/spanien/barcelona/forum/4107.aspx/spanien/barcelona/forum/4107.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2014-12-06 17:20
Äckel-Flamini föll som en primadonna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2014-12-06 17:19
Löjligt billig straff
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-06 17:19
Va i helvete, ej godkänt? Jävla domare. Spelare skymde målvakt i offsideläge. Och nu får Arsenal en billig straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-06 17:18
Målet dömdes bort, missade varför..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2014-12-06 17:17
Bojan gör ännu ett fint mål:) Hoppas att han lyckas hålla formen nu och får regelbundet med speltid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca_^^
2014-12-06 17:17
Ni som såg cupmatchen sist: Hur var Samper?

ps bojan mål igen, tur man inte är arsenal supporter,,,
Barcelona 1.70-ligan
2014-12-06 17:17
Bojan tvåmålsskytt . Börjar leverera som hos oss 2009
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-06 17:17
Bojaaaaan igen, härligt mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-12-06 17:01
Så bra Bojan har varit de senaste matcherna. Han kanske inte platsar i Barca men får han bara kontinuerlig speltid, utan skador, och har en tränare som tror på honom så är han hyfsat bra. Speciellt i PL märker man direkt skillnaden och han sticker ut med sin bolltouch, fina blick för spelet och teknik. I Stoke har en ganska så fri roll har jag sett under de sernaste matcherna. Han spelar ibland offensiv mitt eller släpande anfallare och gör det riktigt bra. Frågan är ju så klart hur länge det håller i sig. Det är bara att hoppas att hans psyker har blivit starkare och att han numer slipper sina ångestattacker.
Barcelona Rambla~
2014-12-06 16:51
@Smogen:
De blev portade! Hur svårt är det att förstå? Självklart fanns det inte bara rötägg inom Boixos Nois men det var de värsta som syntes mest och hörde talas om sig. Det finns annars en annan grupp som försöker få till en bra stämning på Camp Nou med flaggor och sånger. De kallas för Almogàvers och de är ganska så skötsamma.
Barcelona Rambla~
2014-12-06 16:51
@Smogen:


Ursäkta, men vad är det för en skönthetsbild du försöker måla upp av Boixos Nois? De blev visst portade av Laporta efter att de klottrat dödshot mot honom och hans familj på dörren till hans bostad.

Under den här tiden så bestod den innersta kärnan av Boixos Nois av nynazister som var tungt kriminellt belastade. Ja, de blev av med en massa förmåner som Laporta drog in. Just för att de misskötte sig. Misshandlade folk på bortamatcher tex.

Boixos Nois är från början en penya. Hur deras verksamhet ser ut idag skrivs det inte mycket om.
Barcelona Smogen
2014-12-06 16:50
the cameroonians

Kanske var lite otydligt men jag menade mer att Boixos Nois frågan nog är felställd. Minns jag rätt så portades nämligen aldrig Boixos Nois av Laporta, han drog däremot in alla deras privilegier.

Däremot kan vi nog alla enas om att en grupp som kan skapa stämning likt Boixos Nois skulle behövas på arenan, synd bara att dom var/är totala idioter när det gäller nästan allting annat.

Barcelona westinho - Sergio #5
2014-12-06 16:33
Arsenal kan inte räkna med att ta poäng en sådan här match. Bortamatch mot Stoke på Brittania en kylig decemberdag? Pff, lika bra att lämna WO.
Barcelona Potosi
2014-12-06 16:32
Ta tillbaka Bojan mot Pedro.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-12-06 16:30
BRING BACK BOJAN!
Barcelona 1.70-ligan
2014-12-06 16:19
Hehe, vem kunde tro för några år sen att vår lille Bojan skulle bli nyckelspelare i Stoke :)
Barcelona LeoMessi
2014-12-06 15:31
Måste säga att i premier league så är domarna mycket mer generösa med tilläggstiden! I Spanien kan det vara ett avbrott på 9 minuter och i slutet av matchen så lägger domaren till 3 minuter, i bästa fall!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2014-12-06 15:28
Jag tror att Barcas ledning har svårt att se potentialen i våra talanger. Dem ser inte allt det som de andra klubbarna ser i spelarna. Det känns som om våra talanger är ett lätt byte för intresserade klubbar. Ledningen har slarvat bort väldigt många duktiga och unga spelare, speciellt från B-laget och neråt i leden. Det som är så synd är att när dessa spelare lämnar Barca i så ung ålder så försvinner dem från fotbollen helt. Dem må hamna i en annan storklubb men dem lyckas aldrig ta det sista steget till att bli riktiga stjärnor. Det är inte många klubbar som kan få ut så mycket ur en talang som Barca, något som vår klubb har visat om och om igen. Då menar jag inte att det är ledningen som har utvecklat spelarna utan tränarna och även konkurrensen i våra ungdomslag.

Montoya och Thiago är spelare som redan har bevisat att dem klarar av att spela på en hög nivå. Montoya kommer förmodligen få en startplats i klubben som han hamnar i.
Barcelona the cameroonians
2014-12-06 15:15
Har ni inget för er i morgon mellan kl. 12 och 14 kan ni knäppa på datorn och streama matchen mellan Girona och Barcelona B.

Förra omgångens bottennapp mot jumbon Albacete på ett vattensjukt Mini Estádi var inget att hänga i julgranen. 1-2 och laget är nu högst inblandat i bottenstriden med bara 2 poäng till nedflyttningsplats.

Motsåtndarna leder för närvarande tabellen efter 15 omgångar, så derbyt kommer minst sagt bli en tuff uppgift för ett Barcelona utan självförtroende.

Barcelona vann visserligen båda mötena förra säsongen och har inte förlorat mot Girona sedan 2011. Få se om statistiken står sig även efter i morgon.
Talangerna får främst se upp med motståndarnas anfallare Sanchón som krutat in 9 mål så här långt, 3 fler än Barcelonas främste målskytt Dongou.

Vänsterbacken Lucas skrev i veckan på ett nytt kontrakt med klubben och lyckades även med konststycket att hamna på skadelistan. Detta hindrar dock inte Eusebio från att även vila Grimaldo. Eftersom den ordinarie högerbacken Patric är skadad även han får nu både Sergi Juste och Joan Campins chansen i truppen.

Edgar Ié gjorde ett bra inhopp för A-laget mot Huesca i veckan, och han tillsammans med Samper kommer behövas för stabiliteten. Macky Bagnack gjorde i mina ögon en katastrofal insats mot Albacete och jag blir inte förvånad om han får börja på bänken nu till förmån för Diagné som då tar steget in från högerbackspositionen.

På det offensiva mittfältet har inte Halilovic och Gumbau (som för övrigt spelade för just Girona förra säsongen) hittat n bra balans. Mycket uppspel sker på kanterna och framför allt kroaten har haft svårt att komma med i spelet.
Risken finns därför att Eusebio satsar på Camará från start.

I anfallet lutar det mesta åt att det blir samma trio som de senaste matcherna, dvs Adama, Dongou och Sandro.

Hela truppen;

Ortóla och Suárez
Juste, Campins, Ié, Bagnack, Diagné och Costa
Samper, Camará, Gumbau, Pol Calvét, Babunski och Halilovic
Adama, Dongou, Sandro och Joan Román

Jag kommer lägga upp en stream i morgon strax innan avsparlen 12.00.
Sen om det är värt att se matchen är en annan femma... Magkänslan får avgöra.
Barcelona A good coach is everything!
2014-12-06 14:41
Montoya är grym jag lovar hamnar denna spelare i rätt miljö så lyckas han! Vilket jävla tålamod Montoya har haft! Alves imponerar inte men får Montoya spela? Nej utan det ät en vänsterback dom kommer före ok ! Inte nog med att Adriano går före men Douglas fuckin Douglas går före.. Alltså inte nog med att vår ledning suger! Men dem har hittat en tränare som matchar deras inkompetens! LE = Skit
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-12-06 14:37
Smogen

Frågan var varför de portades av Laporta, inte hur de verkar och ser ut idag.

Har faktiskt ingen koll på om det finns några anhängare kvar, men chansen är väl stor att de flesta sitter i fängelse - i alla fall av de som var verksamma under början av 2000-talet.
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 14:32
Breaking News "Barca Will trade Jordi Alba with Nagatomo. Because Every club knows how to SCREW Barca over."

Källa Sanningen!
Barcelona BARCA-més que un club
2014-12-06 14:14
Den mest efterblivna ledningen vi har i hela världen alltså.
Ut med skiten.
Barcelona Baha - Pep G
2014-12-06 13:36
Carrasco (agent Montoya): "We have offers from top clubs from England, Germany and Itay. They have money, salary won't be a problem." [ara] Alla klubbar i världen vill ha våra spelare med potential. Montoya, Thiago, Rafinha med flera. Det är bara FCB som vill ha Song, Vermaelen och Roberto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-12-06 12:32
the cameroonians Om jag minns rätt så är väl Boixos nois inte alls portade feån Camp Nou? Innan Laoprta tillträdde hade dom däremot en massa förmåner, gratisbiljetter till matcher etc. och även lite att säga till om i klubben? Laporta drog in alla dessa förmåner och avbröt allt sammarbete varpå Boixos Nois startade en bojkott av Camp Nou. De vägrar alltså självmant gå dit fram till att de får tillbaka sina förmåner. Jag misstänker också att Boixos Nois motarbetar alla försök att få till en bra ljudkuliss på Camp Nou då det skulle förstöra en stor del av poängen med deras bojkott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-12-06 12:05
@Liunil Masse:


De portades dels på grund av deras aggressiva och störande uppträdande under matcher, men också för att de under valkampanjen 2002/03 uttryckte sig antisemitiskt mot den judiske kandidaten Bassat.

Lika mycket som de bidrog till en bättre ljudkuliss på Camp Nou, lika mycket (om inte mer) bidrog de till att dra skam över Barcelona som klubb.

Det ska dock sägas att de inte alltid varit fascister/nazister, från början var de mer en vänsterfalang som brann för Kataloniens självständighet och för klubben på ett äkta och passionerat sätt.
Barcelona Lion24
2014-12-06 01:09
@Gabriel:Njaa, jag tycker inte att Alves har så stora ytor alls och det är Luchos/Alves fel (troligen Luchos för han bestämmer taktiken, tror ej Alves eller någon spelare förutom Leo får härja fritt på plan). Problemet är Alves höga utgångsposition. Motståndarens vänsterback försvarar ju alltid på sin position oavsett Alves position men motståndarens vänstermittfältare (alltså på samma kant som Alves) trycks ner i och med att Alves har en sån hög position. Det är Alves som trycker när vänstermittfältaren och låser ytor för sig själv och sina lagkamrater.

Men jag håller med om att just den rollen hade passat in Cuadrado mycket bättre i och med att Cuadrado är en finurlig spelare som kan ta sig förbi 1-2 spelare. Men då skapas nya problem, vi blir precis som förut känsliga mot kontringar och jag tror inte Cuadrado hade gjort det bättre defensivt än Alves. Ännu mer problem, om man gör som Lucho gjorde i början av säsongen, att flytta ut Rakitic på kanten för att täcka av den ytan som Alves lämnar eller som Cuadrado skulle lämna så skulle vi tappa mittfältsspelet och just mittfältet måste funka för att våran klubb ska vara framgångsrikt, det är ett måste.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2014-12-06 00:58
@Diar Shekha:


Den där var klockren. FC Barcelonas ledning är de farligaste som finns där ut när handlar om självdestruktive. Jag hoppas av hela mitt hjärta att FIFA inte upphäver straffet om ledningen får sitta kvar. Men om ledningen (en dröm som aldrig kommer bli sann) bestämmer sig för att ta massjälvmord får FIFA gärna gör det lätt för de nya..
Barcelona Neymar N11
2014-12-06 00:09
There will be a tribute to Messi before game against Cordoba on 22 December. He'll get a trophy for becoming all-time Liga topscorer. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-12-06 00:08
Hur kommer det sig Laporta förbjöd Boxois nois från att tillträda Camp Nou? Något jag inte är riktigt insatt i då jag inte heja på Barca på den tiden men vill gärna veta.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: