/spanien/barcelona/forum/419.aspx/spanien/barcelona/forum/419.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-08-25 14:04
Ge oss Dortmund i gruppen, alltid velat se den matchen. Barcelona-Dortmund fotbollsporr!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 13:48
Önskar faktiskt Barça kolla lite mer åt Bundesliga. Det är rena rama guldgruvan nuförtiden. Man kan hitta spelare för billiga summor som har megapotential. Jag vet inte vad t ex Dortmund betala för Weigl eller Bayern för Kimmich men det kan inte vara mycket. Sen är det ofta otroligt spelskickliga spelare som passar vårt system. Kolla på Ter stegen, ser ut som att han kommer från La Masia. Bundesliga är fullspäckad med talang. Vi bör rikta mer fokus dit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fcbTobb
2016-08-25 13:47
@Buffana:


FC Barcelona
Dortmund
Tottenham
Köpenhamn
Barcelona Rambla~
2016-08-25 13:41
@Blaugrana91:


Urk :)
Barcelona CRset
2016-08-25 13:25
@Bàckis - adoradors de Rivaldo:


Håller med dig helt och hållet. Dessutom, vi köper inte en målvakt från Granada. Utan vi värvar in en landslagsmålvakt och Ajax förste målvakt för dessa pengar. Vi värvar in honom under en tid där Ajax är i behov av honom och spelar viktiga matcher. Självklart vill Ajax även tjäna något på affären. Samtidigt som Barca är ute efter en målvakt som faktiskt kan och vill konkurrera med M.a.t.s. Vi hade absolut kunnat värva någon Pinto wannabe från något spanskt bottenlag. Men sedan när M.a.t.s är skadad och vi står där med en gubbe i mål, så kommer folk gnälla och säga varför vi inte la till några miljoner och köpte en vettig målvakt. Nu har vi fått en vettig målvakt och jag tycker vi ska vara nöjda med affären, med tanke på vad som finns där ute och hur marknaden ser ut.

Nu hoppas man bara på att Paco presenteras och så är detta transferfönster fullbordat.
Barcelona Gabriel
2016-08-25 13:25
@Nr.9:


Be careful innan du anklagas för att lägga för mycket fokus på en annan klubb snarare än klubben du påstår dig älska. Här inne anklagas det snabbt förstår du. Just som advice.
Barcelona Nr.9
2016-08-25 13:19
Real Madrids CL-grupp: Real Madrid Porto Club Brügge Rostov Ni läste det här först :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-25 13:17
@El Pistolero #9:


Fast rent generellt så anser åtminstone jag att Samper har mer att jobba på än vad Roberto har som pivote, framför allt när det kommer till de defensiva aspekterna i spelet. Det är också något som Lucho ska ha förklarat för honom och uppmanat honom att försöka utveckla och jobba vidare på i sitt spel. Sen håller jag för övrigt med dig om att Roberto gör sig bäst som högerback, det är också vår bästa spelare på högerbackspositionen och Vidal övertygar mig inte alls. Så i de matcher som Roberto faktiskt går in som vikarierande pivote för Busquets så får man räkna med en sämre högerback i Vidal, och det är väl snarare på den positionen jag oroar mig för.

Är det någon position jag anser att vi bör förbättra, bortsett från en anfallare, så är det högerbackspositionen snarare än den defensiva mittfältspositionen.
Barcelona Buffana
2016-08-25 13:14
Vilka möter ni helst?
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 13:12
[QUOTE=Gabriel]Nja, att klubben ska lägga "ännu mer pengar" på värvningar bortsett från en anfallare (Paco) och en målvakt (Cillessen) tvivlar jag starkt på. Man har helt enkelt gjort bedömningen att pivote platsen är väl täckt med Busquéts, Mascherano och Roberto som också kan spela där. Sen tycker jag som dig, att Mascherano i Barcelona inte kommer helt till sin rätt som defensiv mittfältare, jag tror däremot inte att Lucho känner samma sak. Men Roberto är helt klart ett alternativ när Busquets behöver få vila eller om han skulle gå skadad. Tycker du inte? [/QUOTE] Tycker inte Roberto funnit sig tillrätta på CDM-positionen, känns väldigt öppet i mitten o han står fel ibland. Dessutom vill jag ha Roberto på högerbacken där han ofta presterar på snudd till världsklass. Varför ha honom någon annanstans när han är galet bra som hb? Kanske vi hittar någon billig CDM? Som när Bayern tog Alonso från RM :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis - adoradors de Rivaldo
2016-08-25 13:08
Ter Stegen behöver en bra målvakt som backup för att inte känna sig bekväm. Se det höga priset på Cillessen som en investering i Ter Stegens framtid och utveckling!
Barcelona Gabriel
2016-08-25 13:00
När det gäller Samper och hans utlåning till Granada så tycker jag rent personligt att det är ett strålande val klubben och återigen ett stort plus i kanten till vår sportdirektor Robert. Hade jag fått frågan om vilken klubb jag helst hade velat låna ut Samper till så hade valet definitvt blivit "den klubb som tränas av Paco Jemez". Det är en tränare som spelar en väldigt rolig och anfallsglad fotboll, prioriterat av bollskickliga spelare som gillar att passa runt bollen. Låter helt perfekt för Samper i mina öron. Sen vet jag inte hur ni känner, men åtminstone jag ser väldigt mycket fram emot att få se Samper spela oregelbunden A-lagsfotboll i ett la liga lag. Att det sedan är Granada och Paco i den dealen är bara en extra bonus. Bra jobbat av klubben här. Spännande att se vart Munir går och Alcacer kommer tillslut.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-25 12:58
Då välkomnar vi Cillessen till världens bästa klubb. Återerstår bara Paco nurå. Frågan är om klubben bekräftar två värvningar samma dag? Misstänker att Paco blir officiell imorgon?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-25 12:53
@El Pistolero #9:


Nja, att klubben ska lägga "ännu mer pengar" på värvningar bortsett från en anfallare (Paco) och en målvakt (Cillessen) tvivlar jag starkt på. Man har helt enkelt gjort bedömningen att pivote platsen är väl täckt med Busquéts, Mascherano och Roberto som också kan spela där. Sen tycker jag som dig, att Mascherano i Barcelona inte kommer helt till sin rätt som defensiv mittfältare, jag tror däremot inte att Lucho känner samma sak. Men Roberto är helt klart ett alternativ när Busquets behöver få vila eller om han skulle gå skadad. Tycker du inte?
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 12:51
[QUOTE=Gabriel]El Pistolero #9 Fast jag tycker ändå det är rätt val av klubben att låna ut Samper, för hans egna utveckling bör prioriteras mer än att klubben ska ha ett alternativ till Busquets men att det här alternativet i slutet av dagen ändå lär få rejält begränsat med speltid. Samper behöver speltid för att utvecklas, speltid han inte hade fått tillräckligt av hos oss just nu. [/QUOTE] Ja det är bra för Samper helt klart men för oss dock... Hur gör vi om Busquets går sönder? Efter alla dessa säsonger så har man fattat att Masche inte funkar som defensiv mittfältare hos oss. Detta känns inte bra. Hoppas ledningen kanske har någon billig bra pivote i sikte? Tvivlar på det men hoppas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-08-25 12:51
Paco nu, sen baaaam vilket jävla fönster vi gjort!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-25 12:50
@Rambla~:


Jo, personligen är jag väl kritisk till värvningen men inte lika kritisk som dig. I see your point och jag hade också valt en annan väg att gå. Men samtidigt så stör jag mig mer på faktumet att man verkar köpa en målvakt som i första grad kommer för att vilja konkurrera om första platsen, snarare än vad jag irriterar mig på själva pris summan. Det är där skon klämmer för min del, även om jag också anser att priset är lite för högt.
Barcelona Nr.9
2016-08-25 12:49
Eller varför inte Rakitic som pivote, har spelat den positionen med landslaget tidigare så i nödfall är det bara o testa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-08-25 12:49
Nu har Barcelona även bekräftar målvakten.

Rafinha och Roberto kan spela på Busquets position ifall det skulle krisa.
För övrigt är ju granada under Paco jemez det bästa alternativet i ligan enligt mig. Bra jobbat!
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-08-25 12:49
Gabriel

Haha well put, din snabbe fan ;)
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2016-08-25 12:48
El Pistolero

Du får lyfta blicken lite. Att Samper blir utlånad till Granada är det bästa som kan hända både han och oss. På så sätt kommer hans utveckling öka och han kommer kunna fasas in på Busquets plats senare. Att låta honom spela enstaka matcher tror jag inte på, då gör nog både Masken och Sergio Roberto det lika bra idag.
Barcelona Gabriel
2016-08-25 12:46
El Pistolero #9 Fast jag tycker ändå det är rätt val av klubben att låna ut Samper, för hans egna utveckling bör prioriteras mer än att klubben ska ha ett alternativ till Busquets men att det här alternativet i slutet av dagen ändå lär få rejält begränsat med speltid. Samper behöver speltid för att utvecklas, speltid han inte hade fått tillräckligt av hos oss just nu. Sen tycker jag även att Sergi Roberto gjort det okej som pivote när han fått spela där, så lite alternativ till Busquets finns ändå trots allt (om man utgår från att Mascherano inte bör spela där i Barcelona).
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 12:41
Barcelona midfielder Sergi Samper (21) will today travel to Granada to complete his loan move. [SPORT] Jaha nu saknar vi back-up till Busquets. Vad är vitsen med detta? Samper är en renodlad pivote. O nej Mascherano är ingen pivote, snarare en "städare" som defensiv mittfältare. Han kan inte bygga anfall för fem öre. Vi är fucked om Busquets skadar sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-25 12:40
Smogen Jag förstod, och som jag sa så är det kanske inte bra att generalisera kön, men det är ändå min personliga erfarenhet att kvinnor ofta är mer dramabenägna av sig än vad män är. Män fungerar oftast mer simpelt och lägger inte så stor vikt vid att "älta" om saker och ting. Finns ju ett skämt där det sägs att när två män bråkar så ger de varandra en omgång, sedan lämnar de som vänner. När två kvinnor bråkar så minns dem allt 20 år senare och hatar varandra fortfarande. Hur pass "korrekt" den här bedömningen sedan är låter jag vara osagd, men det är min erfarenhet både från min egna sida men även om jag tar mina vänner (tjej och killkompisar som exempel). Sen att detta ska gälla för varenda kvinna och man i världen påstår jag inte, alla är olika. Men om jag sårade någon med frasen "tonårstjej" till den grad att det skulle bli en diskussion om könsroller så ber jag så hemskt mycket om ursäkt, det var aldrig my intention. Tillbaka till Barcelona och fotboll nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-25 12:34
Jasper Cillessen has confirmed his transfer to FC Barcelona from AFC Ajax.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 12:33
Edwin Van der Sar: "Cillessen is a great goalkeeper and will be an excellent signing for Barcelona, you will see exactly why." Van der Sar: "Cillessen has an advantage because he's coming from Ajax, their goalkeepers play exactly like Barça's do." Van der Sar: "But Cillessen isn't just a keeper who's good with his feet. He's a young, complete keeper with a lot of experience already." Van der Sar: "He's played at the World Cup, he's played in Europe for Ajax. He won't be frightened by the pressure at Barça." [MD]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-25 12:31
@Gabriel:
Tja, kanske det. Fast det är ingen ursäkt kan jag tycka. So what om Lucho kräver Cillesen? Han får helt enkelt nöja dig med det han har/får. Det gick ju bra i januari då han också ville ha Nolito. Fick han det, nej. En bra ledning och sportchef ska helt enkelt kunna förklara för Lucho att spendera 14m för en rätt så medioker målvakt som ska agera andrafiol bakom ter Stegen helt enkelt är bad business. Det ska väl en normalintelligent person som Lucho förstå? Det är bortkastade pengar for fuck sake. Han kostar ju mer än Bravo och ter Stegen.
Barcelona BARCA-més que un club
2016-08-25 12:30
Någon som vet om Neymar kommer spela till helgen eller vilas han den kommande matchen?.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-25 12:28
OS. Sorry för off topic I inlägget nedan, men ibland behövs det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-25 12:28
Jasper Cillessen - best saves 2015/2016
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: