvar i kroppen. Det är något annat frågan är vad? Gick inte Iniesta miste om sitt barn? Kan va det som påverkat honom. Sånt sätter sig psykiskt och det är aldrig lätt. Hade barnet inte gått bort hade hon/han så hade det varit 1 år gammalt nu ungefär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
12/16/2014 18:34
Ja jag tror tyvärr att Iniesta är slut. Tror inte det är någon formsvacka då han har varit dålig ganska länge. Och jag har aldrig sagt att han inte har varit för laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:29
ll Barcall - va grundar du det på? Hävdar du att Iniesta är helt slut? Hört talas om formsvackor?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
12/16/2014 18:29
Här kommer dom här idiotiska kommentarerna när man enbart låser sig in på resultat och statstik. Iniesta har varit EN av dom viktigaste spelarna vi har haft, under den historisk bästa period. Han har betytt så betydligt mer än bara ytterligare en spelare som ska göra sina poäng här och där. Sen utan Iniesta så hade vi inte haft trippeln 2008-2009 so sit down and shut the fuck up Iniesta är själva definitionen på vad syftet med la Masia är!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:27
Det hade inte blivit någon trippel utan Iniesta. EMS' bäst spelare 2012 Iniesta, avgör VM final, tar Barca till Cl final, NEEEEJ han har inte varit viktig. Det var min mormor som gjorde 1-1 målet på bridge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
12/16/2014 18:26
Tycker inte heller att man ska jämföra Xavi med Iniesta. Xavi är fortfarande en utav världens bästa mittfältare trots att han är 34 år gammal, Iniesta började gå ner sig när han var 28-29 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:25
Iniesta hade haft mer status och hans prestationer hade uppmärksammats mer om det inte vore för Messi. Samma sak kan man säga om Xavi. Sen fattar jag inte hur du kan påstå att Iniesta inte varit viktig? Finns matcher som Iniesta varit den viktigaste spelaren för oss. Sättet han kunde bryta mönstret på var något som Barca saknade mot Inters buss 2010. Ronaldinho hade aldrig kunnat vara kvar i Barca 2-3 år till.. Skitsnack.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/16/2014 18:18
Zidane har vart den viktigaste spelarn i sitt lag han har vart bäst världen !! Precis som Dhinho. Iniesta har vart bland dom bästa men aldrig bäst. Han har aldrig vart den spelarn man inte kan klara sig utan!! Likaså Rivaldo han har vart bäst i världen. Det fanns en tid då Barca inte var något utan Rivaldo!! Iniesta har inte ens vart bäst i Barca !!! Nu låter det som jag ogillar Iniesta.. Men han är en utav min favoritspelar genom alla tider i Barca. Faktist så gillar jag Iniesta mer än dhinho på grund av Dhinhos låga psyke, men rätt ska vara rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/16/2014 18:16
Iniesta är EN utav dom bästa INTE DEN bästa vi har kunnat klara oss utan spöket. Men inte utan Messi. Iniesta har i min mening inte vart viktigare är Xavi. Dhinho bärde ett Barca från 7 plats till en andra plats. Minns hur jävla viktigt Dinho var Barca jade aldrig spela CL om Dinho inte lira. Sen kom andra stjärnor och hjälpte oss till CL guld .. Dhinho hade en så hög högsta nivå så bär han väl gick ner så gjorde ändå ett gott jobb. Vi kunde minst ha haft han kvar i 2-3 år till utan problem. Att påstå att Dhinho i sitt prime inte är bättre än Iniesta är för mig obegripligt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:09
Iniesta kommer för utomstående bli ihågkommen som en större spelare än Ronaldinho. Zidane är idag ihågkommen bland folk som en både större pch bättre spelare trots att han var sämre än Ronaldinho under sin prime. Vrf? Jo för att zidane höll i fler år. Ronaldinho hade gåvan i sina händer att bli den störste genom tiderna. Men den sjabbla han bort, han valde partylivet istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
12/16/2014 18:07
Såg nu att Niva hade gett oss favoritskapet med hela 55 %. Haha, återigen gör den svenska journalistkåren bort sig å det grövsta. City har byggt sitt på spelare vi inte velat ha eller som suttit fast på vår bänk. Dzeko, Nasri, Lampard, Milner, Navas, Demichelis, Zabaleta, Yaya, Fernandinho osv. Ett gäng stolpskott. Kun är den enda som det verkligen lyser kvalité om, han skulle ändå på sin höjd vara vattenbärare hos oss. Många här inne och i svensk media som har övertro på City för att dem ligger tvåa i PL. En rätt så medioker liga kvalitétsmässigt dock. Vi körde över dem sist och hade vunnit med 2-3 bollar till om domaren förstått offsideregelen.
Barcelona Heisenberg
12/16/2014 18:06
Jag kan hålla med om att Ronaldinho och Rivaldo kanske var mer spektakulära att iakta om man gillar show, men att påstå att de var bättre och viktigare för klubben vette fan om du får medhåll för. Sedan minns jag att Iniesta satt på bänken och endast fick göra inhopp väldigt länge när han redan var tillräckligt bra för att gå rakt in i vilken startelva som helst. Utan att gnälla ett smack. Har svårt att tro att han kommer gnälla om han får nöta bänk i slutet av sin karriär också. Så ja, Iniesta har inte rosat marknaden den här säsongen, men det är ju inte han vi ska kritisera för att han ändå får spela utan LE isf.
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 18:06
Jag skrev ju att ingen är större än klubben. Ronaldinho klasser bättre än Iniesta i sin prime? Är du go eller? Ronaldinho hade en hög högstanivå men han höll inte mer än 2 säsonger i Barcelona. Två säsonger e alldeles för kort tid om du frågar mig. Redan 06/07 var han påväg neråt, all speed var borta. Iniesta har varit bättre under en längre period.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/16/2014 17:57
Rivaldo, och Dhinho var klasser bättre och viktigare för klubben än va Iniesta har vart. Jag mena när Dhinho gick ner i kvalité så fick han lämna. Gäller Rivaldo också vad är undantaget för Iniesta? Antingen så kommer han ingång och bidrar med något eller så stannar han max 1-2 år till på bänken och lämnar. Vi är jätte tacksamma för vad spöket har gjort. Men detta är ingen välgörenhet det är ett fuckin jobb.Men att vissa säger att Iniesta är viktigare är titlar??? Jag mena spelare som självaste Del Piero har fått lämna trots att han gick ner i lön sina sista år. Jag personligen tycker att varken Busi eller Iniesta har förtjäna den speltid dom har fått..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
12/16/2014 17:54
Barcelonistas:

Menar du att Iniesta är en bättre fotbollsspelare än vad Ronaldinho eller Rivaldo var?

Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 17:54
Sen håller jag med dig att ingen spelare är större än klubben. Men där tycker jag du va väldigt orättvis mot Iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 17:50
Iniesta har tillsammans med Xavi varit den största faktorn till att Barcelona 08-12 anses vara de bästa klubblaget genom tiderna. Lägg därtill framgångarna med Spanien så blir dom ännu tyngre. Ronaldinho,Eto,Henry,Rivaldo,Deco, Ingen av dessa tar dom 2 herrarna vad gäller störst och bäst. Jag undrar vilka du syftar på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
12/16/2014 17:46
Barcelonistas:

Ronaldinho, Rivaldo till exempel.
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 17:40
Större och bättre spelare än Iniesta? Vilka då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
12/16/2014 17:31
The Reporter :

För det första så är det du som är en idiot, som tror att man kan leva på gamla meriter. Varför får man inte kritisera Iniesta, för att han var bra för 3 år sen? Dessutom är det är det snarare du som inte har följt Barcelona mer än 3-5år. Vi har tidigare haft mycket större och bättre spelare än Iniesta i klubben och de fick lämna när slutade att prestera, det är så det funkar, det är inte någon jävla korpfotboll vi snackar om.
Barcelona Robért
12/16/2014 17:00
Walter White - Truppen står här. Ingen Halilovic men Adama får chansen vilket är kul.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
12/16/2014 16:40
Klockan 22:00

Go natt era inkompetenta babianer..
Dessa som planerar matcherna alltså...
Barcelona WalterWhite
12/16/2014 16:39
Någon som har någon information om vilka från B-laget som kommer få glänsa ikväll? Är Halilovic med?
Barcelona Barcadinho.
12/16/2014 16:39
Gabriel - visst är Milan mer anrika klubb tillbaka i historian.

Jag vill ändå att folk ska ha bredare syn på fotboll och framför allt vad framgångar innebär. Jag menar inte just du utan mer allmänt. Jag är tvungen att propagera för det eftersom jag är involverad i många ungdomar där jag bor.

Alla har drömmar, visst. Jag såg nu i helgen en fin reportage på viasat om Modou Barrow som spelar nu i Swansea. Han kom dit direkt från superettan i Sverige. Han har tagit ett enormt stort steg i sin karriär.
Han har också drömmar. Han slutade intervjun med att säga "jag hoppas att jag kommer spela nångång i Barcelona". så sa han, i Barcelona.
Men vi får inte se ner på Swansea för det. Det är ytterst svårt att nå dit.

Samma sak gäller City, Tenerife och alla sorter klubbar.
Inte vem som helst kan ens spela i superettan heller.

Och supporterskap - samma respekt hoppas jag att folk visar här. Vi är en familj som älskar fotboll. Och jag uppskattar i vissa lägen mer en city supporter som har varit med i klubben utan att vinna något än en United en som klagar efter varje titellös säsong. Det är en speciell lycka att vänta många år innan man vinner något.
Barcelona Gabriel
12/16/2014 16:31
Neymar11 Läste precis ditt inlägg och kunde inte sagt det bättre själv. Spelare som Xavi och Iniesta förtjänar att få avsluta sina karriärer i klubben. Vissa saker är viktigare än titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
12/16/2014 16:26
Neymar11

Respekt!!
Barcelona >The Reporter<
12/16/2014 15:39
Neymar 11. Jag älskar dina inlägg. Behandla Xavi och Iniesta som helgon!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
12/16/2014 15:38
ll Barca ll Det där du skriver om Iniesta ger mig Ebola. Det är pga sådana idioter som dig som gör att man knappt vill läsa här inne längre. När blev du ett fan? Inför iår eller? uppskatta Iniesta och Xavi som en skrev för något inlägg sedan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/16/2014 15:35
Mens period för shitty supportrarna? Den där Måns måste vara en bonde som varit instängd hela livet. Vrf all denna hets? Barcelona som klubb har 0 rivalitet med Shitty, hetset som kommer från idioterna är på Real Madrid nivå.. Tydligen så är Camp Nou en dålig arenans också haha.. Kan någon nämna 1 arena som är bättre än Camp Nou? Camp Nou,San Siro,Bernabeu, Old Trafford, Anfield, del alphi, här har ni arenor med historia som sträcker sig över 100 år. Ethiad stadium? A shitty arena for a shitty team! Man blev avklädda i gruppspelet, där man tillslut gick vidare på tur..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: