/spanien/barcelona/forum/405.aspx/spanien/barcelona/forum/405.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-12 19:33
"så går det när man inte har domaren till hjälp"-kommentarer incoming i puertan.
Barcelona yeezus
2017-03-12 19:29
Barcelona in LaLiga  this season:

With Samuel Umtiti: WWWWWWWWWWWWWWWW

Without Samuel Umtiti: LDWLWDDDDDL #fcblive [sq]
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-12 19:27
Den här förlusten kommer i det långa loppet vara bra. Den tar ner spelarna på jorden igen. Jag är säker på att Real tappar i fler matcher. Det är 5 poäng som skiljer nu om de vinner ikväll och deras hängmatch, det är inte omöjligt.
Barcelona Reymar
2017-03-12 19:27
Barcaholic

Har inte skrivit någonstans att Messi inte varit vår bästa spelare så snälla sluta lägga ord i min mun. Visst har Messi aldrig varit någon som backar hem men lägger man inte kraft i defensiven så får man väl lägga kraft i offensiven! Världens mest talangfulle spelare men även världens lataste, Balotelli och Özil ser ut som maratonlöpare jämfört med Messi..
Barcelona zigazaga
2017-03-12 19:19
Snälla, ni snackar om att vi gav bort ligan? Hur många gånger har vi inte sagt det i år? Eller RM för den delen? Det är många matcher kvar, allt kan hända. Kryssar eller torskar Madrid ikväll så kommer ni säga 'Ligan lever!' igen, och RM fansen som nu säger 'Ligan är vår!' kommer säga 'Vi gav bort ligan'.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-12 19:07
Deportivos ligaseger mot oss ikväll är den första på hemmaplan sedan 18 december 2016. Första hemmaseger på nästan tre månader !!
Barcelona Culés
2017-03-12 19:03
Kan alla som kritiserar Messi bara sluta, på en gång. Vet inte om ni kanske har missat att han leder skytteligan BÅDE i la liga och CL? Har jag inte fel så leder han assistligan i la liga också? Kan han få göra några plattmatcher per säsong eller vad är det ni begär av honom egentligen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-12 19:02
Pique: If a week ago they offered us qualification in the Champions League and a defeat today, all Barcelona fans would have taken it Ligan är alltid viktigast så nej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-12 19:00
Lurad man känner sig. Se laget göra den comebacken i CL för att några dagar senare ge bort ligan till sämsta RM på flera år mot fkn Deportivo...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-03-12 18:55
Det som stör mig mest idag är att Lucho väljer Alba som vänster mittback. Pique var den enda som är bra på huvudet i försvaret och det är inte alls konstig att vi släpper inte två hörnmål just idag. Det som stör mig är att vi kunde verkligen har undvikit den här förlusten med lite bättre beslutstagande men men det är vad det är. Bara med Umtiti istället för Alba idag så hade vi garanterat haft en poäng minst, Alba gör ingen nytta alls i försvaret när det kommer in inlägg.
Barcelona Carles5
2017-03-12 18:55
@Mangi10 Jag håller med. fantastisk kämparinsats men långt ifrån den bästa fotboll Barca lirat. Hehe bortskämd är jag i vart fall inte. Minns 90-talet som hade sina upp och nergångar. Eller När Van Gaal köpte in hela holländska landslaget typ. var inte alltid så roligt förr... Men som du säger många är så otroligt bortskämda och förväntar sig 2009- 2011 varje match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2017-03-12 18:49
A Good coach is : Skadad precis som Rafinha! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-03-12 18:48
Just det jag reagerade också på det. varför fick Deportivo hörnan som ledde till 2-1? MaTS hade räddat den om den gått på mål men den tog stolpe ut.... Var lite märkligt Barca hade dock sin chans att kvittera. Tyvärr fick Luisito inget lyft på avslutet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca_^^
2017-03-12 18:45
Förbannad jag blir på en sån här match, bitterheten som talar nu men i vissa fall är det fan bättre att spela med en man mindre än att låta dom spela.
Springer runt där och tjänar sina miljoner, trötta jävla alibi-spelare som knappt hade gjort väsen av sig på vångavallen.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-12 18:43
[QUOTE=Reymar]El Pistolero Hur kan man vara fysiskt utbränd när man är spelaren som har sprungit MINST i laget? Jag skulle förstå om du sa Suarez, Neymar eller Busquets för dom springer och täcker mest yta i laget men Messi? Skulle snarare påstå att han är mentalt utbränd ser ingen hunger eller vilja i honom längre. [/QUOTE] Ja jag spekulerar bara. Något är det när man ser Messi vara sämst i Barça tsm med Arda, illa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-03-12 18:42
Umtiti ? Rakitic??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-03-12 18:42
Jag förstår inte varför Denis OCH Gomes startar. Den ena hade kunnat starta och den andre byter av den som startar och låt Andres eller Rakitic starta. Och att Umtiti bänkas är tjänstefel. Killen är ju en garanti för vinst mer eller mindre i ligan (15 starter i la liga= 15 vinster). Hoppas laget använder de här 7 dagarna utan match väl. det behöver många av dem. framförallt Messi. han ser ut att vara väldigt sliten fysiskt. Han har ju trots allt burit laget i så stora delar av denna säsongen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-03-12 18:41
Varför spela inte Neymar ???
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-03-12 18:41
Reymar Påstår du att Messi inte varit våran bästa spelare denna säsong? För isf har jag faktiskt inga ord för din fotbollskunskap. Messi är i en liten svacka, om någon har rätt att vara i en svacka i vårt lag är det Messi. Det märks dessutom att 3-4-3 systemet med Messi i mitten absolut inte passar honom. Messi funkade i mitten med Guardiola, den tiden är över. Messi ska spela på kanten, där han gjort det bäst med Enrique. Killen har aldrig varit en som springer mycket och bränner krafterna på defensiva delen, och jag köper det med tanke på hur framgångsrik han faktiskt varit. Btw, undrar om folk skriker domarskandaler efter denna match? Domaren missa ju tydlig straff när Pique blir fälld och deras 2-1 mål kom via en hörna där deras egna spelare nickat stolpe ut. Antar ingen lär nämna det...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-03-12 18:41
Skurhink /// Snälla gå och göm dig är du snäll !!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2017-03-12 18:39
Davids3: Spärra mig? Klubben borde lämna över Messis mantel till Neymar! Messi har hjälpt Neymar oerhört mycket sen Brassen anlände till klubben! Men som det är nu, så ser jag Messi som en stor jävla bromskloss för både Neymar och laget! För mig får Messi mer än gärna vara avlönad av klubben tills han ledsnar på det åxå! Att ha en spelare med den statusen i laget och det kroppsspråket på planen är mer skadligt än bra! Hade det stått vad som helst på ryggen på Barcas nr 10 istället för Messi så hade hela forumet velat se honom död! Spelet går inte längre via Messi och Messi vill inte heller att det gör det, spelat går via Neymar och han skulle få ut så mycket mer av sitt spel med någon som Dybala som visar sig och har lite fart under fötterna och framför allt vilja innanför pannbenet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mangi10
2017-03-12 18:37
@Carles Det var en viljeinsats utan dess like. Men trots denna fantastiska insats var spelet inte något vidare. Vi vann tack vare några individuella sagolika insatser från några spelare, inte pga laget spelade en bra fotboll. Vi har fortfarande chansen att vinna titlar. Håller med dig att vänder kappan efter vinden ganska kraftigt här inne. Ena dagar är allt frid och fröjd, i nästa sågas spelarna i fotknölarna. Men jag tror att vi är så bortskämda genom åren med att inte nog har vi vunnit många titlar, vi har dessutom dominerat världsfotbollen med en makalös fotboll. Vi är inte längre referensramen eller ledande såsom vi var så sent som inför sluttampen på förra säsongen. Jag har varit inne på det så många gånger, men med detta mittfält som Barca har, kommer ledningen behöva besvara många frågor inför nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-12 18:37
El Pistolero

Hur kan man vara fysiskt utbränd när man är spelaren som har sprungit MINST i laget? Jag skulle förstå om du sa Suarez, Neymar eller Busquets för dom springer och täcker mest yta i laget men Messi? Skulle snarare påstå att han är mentalt utbränd ser ingen hunger eller vilja i honom längre.
Barcelona Neymar N11
2017-03-12 18:33
I fotboll är allt möjligt, matematisk är det inte över än i ligan. Trots att vi har varit i dålig form men ändå nått kvartsfinal i CL , Final i CDR och sist men inte minst slås om ligan mot real som har sitt bästa upplaga på länge.

Inför nästa säsong hoppas jag att med lite förändringar i truppen så kommer vi tillbaka starkare än någonsin.

Visca Barca
Barcelona Reymar
2017-03-12 18:33
Man har alltså en vecka till nästa match men ändå vilar man Iniesta,Rakitic och Umtiti? Med en Umtiti på plan så hade vi inte släppt in det andra målet då Alba viker ner sig i nickduellen. Alba i en trebackslinje? Hur tänker man där?

Lucho du är en legend men ibland förstår jag mig inte på dina idiotiska rotationer som förmodligen kommer kosta oss ligatiteln.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-12 18:29
Messi ser fysiskt utbränd ut efter att ha varit allt i vårt anfallspel i första halvan av säsongen. Han måste vila. En fysiskt utbränd Messi som bara lunkar runt är som att lira med 10 man. Vet i fan hur Lucho löser detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2017-03-12 18:28
Kan någon förklara varför LE ska rotera så jävla mycket? Jag förstår att det har varit tufft schema men andre gomes och Dennis suarez är alldeles för dålig för detta lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-12 18:26
Nu är det 7 dagar vila för laget. De behöver det vekligen både psykiskt och fysiskt. Synd bara att man inte la i en extra växel av just det anledningen, men men.
Barcelona Blaugrana91
2017-03-12 18:25
Tycker det känns som spelarna är mer motiverade i CL än ligan. Självklart var det ett mer kritiskt läge vi var i matchen mot PSG, men nog borde man visa vilja även idag. Ev. 5 poäng är ju inte omöjligt att vända men så onödigt att försätta sig i den situationen igen... Nåja nu ska jag tänka på matchen i onsdags... ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-03-12 18:22
Sen är det intressant hur många som vänder kappan efter vinden. För 3 timmar sen skulle vi vinna CL, ligan och cupen. Nu har vi åkt ut ur alla tävlingarna. Neymar saknas så mycket säger många. Samma folk Krävde att vi skulle casha in 200m€ för honom för 2 veckor sedan för att han är så kass. Ska vi riva Messis kontrakt också? Chilla lite och stötta laget och spelarna istället. säsongen avgörs inte ikväll och motgångar händer alla lag och spelare. Vi kommer inte gå rent i ligan och det kommer inte Real heller att göra. Barca kommer tillbaka. Det var en otrolig urladdning i onsdags och det kan kosta i efterföljande match ibland. Sett det hända så många gånger genom åren. Men snälla sluta kalla på spelares och tränares avgång så fort någon spelare slår en felpass. Visca Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: