/spanien/barcelona/forum/428.aspx/spanien/barcelona/forum/428.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
3/23/2017 14:57
neymar JR || Cillessen #1

Nä, det argumentet köper jag faktiskt inte. han är inte köpt som en startspelare utan han visste när han kom att han skulle vara en rotationsspelare. Därför ska det inte påverka hans självförtroende, och gör det det så är det för att han själv inte presterat bra nog när han fått chansen.

Med det sagt så har ju hela laget förutom MSN hamnat i en vild rotationscirkus vilket gjort att ingen spelare blivit framträdande utan det handlar mer om att leta detaljer som vissa spelare gör bättre än andra. Rafinhas förmåga att täcka boll exempelvis. Men utifrån vad jag sett så är jag tveksam till att behålla Gomes, Denis samt Rakitic. Åh andra sidan så är jag absolut för att ge dem chansen en säsong till med en annan tränare. Får vi in ett bra bud på någon av dem dock, med tanke på att vårt mittfält är överfullt idag, så skulle jag acceptera.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 14:46
Katalano Dock måste du ha i åtanke att gomes har oftast fått spela när vi har roterat som mest. Det gynnar inte honom heller dock så har han ett stukat självförtroende och självförtroende för spelare är ju guldvärt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
3/23/2017 14:46
Neymar JR ý Katalano

Det vi lärt oss från Sergi Roberto-historien är ju att aldrig räkna ut en spelare. I synnerhet dem under 25. Men Gomes har inte visat prov på någonting alls denna säsong. Visst var han till och från rätt duktig i Valencia, men rent generellt känns det som att han för svagt psyke att spela på den här nivån. Han känns rädd och osäker i sitt spel. Har man chansen att sälja till ett hyfsat pris bör man ta den omgående.

Rafinha däremot ska man behålla. En bra truppspelare med stort Barcahjärta och fin krigarinställning.
Barcelona Katalano
3/23/2017 14:44
@neymar JR || Cillessen #1:


Du har en poäng där. Jag kanske är lite för hård i min bedömning av honom med tanke på att mittfältspelet som helhet varit uselt och mittfältare generellt behöver en säsong på sig att komma in i Barcas fotboll, men tycker att vi sett ännu sämre ut med honom på planen än med de andra mittfältarna. Och jag tycker att han kunnat visa bra mycket mer än han gjort hittills ändå. Syftar då främst på spelet när Barca har bollen framförallt. Att han kämpar och sliter i det defensiva har jag sett.

Jag såg honom inte spela tillräckligt mycket för att bilda en uppfattning om honom innan han blev klar för oss. Eller innan EM för att vara mer specifik, men där blev han ju bänkad pga dålig prestation också.
Barcelona Amo.38
3/23/2017 14:39
FCB Messi Varför sälja Rafinha? Verkar som många här inte gillar honom. Jag personligen tycker han är det bästa alternativet ute till höger. Tycker han är underbar med bollen, viker väldigt fint in med sin vänster. Dessutom är han väldigt trygg i bollbehandlingen och i passningsspelet. Han täcker boll bra och lyckas hålla i bollen på motståndarens planhalva, enda negativa är att han är väldigt slö enligt min mening. Föredrar honom alla dagar i veckan framför D.Suarez till exempel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 14:34
Katalano Har du sett han spela innan Barcelona? Eller enbart den här säsongen du går efter? Låt mig se; lucho gör busken och iniesta dåliga men den ekvationen går inte ihop när det gäller gomes?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
3/23/2017 14:29
@neymar JR || Cillessen #1:


Dels tror jag inte på ryktet. Men jag håller inte med dig om Gomes. Han har verkligen inte visat mig sin potential. Jag ser varken tekniken eler spelförståelsen som krävs för vårt mittfält. Tror bra mycket mer på Rafinha då.
Barcelona FCB_Messi
3/23/2017 14:26
Bara att sälja arda , gomes , rafinha och fixa hit veratti och thiago .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 14:21
Man City have made Barcelona midfielders Andre Gomes (23), Rafinha (24) and full-back Jordi Alba (28) their transfer targets. [Don Balon] Hade dock inte släppt gomes, han förtjänar en andra säsong med en tränare som tror på honom och med en idé. Finns helt klart potential i honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 14:20
Arsenal plan a £25M bid for Barcelona midfielder Arda Turan (30), whom the English club sees as an replacement for Mesut Ozil. [The Times] Helt okej hade det varit, gillar turken som fan men bättre med Arsenal än Kina... kanske
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
3/23/2017 13:51
Bosketts Precis och därav mina farhågor, om Unzue är den som står för den taktiska biten så lär väl vi följa exakt samma spår med honom vid rodret. Dessutom med facit i hand så tycker jag att varken han eller LE verkar vara så taktiskt slipade sett till våra resultat och ständiga roterande. Varför skulle Unzue helt plötsligt byta till ett mer bolltrillande spel? Bådar verkligen inte gott om vi väljer Unzue.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
3/23/2017 12:08
@Amo.38:


Den stora frågan är ju hur mycket inflytande Unzue (som det alltså lutar åt) har i dagens Barcelona. Det är ju ändå Luis Enrique som är huvudtränare och borde således ha sista ordet. Däremot har jag läst någonstans att Unzue ska vara direkt ansvarig för den taktiska biten i främst försvaret (han är ju gammal målvaktstränare i grunden), och det är ju något som åtminstone jag tycker har förbättrats de senaste åren.
Barcelona El Pistolero #9
3/23/2017 11:58
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
3/23/2017 11:50
Alltså på riktigt missar vi Veratti så vet jag inte vad jag kommer ta mig till. Han är som gjord att spela på vårt mittfält. Det är verkligen en värvning vi behöver sett till vårt statiska mittfältsspel. Frågan återstår dock om Unzue tar över tror ni han vill ha Veratti? Han och LE verkar ju vara överförtjusta i spelartyper som Raketic och Gomes, och det oroar mig något enormt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
3/23/2017 10:16
Hej, Någon som vet hur långt innan matchtiderna blir bekräftade på officiella hemsidan på ett ungefär? Funderar nämligen på att åka och kolla matchen mot Osasuna på onsdag 26 april. Har flyg och hotell redo att bokas men inväntar att matchtiden ska bekräftas först. Tack på förhand! Edit: Sen får ni gärna rekommendera platser då det är första gången jag besöker Camp Nou (skäms lite då jag varit supporter i över 20 år). Är det långsida eller kortsida som gäller? Behöver inte värsta platserna men det är samma pris på bägge sidor om man sitter högst upp så tänkte kolla vad ni föredrar :)
Barcelona El FenómenoR9
3/23/2017 09:44
Haha skön du är! Oj tycker du underskattar hon väldigt mkt. Tänk dig honom hos oss när vi får fast bollen på offensiv tredjedel. Han skulle lirka in den så jävla bra. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 08:42
Ja bland annat med att han vägrar förlänga kontraktet haha... Själv är jag inte alls förtjust i Isco och absolut inget vi bör satsa på, dock lite kul att knäppa Perez på nosen igen :). För att vara spansk mittfältare så finner jag Isco både som medioker passningsspelare och speldum. Alldeles för mycket touch på bollen för min del.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
3/23/2017 08:06
Neymar Jr De scenario är helt klart möjligt. Varför tror du han inte alls vill vara kvar? Hoppas du har rätt i din "feeling". Fatta vilka trianglar han, Verratti och busken skulle ha! Ja nu drömmer ja liiite men ändå:D Isco är ju perfekt till vårat mittfält. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 06:51
Barca B players; Aleñá, Marlon, Palencia and Marc Cardona are the main candidates who could be promoted to senior team next season. [sport] Nu börjar ledningen hålla hårt i budgeten och ska satsa på la masia....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
3/23/2017 06:13
Inte alls omöjlig, nekar han förlängning med real så kommer han troligtvis lånas ut, alternativt lånas han ut utav egen vilja. Han verkar absolut inte vilja vara kvar där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El FenómenoR9
3/23/2017 03:31
El Pistolero En direktör från barca har pratat med Isco och hans pappa. Dom nämner inget om något kontrakt lr bonus. Dom säger däremot att det kommer vara väldigt komplicerat att värva honom, han kommer få sitta på bänken ett helt år plus att det är VM nästa år. Med andra ord nästintill omöjlig värvning tyvärr... Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
3/23/2017 02:02
Fattar jag detta rätt så har Barça pratat med Isco och hans pappa. Ett kontraktserbjudande ligger på bordet med en sign-on bonus på €20M. Någon spansktalande kan gärna rätta mig om jag har fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
3/23/2017 01:44
Tydligen vill mahrez till Barcelona efter säsongen och kommer kosta runt 350-400 miljoner. Jag ser det som en logisk övergång och skulle inte alls bli förvånad. Neymar Suarez Mahrez Messi Veratti busquets Iniesta Säkerligen obalanserad konstellation, men hade på något sätt kunnat baka in alla dessa i elvan. Mahrez skulle nog ta ett bra hemjobb och underkasta sig i och med statusen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
3/23/2017 00:12
@Reymar:


Bara att hämta hit honom så pronto det bara går. Han tillsammans med Thiago är de enda jag kan se som är tillräckligt skickliga för att styra upp våra problem på mittfältet, och Thiago kan vi glömma, det har jag redan varit inne på. Han stortrivs i Bayern och ser inga anledningar till varför han skulle vilja lämna dem. Jag förstår honom, synd att vi tappade honom. Bara att pay up och säkra Verratti nu så har vi det avklarat.
Barcelona Reymar
3/22/2017 23:25
Sport EN| 22.3.2017 |
Marco Verratti's agent Donato di Campli has put his player on the transfer market. The PSG star is wanted by many sides, including FC Barcelona, and now it seems like his representative would like to move him on from Paris.

"The situation is very complicated," explained Di Campli. "He has a big contract until 2021. He wants to triumph with PSG and this PSG, as they are, cannot triumph."

"Marco has to think, to earn a lot and to be champion or to earn a lot and not to be a champion. It's not a question of money because he would get the same anywhere else. What's sure is that if Verratti does leave PSG, he will go to another big European side."

Ser ut som att han kommer lämna PSG snart..
Barcelona Katalano
3/22/2017 22:29
Iniesta70.

Livet har kommit emellan så har inte haft tid att skriva på slutet. Detta kombinerat med att det finns få samtalsämnen i nuläget som verkligen intresserar mig tillräckligt för att delta i diskussionerna. Jag smyger i bakgrunden och njuter av er andras inlägg istället :)

Med att det inte finns så många diskussionsämnen som intresserar mig syftar jag på att Lucho kommer att lämna, så taktiska diskussioner och analyser ter sig onödiga. Detsamma gäller de flesta andra ämnen tills vi har en ny tränare på plats som visar vilken typ av fotboll denne föredrar. Kommer vi att ha ett bollförande tiki-taka mittfält eller liknande spel som vi haft denna säsong? Är exempelvis Veratti en spelartyp som passar in i det mittfältspel vår nye tränare vill ha?

Som sagt, alla diskussioner är rent hypotetiska tills vissa pusselbitar finns på plats. Och nog för att jag älskar många hypotetiska ämnen, (hint: Sergi Roberto) så är det många andra som är mindre intressanta för mig.
Barcelona Visca el Barca 17
3/22/2017 22:28
@Bosketts:


Han är inte värdelös men du förstår vad jag menar han kostar 40 miljoner. Sen ryktet har börjat har han gått runt med sitt lilla pannband börjat störa mig på honom.
Barcelona Barcadinho.
3/22/2017 22:25
Deulofeu - ja, jag vet att du kollar på de yngre juvenil osv. Inte bara b-laget.
Helt galet. Jag hinner inte kolla, förut lite grant.
Jag kan tipsa om Lennart Johansson Academy trophy. En turnering för unga i Solna. Barca brukar nästan alltid skicka ett lag. I år blir det i slutet av maj för p04. Jag hoppas att Barca är med iår med.
Barcelona Deulofeu
3/22/2017 21:52
Barcadinho. Ha ha jag önskar att jag bara kollade på b-laget men jag kollar spelare betydligt yngre än så.

Bojan är väl den yngsta jag kan komma på började kolla honom som 15 åring...next big thing blev han inte riktigt.

Vet inte om jag tagit upp när jag försökte beställa en Messi tröja i shopen innan han debuterat de hade ingen aning om vem han var... Jag såg då ett kort framme vid disken där man såg en bild från träningen på en liten långhårig pojke i svag skärpa och visade dem.

Ett par veckor senare var butiken full av Messi tröjor då han var snabb på att visa hur stor han skulle bli...

Jag sitter fortfarande med min Deulofeu tröja med nummer 7 och ser på matcher ibland och bara önskar att dagen kommer då han har den på sig...

Nu kanske den närmar sig igen då Arda verkar vara på väg bort och Enrique kanske vill den nya tränaren ge Deulofeu en ny chans?
Barcelona Deulofeu
3/22/2017 20:52
Godkväll!

Fick denna videon av Wenger...Tydligen hänger vi lika mycket på gallret och kollar på smågrabbarna innan de vuxit till sig.

Skämt åsido jag har alltid gillat att se spelare innan de slagit igenom för att sedan följa hela deras karriär.Tex Xavi och Messi såg jag båda i ungdomslagena innan debuten ; )

Nej nu kollar vi på Tysklands nummer 22 Ter Stegen från start.

Vem minns inte hans debut i Mönchenglabach som 18 åring jösses ; )
Annons: