/spanien/barcelona/forum/4053.aspx/spanien/barcelona/forum/4053.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2014-08-08 13:47
Barcelona will pay 15M plus variables for Arsenal centre back Thomas Vermaelen (28). The Belgian will sign a five-year deal. [ser]
Barcelona neymar JR
2014-08-08 13:47
Gabriel Den revolutionen du vill se kommer inte ske förrän 2016 och det är du medveten om redan. SS iår är en rejäl uppryckning om man kollar på hur det har sett ut på senare år. Visst hälften av affärerna har varit dåliga rent ekonomiskt (speciellt försäljningarna). Men det har ju samtidigt kommit in mycket gott. Vi har ett klart mycket bättre lag denna säsongen än vad vi förra säsongen. Värvningar som suarez, rakitic, bravo, ter stegen, Halilovic, Matheiu är bra värvningar. Som kommer vara nyttiga för oss nu och i framtiden För första gången under den här lednings period, så finns det ett samarbete mellan tränare och ledning. Och alla börjar följa samma tråd. Ledningen har gjort så gott dom har kunnat iår, och gett Lucho det han har velat ha + en crack värvning av Suarez för att hålla fans nöjda. Nu är det upp till Lucho att bygga upp ett slagkraftigt lag. Försvarsspel är ju trots allt den enkla delen av sporten, och tror att han kan få ihop det. Sen angående Benatia, jag tror inte för 5 öre att Roma är redo att släppa honom för 35 miljoner €. Speciellt med tanke på hur mycket dom motsatte sig angående en försäljning av honom. Garcia skulle aldrig gå med på att sälja honom om inte det vore något skumt bakom det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2014-08-08 13:45
@FabregasBelongsToAFC:
Exakt. Majoriteten här inne tycks ha som största intresse att hata och såga allt och alla oavsett. Men jag ser det lite såhär: Det finns inte alltför många superbra mittbackar tillgängliga på marknaden just nu, och de som finns kan endast fås till fantasisummor. Mot den bakgrunden är Vermalen ett bra alternativ. Han hör också till bland de bästa mittbackarna de senaste fem åren, men har (pga en långtidsskada)i tappat status och sänkt sitt marknadsvärde rejält det sista året. Tiden får utvisa om vi gör r ätt, men det finns många exempel där spelare återfått toppformen av ett miljöombyte. För att ge lite perspektiv på allt. Benatia (som jag också lockdes av) är bara två år yngre och har egentligen hunnit med betydligt mindre i sin karriär än Vermalen, som vi nu får för säkert under halva priset mot vad han hade kostat.
Barcelona Krabban94
2014-08-08 13:44
#Zubiout y #Bartomeuout
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-08 13:43
Komedi, man skulle kunna göra många karikatyrer alltså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2014-08-08 13:39
Zubi (Vermealens presentation): Först och främst, välkommen Thomas hehehe. Vad kan jag säga om denna spelaren, det är bättre att jag sätter på en youtube video från 2011, för han har varit på en 3 års semester efter det.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-08 13:38
@ADAMA&HALILOVIC:


Finns inte mycket positivt med Barcelona these days...
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-08 13:37
Visste inte ens att Vermaelen endast hade ett år kvar på sitt kontrakt. Helt sjukt dåligt förhandlat då ju.

Kan inte någon journalist grilla Zubi under presskonferenserna? Ställa honom mot väggen och fråga hur fan han tänker. Eller Barca har journalisterna i ett järngrepp..
Barcelona ADAMA&HALILOVIC
2014-08-08 13:32
Ni alla som klagar på precis på allt Ni börja gå på nerverna på oss vanliga som vill läsa nåt positive har inne
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-08 13:32
IN

ter Stegen 12M - Helt Ok pris, man får dock ha i åtanke att han endast hade 1 år kvar på sitt kontrakt.

Bravo 12M - Överpris, borde kostat ca 6-8M.

Mathieu 20M - Rejält överpris, borde kostat mindre än 10M.

Vermaelen 19M - Rejält överpris. Max 12M är han värd.

Rakitic 18M - Ett år kvar på kontraktet, får ändå vara nöjd med priset här.

Suárez 81M - I dagens marknad är det svårt att påstå att detta är överpris. Dock är det alldeles för dyrt för min smak.

Jag hade inte haft några problem med att vi betalar överpris för mittbackar om det hade varit Benatia, Kompany eller liknande. Nu betalar vi överpris för Mathieu och Vermaelen. Den förstnämnde är gammal och har mycket att bevisa, märklig värvning. Vermaelen fyller väl 29 snart, skadedrabbad och har varit i frysboxen i två år.

Jag hoppas att Lucho insisterat på dessa värvningar, för det betyder att han har en tydlig plan och att han vet vad han vill ha för spelartyper. Båda mittbackarna är ganska snabba, starka och bra på huvudet.Barcelona Nemesis 10
2014-08-08 13:30
Hetfield Du skrev Chelseas värvningar i pund sen skriver du deras slutsumma i Euro? Ser lite konstigt ut... Gör om gör rätt!!
Barcelona Gabriel
2014-08-08 13:30
Den här ledningen alltså, om vi tar bort faktumet att bara värvningen av Vermaelen är helt jävla idiotisk i sig och inte tillferdställande för fem öre så pratar vi alltså om en spelare som är skadebenägen och bänkad i sin nuvarande klubb och sitter på 1 år kvar på sitt kontrakt. Vi pratar också om en spelare som jagas av en annan klubb. Arsenal ville verkligen inte sälja Vermaelen till United, utan föredrog att sälja honom till Barça.

INTE ENS DÅ - med allt detta inräknat har man lyckats få till en bra affär. Inte ens då!

Trots att Arsenal föredrog att sälja honom till oss. Trots att han är Arsenals 3:e val. Trots att han enbart har 1 år kvar på sitt kontrakt. Trots att han är skadebenägen.
Barcelona Gabriel
2014-08-08 13:24
Taget ur Arsenals forum:

"Stämmer det att vi får 15m£ för Vermaelen? Inte undra på att ManU drog sig ur, det är bara att gratulera Barcelona, en 29 årig mittback, vårt 3:e val med endast 1 år kvar på kontraktet för drygt 200 miljoner. Haha humor."

När tom Arsenal fansen börjar mobba oss, då vet man, då vet man verkligen.
Barcelona Hetfield
2014-08-08 13:22
Lite perspektiv: Chelsea: Diego Costa 33,44 Mill. £ Cesc Fabregas 29,04 Mill. £ Filipe Luis 17,60 Mill. £ Runt 80 miljoner pund. Barcelona: 20m (Mathieu), Bravo 12m Vermaelen 19 m 51 miljoner euro (jag räknar inte ens med köpet av Suarez eller Rakitic) Zubi, you have done it again!
Barcelona FabregasBelongsToAFC
2014-08-08 13:21
Om Vermaelen lyckas komma upp i samma potential som i början av sin Arsenal karriär så har ni en fantastisk mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Emanuel B
2014-08-08 13:15
Kroos gick till Madrid för €25 miljoner. Ett år kvar på kontraktet.

Vermaelen till Barcelona för €19 miljoner. Ett år kvar på kontraket.
Barcelona Barcaholic
2014-08-08 13:15
Inte nog med att Vermaelen är kass, skadebenägen, petad i Arsenal och går för stort överpris utan det ryktas mycket om att hans första val var United. Vi har alltså köpt en omotiverad skadebenägen bänkspelare för ett stort jävla överpris....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-08 13:15
Tror nog Song hade passat perfekt med pajaserna Mexes, Balotelli, Al Shaarawy & Muntari. De kan sitta dagen lång och ta kort tillsammans och ladda upp på instagram. Glömde även lägga till alla har bedrövliga frisyrer.
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:58
westinho - Sergio #5

Loan? Haha, aja... Orkar inte, åtminstone försvinner nollan!
Barcelona Barclasico
2014-08-08 12:58
Jag tror faktiskt Vermaelen kommer göra succe i barca tröjan!
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-08 12:57
A deal on the loan of Barcelona midfielder Alex Song (26) to Italian club AC Milan is close. One-year loan plus buy option in 2015. [sport]

Lite positivt i alla fall. Man får vara glad för det lilla.
Barcelona Gabriel
2014-08-08 12:53
neymar JR

Vadå varför gnäller vi? Vi gnäller för att vi är trötta på skiten. Vi ville se en revolution, nya spelare som förtjänar att spela för klubben. Går det hand i hand med Mathieu och Vermaelen eller? Nej, knappast. Vadå varför gnäller vi så jävla mycket? Kanske för att vi anser att vi som fans förtjänar bättre. Nej, det håller inte. Du kanske accepterar det men majoriteten av oss gör det fan inte.

Och vadå försvaret var briljant under stormatcherna? Fel som fan. Jag såg FC Barcelona spela ut Real Madrid på Bernabeu i en match som normalt sett skulle slutat med en lätt vinst för oss, men pga 2 inlägg i första halvleken hamnade vi snabbt i ett 2-1 underläge efter att vi dominerat dem hela första halvleken. Vi fick kämpa till oss den vinsten trots att vi spelmässigt var flera nivåer bättre än dem. Så nej, försvaret var inte briljant, vad rökte du på där egentligen?

Och roligt att du nämner Atletico. Hallååååå? Va fan, ber dig att ladda ner mötet på Calderon och titta på de första 20 minutrarna. Dem kunde gått upp i en 4-0 ledning, alltså, kom igen va fan händer? Tänk efter, det var bara rena rama turen att vi inte blev sönderpiskade de första minutrarna. Försvaret briljant my ass!

Nej, att värva spelare som Benatia och Hummels gör inte försvaret perfekt per automatik så med den logiken skiter vi i sånna spelare och går efter Mathieu och Vermaelen istället för det bör ju självklart gå bättre. Alltså, for real, bara nej.

Jag orkar inte mer. När tom fansen börjat acceptera skiten så är det något som är riktigt illa.
Barcelona neymar JR
2014-08-08 12:45
Asså varför gnäller folk så jävla mycket, hur fan orkar ni. Exakt allt som sker ska folk gnälla över Här får ni lite fakta: Barcelona är top 5 i minst insläppta mål. Försvaret var briljant i stormatcherna, och det var anfallet som svek mot atletico. Cup-finalen åker vi på en skada på pique, som var dominant under alla stor matcher förra säsongen. Dom flesta av målen var insläppta via fastasituationer. Oftast rätt så slumpmässiga mål. Vem fan hinner med Bale i en 50 meters löpning? Allt detta med 1 ordentlig mittback förra säsongen. Nu har vi värvat 2 mittbackar och förstärkt mittfältet rejält. Och anledning till varför vårt försvar har sett så vilset ut, beror till stora delar av vårt mittfält. Som lämnade försvaret helt själv och skit i att göra jobbet. Nu har vi masche, rakitic och Rafinha som är grovjobbar på mittfältet. Att värva benatia gör inte att vårt försvar blir perfekt per automatik. Vi har ett bra mycket bättre lag iår än vad vi hade förra året. Sluta lipa dygnet runt. Om vi förra året med ett bra mycket sämre lag och med sämre tränade spelare hade chansen till dubbeln vad fan har vi inte iår? Försvarsspel handlar om kollektivet och inte enstaka stjärnnamn till backlinjen. Är det någon som ska ordna försvaret så är det Lucho och inte zubi. Och zubi har gett Lucho varenda jävla värvning han har velat ha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2014-08-08 12:43
Gabriel

+10
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-08 12:42
20m på Mathei, 12m på Bravo och 19m på Vermaelen. Det är alltså 51m vi har spenderat helt onödigt.

No comment.
Barcelona Andresito
2014-08-08 12:41
@påfågeln:


Faktiskt raka motsatsen, Vermaelen är den som har blivit bortgjord minst gånger, efter någon vars namn inte skrevs.
Barcelona LeoMessi
2014-08-08 12:39
Påfågeln Jag är lite trött just nu och min läsförståelse är inte på topp. Men står det inte att endast en back har blivit bortdribblad färre gånger än vermaelen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
2014-08-08 12:37
Här satt man inför sommaren och hoppades på Hummels & Benatia, nu får vi buga och bocka för Mathieu och Vermaelen. Hahaha vilken besvikelse.

Barcelona påfågeln
2014-08-08 12:36
@WhoScored: Thomas Vermaelen: Of defenders with 100+ PL apps in the last 5 seasons, only 1 has been dribbled past fewer times than @T_Vermaelen05 (20) Stabilt. I träbensligan är han den back som är lättast att dribbla... Dock höll han ganska hög klass när han tog bindeln i Arsenal, och som 1.70-ligan säger, vi har fyra mittbackar nu, bara det är värt mycket.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-08 12:36
Vermaelen Och Cuadrado

Eller bara ex Benatia?

Väljer faktiskt alternativ 1

Ska tilläggas att det är ytterst tveksamt med Cuadrado.

Givetvis hade jag också hellre sett Cuadrado och Benatia och struntat i Mathieu och Vermaelen. .Men men
Annons: