/spanien/barcelona/forum/4208.aspx/spanien/barcelona/forum/4208.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-08-20 16:30
Idioterna på Sport igen. Allt för att vara lite annorlunda jämfört med MD. De hittar fan bara på.

Om Koke redan tackat nej till anbud från Barca och samtidigt förlängt sitt kontrakt med höjd klausul som följd. Vad är det Sport inte fattar i det budskapet?
Barcelona Vampíro
2014-08-20 16:25
With ban until 2016, Barcelona will try to sign Atletico midfielder Koke (22) now and loan him back to Atletico for this season. [sport] Haha good luck. Atlético är spanska mästare nu, kanske nått att tänka på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2014-08-20 16:24
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Sport skriver att vi vill ha Koke, Reus och Cuadrado...Hur dumma tror dem vi är? Komedi på hög nivå haha. :p [/QUOTE] Var det inte Sport som skrev tidigare att vi inte kunde spendera så mycket mer på grund av FFP... Vilket iof RAC förnekade, nu skriver samma tidning att vi ska köpa massa nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2014-08-20 16:20
Transferförbud nu då. Det kom ju inte som nån chock precis eftersom vi hörde om det redan i våras. Nu tänker jag att vi verkligen måste in med en anfallare till, typ Cuadrado. Detta var ett måste redan innan dagens beslut kom från FIFA. Utöver det så hade det verkligen varit perfekt med Marquinhos, jag vet att PSG inte vill sälja och att vi har försökt hela sommaren men jag kan förstå varför. Vi behöver en högerback och med transferförbudet så skulle det kännas tryggt med en ung mittback i truppen också. Marquinhos är som sagt både det ena och det andra. Så den lösningen hade verkligen blivit perfekt. Men Ie eller Bagnack kanske tar det sista steget? Isåfall är det bara högerbacken kvar. Men mittfältet som vissa påpekar ser jag ingen anledning att förstärka. Vi har Samper och Halilovic som båda har allt de behöver för att slå sig in i a-laget. Nu kommer varken Iniesta eller Xavi kunna ersättas rakt av eftersom dom är unika men jag skulle vilja påstå att både Samper och Halilovic är såpass stora talanger att jag inte anser att nyförvärv är ett måste. Glöm heller inte att vi har Rakitic och Rafinha. Om två år när vi får värva igen så har vi alltså Iniesta 32 år, Rakitic 28, Rafinha 23, Samper 21 och Halilovic 20 som krigar om två platser. Även om Samper helst spelar dmc så kan han spela mc också. Detta är ett fullt dugligt mittfält. Och nej, Sergi Roberto räknas inte ;) Edit: Och inte Song heller, verkligen inte. Om klubben sköter detta på ett bra sätt så är den här transferbannen en hjälp för oss (eller rättare sagt en hjälp för våra ungdomar att ta chansen). Jag tror inte att köpa sig ur problemet är rätt väg att gå, jag ser mycket hellre att vi satsar på de lovande ungdomar vi har. Och visst hade det varit skönt med en hel sommar utan tre miljarder rykten om dagen? Sport och MD kommer att kursa ;)
Barcelona Lion24
2014-08-20 16:14
Nästa säsong så blir Xavi ett år äldre och därmed förmodligen sämre. Jag skulle också vilja säga att det är 90% chans att Xavi lämnar nästa säsong. Likaså Alves. Och då sitter vi här med 10 dagar kvar i transferfönstret och får beskedet att vi inte får värva de i januari och nästa sommar. Vad gör vi? På 10 dagar ska vi nu panikvärva för nästa säsong också. Alltså, detta är sjukt. Det är så amatörmässigt så det inte är sant. Jag har sån hat mot denna ledning att jag spricker snart. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hoppas de h*rungarna inte kan sova på nätterna. Man kan helt seriöst tro att det är 2 scenarion som styr våran klubb: antingen är dom barn eller så jobbar dom för våra rivaler. För så här långt kan vi inte sjunka på bara några år.
Barcelona Barca o Mort!
2014-08-20 16:13
Tiki-Taka

Vi har ju redan Rakitic, Iniesta och Busi där, behöver ingen ny startman. Samper är hur bra backup som helst.

Alves har gått ner sig rejält på senaste ja och där kan jag acceptera en ny värvning men samtidigt diggar jag Montoya hårt. Är helnöjd över våra nya mittbackar. Jag underskattade nog Mathieus snabbhet rejält, han är ju en beast. Hoppas Pique hålls på bänken länge nu.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-20 16:11
Sport skriver att vi vill ha Koke, Reus och Cuadrado...Hur dumma tror dem vi är? Komedi på hög nivå haha. :p
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2014-08-20 16:08
Barca behöver köpa en högerback som kan ersätta Alves nästa år, en mittfältare som ska ersätta xavi, OCH INTE INIESTA! Sen tycker jag att man borde gå all in för cuadrado för denna säsong!
Postat via SvenskaFans-appen
Mrs Logic
2014-08-20 15:35
@koeman92:

När du säger att anledning till uteblivna resultat för landslag och klubblag beror på att Sverige satsar för lite pengar, så får du gärna utveckla. Är det Staten som satsar för lite på fotbollen, eller är det företag och privata investerare? Kanske är det supportrar som satsar för lite av sina pengar på fotbollen? Skulle höjda biljettpriser och höjda priser för att se matcher på TV lösa problemen? Frågorna hopar sig, men det är möjligt att du har rätt i att allt är väldigt enkelt.
Barcelona Júnior.
2014-08-20 15:15
Tyska Maskinen Katalanska Sport skriver om det. ------------------------------- Edit: De skriver även att man ska försöka göra ett försök med Koke igen. Tanken är att man värvar honom nu för att sedan låna ut honom till Atletico ett år.
Real Madrid Tyska Maskinen
2014-08-20 14:56
[QUOTE=B.BOSS]Jag hade köpt Reus nu och lånat honom ett år till Doetmund då Dortmund vill ha kvar honom en säsong till. Då hade jag hämtar hem honom. Iniesta blir inte yngre och det är bra att ha hans ersättare redan nu och låta Iniesta vila ut. Då kan Xavi lämna nästa säsong. [/QUOTE] Reus som Iniestas ersättare? ...... Marco går inte till Barca, punkt slut. Varför började det ryktas om detta helt plötsligt? Källor?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-20 14:52
Angående Reus 25-35 milj euro nästa sommar elr 35-40 nu där de få ha kvar honom 1år.
Barcelona Barc6
2014-08-20 14:44
Jag förväntade mig faktiskt de här så de ingen förvåning att vi får en transferban. Nu kan dem väl inte säga att vi inte har pengar till att slösa den här Silly season, ta fram pengarna för dem kommande två transferfönstren vi inte får värva och slösa allt nu, all in för Cuadrado och en mittfältare, det är verkligen ett måste!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta*Stay calm, fake left and see you later
2014-08-20 14:30
@Barclasico:
Orka bry sig om vad fjortisar tycker. Brukar anta att det är samma typer som går runt och snackar om illuminati o sånt, men roligast är väl när svenska gubbar ska ropa intelligenta skällsord som uefalona :P säger mer om dom än om Barca, det är en sak som är säker. Vi alla vet vad svenskarna tyckte om Barca när Henke spelade där, och sen speciellt när Zlatan spelade där. Men i och med hans uttåg och pulvriseringen av Englands (kan tänka mig en hel del svenskar som får ståfräs bara av att läsa ordet England) bästa lag Man U och 3 CL på 5 år med eget spel och katalaner som stomme, det blir alldeles för osvenskt och för mycket dominans. Mindervärdeskomplexet lyser starkt igenom medelsvensson och gå in på valfri debattämne så kommer du se hur skaran rycks med till underdogens sida, dvs den sida som inte är normen, just för att känna sig lite rebellisk och spännande i sitt annars så torra och trygga tillvaro. När Barca spelade sin fotboll (MED teknisk briljans och UTAN vårdslöst spel och långbollar, say whaaat?!) med maximal utdelning så kallade man det tråkigt, samma supportrar som hejar på lag som Man U, Arsenal, Real, Milan, City osv, dvs alla storlag som varit mer eller mindre framgångsrika och också orsaken till att man ens hejar på dessa lag överhuvudtaget. Dem säljer sina mammor för en CL-titel, kolla vad Perez fick lägga ut över 10 år för att få sin :P Men visst, Barca spelar tråkigt...men kanske, bara kanske, om Barca inte hade haft så mycket bollinehav och tekniskt spel, så kanske lagen inte hade fått så mycket fouls emot sig... hmm... EDIT: Självklart är det OK att ogilla Barca och det hade varit en väldigt tråkig värld att leva i om så inte vart fallet men det är lika tråkigt når det kulminerar till hat och förakt och leder till barnsliga kommentarer som i slutändan bara är tragikomiskt.
Barcelona Andresito
2014-08-20 14:28
B.BOSS

Grejen är att Dortmund hoppas på att han skriver på nytt kontrakt utan någon klausul, eller med en högre, kanske på 50-60M. De har ett år på sig att förhandla, tror inte de ger upp hoppet redan nu och säljer för en summa som de garanterat kommer få nästa sommar ändå.
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 14:25
B. BOSS. Precis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B.BOSS
2014-08-20 14:22
Jag hade köpt Reus nu och lånat honom ett år till Doetmund då Dortmund vill ha kvar honom en säsong till. Då hade jag hämtar hem honom. Iniesta blir inte yngre och det är bra att ha hans ersättare redan nu och låta Iniesta vila ut. Då kan Xavi lämna nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-08-20 14:17
OT: Real Madrid wants to replace Benzema with Falcao, in other words BBC to FCB! I see what Perez wants! ;)
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 14:16
Jag säger inte att vi ska sälja Iniesta, men att börja ha honom på bänken och Reus på hans position. Han blir endå 31 nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-20 14:13
@The Reporter:


Varför ska vi ersätta Iniesta?
Barcelona 1.70-ligan
2014-08-20 14:11
The reporter Vadå ersätta iniesta? Inte ska han säljas nästa år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 14:10
Det bästa för båda parterna vore om vi betalade ca 35m euro till Dortmund och lånade ut honom ett år. Hans utköpsklausul ligger ju på mindre än 35m euro och Dortmund får mer pengar än dem kmr få nästa år + att man får behålla honom 1 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 14:01
Sport menar att vi kommer försöka värva Reus och låna ut honom ett år. Hade varit grymt om han kom nästa år för att ersätta Iniesta på mitten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2014-08-20 14:01
Sport menar att vi kommer försöka värva Reus och låna ut honom ett år. Hade varit grymt om han kom nästa år för att ersätta Iniesta på mitten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2014-08-20 13:59
Haha Shakira försökte knocka Pique i slutet!
Barcelona Nesto
2014-08-20 13:58
Neymar11

Jag tror Dani Alves har +1 kontrakt så han kan stanna till 2016.

Vicc
Om Xavi lämnar nästa år så har vi iniesta, Rakitic och Rafinha som kan spela i startelvan. Dennis Suarez, Halilovic och samper litar jag på och någon borde kunna få ta en plats.

Nu sitter vi där med Vermalen, Pique,mathieu och Bartra i två år framöver.

In med en anfallare snabbt som attans nu. Helst en högerback också.
Barcelona Barclasico
2014-08-20 13:34
FC Barcelona statement :

"In the decision issued today by the Appealing Committee of FIFA for offenses related to the transfer and registration of players under 18 years old, FC Barcelona announced that we will continue to defend owr interests in the highest sporting judicial bodies, in this case the Court of Arbitration for Sport (CAS).

"FC Barcelona cannot accept an affront to the spirit of our Masia, a world renowned example of academic, human and sporting education."
Barcelona CampBarca
2014-08-20 13:29
Reus och De Sciglio/Darmian/Rafael/Danilo och vi sitter lugnt i båten.
Postat via SvenskaFans-appen
viccc
2014-08-20 13:25
Vi behöver även få in en MF då Xavi lämnar, men klubben kommer räkna med Roberto. Får vi in Douglas med så är fiaskot fulländat
Barcelona BARCA-més que un club
2014-08-20 13:25
Den domen var ju väntad så , Nu gäller det för klubben att gå all in för minst 2 spelare Cuadrado och någon till , vi måste förstärka truppen helt enkelt.

Vi kommer slås på många fronter i år så lika gärna värva som tusan allt redan nu.
Annons: