/spanien/barcelona/forum/4239.aspx/spanien/barcelona/forum/4239.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-07-25 11:39
Hummels är helt avskriven av ledningen. Det finns inget intresse där. Benatia drog man tillbaka sitt intresse för när City visade intresse. Nu har de ju värvat Mangala. Det vore ju fan om de också känner att de måste ha Benatia. Snacka om överflöd och bortkastade resurser på bänken isf. Annars har Roma värvat in Astori från Cagliari på lån med köpoption. Kan det betyda något för Benatias framtid?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-07-25 11:26
La liga es blaugrana!

Då är det bara att gå all in för antingen Hummels eller Benatia!
Barcelona La liga es blaugrana!
2014-07-25 11:14
Gabriel (Barcelona) Mangala är tyvärr mer än klar för City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2014-07-25 11:01
Veermalen var bra han är inte den där spelaren han var innan med det sagt så tycker jag inte han är en spelare för Barca. Jag hoppas på en till mittback vi behöver verkligen det drömmen för mig är utan tvekan Benatia.
Barcelona Gabriel
2014-07-25 10:49
Dema Antecknar i loggboken. Gillar du inte mitt sätt att skriva så kommer ett tips till dig nu som du kan ta med dig till i framtiden; läs inte mina inlägg, jag kunde verkligen inte bry mig mindre haha. Yes, jag ogillar Arsenal något enormt och jag har mina anledningar. Men oavsett om jag hade gillat dem så är Arsenal fortfarande en looserklubb, just facts. Var det kortfattat nog för dig? Thierry Henry Det jag menade med créme de la créme var saftiga mittbacksköp, spelare som får mig excited, men du kanske inte förstod det. Både Mangala och Marquinhos är unga och har enorma potentialer. Mangala jagas av både City och Chelsea och är en best, oavsett ifall han enbart är 4:e val i Frankrike och inte bevisar något förutom i Porto. Och att Marquinhos inte blev uttagen i Brasiliens VM trupp säger mig inget, Scolari är en nöt som lämnade hemma mpnga bra fotbollsspelare. Jag nämnde Hummels och har nämt honom 24560 gånger här inne. Thiago Silva och Kompany är omöjliga att värva pojk. Men ifall du hellre tar en bänkad 28 åring än en bänkad 21 åring som av många kallas för "den nya Thiago Silva" så får det vara upp till dig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dicapri
2014-07-25 10:46
Hej!

Någon som vet när det definitiva beslutat kommer angående dag och tid för FCB-Elche?

Tack på förhand!
Barcelona Andresito
2014-07-25 06:29
[QUOTE=petersays]Alltså rent teoretiskt. Vad skulle hända om Suarez under sina månader borta från fotbollen plötsligt känner att "Nä, jag ska nog f-n inte lira mer alltså. Jag har cash så jag klarar mig om vill fokusera på familjen." Skulle han få betala en helt sjuk straffavgift till klubben? Bara nyfiken! [/QUOTE] I och med kontraktet som finns har båda parter skyldigheter. På samma sätt som Barca är skyldiga att betala lön i 5 år så är Suárez skyldig att närvara på träningar/matcher/andra event som klubben kallar honom till. I de flesta, om inte alla, kontrakt står det även att man måste "göra sitt bästa" under träningar och matcher. Han kan alltså inte bara lalla runt på träningarna och inte heller lägga av med fotbollen utan att komma överens med klubben. Om han bestämmer sig för att lägga skorna på hyllan utan överenskommelse så kan Barca stämma honom för att han bryter mot kontraktet. Efter att domstol granskat hur stor ekonomisk skada det kan bli för Barca så kommer Suárez få betala en ordentlig summa. Finns det dock en 'buy out' klausul (ej release clause) så kan han köpa ut sitt kontrakt för en summa. Om jag inte missminner mig hade Ander Herrera ett sådant, United gav pengar till Ander som i sin tur köpte ut sitt kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2014-07-25 05:50
Haha Vermaelen? Han platsar inte ens i soporna Arsenals backlinje, inga mer värvningar från den lilla klubben. Hade inte förvånat mig om han nu kommer och folk ändå vart nöjda och accepterat det. Barça kan nog värva Jonas Olsson och folk hade försvarat det med "men han har ändå rutin bla bla bla...". GTFOH.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-07-25 05:43
Petersays Han är så pass passionerad att det inte löper någon risk för något sånt. Du såg väl hur han grät när Liverpool kryssade i omgång 37 och gav bort ligan till Man City? För att svara på din fråga så kan klubben inte göra något så länge han dyker upp på träningarna och spelar när L.Enrique vill att han ska spela.
Barcelona petersays
2014-07-25 05:12
Alltså rent teoretiskt. Vad skulle hända om Suarez under sina månader borta från fotbollen plötsligt känner att "Nä, jag ska nog f-n inte lira mer alltså. Jag har cash så jag klarar mig om vill fokusera på familjen." Skulle han få betala en helt sjuk straffavgift till klubben? Bara nyfiken!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-07-25 04:04
Läser en lite rolig sak på Milans mercato-artikel:

Tränare: Filippo Inzaghi

Trupp: 28 spelare (nya spelare i rött)
3 Målvakter: Abbiati, Gabriel, Aggazi
6 Mittbackar: Bonera, Mexés, Zaccardo, Zapata,, Alex, Rami
5 Ytterbackar: Abate, Constant, De Sciglio, Vilá, Albertazzi
6 Mittfältare: De Jong, Montolivo, Cristante, Essien, Muntari, Poli,
8 Offensiva mittfältare/Anfallare: Balotelli, Saponara, Honda, El Shaarawy, Pazzini, Robinho, Niang, Menez

Wtf, 6 mittbackar, 5 ytterbackar. Snacka om att ha lite att välja bland. Medans vi hade 2 riktiga mittbackar och 1 dm på de positionerna innan Mathieu nu värvades. Hur fan kan man sitta med så många försvarsspelare i en trupp? Det måste ju skapa problem och irritation? Nog för att det är bra med konkurrens, men hallå?

Ja, nu är det nog läggdags. Var länge sen jag var uppe så här länge. Fast ville se färdigt matchen Oly - Milan.

God natt
Barcelona Nemesis 10
2014-07-25 04:01
@Rambla~:


Hahah sorry my bad, har nog varit vaken för länge dags att sova. God Natt!!
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:58
Ähum, i Belgien menar du nog.
Barcelona Nemesis 10
2014-07-25 03:58
Vaermeleen är absolut ingen dålig back, däremot tycker jag att han kan vara lite vårdslös när han går in i dueller men samtidigt är det kanske för att han är en spelare som ger sitt allt i varje situation. Vaermeleen hade vart start i Arsenal och i Belgien om det inte vore för hans skador som hindrat han lite senaste tiden.
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:57
Ja men det är väl klart att de mellan varven gör bra insatser, Arsenal är ju ett bra lag med många skickliga spelare, speciellt de offensiva. Fast när det väl gäller, när det ska till att avgöras så håller de inte riktigt klassen och det beror mest på defensiva brister, speciellt organisationsmässigt. Du räknar upp matcher mot lag de gjorde det bra mot. Samtidigt så kan du också nämna att de med nöd och näppe slår ut Wigan från CC i en semifinal på Wembley och har en hel del flyt att de vänder mot fucking Hull av alla lag. :)
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:51
Rambla//

Jag ser till helhets intrycket Arsenals backlinje lämna efter sig förra säsongen. Att dom kollapsa 3 grr om måste bero på något givetvis. Men det är Wengers fel isf att det upprepas 3 grr. Det har inget med den individuella kvalitem på spelarna att görA. Dom dom visa sig hålla i dom andra 3 matcherna mot dessa lag du nämner. Liverpool slog man 2 av 3 grr t:ex. Samt så gjorde dom bra insatser mot Dortmund, Napoli och B.Munchen i cl där man gjorde idell bra defensiva insatser.
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:50
@Thierry Henry:


Jag överdrev lite. :P

Fast enligt mig så är han lite väl skadebenägen, tappar väldigt lätt fokus, går för hårt in i situationer och spelar väldigt mycket på chans. På plussidan så har han oftast bra inställning och ger allt i varje situation på både gott och ont som sagt. En jävla vänsterbössa har han också, dessutom bra huvudspel trots sin relativt korta längd.

Trots det tycker jag inte att han ska till Barca. Tror också att han hamnar i United då van Gaal lär övertyga honom att gå dit.
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:46
Rambla//

Vaermeleen är en sån medelmåtta så United vart och jagat honom hela sommaren.

Seriöst gubben. Nej Vaermeleen är inte bäst. Han är inte ens top 5 eller top 10 mbs i världen. Men han är bra och bland dom bättre som finns där ute. Det hade vart ett stabilt köp då han är erfaren och har rätt kvaliteer för att spela i barca. Jag tror han hade kunna göra succe här
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:46
@Thierry Henry:
Du kan ju inte sitta här och hylla Arsenals backlinje efter kl 03 på natten, det förstår du väl? :) Fast om vi är lite allvarliga då. Den backlinjen såg allt annat ut än stabil när de stötte på riktigt motstånd. Chelsea, City och Liverpool hade kaos med både deras defensiva mittfält och backlinje. Snacka om dålig organisation. Lite kan väl förklaras av Wengers naiva uppställning och tankesätt genom att spela på samma sätt oavsett vem man möter. Ja, ungefär som även Barca beskylls för emellanåt.
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:42
Rambla//

Fair enough:)
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:41
Seriöst, Vermaelen är en medelmåtta.
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:39
Gabriel// Du vill inte ha Vaermeleen för att han är för "dålig". Sen vill du att vi ska gå för som du uttrycker det "creme de la creme" och pekar på spelare som Marquinhos och Mangala? Eeh. Mangala är 4de val i frankrike och har inte bevisat ett skit utanför Portugals medelmåttiga liga. Marquinhos va duktig i Roma men duka under direkt när han kom till Psg och bänkades till förmån för Alex. Killen va inte ens med på tapeten när Scolari tog ut sin vm trupp. Ska du jämföra dessa fjunisar kvalitéets mässigt med en kapten i en av englands bästa lag. Som är från stsrt i landslag och bevisat sig på högsta nivå både i pl och cl i flera år? Det enda som är bättre Med Marquinhos och Mangala är åldern och potencialen. Just nu är Vaermeleen än klart bättre spelare. Marq och Mangala creme de la creme? Pfft! Hummels, Silva och Kompany. Där har du creme de la creme pojk;)
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:37
Då mindes jag ju inte alls fel, snarare det faktum att jag missade att Vermaelen var skadad under turneringen. Heh, Milan blir slaktade av Olympiakos som jag börjar gilla allt mer trots Michel på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Dema
2014-07-25 03:33
Gabriel ... Du skriver långt men får lite sagt. Ditt repeterande sätt att skriva illa om gunners och dess spelare är inget annat än patetiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-07-25 03:28
Vi borde ha gått för Mangala som nu verkar va klar för city för runt 35 miljoner euro. Men samtidigt tycker jag att ledningen ska ha lite is i magen och vänta ut PSG lite grann då det verkar som att dom kommer värva Di Maria för runt 500-600 och då är dom tvungna att sälja av spelare för att klara FFP reglerna, det kan bli en möjlighet för oss att övertala dom att släppa Marquinhos till oss för runt 40 miiljoner euro.
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:28
Rambla~

Då minns du fel. Vaermeleen va skadad när han gick in i vm och va halvskadad genom hela turneringen. Han va frisk 1 match mot Usa och den starta han
Barcelona Thierry Henry
2014-07-25 03:26
LeoMessi//

Vaermeleen va given i Arsenal ända tills han åkte på en långtidsskada. I hans frånvaro briljera Kos och Mertesacker. Tror dom gick 8 matcher utan att släppa in ett mål eller va det va. Sen dess har Wenger kört på dom 2 från start. Att Vaermeleen inte är från starti Arsenal har ingenting med hans kvalitéer som mb att göra.

Vaermeleen är en bättre vänsterback än va Verthongen är. Så att Verthongen är den som startar till vänster har ingenting med brist på vbs att göra utan det faktum att Vaermeleen är bättre och mittbackspositionerna är viktigare. Därför börjar han där.

Vaermeleen är väldigt lik Puyol. Ledar egenskaperna. Den uppofrande spelstilen, fysiskt. Dom är väldigt lika. Puyol är givetvis bättre. Men Vaermeleen är inte mycket sämre.

Sen att barca skulle ha bättre backlinje än Arsenal är patetiskt. Det är deras backlinje som dom hyllas för förra säsongen. Bara chelsea höll fler hållna nollor än Arsenal i förra årets premier league. Chelsea hade 18 och Arsenal 17 nollor har jag för mig
Barcelona Rambla~
2014-07-25 03:21
Thierry Henry Jag vill minnas att Vermaelen var petad i stort sett alla matcher under Vm. Kompany och van Buyten var Wilmots ordinarie mb-par. Dessutom tror jag MD kör en D Blind igen bara för att försöka sätta press på det lag vars mb som är det egentliga målet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2014-07-25 03:15
Om man ska gå efter mittback som Vermaleen så kan vi bara skita i det vi är Barca ska vi köpa Arsenal bänkvärmare? Vermaleen var bra men efter hans skador så är han ingen mittback för oss. Hellre tar jag 2 unga talanger då som Doria,Balanta. Moreno och Schär är 2 spelare jag inte hade sagt nej till heller.
Barcelona LeoMessi
2014-07-25 03:14
Hade vermaelen hållit samma nivå som han gjorde för några år sedan hade jag gärna sett honom i Barca. Men dagens vermaelen har inget i vår trupp att göra.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: