/spanien/barcelona/forum/4065.aspx/spanien/barcelona/forum/4065.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona messiooooxavii
1/26/2015 20:21
Most career goals by the age of 22: Neymar 212 Messi. 140 Ronaldo. 98 Vad är det för spelare som kommer att växa ur vårans egna Neymar??? Han är bara 22 faktiskt fortfarande även om man inte kan tro det....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
1/26/2015 20:06
grande jw Varför sån hatare? Valdes har varit långtidsskadad, det är inte mer än normalt att han kanske får debutera med deras u21 lag för att få några minuter och känna på det. Sen är det inte alls säkert att De Gea stannar i Manchester när Real Madrid står och knackar på dörren. Lämnar De Gea så är dörren helt vidöppen för Victor att ta förstaplatsen i United.
Barcelona grande jw
1/26/2015 20:02
Idag gör Valdes debut i Manchester United.. med deras u21 lag. Hoppas han njuter av sin nya "utmaning" :)
Barcelona Gabriel
1/26/2015 19:54
dinho the artist

Såg först nu ditt inlägg. Haha, om du verkligen vill veta min "plan" för Barcelona så kommer du förmodligen att skratta tillsammans med resten av forumet. Men för all del, jag kan bjuda på den. Så här ser den 11:an ut. Anfall: (När vi har bollen) Formation: 3 - 2 -3 - 2. Man kan också kalla det en 3 - 4 - 1 -2.

- - - - - - - - - - - - - - - Ter Stegen - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - Bartra - Piqué - Mascherano - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - Rafinha - Pogba - - - - - - - - - - - - - -

- Adama - - - - - - - - - - - Reus - - - - - - - - - - - - J.alba -

- - - - - - - - - - - -- - Messi - - Neymar - - - - - - - - - - - -

Försvar (När motståndarna har bollen):

- - - - - - - - - - - - - - - Ter Stegen - - - - - - - - - - - - - - - -

- Adama - - - - - - - - Piqué - Bartra - - - - - - - - J.alba -

- - - - - - - - - - - - - - - Mascherano - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - Rafinha - - Pogba - - Reus - - - - - - - - - -

- - - - - - - - Messi - - - - - - - - - - - - - - Neymar - - - - - - -

Jag vet, jag vet, jag vet - konstig uppställning som fan. Ingen Luis Suarez. Ingen Busquéts. Ingen defensiv mittfältare i princip. Den defensiva mittfältaren går upp från backlinjen (Mascherano) när motståndarlaget tar över bollen, när vi sedan vinner tillbaka den går han ner som tredje mittback igen.

Problemet i det här är väl egentligen Suarez då. En annan lösning hade varit att skippa Reus och lägga Messi på den positionen för att lägga Suarez på Messis position. Problemet är att Suarez inte är lika bra tekniskt som Messi är och lika bra på kanten som Messi.

Men äsch, du frågade, jag svarade. Det är mer en liten kul grej. Det kommer aldrig att hända.
Barcelona Barca4life98
1/26/2015 19:52
DANI ALVES Välkommen! Jo, du har nog rätt. Men grejen är ju; vem ska man köpa i så fall? Azpilicueta kanske? Han och Hazard i en dubbeldeal där man inkluderar Pedro?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
1/26/2015 19:45
El flaco Kan man hoppas på att spelarna gör en dålig match och kickar ut honom själva
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kufi
1/26/2015 19:30
Rambla Videon med Ronaldo utklädd till uteliggare är flera dagar gammal. Den var ute innan Cordoba incidenten så den konspirationsteorin håller inte. Hoppas verkligen på Pogba nästa sommar, drömvärvning, vårt mittfält behöver en hel del nytt blod och jag tror Pogba hade varit perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
1/26/2015 19:29
Precis kollat klart på en väldigt intressant dokumentär på ca 1 timme lång som handlar om Van Gaals tid i klubben, båda hans epkoker. I dokumentärer fokuserar man sig främst på Van Gaan och Rivaldos relation och hur konflikten började och varför. I dokumentären får man höra intervjuer från Van Gaal själv och från gamla spelare och hur deras syn på Van Gaals tid i klubben. Spelare som uttalar sig är bland annat Rivaldo själv, Kluivert, Luis Enriqué, Sergi, Abelardo, Reiziger, Cocu, Gerrard, Oscar Garcia och Puyol. Van Gaal nämner också att Rivaldo plötsliga intresse i att byta position från kanten till att spela som nr 10 bakom anfallarna var det som startade konflikten mellan dem. Att Rivaldo ville spela i mitten för att kunna göra mer mål i hans jakt på att vinna Balon D'Or som var väldigt viktigt för Rivaldo. Rivaldo förnekade aldrig detta under sin intervju utan förtydligade istället att han tyckte det var frustrerande och svårt att spela på kanten och samtidigt lyckas vara så kreativ som han ville vara. Tyvärr så fanns bara dokumentären på portugisiska, så för er som inte pratar spanska eller portugisiska skulle jag inte rekommendera den, men den var fortfarande väldigt intressant.
Barcelona DANI ALVES
1/26/2015 19:16
Chans på cuadrado har vi säkert, tror inte han går till chelsea, Fiorentinas president gick ut och dementerade det för någon dag sen om jag har rätt (?).

Men behöver vi verkligen honom? Enligt mig borde vi köpa en riktig högerback, jag anser inte att cuadrado har de defensiva kvaliteer för o va högerback. Jag tycker att vi borde värva in en högerback som i gamla tiderna när vi hade abidal på vänstern, en som kan kompletera Jordi som nästan är som en vänster ytter.
Barcelona Barca4life98
1/26/2015 19:09
Boys vad tror ni, har vi någon chans på Cuadrado fortfarande? Eller drar han till Chelsea? Skulle vara bra med honom som ytterback i Januari 2016? (Han sägs väl kunna spela där?) En högerback, en världsklass mittfältare och en bra mittback räcker för oss tycker jag. Inga jävla anfallare nu, vi har så det räcker med Adama som kommer upp etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
1/26/2015 19:06
Tydligen ska Eusebio ha fått ett ultimatum av ledningen - skulle han inte få ett positivt resultat i nästa match mot Sabadell kan han få kicken. Vågar man hoppas på att detta stämmer? Vore fan på tiden. Eusebio var ett misstag från första början. Hoppas bara det inte är för sent att ta vara på talangerna i B-laget. Eusebio har gjort nästan allt för att sätta käppar i hjulet för deras utveckling. Att dessutom gå ut och hänga ut i offentliga uttalanden är bara så oerhört korkat gjort. Lite mer självkritik, tack!
Barcelona Cule4life
1/26/2015 19:06
Rafinha är lite av en personlig favorit, Helt klart den nya Iniesta, Rafinha är väl bättre än Iniesta när Iniesta var i samma ålder ? Men Iniesta är fortfarande magiskt och given, Men Rafinhas tid kommer.

Vi känns nästan kompletta, Det enda man hade velat var att man kunde kasta Mathieu-Varmalen mot en crack mittback, Och kasta Douglas mot en värdig arvtagare till Alves. Och sist men inte minst, Mer tro och utrymme till Adama,Halilovic,Samper till A-laget, Spela in dom liksom.
Barcelona Barca4life98
1/26/2015 19:05
Neymar11 Hahah jag förstår det, men alltså vänta med diskussionerna tills han har fått straffet hahah? För mig så kvittar det, spelar Barca som dom gör nu och med en Ronaldo i denna form så kan dom skippa avstängningen. Vill att Barca ska tvåla till Real med "världens bästa spelare" så Real fansen inte har något att klaga på. (Eller vänta dom att hittar väl säkert något ändå?)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DANI ALVES
1/26/2015 19:00
Haha tack så mycket Erik! Ska bli kul och va med o diskutera om världens finaste klubb.

Barcelona Erik Satie
1/26/2015 18:54
DANI ALVES

Välkommen in din jävel ;)
Barcelona L10
1/26/2015 18:52
låt Pogba kosta 100€, jag bryr mig faktiskt inte! Om klubben inte hade dem pengarna så skulle dem inte lägga dem på en spelare heller. Därför så om vi nu vill köpa Pogba så låt de kosta det de kostar. Det är inte så att vi här på Forumet betalar från våran egna ficka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DANI ALVES
1/26/2015 18:50
Tjenare cules, har haft det här accountet här sen lång tid tillbaka men det först nu jag bestämt för o va med o skriva här. Följt mycket av vad ni skrivit här och tänkte att jag också kan va med och bidra lite haha. :)
Visca Barca
Barcelona Neymar11
1/26/2015 18:44
Hur kan det vara dags när han inte har fått sitt straff ännu? Och ja det berör oss Barca fans på alla sätt haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/26/2015 18:44
Gabriel

Jag hade skrivit ett långt inlägg på Koke/Pogba diskussionen men det försvann när jag tryckte på skicka så tar och skriver ett nytt svar senare, kemiböckerna kallar på mig.
Barcelona Barca4life98
1/26/2015 18:42
Det är dags att släppa allt som har att göra med Ronaldo avstängningen. Det är som det är. Det kanske t.o.m är bättre att han inte är avstängd så länge. När det kommer till mittfältet och vem man ska värva så är min personliga drömvärvning; Hazard eller en sån som Coutinho/Pogba.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona basaric - "el guaje"
1/26/2015 18:37
Det verkar som om Ronaldo kommer att stängas av i 1-2 matcher, vilket är ett skämt.

Han borde stängas av i minst tre matcher för den första incidenten (som domaren "missade") men det är väl självklart att den spanska fotbollsförbundet inte kommer att granska det.

Andra incidenten (där han både boxar och sparkar motståndaren) borde leda till 5 matcher. Sedan så skämmer han ut sig ytterligare på vägen till omklädningsrummet.

FIFA var tydliga när de stängde av Suarez. Sånt ska inte ske på fotbollsplan och han fick tre månader.

Skulle jag få välja så skulle jag hellre bli biten på axeln än att få en spark och en box i ansiktet. Men båda incidenterna hör som sagt inte till fotbollen.
Barcelona Neymar11
1/26/2015 18:23
Nikes nya reklamer där neymar får sina nya skor Direkt flashbacks till Ronaldinho Hoppas han börjar fira som Ronnie med, vår målfirande är så oerhört tråkiga. Dags att bjuda på sig själv Därför unnar jag Alves mål varje gång han spelar haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
1/26/2015 18:17
@Erik Satie:


Han och Shakira hostar nog upp de där pengarna utan större problem. Det där är väl Shakiras veckolön? ;)
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
1/26/2015 18:10
Pogba-Busquets
Rakitic

Nog det sexigaste och mest balanserade mittfältet som hade kunnat existera just nu.
Barcelona Erik Satie
1/26/2015 18:09
Vad är det här nu då? Hoppas det inte påverkar hans form bara, har varit riktigt bra de senaste veckorna.
Barcelona Erik Satie
1/26/2015 18:06
haha Patrik Sjögren är pinsam. Hur orkar han, varje dag sitta och runka till Ronaldos "fantastiska" insatser på planen? Hur blev han journalist? Han kan inte skriva en artikel för fem öre. Han blev förmodligen mobbad som liten och tar ut sin ilska på att skriva ner världens bäste. Han kanske tycker Ronaldo är bäst för att han då verkar lite cool? Eller så är han bara dum i huvudet.
Barcelona dinho the artist
1/26/2015 18:06
Pogba hade varit den mest spännande värvningen måste jag medge, även om jag aldrig är först med att ösa lovord över honom. Hans spelstil är dock något som helt saknas i laget och det skulle ju antingen kunna bli helt perfekt eller pannkaka, en jääävligt dyr pannkaka dessutom. Jag är dessutom osäker var han ska spela, i ett 4-3-3 som bara alltid har som uppställning, mer eller mindre.

Busi, Pogba iniesta hade ju varit något utöver det extra om det klaffar. Gabriel (största entusiasten), hur hade du själv formerat ett lag med Pogba?
Barcelona Gabriel
1/26/2015 17:44
Barcadinho.

Spelintelligens besitter Pogba utan tvekan, så där får jag redan nu rätta dig.
Barcelona Neymar11
1/26/2015 17:43
Rambla~ Pogba är väl mer än dröm, strootman är ju mer realistisk värvning ändå. Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
1/26/2015 17:41
@Neymar11:


Jag hade kunnat leva med Pogba också, OM han hade haft en annan agent vill säga. :P
Annons: