/spanien/barcelona/forum/4278.aspx/spanien/barcelona/forum/4278.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Krabban94
2014-11-14 09:35
Bender och Koke är prioritet nr 1 enligt Sport.

Vad ska vi med Bender till? Köpa honom som back-up till Busquets så vi kan leka med Mascherano i mittförsvaret? Köp en mittback om man får börja värva igen och släng ut styrelsen. Blir så trött på deras yras..

Först lär man bli av med Montoya, vem är nästa Samper? Om man håller på köper back-up eller fler mittfältare hela tiden. Roberto går ingenstans det vet vi alla...
Barcelona Smogen
2014-11-14 09:34
Fast att man köper in Douglas istället för att satsa på Montoya säger ju allt. Det hade ju fått vem som helst att byta lag. Är ju ett jäkla skrattretande hån mot Montoya att köpa in en spelare som Douglas.
#InZubiWeTrust
Barcelona Neymar11
2014-11-14 09:13
Ardan Ni madritistas var ganska snabba på att köpa den rövarhistorien, just sayin...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2014-11-14 02:34
Munir är en guldklimp. Han ska ingenstans. Självklart med trioen Neymar-Messi-Suarez kommer han inte kunna starta med Suarez är 28a i januari medan Munir fyller 20 i september. Dani Alves var fantastisk i Sevilla och fantastisk i Barcelona under Guardiola. Han har gett oss så mycket, men det är inte hans fel att det inte finns någon konkurrenssituation. Vem ska ta hans plats? Mon-jag-får-aldrig-spela-toya. Eller Douglas som, helt ärligt, jag inte förstår att vi ens värvade? Barcelona har skjutit sig själva i foten och jag tänker inte bli hoppfull över våren eller nästa säsong. 2016 måste imbecillerna i ledningen bort och om Luis Enrique inte visar några framfötter kan de ta med sig honom också. Hur kan man annars förklara att vi spenderar en och en halvmiljard på en sommar och har samma problem som förra säsongen och att vi köpte relativt färdiga spelare. Han måste vinna en titel. Eller vad vet jag. Han kanske tjurar över att han inte fick Cuadrado och kan således inte spela sin tänkta fotboll. Låt oss jämföra med Bayern München: Javi Martinez går sönder slutet av sommaren. Guardiola ber Rummenigge om Benatia. Några dagar senare värvar man honom. Den ambitionen har inte Barcelona just nu.
akelars
2014-11-14 01:18
Sälja Munir? På riktigt? killen kan bli hur bra som helst. Låt degen jäsa förfan
Barcelona A good coach is everything!
2014-11-13 23:57
Jag fattar ingenting det känns som att dagens Barca och sega spelare går hand i hand hur kan man inte ge Montoya förtroende ???? Montoya är den enda spelarn från La maska senaste åren jag har tyckt om han har speed stryka och teknik han har typ allt för att vara ytter back. Det va edgång han fick oförtjänt mycket kritik för en jävla svår situation som blev mål sen dess har Montoya inte fått spela.. Är dom fuckin blinda i Barca eller?? hur kan spelare som Munir, Batra, och lord Roberto få så jävla mycket förtroende??? Batra har mycket hjärta men lite talang tyvärr. Nu kommer folk säkert säga "aa men vänta ge Munir tid han är ung" bla bla bla han är säääämst.. Sandro är en spelare som förtjänar mer tid han kan få hoppa in då och då men snälla casha in Munir snabbt.
Barcelona ardan
2014-11-13 23:40
Detta med att Ronaldo kallar Messi för motherfucker tycker jag är lite löjligt.. Det är samma sak som när Hasse Backe drog sin rövarhistoria om Messi och hans cola burk. Ville bara säga det. Nu känns det bättre!:)
Ronaldinho Gaucho
2014-11-13 21:28
Laporta sade följande:

"I'm not ruling out running and being a candidate in the next elections. I think they are doing things that they shouldn't be. A whole world opens up from there. What am I supposed to expect from a board which has tried to show that we mismanaged the club? I don't expect anything. Rosell and [Josep Maria] Bartomeu are two sides of the same coin. One president ran off without explaining himself and now there's another who no-one voted for. Rosell's absence changes nothing."

Amen to that!
Barcelona Funeral Canticle (Lucho bienvenidos)
2014-11-13 21:19
Blir inte riktigt klok på Alves, för dem som följt honom var han väldigt kreativ i Sevilla samt dem första åren hos Barca. När Alves var bra var Messi på högerkanten som hjälpte honom etablera tryck, nu när han inte finns där känns det som Alves är totalt vilsen därav alla 100 touch samt desperata tjong inlägg. Jag förstår inte varför han inte anpassar sig och spelar enklare med färre touch och flera löpningar utan boll för att bryta sig in på motståndarnas staff område likt Alba. Är det LE som är bossen eller Alves?

Nä dags att låta Montoya få lite tid han må vara obeslutsam sista 3e delen i anfall men han är bra mycket säkrare bakåt vilket behövs just nu.
Barcelona Andresito
2014-11-13 20:54
@NoGo™:

Får inte nog av den!

Röd - Messi
Blå - Neymar
Gul - Munir
Grön - Alves

Neymars skinande leende är så otroligt smittsamt.
Barcelona NoGo™
2014-11-13 20:09
Fifa 15 turnering med Messi, Neymar, Alves, Piqué, Alba, Rakitic, Bartra, Munir Hahah
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-13 20:07
Om vi får värva slutligen eller inte hoppas jag att vi värvar Reus och lånar ut honom. Vem fan bryr sig. Bara tänk er Reus på Iniestas position i positionsbyte med Neymar och Messi om vi låter fantasin flöda! Tänk om Suarez eller Neymar skadar sig eller Messi. Det är bars flytta upp honom tills vänsterkanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-13 19:55
Jag har alltid tyckt att Montoya har varit bra. Han har inte gjort tabbar som man ser alves göra och med rätt självförtroende och attityd kan han bli en väldigt bra resurs att ha. Visst han är kort och och hans inlägg kommer han att jobba på men det är fel av lucho att inte använda honom.

Carvajal är kort han med men vi ser inte honom utsättas för nickdueller som våra små ytterbackar.Det beror delvis på vår dåliga försvar. På puyols dagar märkte man inte av sådant.
Barcelona el Flaco
2014-11-13 19:37
Abidal befann sig i el Prat idag och sa följande: "Det stämmer inte att jag tänker lägga skorna på hyllan. Allt som har sagt har stört mig. Om jag är i Barcelona så är det för att jag bor här."

Undrar varför han är upprörd över det som skrevs om honom i MD om att han tänkte börja jobba inom klubben över att ha har pensionerat sig?
Barcelona Andresito
2014-11-13 19:15
[QUOTE=Vampíro]Right back Martin Montoya (23) has decided to leave in January or next summer. He has offers from Leverkusen, Inter and AC Milan. [tv3] Montoya är för mig den enda som har talang och potential att lyckas i Barça. Synd att de slarvar bort honom samtidigt som Roberto och Bartra får fortsätta. [/QUOTE] Dagens Barcelona kan vara ett av världens största mysterium, fattar inte hur man resonerar där borta.. Förhoppningsvis är det bara en utlåning. Snart åker Adriano på sin obligatoriska skada och då står vi där med *trumvirvel*, Alves och Douglas i en och en halv säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-11-13 18:49
Right back Martin Montoya (23) has decided to leave in January or next summer. He has offers from Leverkusen, Inter and AC Milan. [tv3] Montoya är för mig den enda som har talang och potential att lyckas i Barça. Synd att de slarvar bort honom samtidigt som Roberto och Bartra får fortsätta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2014-11-13 17:42
IlTriplete

"Dessutom slog hans Real rekord 2012 med 121 mål gjorda i La Liga".

Tänkte just på den här lilla detaljen rätt nyss. De kommer slå det här rekordet den här säsongen tror jag.
42 mål på 11 matcher hittills. Det är inte bara mål form, det är jävla hysterisk statistik.Tyvärr för oss, men så är det.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-13 17:22
@Neymar11:


Thx i will.
Barcelona Neymar11
2014-11-13 17:21
Freeyourmind För att vara helt rättvisa så är det faktiskt inte Rosells fel att vi har förbud. Lee och dem andra kom till klubben under Laporta. Men det känns skönare att skylla på rosell so keep it on
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-13 17:16
Jag tog citatet från Barca stuff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-11-13 16:50
@Andresito:


Nu kan vi säga hej då till Reus.
R.Madrid köper honom precis som Isco och Kroos. Hej då Reus!!!

Hur ska vi köpa honom när vi inte får handla??
Den där Rosell har fullkomligt dragit klubben till knäna. Om det är någon som borde hamna i fängelse så är det fan han.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-11-13 15:13
Menade givetvis framskjutet presidentval istället för uppskjutet i mitt tidigare inlägg.
Barcelona Neymar11
2014-11-13 15:09
Har han sagt det på riktigt?!?! Vi kan ju fortfarande fixa kontrakt med spelare och låta honom stanna kvar i Dortmund i 1 år. Winwinwin situation för alla 3 parter, finns väl ingen regel som säger att vi inte får fixa ett förtidskontrakt utan det gäller bara registrering av nya spelare har jag för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-13 15:06
@Andresito:


Hehe, det var inget, hittade det själv.

"In welchem Stadion möchtest du unbedingt mal spielen? Nou Camp."
Barcelona Andresito
2014-11-13 15:03
@Baha - Pep G:


Blev lite pirr i magen när man läste det.

Kan någon hitta källan till det? Antar att det är från någon av hans officiella sidor.
Barcelona IlTriplete
2014-11-13 14:58
J. Gamper

Tycker det överdrivs lite kring hans defensiva fotboll. Visst, han parkerar bussen här och där men han skulle nog aldrig gjort det i Barcelona. En klubb som Chelsea accepterar sånt.

Dessutom slog hans Real rekord 2012 med 121 mål gjorda i La Liga. Han skulle nog gjort underverk med Barcelona.
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-13 14:58
Reus (Dortmund): "In what stadium I certainly want to play one day? Camp Nou." [marcoreus] Köp han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-11-13 14:39
Näää..

Visst vore kul o se Mourinho håna Madrid.

Men med tanke på att han coachat de och sagt massa bull vore det svårt o acceptera honom. Även om vi bortser från detta.. Skulle katalanerna där borta accepterat hans defensiva fotboll eller skulle han försökt sig på ett anfallsgladare spel?
Barcelona LeoMessi
2014-11-13 14:29
Utöver allt skit han har sagt om vår klubb och liknande så är han mästare på att göra sig omöjlig. Grejen med Mou är att han kan få många spelare att prestera på sin högsta nivå, han kan mata deras ego något enormt. Men ha. Kan även totalt frysa ut spelare han inte gillar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2014-11-13 14:26
Neymar11/
¨
Ja, det finns säkert något inom Mou som inte kommer kunna läkas förrän han får träna Barça. Jag har ingen tvekan om att anledningen till portugisens närmaste besatthet av Guardiola berodde på avundsjuka och agg för att klubben, främst Txiki och Cruyff, satsade på katalanen istället för honom. Kan säkert tänka mig att Mourinho hade haft stora planer för Barcelona, men jag vill absolut inte se honom träna vår klubb. Nackdelarna överväger de positiva.
Annons: