/spanien/barcelona/forum/4207.aspx/spanien/barcelona/forum/4207.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FC Tiki-Taka
1/9/2015 15:40
@FC Tiki-Taka:
Barcelona westinho - Sergio #5
1/9/2015 15:37
Spelar ingen roll hur mycket Barto försöker vinna röster inför kommande val, hela den juntan är körd oavsett, finns inget förtroende för dom längre.
Barcelona FC Tiki-Taka
1/9/2015 15:34
Världens starkaste fotbollsspelare Akinfenwa är tydligen ett Barca -fan!

Skulle vara nice att ha han i straffområdet, så att att han skrämma alla försvare. ;)
Barcelona Neymar N11
1/9/2015 15:30
Holland (assistant Chelsea): "Messi rumours? When you look at the numbers, I'd think it's an impossible deal for any club within FFP rules." Om nu FFP regeln gäller så är det svårt att någon klubb kan köpa Messi för 200M €. Det finns chans men då måste denna klubb även sälja en hel del spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
1/9/2015 15:28
När det gäller Óscar García inte går med på Bartomeus erbjudande. Det är ett uppenbarligen strategi från Barto och vinna några röster från Cruyff-sektorn inför valet.

Barcelona L.A.M Nr 10
1/9/2015 15:27
Jag tycker ärligt talat inte att det är ett så jättestort problem det här med målvaktsfrågan. Om Ter Stegen är smart och ett någorlunda stort tålamod så förstår han nog att han kommer vara ordinarie inom en snar framtid. LE kommer inte att vara tränare en lång tid framöver, avgår han inte nu närmaste veckorna så kommer det åtminstone att ske efter säsongen. Jag tycker till skillnad från många andra att Bravo just nu faktiskt är bättre än Ter Stegen, men det betyder inte att jag utesluter tysken från en framtida startplats. Tvärtom så är jag säker på att han med hård träning och efter att ha kommit in i den spanska fotbollen kommer att vara en bra målvakt för Barcelona.

Detta är ett typiskt fall där vi inte alls behöver ha bråttom. Bravo är en duktig målvakt, Ter Stegen är en duktig målvakt och vi kommer om vi inte har extremt mycket otur med skador alltid att ha en keeper man kan lita på längst bak. Det enda som kan förstöra situationen är om Ter Stegen tröttnar. Gör han det efter endast en säsong i ett nytt land, ny liga, i en av världens största klubbar och med en rutinerad och skicklig konkurrent så blir jag mycket besviken på honom. Han är ung och första säsongen ska egentligen bara vara till för att anpassa honom till både fotbollen och livet i Barcelona. Av de intryck jag hittils fått utav tysken verkar det som en ambitiös kille som inte vill annat än att ta över förstaplatsen men även förstår att han måste jobba för den. Den attityden är det vi behöver. Nästa säsong kommer alla stå på noll. Ny ledning, ny sportchef, ny tränare. Nästa säsong tror jag personligen blir säsongen då Ter Stegen tar över förstaplatsen i Barcelona men tills dess är Bravo en stabil sista utpost.
Barcelona Neymar11
1/9/2015 15:23
Mer oroväckande att våra spelare lyckas få väck våra tränare (på gott&ont) men vem fan vill träna Barcelona nu?! Både Tata och Lucho jagas bort pga spelarna Den ene föll för trycket och den andra använde stål mot stål. Problemen kommer fortsätta en längre tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
1/9/2015 15:18
Om nu Lucho verkligen lämnar... Vem tar sannolikt över som tränare?
Barcelona Andresito
1/9/2015 15:15
Man måste vara bra paranoid om man tror att ter Stegen har för avsikt att lämna redan efter en säsong. Han har gått all-in på Barcelona med språkkurser och hans tjej pluggar även i staden. Finns inte på kartan att han vill lämna, säger han det så är det inte så svårt att övertyga honom, "nästa år är du ordinarie".

Lucho är en man med principer och är jävligt envis. Bravo spelar i ligan och MAtS i cupen, så är det med det, punkt slut när det gäller LE.
Personligen hade jag sett ter Stegen som förstamålvakt nu efter en halv säsong av anpassning. Dessutom är det CL-slutspel. Det är inte idealt med en målvakt som spelar 1-2 matcher per månad.

Målvaktssidan är vårt minsta problem.
Barcelona Neymar11
1/9/2015 15:12
El flaco Samtidigt så gjorde zubi det bra där, han plockade hem en eftertraktad målvakt direkt, och den stunden visste ingen om vem som skulle träna oss kommande säsong. Däremot kunde man ha undvikt bravo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
1/9/2015 15:08
Jag tycker det var ett misstag från första början att sportchefen köpte sin målvakt, Ter Stegen, medan tränaren hade sin egen kandidat, Bravo. Istället borde man ha haft en gemensam diskussion och värvat en förstemålvakt och en reservkeeper. Ännu ett bevis på ett den sportsliga planeringen under sommaren var katastrofal.
Barcelona westinho - Sergio #5
1/9/2015 15:08
Oscar García kommer ta över inom kort, Ter Stegen kommer bli förstemålvakt, Messi kommer spela mer centralt och vårt mittfält kommer spela tillsammans igen.
Barcelona Neymar11
1/9/2015 15:07
Gabriel Vad är vi för klubb om en ganska så oprövad målvakt skall kräva/ha första platsen som målvakt. Han kan ju åtminstone anpassa sig den här säsongen kan man tycka och det är så jag tror att det är tänkt Han får lira cl och det är fan högre än ligan och hoppas han inser det själv, självklart att man satsar på honom om han får stå i den tuffaste turneringen Så ser jag på det, dock är jag neutral i målvaktsfrågan och skiter i vem av dom som står
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
1/9/2015 15:04
Jag sa det redan när vi köpte Bravo att jag var orolig för hur Ter Stegens framtid i klubben skulle komma att bli. Inte helt fel ute var jag när jag nämnde att Bravo skulle bli nr 1 och Ter Stegen andremålvakt. Bravo har inte på något sätt alls gått bort sig, men det är inte riktigt det som det handlar om, utan snarare vad som är bäst för Barcelona som klubb sett till framtiden och en längre period. Är det verkligen värt att riskera att en supertalang och framtida världsmålvakt som Ter Stegen faktiskt är, försvinner från klubben i brist på speltid för att ge plats åt Bravo? Verkligen inte om ni frågar mig. Dessutom tycker jag redan nu att Ter Stegen håller en högre nivå än vad Bravo gör. Visst gjorde Ter Stegen en tavla mot PSG borta men allvarligt talat så har hans talang misshandlats av Luis Enrique. Vi snackar om en ung målvakt och det spelar ingen roll hur mycket talang du än besitter i din kropp, är du ung så behöver du speltid punkt slut. Man kan inte slänga in killen efter flera matchers spelfrånvaro och förvänta sig att han ska agera en panter i målet. Återigen, det smartaste hade varit att köpa Reina för va 10M€ billigare än Bravo, som dessutom också är en duktig målvakt, och spela in Ter Stegen som förstamålvakt den här säsongen. Och jag upprepar, det har inget o göra med att Bravo har gjort bort sig som målvakt i Barcelona för det har han inte, men det handlar ju inte ens om det.
Barcelona Rambla~
1/9/2015 14:51
@el Flaco:


Kan bara instämma. Lucho är en hedersman oavsett vad man anser om honom som tränare. Dock så tycker att han har rätt till kompensation vilket jag också hoppas att han får.
Barcelona Rambla~
1/9/2015 14:50
Jag är lite orolig över ter Stegen. Just för att Lucho verkar inte värdera vår tysk lika högt som många av oss här inne. Dessutom var det Zubis värvning. Därav min oro. Fan om vi förlorar honom alltså. Jag är fortfarande övertygad om att ter Stegens högsta nivå är bra mycket högre än Bravos.
Barcelona el Flaco
1/9/2015 14:48
Det ryktas nu om att Luis Enrique kan komma att avgå på söndag, efter matchen mot Atlético, eller måndag. Relationen med Bartomeu är dålig och han inser, efter Zubis avsked, att han har inget stödd inom klubben. Lägg även till den kritiska situationen med vissa av spelarna och det kan vara så att Lucho anser att han har tappat omklädningsrummet helt och hållet. Han kommer dessutom inte kräva någon ekonomisk kompensation.

Säga vad man vill om Luis Enrique, men om han väljer att avgå självmant är det åtminstone en ärlig gest från hans sida.
Barcelona 1.70-ligan
1/9/2015 14:46
Nesto Ter stegen har ju spelar lika mycket som Courtois, om inte mer. Ordinarie i Mönchengladbach i flera säsonger :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
1/9/2015 14:35
Messis målgest borde väl ändå lugna oss fans?! Drar Messi någonstans så drar han till city och inte Chelsea, men han kommer inte lämna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
1/9/2015 14:18
Nesto:

Atleti har två duktiga målvakter, de är inte i någon som helst målvaktskris. Moya har gjort det bra, och Oblak är en talang på ter Stegems nivå, kom in lite fel i laget men var mycket bra mot Real sist. Och Liverpool behöver visserligen en målvakt, men jag ser hellreatt ter Stegen får spela cupmatcher i Barca i år och anpassa sig till laget. Att ha tre bra målvakter tillgängliga är så dåligt :)
Barcelona Nesto
1/9/2015 14:04
Vad skulle folket säga om att låna ut ter Stegen till A.Madrid eller Liverpool för mer speltid och utveckling?

Skillnaden mellan ter Stegen och Courtois är att den senare har fått extremt mycket speltid ananrs hade de säkert legat på samma nivå.
Några matcher i CL utvecklar ingen keeper.

Liverpool behöver en bättre keeper och A.Madrid har väl ingen given etta?
Barcelona el Flaco
1/9/2015 13:45
@Andresito:


Enligt klubbens författning måste den sittande ledningen avgå om de tänker ställa upp i valet. Och uppenbarligen har Bartomeu och vissa medlemmar i hans junta intentionerna att göra det. Enligt författningen måste de i såna fall avgå en viss tid innan valet, har glömt om det var en månad innan eller något i den stilen. Under den perioden är de förvaltningskommittén som temporärt tar ansvaret över klubben under det pågående presidentvalet.
Barcelona el Flaco
1/9/2015 13:27
Rambla/

Jag finner det ändå lite oroväckande att så många olika journalister har rapporterat om att Mourinho är i ständig kontakt med Messi och att Chelsea har kollat med argentinarens far om han skulle vara intresserad av att flytta till London. När en journalist t.o.m. är att nära att bryta ut i tårar live i ett fotbollsprogram för att hon har fått reda på att det kan finnas belägg i alla rykten som cirkulerar om att Messi kan komma att lämna denna sommaren måste man ändå ta det lite seriöst.
Barcelona Barclasico
1/9/2015 13:25
Team of the Year 2014: Neuer Lahm Ramos Godin Alaba Robben Kroos DiMaria Messi Ibrahimovic Ronaldo #fcblive (Uefa.com)
Barcelona Rambla~
1/9/2015 12:55
@Smogen:
Jo men det är Daily Star vi talar om, denna vidriga tidningar som sprider sina lögner på daglig basis. Det är den som har dragit igång hela den här ryktespridningen om Messi i England, efter att ha hört eller läst något av Cadena Copes utspel i Spanien. Cadena är den tidning eller om det är radiostation som är avlönad av Florentino Perez. Det var de som breakade att barcas spelare var dopade under Pep. Det är bara att kolla följande rubrik och artikel från Daily Star för att förstå hur bra koll de har. Shaqiri har varit klar för Inter ett bra tag nu. Ändå var han klar för Liverpool enligt Daily Start. De bryr sig inte de har rätt eller inte, de är intresserade av click på sin websida och inget annat. Ofta lägger de till enligt källor inom klubben och bla bla. Tror du en sådan skräptidning har kontakter i en klubb som Barcelona?
Barcelona Smogen
1/9/2015 12:11
@Rambla~:


Men alltså Man U värvade ju just Valdes. Ungefär vilket rykte som helst är mer trovärdigt än att Man U ska köpa Ter Stegen i januari.
Barcelona Cule4life
1/9/2015 12:05
4-2-4

Ter Stegen
Alves - Pique - Batra - Alba
- - - - Rakitic - Macherano
Adama - Messi - Suarez - Neymar

Bravo - Samper - Xav i- Iniesta - Rafinha - Busken - Pedro
Barcelona Liunil Masse
1/9/2015 11:53
Andresito Helt galen pass. Den mest kompletta fotbollspelaren någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/9/2015 11:47
Albas mål efter Messis delikata passning.

Det tog 1 sekund och 30 hundradelar för Messi att ta emot bollen och slå passningen.
Barcelona Liunil Masse
1/9/2015 11:36
3-4-3 Bravo Bartra-Pique-Mathieu Alves/Pedro-Rakitic-Mascherano-alba Messi-Suarez-Neymar Vad tycker ni? Hade detta laget lyckats rå på Atletico? Eller blir mittfältet för icke kreativt?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: