/spanien/barcelona/forum/4284.aspx/spanien/barcelona/forum/4284.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-08-08 10:30
Vart läst ni det om vermaelen? Känns som dubbla budskap - brittisk media hävdar att United ligger närmare till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-08-08 10:22
@Andres Iniesta #24:


Cuadrado gate är verkligen inte över än, han ska träffa sin klubbledning idag och diskutera.
Barcelona Messidinho_10
2014-08-08 10:18
Vermaelen sägs vara klar nu för oss. Helt ok värvning, om han får va skadefri så kan han va riktigt riktigt bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-08 09:45
Nemesis Nu kan vi glömma både Cuadrado och en stjärnback. Jag lägger mina förhoppningar på Bartra som jag alltid hoppats skall blomma ut ordentligt. För hoppningsvis sker det denna säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-08-08 09:39
Det folk måste förstå är att Lucho som tränare har stor påverkan i vilken back man ska gå efter. Det är tydligt att vi ville ha Marquinhos men det gick åt helvete, tror ni verkligen inte att ledningen hade gått för Benatia om Lucho hade sagt att han måste ha honom för sitt lag bygge? Sen handlar det om pengar också för den delen, skulle han valt att värva en mittback för 400 miljoner så får han glömma Cuadrado tex. Det är Lucho som i första hand väljer ut spelare och sen kommer ledningen med en lista på dom som är möjliga att värva.
Barcelona neymar JR
2014-08-08 08:48
Det är en grej folk måste börja förstå. Klubben kommer inte värva en mittback som kan konkurrera med Pique. Matheiu, vertonghen, V och Agger är dom alternativ klubben har haft hela tiden. Gemensamma faktorn för alla dessa är följande; vänsterfotad mittbackar som kan lira vänsterback vid behov. Den ende som kommer ges chansen att konkurrera ut pique är Batra Benatia, Hummels har vi aldrig varit intresserad av. Det är endast fantasier från katalansk media
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-08-08 08:46
Där :)

SUAREZ, FC BARCELONA & URUGUAYAN FA V/ FIFA - HEARING ON 8 AUGUST 2014

Lausanne, 6 August 2014 - The Court of Arbitration for Sport (CAS) confirms that the hearing in the matter Luis Suarez, FC Barcelona & the Uruguayan FA will take place on 8 August 2014 at the CAS Headquarters in Lausanne.

At the request of the Appellants and with the agreement of FIFA, the CAS has conducted an expedited arbitration procedure. The hearing will be behind closed doors. The final decision, which is likely to be rendered some days after the conclusion of the hearing, will be published by CAS.
Barcelona neymar JR
2014-08-08 08:42
Andresito Vad jag läste igår så förhördes Suarez i rättegången igår. Och att beslutet skulle tas idag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-08-08 08:36
neymar JR Rättegången är idag. Beslutet tas om några dagar. Hoppas inte att ryktet Benatia - €35M stämmer. Zubi kommer aldrig kolla åt hans håll. Om han går till något annat lag än Barca kommer jag bli riktigt sur, en sån mittback (om han verkligen är tillgänglig) är precis vad Barca behöver, missar man chansen nu så blir jag otroligt lack. Vill hellre tro på att Roma inte vill sälja än att Barca inte vill köpa.
Barcelona the cameroonians
2014-08-08 08:29
God morgon culés!

Vill informera om att biljetterna till samtliga hemmamatcher (förutom el clásico) kommer släppas för medlemmar på tisdag och för resten av allmänheten på onsdag.

Verkar också som att årets el clásico kommer generera de högst biljettpriserna någonsin med nivåer på över €350/st. Det är oklart när biljetterna kommer släppas till denna match som spelas i mars nästa år.
Barcelona neymar JR
2014-08-08 08:15
Idag får vi svar om Suarez, något gott kan få hända oss detta år iaf. Hoppas CAS gör en rättvis bedömning och inser hur absurd fifas straff är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-08 08:00
Källa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-08 07:57
Senaste jag läste så verkar både vermaelen och benatia vara påväg till United...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-08 04:44
Ursäkta min franska, men FUCK Zubi! Och hans jävla värvnings politik. Det vi får hoppas på är att Bartra blommar ut och överglänser samtliga backar och sakta men säkert tar över ledar rollen där bak!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2014-08-08 01:56
Äckligt smarta är Roma om ryktena stämmer. Dom ställer benatia på auktion med utgångspris på 35 miljoner € 3,4 klubbar som kommer inleda budkrig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2014-08-08 01:51
Pantade ledning!!!!! Köp benatia för 35 miljoner euro, ett kap ju!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-08-08 01:25
Emanuel B

Sälja tröjor har blivit Barca's nya motto.
Minns när R.Madrid dissade Ronaldinho och stället köpte D.Beckam för att han var ett märke och de ville sälja tröjor så klart.

Ronaldinho blev Ronaldinho. Vilka människa som älskar fotboll kan säga något dåligt om den manen.

Nu verkar det som vi kör samma race som Real.
Sälja tröjor. Enda skillnaden är att R.Madrid och andra storlag stärker lagen där det behövs och inte som oss bara satsa på offensiven.

Jag tycker att tränarna har också ett ansvar i detta mittbacks förbannelsen,

Det enda jag vill nu är att säsong jävel drar igång och vi lägger oss all denna vänta. Trots att det har varit ett vm så har den här sillyn varit den längsta någonsin för mig.

Jag orkar inte längre.
Signa från Arsenal och få det överstökat så att han kan göra Adriano sällskap på skadelistan.

Coach Pep.
2014-08-08 01:18
Sitter och hoppas på Vermaelen. Kör nu för fan. Skadebenägen förvisso, men äntligen en riktig mittback som dessutom är riktigt bra i luftrummet!
Barcelona Emanuel B
2014-08-08 01:12
Vermaelen verkar vara klar när som helst... Skall vara ärlig nu, hoppades verkligen på en crack i backlinjen. Benatia, Marquinhos, Hummels osv. Nu har ingen crack kommit utan en Mathieu och Vermaelen, som dessutom skadar sig ofta. Kan bli att båda skadar sig under samma period och då är vi på ruta 1 igen.

Har mindre förhoppningar på säsongen som kommer jämfört med föregående säsonger. Att man ska bli besviken gång på gång av mittbacksagan. Vi är Barcelona och värvar en skadebenägen bänkspelare från Arsenal (kan vi sluta göra affärer med dem?). Kan vi inte attrahera större namn i backlinjen. Vi kan få Suarez, men inte en superstjärna i en back? Ledningen prioriterar verkligen inte där bak, utan det känns som de endast vill köpa spelare som säljer tröjor för att sedan visa ett olika rekord i sina ekonomiska redovisningar...
Barcelona Ali G
2014-08-08 01:05
Enligt dimarzio så förhandlar Roma med Balanta, samt att man köpt Astori kan tyda på att de kanske säljer Benatia...
Barcelona AndreD
2014-08-08 00:45
Segura (president ARG federation): "I will meet with Tata Martino. We want him as new ARG coach. The plan is to close a deal soon." RIP Argentinas landslag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2014-08-08 00:44
Hade även jag velat sett Mascherano som någon kapten. Han är en av få som sitter på ledaregenskaper i laget. Hade faktiskt inte haft något emot att ha honom som första kapten, om han nu hade en plats i startelvan. Ter Stegen kommer nog bli en vicekapten om några år Sen förstår jag inte varför den bästa spelaren ska vara kapten heller. Ronaldo i Portugal, Messi i Argentina och Zlatan för Sverige är några exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-08 00:40
Rambla~

Sålänge det är en legend som Xavi som är lagkapten så är min åsikt att det inte gör så mycket att han är rotationsspelare. Matcherna är trots allt bara 2x90 minuter i veckan och spelarna är ju tillsammans mycket mer än så och behöver en role model som kapten även under träningar, resor, hotellvistelser och ja, you name it. Och med den legendstatus Xavi har i FC Barcelona så jag tror inte det är något negativt att han är kapten även om han inte spelar var och varannan match.

Men man kan ju tycka olika :)
Barcelona The Octopus of Badia
2014-08-08 00:38
Rambla~

Nu var det dock inte Lucho som utnämnde kaptenerna utan spelarna själva i form av en omröstning, som jag förövrigt tycker vart helt rätt väg att gå. Jag hade dock gärna velat se Busquets som andrakapten bakom Xavi med Mascherano som tredjekapten och Messi/Iniesta som fjärdekapten. Men nu har spelarna röstat och då får vi acceptera utgången av omröstningen.
Barcelona Gio Style
2014-08-08 00:33
@Mangi10:

Xavi ska inte skeppas iväg någonstans och förtjänar en bra behandling.
Han kommer antagligen att agera rotationsspelare, det kan man göra som lagkapten.
Det var förövrigt inte ledningens val utan spelarna fick själva rösta på vem som skulle bli lagkapten och de röstade på Xavi, vilket är helt rätt.
Barcelona Rambla~
2014-08-08 00:32
Jag har också reagerat på det här med Xavi som ny lagkapten. Först skulle han lämna och helt plötsligt är han kapten. Det är ju också bekräftat att han ska få en mindre roll denna säsong. Han må vara en legend i klubben men för mig känns det inte rätt att en rotationsspelare ska vara första kapten. Resonerar jag galet?
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-08 00:27
Vermaelen ich Mathieu alltså... Jag kan ju säga så här: Det var ju inte dom två jag hoppades på inför den här sillyn. Men samtidigt så ser Pique, Bartra, Vermaelen och Mathieu vassare ut än vad vi hade förra året. Det jag är mest rädd för är att Pique antagligen ses som vår "stjärnback" som aldrig någonsin blir petad oavsett hur han spelar. Men som sagt, det ser bättre ut på pappret än vad det gjorde förra året i backlinjen. Och jag är mycket positiv till Lucho och tror han är en som kan få sina spelare att prestera på sin maxnivå och isåfall finns det ändå en hel del potential i den backlinjen. (Dock är jag ytterst tveksam till att Pique någonsin kommer att hålla en jämn och hög nivå igen, oavsett tränare.) Drömmen däremot hade ju varit två st av Hummels, Benatia och Marquinhos istället. Men det betyder inte att jag per automatik tycker att Mathieu och Vermaelen är en mardröm bara för det. Och att kalla dom två för noll värvningar kan jag tycka är lite respektlöst mot dom.
Barcelona Mangi10
2014-08-08 00:16
Jag kommer att bryta tråden här inne. Vad tycker folket här inne om utnämningen av Xavi som lagkapten? Personligen är jag helt emot den trotsa hans legendstatus i klubben. Han kommer knappast få en mindre roll i laget som kapten och jag vidhåller att han gått ner sig rejält dom 2 sista säsongerna. Nu känns det som att man från Barca ledningens håll har satt sig i en liknande sits som Berlusconi&Galliani, dvs att man håller kvar spelare långt efter bäst efter datumet har passerats. Jag är orolig över generationsväxlingen efter Iniesta och Xavi.. Vi får inte glömma att Iniesta nu är 30år och sitter på långkontrakr. Vi såg spår av nedåtgående formkurva på honom med förra säsongen, det var förvisso på flera håll och kanter, men dessa två ska vara vattenbärare. Hade som sagt gärna sett Xavi ha en mindre roll i år!!
Barcelona LeoMessi
2014-08-08 00:10
Det enda jag har emot när det kommer till Mathieu är prislappen. Alldeles för stora pengar för en snart 31-årig back. Han gjorde bra säsong i Valencia som mittback och det tar jag inte ifrån honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-08-08 00:08
Vi har sjunkit rejält som klubb när vi värvar bänknötare från Arsenal. Visst om detta var samma vermaelen som för några år sedan, men absolut inte dagens vermaelen. Puyol har fan startat fler matcher än honom och det säger en del om hur skadad och bänkad han har varit. Jag vill inte höra skitsnack från ledningen och tränaren om att "vi hade skador i backlinjen" när vi står där utslagna ur CL. Vi kommer att köpa en spelare som kan spela ca 7 matcher per säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: