/spanien/barcelona/forum/4194.aspx/spanien/barcelona/forum/4194.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sentuary
2014-12-22 00:08
Sorgligt men jag är också en av de som vill se Busquets lämna, segar ner spelet otroligt mycket och så länge han är kvar så kommer sidledspassningarna och det tråkiga passa hem spelet alltid vara kvar. Det sorgliga är att det är synd att han ska spela så, när man vet hur bra han kan göra det annars och gjorde det i Peps tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-21 23:45
Gabriel Någonstans måste man börja med slänga ut "dödkött" för att påbörja en ny sportslig projekt Xavi & Iniesta är untouchable men inte Sergio för min del iaf. Speciellt när dom först nämnda har så få år kvar och borde få spela dem sista åren i klubben dom älskar. Fanns ju en tid då vi var tvungna att sparka Ronnie och han var väl bara 28/29 För att påbörja en förändring så måste dom spelarns vara roller vara skräddarsydda för det gamla systemet försvinna. Speciellt Sergio som var handen i handsken i Guardiolas spelsätt Att bänka Sergio kommer inte hjälpa ett skit, för om mascherano gör det galant vart står vi då?! Med en omotiverad Sergio som inte vill sitta på bänken, eller ska vi bänka en mascherano i form (som vi gör nu) för att spela Sergio ?! Jag vill se en omvänd triangel i vårt mittfält med dagens trupp Rakitic masche . Iniesta Rakitic med en djupare roll får mer tid på sig, och kan hota med djupledsbollar bakom backlinjen, samt sköta crossbollarna istället för våra mittbackar Mascherano som gör det han gör bäst, krigar! Iniesta som kan lägga mer tid på att vara kreativ med friare tyglar I det systemet passar inte Sergio in, då vi garanterat för ett rakare spel med dom 3 tsm. Samt att Sergio inte verkar klara av att dela ansvaret med en defensiv mittfältare till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-12-21 23:26
Att Busquets behövs bänkas är en sak men att gå så långt som att vilja sälja honom tycker jag är en grov överdrift. Busquets är trots allt bara 27 år gammal, han har väldigt mycket fotboll kvar i sin kropp innan han är helt slut eller mätt heller för den delen. Jag tror rent personligen snarare att det är så att många av våra spelare behöver ett nytt sportsligt projekt som de känner att klubben vill satsa hårt på, och det behöver inte nödvändigtvis innebära ett nytt projekt hos en annan klubb, utan helt enkelt att det kommer in nytt folk med nya och fräscha idéer. Det har varit snack om att sälja Messi, Iniesta, Xavi och nu även Busquets alltså. Det här är resultatet av att titlarna uteblivet och det spelmässiga inte längre klaffar. Men det ÄR INTE så enkelt att bara byta ut en massa spelare till höger och vänster och tro att det är lösningen. Att Barcelona behöver fler mittfältare och försvarare av högsta klass är en självklarhet, likaså också att man inte kan spela med samma material år efter år efter år, däremot kan man hitta nya roller åt spelare med tidens gång. För min del ska varken Xavi, Iniesta eller Busquets säljas. Busquets hade mått bra av att bänkas, han känner sig för säker på sin plats och behöver komma ner på jorden igen. Kan bara tänka mig hur glad Pep hade blivit om Barcelona väljer att göra sig av med Busi, då tar han första raka flyget till München. För övrigt en riktigt pinsam insats av B-laget tidigare. Man skäms ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-21 22:32
Neymar11 Barcelona måste fatta att det är dags att säga adjö till de mätta spelarna. Som det ser ut nu så hade Barca mått bra av att sälja en mätt Busquets. Busquets själv behöver en nytändning och Barca kommer inte vinna något med mätta spelare som Busquets. Hade jag fått bestämma så hade jag sålt honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-12-21 22:08
Nu börjar det gå rykten om att Sergio vill lämna där alla engelska lagen är på tapeten som nästa adress samt Bayern Jag vet inte vad jag ska säga då jag är både för och emot en försäljning av honom Tror vi hade mått bättre med masche där samt att samper hade fått mer speltid i a laget. Känns som att Sergio är en av dom som drar ner på tempot och kvalitén offensivt samt att han inte sköter det defensiva längre. Att mittfältet har stagnerat och blivit statiskt det har vi alla sett och då behövs det ske en förändring istället för att vi ska vänta och hoppas på att han hittar formen Men samtidigt så är det Sergio som har varit spindeln i mittfältet och sugit till sig alla motståndare defensivt och skött rollen själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-12-21 22:07
Andra halvlek av Athletic - Atlético nu där Atleti vänt 1-0 till 1-2 på bara några minuter.
Barcelona Liunil Masse
2014-12-21 22:07
Den här ledningen asså. Man skickar iväg Rubi innan säsongen som nu med sitt Valladolid slaktar Barca B med 7-0. Istället behåller man Eusebio som är katastrof och alla vet att han sitter där bara för han e bra vän med Zubi o co, Inte kan Eusebio sitta kvar efter det här? Borde ju åkt för längesen... In med Oscar Garcia. Kommer göra ett strålande jobb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2014-12-21 22:02
Eusebio: "I have overcome difficult times in my career as a player and now I will do it as a coach." Sjukt envis. Jävla nolla. Den här klubben är så äckligt infekterad. Alla nollor fullständigt skämmer ut sig på sina poster i klubben men ingen kritik överhuvudtaget finns utan alla bara ryggdunkar varandra och lever i sina små fantasivärldar. Vänta bara tills år 2016 kommer och väcker dom ur sin små fantasibubblor och skickar dom så långt ifrån klubben det bara går.
Barcelona the cameroonians
2014-12-21 21:56
Eusebio efter matchen: Det är min tyngsta förlust, men inte den hårdaste. (Barcelonas största förlust i Segundan sedan 1968) Laget kommer nu att gå på jullov med en 18:e-placering i bagaget. Illa. Som Sport skriver; Det är hög tid för en dos av ordentlig självkritik från både spelare och tränare och situationen måste förändras - snarast möjligt.
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:59
Eusebio ska bort redan i morgonbitti, allt annat är oacceptabelt. Låt Vinyals från Juvenli A ta över resten av säsongen.
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:58
Nu vill jag höra vad Eusebio har att säga på presskonf. Vad kommer han skylla på den här gången?
Barcelona the cameroonians
2014-12-21 20:58
Självklart har spelarna del i det som händer och får ta på sig en hel del av ansvaret.
Det som jag dock tillskriver tränarens uppgift är taktiken, och den fungerar uppenbarligen inte varken offensivt eller defensivt. Man ska inte glömma att Eusebios uppgift även är att utveckla spelarna vilket han uppenbarligen totalt misslyckats med.

Samma sak hela säsongen förutom de 3-4 första omgångarna vilket då osökt betyder att man inte har verktygen att förändra/förbättra situationen.

En annan del av problemet ligger i att Eusebio & Zubi inte ersatt de rutinerade spelarna som lämnade inför säsongen (S. Gomez, Edu Bedia och D. Suarez) utan i stället tagit in spelare med mindre eller ingen erfarenhet (Bicho, Gunbau, Camará)

Med tanke på vilka som kommer lämna nästa säsong ser materialet än tunnare ut, och det är nog inte så dumt att ta ett kliv ner i seriesystemet och bygga på nytt igen med en ny tränare och nya visioner.
Men fortsätter det i samma stil denna säsong så lär det ju hända oavsett.
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:56
@Neymar11:


Alla fans nere i Barcelona skrek efter Rubi som ersättare till Eusebio. Vad gör Zubi då? Jo, han förlänger Eusebios kontrakt. Han är ju Zubis polare, det är så det fungerar i den här klubben. Om ledningen hade brytt sig om La Masia och talangutvecklingen så hade inte Eusebio varit kvar efter förra säsongen. Under 4 säsonger har han inte lyckats utveckla spelarna taktiskt. Han bryr sig helt enkelt inte utan är bara intresserad av resultat.
Barcelona Andresito
2014-12-21 20:54
Detta måste vara sista gången ett kompisgäng leder FC Barcelona.
För att nämna några: Bartomeu, Zubi, Valentin och Eusebio. Vad har dessa 'män' i CV:t som gör att de är lämpade för att leda denna klubben?

Om de nu är riktiga män så avgår de självmant. Lite hjärnceller måste finns i det träsket för att fatta att man kanske inte är tillräckligt kompetent för uppgiften man fått och att det bara skadar miljontals fans över världen ju längre det fortsätter.
Barcelona Neymar11
2014-12-21 20:47
Rambla~ My bad, självdistans existerar inte i hans värld Varför kickades rubi? Han värvades men sen sket det sig, var det meningen att han skulle vara assisterande till Vilanova? Han har gjort det riktigt bra i tidigare lag med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:46
@Neymar11:


Säga upp sig? Inte då, har du glömt att han sitter och väntar på A-lagsjobbet?
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:45
Det här kan inte få undgå utan konsekvenser. Det finns inte på kartan, som sagt Barca kan inte förlora med 7-0 utan att det sker en förändring oavsett om det är senior, b-lag eller pojklag.
Barcelona Neymar11
2014-12-21 20:44
Säg vad ni vill men ibland så behöver dom här talangerna komma ner till jorden för att inse att man behöver kämpa. Kanske jobbigt nu men dom kommer ha nytta av den här matchen Men esubio ska självmant säga upp sig efter detta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD.
2014-12-21 20:43
HAHAHAHAH 7-0 och självklart kommer de förlänga kukhuvets kontrakt efter säsongen
Barcelona Sentuary
2014-12-21 20:42
Men kicka fanskapet, borde inte kicka han utan hänga han på torget mitt i Barcelona. Barcelona förlorar inte med 7-0 under en match vare sig om det är a laget eller b, vilken jävla pisshuvud. Vilken trupp han förfogar över också, pinsamt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:42
Men för helvete, de måste ju få stopp på raset någon gång. Hur kan de tillåta detta ske? Blir ju snart tvåsiffrigt för fan.
Barcelona Canaletes
2014-12-21 20:40
Madre de Dios...
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:39
Det roliga är Rubi som tränar Valladolid borde vara Barca B's tränare och Esuebio, som fakstiskt kommer från Valladolid, borde vara deras tränare. Men nej, vi ska tvunget behålla sopan Eusebio och skicka iväg den lovande Rubi. Idioter!
Barcelona LeoMessi
2014-12-21 20:38
Det värsta är att ledningen hellre säger talangerna än att sparka losern Zubi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-21 20:36
7-0!!! Kom igen, ett mål till!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2014-12-21 20:31
som om eusebio är den att skylla på.. vafan gör spelarna då ? måste visa lite hjärta för fan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:30
Det här är ju en förnedring. De inom klubben måste ju känna att detta är lite skämigt?
Barcelona Rambla~
2014-12-21 20:29
Visst är Rubi tränare för Valladolid?

Payback time?
Barcelona LeoMessi
2014-12-21 20:28
För varje mål valladolid gör så stärks förtroendet för eusubio
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-12-21 20:28
Dubbel
Annons: