/spanien/barcelona/forum/4265.aspx/spanien/barcelona/forum/4265.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona påfågeln
2014-12-10 19:30
Barcelona line-up (official): TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive

Pedro som högerback!?! Kan vara spännande. Kan också vara Bartra som högerback och Messi på mittfältet, eller trebackslinje med Pedro lite mer defensiv högerytter.
Barcelona >The Reporter<
2014-12-10 19:29
Intressant med 5-3-2. Pedro som högerback
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-12-10 19:24
Officiella startelvan är nästan lika spännande som matchen. XD
Barcelona Mtheanimal
2014-12-10 18:40
puh.. kollade på livescore men det var nog startelvan från förra matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-12-10 17:48
Douglas är inte ens med i truppen, så varför ser det ut som att han startar?
Barcelona Mtheanimal
2014-12-10 17:46
ser ut som Douglas startar?
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-12-10 17:28
[QUOTE=Federer - köp en back, tack ]Varför gör ni inte Tyska Maskinen till mod? Han bidrar med allt på forumet. [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-12-10 17:25
Varför ip-spärrar ni inte Tyska Maskinen bara? Det enda han gör är att skräpa ner.
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-12-10 17:08
[QUOTE=KiNg-PuYi]Bara jag som är Realfan? [/QUOTE]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2014-12-10 16:49
Pedro istället för suarez och Adriano in istället för Alves å.Jag är nöjd
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-10 16:41
[QUOTE=Krabban94]Baha: Inspel är mycket farligare än inlägg i mitt tycke, orsaken simpel: Mittbackar många är stora och "slöa" sedan är vanligtvis en mittbacks starka sida huvudspelet. I Barcas fall har vi 3 anfallare vars längd inte riktigt räcker upp till Varane, Mertesacker eller vem man nu vill ha där. Löpningarna in i 16m området hade varit mycket nyttigare om man slagit låga inlägg eller inspel inte Alves inlägg som åker ut ööver andra långsidan på Camp Nou.. Men det är klart att variation är nyckeln men jag håller med om att Alves m´borde variera och öppna ögonen mer än vad han gör... [/QUOTE] Du sa det bättre än mig krabban.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Potosi
2014-12-10 16:29
Å vad jag hoppas att vi kör över ordentligt idag. Typ 5-0 vore så jävla underbart men tillbaka till verkligheten, hoppas vi kan vinna med 2-1 iaf!
Barcelona KiNg-PuYi
2014-12-10 16:11
Bara jag som är rädd för LEs överraskning?
Barcelona Krabban94
2014-12-10 16:02
Baha:

Inspel är mycket farligare än inlägg i mitt tycke, orsaken simpel: Mittbackar många är stora och "slöa" sedan är vanligtvis en mittbacks starka sida huvudspelet. I Barcas fall har vi 3 anfallare vars längd inte riktigt räcker upp till Varane, Mertesacker eller vem man nu vill ha där. Löpningarna in i 16m området hade varit mycket nyttigare om man slagit låga inlägg eller inspel inte Alves inlägg som åker ut ööver andra långsidan på Camp Nou..

Men det är klart att variation är nyckeln men jag håller med om att Alves m´borde variera och öppna ögonen mer än vad han gör...
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-10 15:55
Matchen mot Espanyol om ni minns lika bra som mig. Så hamnade Busquets och Rakitic varsin gång på högerkanten och bägge två slog inlägg längs marken och det blev genast farligt. Alves borde inse det och förstå att man inte slår inlägg på våra korta spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-12-10 15:52
Lucho knasar alltid till taktiken inför stora matcher..

Tyvärr får jag samma känsla idag :(

Om vi vinner idag så tvekar jag på att det kommer vara pga Luchos taktik utan mer pga individuella prestationer.
Barcelona Gabriel
2014-12-10 15:48
Neymar11 Det är alltid svårt att sia om framtiden och vad som är rätt och fel, men utifrån prestationer hittills den här säsongen så råder det, åtminstone enligt mig, inte några tvivel om att Xavi förtjänat en plats i startelvan. Sen är det alltid enkelt att vara efterklok men jag hade åtminstone börjat med Iniesta på bänken ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-10 15:45
Gabriel Håller inte med dig om vem som ska spela mellan Iniesta och Xavi. Som du säger så har Xavi varit fantastisk under den här säsongen, men dock så funderar jag på vad jag TROR Lucho vill idag Eftersom Alves saknas tror jag att vi kommer satsa stenhårt på att spela på vänsterkanten. Alba, neymar och Iniesta tror jag kommer dominera ikväll. Iniesta har också han ett bra samarbete med neymar. Medan suarez kommer hugga i boxen och Messi i andra våg
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-12-10 15:25
Om det stämmer att Xavi bänkas ikväll så är det enligt mig ett stort felbeslut av Lucho då Xavi har varit fantastisk den senaste tiden och den enda som varit någgorlunda jämn i sina prestationer. Iniesta har precis kommit tillbaka från en skadefrånvaro, dessutom var han långt ifrån sin bästa form redan innan skadan så att bänka Xavi mot Iniesta känns både orättvist sett ifrån Xavis perspektiv men dessutom också även felaktigt eftersom man inte heller vet riktigt vart man har Iniesta för tillfället. Xavi och Rakitic har dessutom hunnit spela ihop sig bra på mittfältet och hittar varandra mer och mer för varje match som går, att då byta ut mittfältet i en sån här viktigt match känns också det som ett felbeslut.

Sen är jag relativt säker på att Busquets kommer att få fortsatt förtroende, återigen, trots dålig form den senaste tiden och det gör mig helt allvarligt riktigt förbannad. Varför ska spelare som inte förtjänar speltid få starta och vara untouchable pga tidigare prestationer? Det är sånt som i längden kommer att fälla oss. Mascherano har bevisat att han är bättre för nuvarande, då ska han också spela där, enda tills Busquets krigar tillbaka sin plats genom att spela upp sig igen. För när Busquets är i form finns det ingen bättre än honom på hans position.

Annars hoppas jag innerligt på att vi startar med Bartra ute till höger, men det lär väl knappast det heller hända. Det mest troliga scenariot nu när Alves är avstängd är väl att Adriano spelar där istället.

Vad jag tror VS vad jag vill:

(Tror)

Ter Stegen

Adriano - Piqué - Mascherano - Alba

Rakitic - Busquets - Iniesta

Messi - Suarez - Neymar

(Vill)

Ter Stegen

Bartra - Piqué - Mathieu - Alba

Xavi - Mascherano - Rakitic

Messi - Suarez - Neymar

Slutligen så hoppas jag verkligen att vi tvålar dit PSG rejält ikväll, ogillar den klubben enormt mycket pga deras arroganta president.
Ronaldinho Gaucho
2014-12-10 15:21
@Barcelonistas:


Love you, bro!

Kan inte bli mer rätt än så.
Barcelona koeman92
2014-12-10 14:46
Barcelonistas

Alves är avstängd och dessutom så tror jag att det vore bättre att starta med Messi till höger och Suàrez på mitten. Bra elva annats!
Barcelona Liunil Masse
2014-12-10 14:32
Barcelonistas Alves är avstängd och med all sannolikhet så kmr Adriano ta hans plats. Håller helt med dig om Elvan annars. Iniesta förtjänar inte att starta. Mascherano är bättre än Busquets i nuläget och ska starta helt enkelt. Tyvärr känns det som att Iniesta och Busquets kommer få starta ändå för så är det alltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2014-12-10 14:31
[QUOTE=Barcelonistas]Att starta med Iniesta vore tjänstefel och det hade bara spridit negativa signaler. Starta med det formstarkaste laget, gå inte efter namn. Bänkas Rakitic idag ja då bör LE söka närmsta mentalsjukhus. Neymar-Messi-Suarez Xavi-Masken-Rakitic Alba-Mathieu-Pique-Alves Ter stegen Detta är den ända rätta startelvan! [/QUOTE] Alves är avstängd tror jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-12-10 14:15
Att starta med Iniesta vore tjänstefel och det hade bara spridit negativa signaler. Starta med det formstarkaste laget, gå inte efter namn. Bänkas Rakitic idag ja då bör LE söka närmsta mentalsjukhus. Neymar-Messi-Suarez Xavi-Masken-Rakitic Alba-Mathieu-Pique-Alves Ter stegen Detta är den ända rätta startelvan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2014-12-10 14:09
Dagens match handlar inte bara om en gruppseger. Utan det handlar om så mycket mer bland annat får vi nu verkligen se vart vi står? Matchen borta mot PSG var under all kritik, den pinsammaste matchen på ett bra jävla tag. Ett PSG utan sina bästa spelare ska vi klå ditt/ dominera mot. Vid en vinst idag mot PSG så får laget en positiv boost och LE kan bygga vidare på just detta fram till åttondelen men även framöver. LE har nu experimenterat klart, nu får det vara nog med allt ändrande.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2014-12-10 13:59
@Andresito:


Fin start elva. Är dock hugget i sten att ha Alves på högerkanten om Messi också startar till höger. De har fantastisk kemi tillsammans. Dessutom är jag tvivelaktig till Iniestas närvaro i startelvan. Hade tagit Xavi alla dagar i veckan nuförtiden. Rakitic får stå för det offensiva spektaklet. Blir bättre balans med Xavi på planen. Iniesta är ännu inte förlåten för sin usla insats i El Clasico och har knappast varit i form de senaste 1-2 åren.
Barcelona Andresito
2014-12-10 13:53
Kanske är helt ute och cyklar, men om man får filosofera lite.
Kolla bilden i länktips, inte många ordinarie spelare där. Antar att de spelade två-mål, de spelarna som inte är på bilden bildade då detta laget:

Montoya - Piqué - Mathieu - Adriano
Rakitic - Masche - Iniesta
Messi - Suárez - Neymar

Montoya är ju som känt inte uttagen, Alba in och Adriano över till höger. Hade varit den perfekta elvan!
Barcelona Neymar11
2014-12-10 13:51
Våra bästa huvudspelare måste starta idag, vi har inte råd att släppa ytterligare 2 onödiga mål på det sättet. Jag vill se Batra från start på högerbacken eller så kör vi 3 backslinje
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2014-12-10 13:51
@Neymar11:


Goda nyheter.
Barcelona Barcelonistas
2014-12-10 12:50
Ska vi beställa båtresa nu under jul?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: