/spanien/barcelona/forum/4227.aspx/spanien/barcelona/forum/4227.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kufi
1/10/2015 19:25
Rambla Jag grundar mina åsikter på sunt förnuft. Inte konstigt att du inte håller med, du är empirisk i ditt tänkande, du vill ha klara och tydliga bevis på allt, du vägrar tro på något om du inte sett eller hört det med egna ögon och öron. Det är ett jättebra förhållningssätt till världen i vissa aspekter, dock håller inte detta på ett forum där man diskuterar en sport som fotboll. Här spekulerar vi och du är välkommen och dela med dig av dina spekulationer istället för att snacka om bevis och så vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Lionel Andres Messi
1/10/2015 19:23
Rambla Har mördar Kufi. Forumets Nostradamus. hahahah.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/10/2015 19:17
Mycket tråkiga nyheter
20-åriga Junior Malanda har avlidit i en bilolycka.

RIP
Barcelona Rambla~
1/10/2015 19:16
@Kufi:


Återigen, vad grundar du dina åsikter på? Skvaller? Hur kan du vara så säker att Pep en dag inte kommer återvända till Barcelona? Är du forumets Nostradamus eller vad har jag missat?

Du har inte den blekaste aning, så försök inte inbilla oss något annat.
Barcelona Neymessi
1/10/2015 19:09
Kufi En liten notis bara; kul att du skriver " ni fans". Du räknar dig alltså inte som en av oss? Finns ett annat forum där du passar bättre in skulle jag tro...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tikitaka
1/10/2015 18:55
Jonathan Dos Santos, börjar göra lite mål nu ser jag. Någon som kollar på Villarreal och vet om han spelat bra?

btw är det seriöst med Oscar Garcia, räcker det inte med oprövade tränare helt seriöst? Det börjar ju näst intill bli pinsamt nu......
Barcelona Leo y Cesc
1/10/2015 18:52
@enkos:


När det blir spelmål så står han där i straffområdet och blir serverad.

Undrar när var det sist han gjorde ett frisparksmål? När gjorde han sist solomål?

Nej solomål räknas inte som ett friläge där han löper 50 m fritt.
Barcelona Kufi
1/10/2015 18:47
Andresito Messi skall givetvis inte säljas om han kan rätta sig in i ledet och låta tränaren bestämma. Men nästa sommar är jag för en försäljning då har Messi inte många år kvar och vi kan få en riktigt saftig summa för honom. Jag tycker Lucho skall stanna säsongen ut, vad är meningen med att sparka en tränare nu när vi ändå kommer få ännu en ny tränare efter valet. Pengarna från en eventuell försäljning bör läggas på att helt renovera truppen, finns väldigt många spelare i vår trupp som inte hör hemma i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/10/2015 18:45
Psg 2-0 blev torsk med 2-4
Barcelona ( Xaviesta )
1/10/2015 18:36
Rambla Förstår inte riktigt hur du pallar ta diskussionen med en av forumets sämsta "skribenter" som för övrigt luktar grannhus-material när man läser mellan raderna i allt han skriver. Bara att flina och gå vidare :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/10/2015 18:30
Kufi

Du har väldigt få likasinnade åsikter som oss andra här inne.
Min fråga till dig är hur Barca hade sett ut efter säsongen om du hade fått bestämma. Vilken ledning? Lucho som tränare, vem annars? Sälja Messi, och vad göra med pengarna i så fall?
Barcelona enkos
1/10/2015 18:18
Femte matchen i rad som "världens bästa " inte gör spelmål... facit på 5 senaste är 1 straffmål! !!
Barcelona Drinho
1/10/2015 18:16
Hur va Halilovic idag, prestera han mot Leganes?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
1/10/2015 18:03
Väldigt oroad över Reals unga spelare inte nog med Varane så har Real Jese. Trodde inte Jese skulle komma tillbaks med samma form som han hade innan skadan. Men damn killen har ett jävla psyke verkar det som, Real har odlat en farlig talang. Medans vi har en ärthjärna till tränare i b-laget och en ärthjärna i a-laget skjut mig någon !!!
Barcelona Kufi
1/10/2015 18:02
Rambla Först och främst så spelar det ingen roll alls vad Zlatan gör, han har inget med Barca och göra. Jag bryr mig om Barca och jag stör mig på att Messi gör lite som han vill så fort något inte är precis som han vill. Tror folk fortfarande på att Pep vill träna Barca igen? Varför skulle han vilja göra det och förstöra sin legendstatus? Vi har redan sett hur olojala ni fans är när ni lyfte Lucho till skyarna 5 månader sen för att nu vända honom ryggen direkt utan att ge honom säsongen ut. Pep som sportchef? Kommer aldrig ske och tack gode Gud för det. Finns knappt någon som är sämre på att värva spelare än Pep, hans styrka ligger i spelet och det taktiska. Många fans trånar efter Pep likt en missbrukare som tränar efter droger, tyvärr Pep tiden kommer aldrig tillbaka, vi går leva på minnena.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/10/2015 17:51
No penalty no party har blivit vardag nu... återigen bevisade "världens bästa " hur bra han är när han inte får utmärka sig från straffpunkten
Barcelona Rambla~
1/10/2015 17:42
Hur sopan Eusebio fortfarande får vara kvar är en stor skandal. Den jävla Barto tar det inte på allvar att laget med stor sannolikhet åker ut Segundan efter den här säsongen. Eftersom klubben är avstängd från att värva i sommar är Barca B viktigare än någonsin, då man kan forsla spelare mellan A och B-laget vid behov. I Segunda B finns det fler restriktioner för det vill jag minnas? Hur fan en styrelse kan sitta och se på eländet utan att agera?

Helt jävla obegripligt!
Barcelona Rambla~
1/10/2015 17:35
@Kufi:


Okej, förklara för en okunnig hur det där 3s klippet helt utesluter att Pep en dag väljer att komma tillbaka till sin älskade klubb? För jag förstår verkligen inte?

Jag skulle kunna hävda att Pep inte vill skriva autografer på barcatröjor efter en träning med hans nuvarande klubb Bayern där deras fans får en chans att få träffa spelarna, tränaren och få autografer, utav respekt mot Bayern som klubb och även deras fans.

Fast jag är nog ute och cyklar. :)
Barcelona Rambla~
1/10/2015 17:31
@Kufi:
Jaha. Fortfarande har vi inte en aning om vilken grad av ej visad respekt gentemot Lucho Messi är skyldig till. Du baserar dina åsikter på vaga rykten som oftast sprids från tabloider som i slutändan kan härledas till journalister som ogillar Barcelona som klubb och framför allt Messi. Fast det är klart. Alla svenskar som ej är barcafans anser ju att det är okej att Zlatan jesus kan sätta sig upp mot sin tränare och bråka sig bort från klubben. Efter det skriva en bok och tjäna pengar på tjafset där allt handlar om hans sida av saken och ingen annan har fått chansen att komma till tals. I det fallet är det tydligen okej att en spelare står över tränare och klubb? Hyckleriet i det här landet har inga gränser...
Barcelona LeoMessi
1/10/2015 17:05
|| Barca || Ge honom fem minuter med eusubio så ska du se att Neymar blir Börje från Torsby IF.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
1/10/2015 17:03
Vilken talang Neymar Jr är! 11 mål samt 3 assist på 14 matcher i ligan, det är helt sjukt för en 22 åring! Jag vet inte hur mycket han kostade att värva, vet inte hur själva värvningen gick till och jag bryr mig inte. Han är den absolut bästa värvningen sedan självaste Ronaldinho! Helt klart det bästa den här styrelsen har gjort, var att värva han! Neymar Jr, han kan bli hur stor som helst! Älskar att Neymar är i världens vackraste klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
1/10/2015 17:03
Det går bra för b-laget....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
1/10/2015 17:02
Hoppas inte Messi hamnar i någon dispyt med eusubio för Messi skulle säljas omgående då! Eusubio är den mäktigaste personen i klubben, omöjligt att inte ha stor makt om man kan ha sitt jobb kvar med denna insats han gör. Det är skrämmande dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/10/2015 17:00
Eusebio for president.
Barcelona LeoMessi
1/10/2015 16:47
Zick9 Då kanske det blir jämnare. För numera spelar dom som om dom vore 3 man mindre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
1/10/2015 16:41
@LeoMessi:


Jo, en spelare blev utvisad.
Barcelona LeoMessi
1/10/2015 16:40
The cameroonians Jag håller med dig, många gånger får han bollen i väldigt otacksamma lägen också. I vanliga fall så hade jag blivit förbannad om han hade varit så kåt på att dribbla men just nu så är dom helt oförmögna att skapa lägen så han får dribbla bäst han vill. Eusubio är dessutom kryptonit för talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
1/10/2015 16:38
@Kufi:


videon finns i länktips
Barcelona the cameroonians
1/10/2015 16:37
Jag gillar Adama, men han är så kåt på att dribbla att han ibland tenderar att vänta in motståndarna för att sen sätta igång och dribbla - det går för långsamt och motståndarna hinner samla sig och erbjuda extra understöd.

samtidigt kan jag förstå honom, det är inte ofta han får bollen och kan visa sin talang. men två fel gör inte att ett rätt.
Barcelona Kufi
1/10/2015 16:34
Finns en video som cirkulerar online där Pep vägrar signera en Barca tröja efter en Bayern träning. Då kan vi glömma att någon president får med honom i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: