/spanien/barcelona/forum/4326.aspx/spanien/barcelona/forum/4326.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B.BOSS
2014-07-28 11:06
Vad skönt det är att se spelarna träna hårt med Lucho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-28 10:41
Tror ni verkligen att Argentina skulle hindra Messi? Uruguay suarez? Brasilien neymar? Sen vart ifrån får FIFA den här makten? Att dom kan tvinga iväg en spelare från klubblaget? Finns inte en chans, fan dags att sänka dom maktgalna idioterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-28 10:17
@socccerfan1:

I det här fallet så skulle detsamma gälla oavsett vilka lag som står i final och på så sätt en intressant diskussion.
Barcelona socccerfan1
2014-07-28 10:06
Final snack? Låt oss komma dit först
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-28 09:55
Smogen
Om det skulle vara så så är risken väldigt stor att spelarna står över den turneringen och det vill ju inte förbundet.
Barcelona Smogen
2014-07-28 09:47
stämmer ju inte riktigt. Som vi ju märkt med Suarezaffären så är det FIFA som bestämmer. Det där med att träffas 14 dagar innan stora landslagsturneringar är mao bestämt av FIFA. Men FIFA har naturligtvis inget sug på att göra sig ännu mera ovänner med UEFA och de stora klubbarna i Europa så man kommer naturligtvis se till att landslagen ger dispens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2014-07-28 09:46
Copa America har inte samma prestige som Afrikanska mästerskapen.
Det är inte krav på att spelare måste ställa upp även om turneringens status har höjts avsevärt på senare år.

Jag tvivlar inte en sekund på att länderna ger ett okej för sina stjärnspelare att komma till samlingen lite senare. Annars är det lätt hänt att spelarna väljer bort den turneringen och det vill ju varken Conmebol eller landslagen.
Barcelona Zyzz
2014-07-28 09:03
Självfallet kommer klubblagsfotbollen i första hand. De är ju anställda av klubben och får sin lön därifrån. Tror ni landslagen har något att säga till om överhuvudtaget? Nej det har de inte! De kan komma med önskemål, men Barca bestämmer och har det sista ordet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-28 08:41
Amen jisses lugna ner, det är väl sjävklart att landslagen ger dispans till sina stjärnor att spela finalen. Det gick samma snack för 4 år sen om ni minns
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-07-28 05:20
Antingen måste de få dispens att ansluta senare eller så får de helt enkelt skita i Copa America. Skandal om sydamerikanerna missar finalen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-07-28 05:09
Det kan bara inte vara så att klubbens viktigaste spelare ska behöva prioritera en uppladdning inför Copa America framför en eventuell CL-final? Då får de väl för fan ansluta till landslagstrupperna lite senare än övriga spelare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2014-07-28 04:54
Andresito: Jag läste det precis jag med! Vafan är det frågan om!? Hur roligt blir det att titta på CL när man vet att det vid en eventuell final kommer att saknas spelare som Messi, Neymar, Suarez, Alves och Mascherano? Då var en titel redan förlorad på förhand med andra ord... skoj...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-07-28 03:24
Vad i helvete.. Går vi till final i CL kan inte våra sydamerikaner spela på grund av Copa America. Finalen spelas 6 juni i år. Neymar, Messi och Suárez bland annat. Pedro - Rafinha - Deulofeu i en eventuell CL-final låter ju sådär
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-07-28 01:45
LeoMessi Som någon skrev i en Barca sida. Vi ska inte sjunka till deras nivå. De frodas utav avundsjuka, hat och smutskastning. Finns en anledning till varför Madridiots är ett passande namn för många utav de som beter sig sådär :D Madridiots till "Kungliga" Madrid mår bra utav narcissism och att trampa ner andra lag. De vill vara bäst och när de inte är det eller känner sig hotade så beter de sig sådär :P Just ignore them.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-28 01:40
@LeoMessi:
Det är helt enkelt bara småbarn som inte har nåt bättre för sig, Real har precis rest sig upp från askan och då har alla deras omogna fans vaknat till liv. Omogna fans finns överallt men just Reals har levt under jorden under Barcas dominanta era.
Barcelona LeoMessi
2014-07-28 01:16
Madridfans måste vara dom absolut drygaste jävla fansen i Sverige. Man kan inte läsa en enda artikel på fotbollskanalen utan att dom lyckas dra in Barca i skiten. Dom är jävligt grymma på att starta pajkastning men dom kan inte argumentera för fem öre. Barcafansen är dumma nog och lägger fram någorlunda genomtänkta svar men svaret dom får tbx är typ "Barca är bajs bla bla".. Dom litet verkligen av mindrevärdeskomplex, sinnesjukt. Vet inte varför jag skriver detta, behövde bara skriva av mig haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Titos mod #Omval: ja tack!
2014-07-28 00:16
@Tiki-Taka:
Skitsnack och det vet Media om, men de unyttjar detta då "skräck" säljer. För det första så står spelarna, som tidigare nämnt av andra, under bindande kontrakt. De är anställda av klubben som betalar deras lön och precis som ingen av oss kan lämna vårt jobb utan tillåtelse så kan inte spelarna heller och klubbarnas jurister lär nog göra livet surt för dem som vågar hota detta. Landslagsfotboll är bara ett ideellt jobb, det vet spelarna själva också, precis som tidningarna som skapar onödiga rubriker
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 23:58
Lion24 Ekonomi är såklart en viktig del i det hela också. Men i den aspekten ligger man ju tex inte mer efter än Spanien, som ändå både lyckas hänga med samt vara med och utveckla fotbollen till en ny nivå. En stor anledning till detta är naturligtvis frukten av den fantastiska satsningen på ungdomsfotbollen där talanger trots att många lämnar för England aldrig verkar vilja fortsätta produceras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-27 23:39
L.A.M Nr 10

Mycket bra sammanfattning om Serie A. Tempo går oerhört snabbt idag och det är flera välmeriterade tränare som också nämnt det. Där tycker också jag att Serie A inte hänger med övriga ligor. Tycker också att de flesta spelarna i framförallt Milan och Inter är medelmåttiga, jag tycker inte att de håller en sån hög klass för att spela i de lagen. Men värt att nämna är också att ekonomin inte är den bästa i Serie A men man bör ändå kunna locka bra spelare. Vad Essien, Evra, Cole gör i Italien är oförståeligt för mig. Inte att dom är så dåliga, även om dom har gått ner sig rejält, så bör man ifrågasätta italienska lag när de tänker så kortsiktigt.
Barcelona Cule4life
2014-07-27 23:34
Tycker det ändå är ett styrkebesked av Atletico Madrid att värva en spelare för 280 milj kr.
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 23:32
*Gick till CL-semifinal ska det stå
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 23:29
Presterar när det gäller? Visst att de höjer sig men de viker ju ner sig gång på gång i Europa mot lag som man bör kunna slå. Juventus är det överlägset bästa laget men klarade inte av att slå ut Galatasaray i gruppspelet. Senast ett lag från Serie A gick till CL var väl när Inter vann? Napoli är ofta spännande men räcker inte till mot topp 3 i de andra ligorna. Milan och Inter känns oerhört svaga. Nej, italiensk fotboll har mycket att jobba på och det är på tiden att fler inser det. Framförallt så ligger de efter i många oerhört viktiga aspekter av spelet och då i synnerhet tempot. Taktiskt så håller den fortfarande hög klass, det krävs en speciell typ av spelintelligens för att ta plats i ligan men i CL är det tempot i spelet som är allra viktigast. När det är lite tröttare spel så är både klubblagen och landslaget bättre vilket vi brukar se i mästerskapen. I CL blir däremot fysiskt överkörda. Detta gör dock inte ligan tråkigare att kolla på enligt mig. Som sagt, det är bara olika typer av fotboll egentligen där den ena typen regerar just nu. Serie A är inte en tråkigare liga att följa bara för att lagen just nu är mycket sämre jämfört med sina europeiska konkurrenter. Fast det är ju också väldigt subjektivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2014-07-27 23:25
@Nemesis 10:


Härliga nyheter. Hoppas hoppas att vi får loss Marquinhos, en personlig favorit ända sen jag såg han i Roma. Jag vill tro på ryktet, tror Marquinhos själv vet att här får han mer speltid än i PSG och pushar för en försäljning, att vi är en mycket större klubb ön PSG vet vi alla och dom flesta föredrar att komma till oss. Han chanser att bli en startspelare ökar enormt om han kommer till oss, Pique daltar(trots att ja har svårt att se han bli petat, men med LE kan vem som helst bli det, han petade självaste Totti i Rom), Mathieu anlände precis och måste kämpa om backplatsen och att Marquinhos kan spela högerback gör att han kan konkurrera med Dani Alves som han också börjar dala. Marquinhos, Mathieu båda kan spela som mittbackar och ytterbackar, båda har bra löpsteg. Får vi in Marq så är jag mycket nöjd med Silly Season den här gången. Håller tummarna.
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 23:17
Tycker att Milan har en äcklig tendens att störa oss när vi möts.. Känns som att dom gör mål på varje pisschans dom får.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2014-07-27 23:00
Grabbar, Milan. Det är bara en träningsmatch. Italienska lag presterar alltid när det väl gäller. Träningsmatcher ska man inte ta allvar på resultatet.
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 22:50
Tror att dom italienska lagen måste förbättra sina akademier. Likt dom spanska lagen så är dom fattiga i jämförelse med PL. Men i Spanien lyckas dom utveckla duktiga talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2014-07-27 22:47
Fan händer med italienska lagen. Milan och Inter är ju urkassa båda två. Juve är överlägsna i ligan men kunde inte ta sig vidare från gruppen. Hoppas Roma kan göra bra ifrån sig i CL för det ser verkligen mörkt ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-07-27 22:44
Vilket skämt Milan och Inter är nu...
Barcelona Bentley King
2014-07-27 22:42
Nesta - Jap Stam - Maldini
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-07-27 22:37
Milan har gått från att ha Maldini-Nesta till Rami-Alex.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: