/spanien/barcelona/forum/422.aspx/spanien/barcelona/forum/422.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
4/10/2017 21:09
Alves kommer se till att få Neymar ur balans imorgon. Han kommer definitivt att få gult och bli avstängd i returen men den evige pojken med barnsligt beteende borde blivit uppläxad av någon i klubben , kanske Messi eller presidenten då LE har inga pungor. Neymar får skärpa sig och inte förstöra för Barca. Det blir svårt med 11 mot 11 så med en man mindre blir det extra jobbigt.
Barcelona Reymar
4/10/2017 21:09
Ser bara fördelar med att Neymar blir avstängd i tre matcher nu slipper han slösa energi på onödiga ligamatcher och satsar för fullt på CL, utan honom hade vi varit ute ur CL. Ven ska ersätta honom i Clasicot? Denis? Då har vi redan förlorat matchen.
Barcelona FCB_Messi
4/10/2017 20:47
Visst , Neymar ska klara av att bli provocerad. Han måste hålla sig i skinnet . Men då ska fan domarna göra sitt jobb och försvara honom. Jag säger inte att domarna ska ge frispark till honom vid varje situation, men dom borde åtminstone ge hårda tillsägelser tilll dom som provocerar honom. Neymar tappar det när han har både domaren och provokationer emot sig. Och det är mänskligt i mitt tycke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
4/10/2017 20:44
Vi körde över real utan Messi med 4 mål i deras bak så jag tror på det här laget mot real även utan Neymar ( vilket i nuläget inte är säkert ifall han inte får vara med ) Vi borde börja prata upp mötet mot Juventus som är riktigt starka. Den här säsongen föredrar jag CL före ligan. Spelar vi bra och vinner alternativ oavgjort imorgon så är mycket förlåtet . Taggad!!!! GO BARCAAA!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB-1899
4/10/2017 20:41
Vi körde över real utan Messi med 4 mål i deras bak så jag tror på det här laget mot real även utan Neymar ( vilket i nuläget inte är säkert ifall han inte får vara med ) Vi borde börja prata upp mötet mot Juventus som är riktigt starka. Den här säsongen föredrar jag CL före ligan. Spelar vi bra och vinner alternativ oavgjort så är mycket förlåtet. Taggad imorgon GO BARCAAA!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid en legend, Puyol .
4/10/2017 20:33
Vare sig 3 matcher är för mycket eller lite spelar ingen roll. Våra spelare ska inte behöva dra på sig ett rött kort och sätta sig i den situationen. Självklart händer det ibland alla spelare att man tappar huvudet, men i Neymars fall är det inte en engångsföreteelse. Hans temperament är alldeles för dåligt, något som jag ofta tycker hämnar hans prestationer titt som tätt. Exempelvis ta Paris-matchen, hans enda fokus var att vinna matchen och försöka vända allting. Han var helt magisk under hela matchen och man såg från MINUT 1 att hans attityd och hunger var helt makalöst.

Det är den Neymar jag vill se imorgon, inte den som faller ner som yttermittfältare och tjafsar med allt och alla. Fokusera på att vinna och spela din bästa fotboll. Då är du på samma nivå som Messi !
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/10/2017 20:00
En för att han beter sig som en idiot när han har ett gult kort och när han får ett rött. Detta är ju inte direkt första gången han håller på, nu får han lära sig den hårda vägen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/10/2017 19:43
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Dm1982 Nej tycker 3 matcher är helt rätt (om det gäller för alla andra med), han förtjänar det när han sätter i laget i den sitsen som han gjorde. Just när man tror att han äntligen har mognat så kommer detta. [/QUOTE] Två matcher för att klappa händerna? Snälla, kraftigt överdrivet. En för det röda och en för att han klappade händerna. Det ska vara allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
4/10/2017 19:38
Det blir väl lätt så att spelarna fokuserar på fel saker när spelet inte stämmer. Spelarna kanske också känner sig förfördelade i år?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/10/2017 19:37
Dm1982 Nej tycker 3 matcher är helt rätt (om det gäller för alla andra med), han förtjänar det när han sätter i laget i den sitsen som han gjorde. Just när man tror att han äntligen har mognat så kommer detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
4/10/2017 19:32
Känns som det bildats en slags offermentalitet i Barçatruppen som jag inre sett innan. Massa onödigt gnäll på domaren i matcher som ger gult kort. Neymar som applåderar domaren efter utvsining. Suarez brukar gnälla o hånlee mot domaren efter offsidebeslut. Busquets är alltid på domaren o får gula kort. Känns som fokuset är för mycket på domarna från våra egna spelare i La Liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/10/2017 19:29
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Neymar's suspension news will be officially released on Tuesday morning. He'll most probably receive a 3 game suspension. [marca] Bara för att störa Barca innan Juve matchen, Neymar är ett gult kort ifrån att bli avstängd även i cl. Han kommer bli provocerad som satan. [/QUOTE] Tre matcher, om det stämmer, är iofs helt jäkla löjligt. En match för det röda och en för klapparna, det ska absolut vara allt. Om det nu blir mer än ett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
4/10/2017 19:13
Neymar's suspension news will be officially released on Tuesday morning. He'll most probably receive a 3 game suspension. [marca] Bara för att störa Barca innan Juve matchen, Neymar är ett gult kort ifrån att bli avstängd även i cl. Han kommer bli provocerad som satan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/10/2017 19:12
Hur det än blir med Neymar så får ha ta på sig det. Först att bli utvisad och sedan att klappa händerna. Barnsligt och väldigt orutinerat. Sedan lär nog inte förbundet tveka allt för länge med att stänga av Neymar till clasico. Det är Reals tur att vinna ligan, lite hjälp skadar aldrig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe
4/10/2017 19:09
Läser lite om att Neymar medvetet kan ha gjort sin lilla "knyta-skorna-demonstration" som en marknadsföring för Nike. Precis som att han ska byta skorna i var och varannan match. Om det stämmer så vet jag knappt vart jag ska ta vägen. Han är väl mer eller mindre miljardär och kan alltså ha förlorat oss ligan för några slantar till? Hoppas verkligen inte det stämmer och att det bara är rykten.
Barcelona FCB_Messi
4/10/2017 19:01
Är det officiellt att Neymar missa el clasico ? Då är det riktigt kört för oss kan jag säga direkt. Han om någon behövs verkligen i såna matcher. Varför ska alltid sån här tur falla på real jag förstår inte det . Jävla äckliga smutsklubb fy fan vad jag hatar dom och deras trångsynta fans som tror att Uefa och la liga ledningen ständigt hjälper Barca. Era blinda hjärndöda smutsungar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
4/10/2017 18:55
Jasså, har Real trollfabriker? ;-)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
4/10/2017 18:36
Angående media och Madrid så kan jag ju flika in att det förekommer väldigt många fejkade konton på Twitter som smutskastar vissa klubbar o spelare medan de tystar ner och bortförklarar nyheter gällande andra. Det har framförts klagomål på detta från olika håll med krav om att stänga ner de fejkade kontona. Problemet är bara att chefen för Twitter i Spanien råkar vara en frekvent VIP-gäst på Bernabeu... Känns det igen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
4/10/2017 18:21
Soko

Enligt Marca (länktips), som är en välkänd Madrid tidning så skrevs det ingenting om det i domarens matchrapport. Det är förbundet som har tittat 'närmare' på saken och förmodligen kommer dela ut avstängningen. Välförtjänt? Ja, men som jag skrev, jag kan skicka länkar på hur våra rivaler sparkar och boxar sönder motståndare när bollen inte är i närheten. Har då förbundet zoomat in händelserna och gett påföljder för det? Som sagt, det är en välförtjänt avstängning men regeln gäller inte lika för alla.
Barcelona Krabban94
4/10/2017 18:17
Gabriel:

Tror det har mycket också att göra med att inget görs/uppmärksammas i Spanien och därför skriver inte ex. AB om det för det når inte ut. Man är väldigt bra på att hålla det inom klubben och direkt det kommer ut så tystar man ner medierna eller säger att man ska stämma dem.
Barcelona Soko
4/10/2017 18:17
Lion24

En del medier hävdar att domarna visst skrivit det i sin rapport. Annars hade han inte riskerar straff.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
4/10/2017 18:15
soko Neymar brukar alltid vara fantastisk mot real. Att han inte spelar är en stor förlust för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
4/10/2017 18:14
Mycket tråkigt att Ney missar El Clasico. För mig är det bara dumt att han ska gestikulera mot domarna när han ändå inte vinner något på det. Men det märkliga i den här situationen är att domarna skrev inte någonting om Neymar incidenten i sin matchrapport. Och vi som följer La Liga vet hur viktigt och avgörande dessa matchrapporter är. Om jag vill så kan jag länka videos till hur våra rivaler kommer undan med sparkar, boxar och allt vad det heter, jag skulle inte vara klar till matchen imorgon. Men då har det inte varit några påföljder från förbundet eftersom ''det inte stod med i matchrapporten''. Alla vet vad jag pratar om. 'Matchrapporten' från domarna är viktig ibland, annars har vi blivit vana med att förbundet reagerar och stänger av spelare i efterhand, eller hur?
Barcelona shalit
4/10/2017 18:07
Kör som vi brukar förutom att Alba tar plats som vänster wingback på Neymars bekostnad. Blir lättare att försvara mot Reals snabba kontringar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
4/10/2017 18:06
Neymar ville ha rött kort från början. Han ställer sig avsiktligt framför bollen och knyter skor och sedan går i en helt onödig duell . Sådana egoister som inte tånker längre än näsan. Han förstörde för Barca också som fick spela med en man mindre. Jag tycker inte alls synd om honom. Att han sedan krönte allt med att applådera domarna för sina egna dumheter är en annan sak. Ibland spelar vi med en man mindre med honom på plan så det är knappast nackdel att han missar El clasico. Utan honom kan man dessutom täppa defensivt och köra 4-5-1 . Även om kommande El clasico är för mig knappt intressant med tanke på spelet och tabellet.
Barcelona Meneysuarez91011
4/10/2017 18:03
Vad tror ni om denna elva mot Real Madrid? Iniesta Suarez Messi Rakitic Buski Mascherano Alba Umiti Pique Roberto Ter Stegen Alternativt flytta upp Roberto på mittfältet och köra 3 backslinje? Hur tycker ni vi ska ställa upp?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona yeezus
4/10/2017 17:56
Lol väntat att Neymar skulle få fler än en match avstängning. Riktigt dumt av honom med tanke på hur mycket förbundet överdriver avstängningarna mot oss. Att jämföra med typ Ramos som endast missa en match när han fick sitt damp på Messi 2010 och knuffade ner allt och alla.
Barcelona Soko
4/10/2017 17:16
Deulofeu

Det är bara tur att både Turan och Rafinha är skadade annars hade en av de tagit Neymars plats . Mår illa bara av att se de på plan liksom Denis och Gomes.
Barcelona Mdawg
4/10/2017 17:12
Barcelona Deulofeu
4/10/2017 17:01
Neymar missar el classico

Avstängningen som ska komma i morgon tre matcher... Marca vet redan som vanligt...

S K I .........
Länktips: Marca.com
Annons: