/spanien/barcelona/forum/4296.aspx/spanien/barcelona/forum/4296.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-07-01 18:19
Argentina åker ut om dem spelar såhär. Dem spelar inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 18:15
Videxis: Att du kan se in i en parallell värld är inget hållbart argument. Pedro briljerade från start med Pep. Det gjorde inte Alexis. Pedro har en tjockare meritlista. Det har inte Alexis. Pedro gjorde 19 mål. Alexis gjorde 21 mål. Pedro kostade 0 euro. Alexis kostade 35 miljoner euro. Pedro har låg lön. Alexis har hög lön. Pedro är inte till salu. Alexis är till salu. Men nej. Alexis är "bättre", haha. Med den långsamma utvecklingen kanske han når Pedro a la 2009-2011 först när han är 43 år gammal. Men ingen orkar vänta tills dess. Pedro är kanske inte startelva-material men då kan vi inte ha en Alexis på planen som inte spelar något bättre alls och dessutom inte har några nämnvärda meriter. Men att övertyga dig med statistik, historik och videoklipp (som finns tillgängliga) är meningslöst då du är övertygad av din parallella verklighet som har noll vetenskaplig/verklighetsförankrad substans. Jo, vi har fler problem än högerkanten. Men som det går under Barca-filosofi: anfall är bästa försvar ... och då måste de tre längst fram börja leverera.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-07-01 18:10
Costa klar för Chelski. Tråkiga nyheter :(
Barcelona Videxis
2014-07-01 18:06
KarmaIsAKaranka Jag vill att Alexis ska lämna, jag vill verkligen det. för hans egen skull. Men att ge honom skit som spelare för förra säsongen osv när det finns spelare som förtjänar mycket mer skit på forumet är ju bara tröttsamt och respektlöst. Lion24 tror ju seriöst att att Barcas undergång är Högerkanten när det är allt annat i laget, låt mig läsa nått vettigt istället för samma onödiga detalj när jag går in på forumet.
Barcelona Videxis
2014-07-01 18:01
@KarmaIsAKaranka:


Jo, du fattade äntligen att problemet i Barca inte ligger på högerkanten, vilket är uppfattningen man kan få när man ser dig och Lion24 skriva på forumet.
Barcelona Videxis
2014-07-01 17:56
@KarmaIsAKaranka:


Guardiola är ett geni, inte Pedro och han skulle kunna få ut minst lika mycket av Alexis och det va därför han köpte honom.
Barcelona Migueli
2014-07-01 17:54
Jag pratar inte spanska men för er som gör det så kan ni se en konferens i Buenos Aires mellan Tata Martino och Pep m.m. Tata snackar om pressen att vara tränare i Barca speciellt efter Peps framgångsrika år.
Barcelona Vampíro
2014-07-01 17:51
Kan inte hålla med att Dani Alves vart godkänd. Han har fått mycket kritik nere i Brasilien, många ville redan i matchen mot Chile se honom bänkas för Maicon. Personligen tycker jag han har vart ganska medioker i VM, den tama formen från Barça har följt med. En av mina favoriter men jag tycker det är dags att han lämnar i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-01 17:50
Kostar en matchbiljett 10 000 kronor? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 17:49
@Videxis:


Och inget kommer bli bättre med att fortsätta ge Sanchez chansen. Med andra ord sade du inget vettigt alls.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 17:48
@Videxis:


Vidal + Alexis = ?
Barcelona Videxis
2014-07-01 17:47
- Sälj Alexis och låt honom honom göra succé i en annan klubb så Lion24 blir nöjd (farmarklubb)

- Låt trötta Pedro sitta på bänken

- Satsa på Deulofeu

Exakt ingenting kommer bli bättre av att skaffa en ny ytter eller satsa på Pedro
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 17:45
@Gabriel:


Två grova fel dock:

1. Rakitic är mittfältare

2. Dani Alves spelar i Brasiliens startelva och gör det fullt godkänt. Klubben kommer definitivt inte låta honom lämna gratis. Antingen säljs han nu eller så förlängs kontraktet med 1-2 år.

Men visst är det sorgligt att man inte tagit in en mittback ännu. Det är största orosmolnet.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2014-07-01 17:43
@Videxis:


Intressant att du kan se in i en parallell verklighet som inte existerar. Du låter precis som de avundsjuka lallare som påstår att "alla kan träna Barca med dem spelarna" när det senare visade sig att Pep var ett geni som fick ut maximum av det laget han hade. Något varken Rijkaard, Tito eller Tata kunnat göra. Tänk om. Tänk rätt.
Barcelona Videxis
2014-07-01 17:37
En Alexis under Barcas bästa dagar skulle göra det minst lika bra om inte bättre än Pedro, det är helt sjukt,
Många säger att jag är enögd med mitt hat mot Zlatan men du är fan näst instil galen.
Barcelona Videxis
2014-07-01 17:34
Lion24 sätter du skriver på, sättet du skyller Barcas nedgång på Alexis är fan helt sjukt enögd, det är helt magiskt, helt sjukt, samtliga spelare underpresterade förra säsongen, att man seriöst sågar honom av alla efter denna säsong är
Fan galet, om det är något som fungerade förra året var det Alexis, du tycker säkert neymars säsong förra säsongen var fenomenal jämfört med Alexis första, så enögd att det är helt sjukt
Barcelona Gabriel
2014-07-01 17:31
Jag tycker vi alla ska acceptera ett par punkter, vi kommer att bli lika irriterade för det, men det är lika bra att acceptera det. Jag får iaf en lite större peace of mind av att ha acceptera det. Accepterat att;

- Ingen mittback kommer att köpas, köps någon så är det Mathieu.
- Ingen mittfältare kommer att köpas.
- Sanchez kommer att säljas.
- Alves kommer att fortsätta och spela ut sitt kontrakt och lämna gratis nästa år.

Jag har personligen accepterat dessa sakerna och kommer inte att gnälla över det längre. Silly season är slut för min del!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-07-01 17:27
Folk gör bedömning för 3 år sen herre Gud.. Vi lever i år 2014 och Pedrito är för dålig att spela för oss. Pedro är en " produkt" en av anledningar till varför jävla Zubi inte vill sälja honom. Folk måste förstå en grej Pedro är inte samma spelare som han var för 3-4 år sen. Förr kunde motståndarna inte läsa Pedros sätt men nu kan alla läsa han sätt att spela fotboll som öppen bok. Snälla Zubi vakna och sälj Pedro för helvete. Säljer han Alexis ja då vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas Zubi får stryk av Barca folket om han säljer Alexis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2014-07-01 17:18
Jeremy Mathieu (30) again met with Valencia directors this morning. Player wants to join Barcelona, Valecia stick to 20M buyout fee. [sd pd] Älskar hur Valencia håller för sitt ord 20M. Är det 20M så är det 20M inte mindre.. hoppas bara inte Zubi (kuk) på arabiska, lägger 20mille på torsken Mathieu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-07-01 17:17
Gabriel

Snälla kan inte du kandidera till sportchef nästa val? Nej seriöst, du borde verkligen göra det. Lovar att jag röstar på dig!
Barcelona Lion24
2014-07-01 17:17
neymar JR

Vad beror det på att Pedro har gått ner sig? Du verkar inte läsa vad jag skriver, eller så tänker du inte bara. Använd din skalle så fattar du varför Pedro har gått ner sig och som jag har skrivit, få inte den ena se ut som Messi och den andra som Song. Jämföra de 3 senaste säsongerna, Alexis Sanchez gjorde sitt första ligamål i den 26:e (!) omgången under Tito. Jämföra vadå, har den ena gjort 50 mål och den andra 10? Lugn.
Barcelona Vampíro
2014-07-01 17:12
Not sure if Pedro vs Alexis or Android vs iPhone...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-07-01 17:11
Lion24 Du måste vara den mest trångsynta personen i det här forumet. Ska du jämföra Pedro under klubbens glansdagar med Sanchez i en klubb som håller på att falla ihop? Jämför pedro med Alexis dem senaste 3 åren om du ska göra en rättvis bedömning
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2014-07-01 17:03
Den bästa spelaren som är lämpad mellan Alexis och Pedro för att vara startman i den här klubben är Pedro. Titlar säger det, resultat säger det, spelet säger det, jag kan svära på att Guardiola skulle säga det. Alexis har kunnat påverka våra matcher, Alexis har kunnat påverka resultat, matchbild. Alexis hade kunnat ta detta lag framåt och fortsatt vinna titlar. Allt hänger inte på en spelare men när man har den prislapp Alexis hade och med den lön så är det klart som f*n att man förväntar att den spelaren ska ta detta lag framåt eller åtminstone göra en pytte liten skillnad, NÅNTING I ALLA FALL. Men sanningen är den att vi har endast gått bakåt med Alexis Sanchez, det har Alexis Sanchez fotbollsmässigt också gjort.

Då har vi haft Guardiola och hans assistent som tränare den tid Alexis har varit i den här klubben. Guardiolas sista säsong var inte så dålig som folk vill få det till, allt var rent otur och mediokra spelare att vi inte blev mer framgångsrik den säsongen och då tänker jag på Cesc och Alexis. För de chanser Alexis hade mot Chelsea borde han utan tvekan ha tagit det här laget till en final, för den prislapp han tog med sig till klubben.

1 säsong där Alexis gör 2 mål mer än Pedro och då blir helt plötsligt skillnaden så stor att den ena är Messi och den andra Song. 2 mål!!! Det är ju VM också och där Alexis har varit med i målprotokollet mer än Pedro för Spanien, som jag skrev igår, man gör bedömningar för en helhet efter det senaste som har hänt.

Vi sköt oss själva i foten när vi köpte Alexis. Pedro som var en av lagets viktigaste spelare fick mindre speltid och mindre självförtroende eftersom en spelare från Udinese som inte har visat någonting på den absoluta topp nivån som dessutom ska tjäna mer än en CL, VM mästare. Tänk dig själv i den situationen. Jag tycker synd om Alexis också eftersom han kom till en klubb där han inte passade in i och där han dessutom får agera alibispelare åt nån annan, Pedro klarade det men Alexis klarar inte det eftersom det är 2 helt olika spelare. Om vi vill framåt och bli världens bästa lag igen så vore det bästa för våran klubb att Alexis lämnar. Jag tror att det skulle gynna Alexis också då han kan få en nystart och få vara den stjärna som han förtjänar.

En dag kommer ni få se att jag hade rätt.
Barcelona Gabriel
2014-07-01 17:01
One_LionelMessi

Pedro är inte katalan, han är ifrån Tenerife.
Barcelona Vampíro
2014-07-01 17:00
Känslan är att Argentinas tränare endast är tillsatt för att massera Messi för han verkar ju fullständigt bedrövlig. Han ser inte ens ut som en tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-07-01 16:52
Pinsamt att man pratar om att behålla Pedro som varit totalt värdelös, samtidigt som man ser över bud för Sanchez. Visst Suarez lär anlända, men vem fan är så dum att man behåller Pedro framför Sanchez... Att man dessutom verkar anse att ett mittfält bestånde av Iniesta, Rakitic, Rafinha, Roberto (usch), Busquets och Mascherano är tillräckligt får mig att spy. Även om Xavi stannar så är det här mittfältet alldeles för svagt, tanken var väl att vi skulle bli BÄTTRE?! Dessutom om Xavi inte lämnar den här säsongen så kommer han göra det nästa, och med ett ev. transferförbud som gäller då kan vi inte plocka in någon. Jag hoppas bara att det där är snack för att man inte vill avslöja för mycket. Sen hur jävla svårt ska det var att fixa en mittback?? Finns massor med mittbackar så vad är problemet?..... Jag säger så här får vi inte in 2 mittbackar och en till mittfältare så funderar jag starkt på att bojkotta nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2014-07-01 16:31
Barca borde fan göra av med Zubi. Han förstör hela klubben. Att han ens säger vi säljer inte Pedro säger en hel del om honom. Sen att han ska se om bud på Alexis herre Gud. Zubi FRITRANSFER JA DÅ ÄR JAG ÖVERLYCKLIG :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Videxis
2014-07-01 16:28
Allt - El mister sa stämmer, kan vi kopiera den texten varje gång Alexis/Pedro diskussionen kommer igång, för det är precis så det är, precis så!
Barcelona Videxis
2014-07-01 16:24
Just nu är Alexis bättre än Pedro, alla klubbar i världen skulle köpt Alexis före Pedro för om dom gick för samma pris, båda är fantastiska spelare som inte får ut maximalt i Barca, så kan man för en dag slippa Alexis/Pedro diskussionen på forumet. Kom med nått annat PLZ!
Annons: