/spanien/barcelona/forum/4049.aspx/spanien/barcelona/forum/4049.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LeoMessi
2/8/2015 02:53
Gabriel Självklart är det inte så att beroende på vilken klubb du håller på så har du en specifik personlighet. Som jag beskrev i mitt inlägg så är dom inte mindre intelligenta än någon annan eller att dom var otrevliga på andra sätt. Jag har bara haft oturen att ha vänner som man inte kan diskutera fotboll med överhuvudtaget och att dom är otroligt arroganta när det kommer till just fotboll, vilket jag själv tycker är lite passande med tanke på hur huvudstadsklubben har betett sig dom senaste åren. Men den kompisen jag har haft otroligt dryga tjafs med är en arsenalsupporter. Varje el clasico så samlades vi ett gäng vänner som höll på real eller barca. Han höll på real när det kom till el clasico, vilket är helt okej, man behöver liksom inte hålla på Barca. Men han var så otroligt uppkäftigt och kaxig, att jag just då ville slå honom medvetslös. Hans hat mot Barca berodde på Messi, han kom aldrig över att Messi gjorde 4 mål mot Arsenal. Så den mest aggressive och jobbige personen i ett kompisgäng som kollade på el clasico var ett arsenalfan haha! Detta ska även tilläggas att jag har känt honom i 17 år och är en av mina absolut bästa kompisar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2/8/2015 02:37
Att alla madridfans skulle vara omogna och bete sig arrogant och utan stil & klass håller jag absolut inte med om, sedan finns det Barçafans som också beter sig på det arroganta och dryga sättet. En av mina närmsta barndomsvänner är madridista, vi gick i samma klass enda från årskurs 4 tills vi tog studenten, och under alla dessa år blev det självklart en hel del give and take mellan oss två när det kom till fotbollen och rivaliteten mellan Barça och Madrid - men det var alltid på ett hälsosamt sätt. Inte en endaste gång började vi bråka eller tjafsa pga rivaliteten, snarare så fanns det och fortfarande finns en viss typ av ömsesidig respekt även om vi självklart retar varandra emellanåt. Däremot så är han väldigt olik de flasta madridfansen när det kommer till vilka åsikter han har, där han redan från dag 1 var emot Mourinho som tränare för dem och han är långt ifrån förtjust i Cristiano. Han är väldigt ärlig och det går att föra vettiga diskussioner med honom. Bortsett från honom har jag även stött på en hel del madridfans som faktiskt inte alls är så som ni beskriver.

Det är viktigt att komma ihåg att ens val av fotbollslag påverkas av så många olika faktorer. Vissa börjar hålla på ett lag pga en spelare, vissa tar efter vad ens pappa gillar, vissa dras till en klubb pga historian klubben har. Men att dömma ut alla fans av ett visst lag är både fördomsfullt och barnsligt enligt mig, det finns både goda och dåliga människor till alla klubbar - både i Real Madrid men också i Barcelona. Många Barçafans var väldigt arroganta och respektlösa under Pep-eran mot andra fans. Minns väldigt många kaxiga kommentarer på Facebook flödet under Pep-eran där alla culés bara vräckte ur sig ena efter den andra kommentaren om hur man skulle pippa andra personers favoritklubbar när man stötte på dom (att det sen också oftast blev så hör inte till saken utan det var bristen på respekt som störde mig).

Så nja, ni får nog öppna ögonen lite mer och inte bara kolla på hur majoriteten inne på Puertan beter sig. Eller så har ni bara haft oturen att stöta på idioter till madridfans.
Barcelona J.Gamper
2/8/2015 02:36
@Baha - Tres Amigos:Ni är inte ensamma. Märkt exakt samma sak. De kallas inte "Madridiots" för ingenting. Det finns ödmjuka real fans också.. men de gör ju inte mkt väsen av sig så de uppmärksammas inte.
Barcelona Cule4life
2/8/2015 02:30
Varför inte såhär på San Mames ? Längd och styrka i mittlåset, Finess och brytsäkerhet på mitten, Och magi längst fram uppbackade av två ettriga ytterbackar, Och en jäkla stadig bänk... Bravo Alves - Pique - Batra - Alba Rafinha - Macherano - Iniesta Messi - Suarez - Neymar Stegen - Adriano - Mathieu - Sergio - Xavi - Rakitic - Pedro
Barcelona Barcelonistas
2/8/2015 01:53
"Den som skrattar bäst, den skrattar sist. Det är min hälsning till alla cules på Les Rambles." Min hälsning till dig, Real Madrid came to Vicente Calderon 4-n0thing.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcanist
2/8/2015 01:50
Förresten, någon som uppmärksammade Griezmanns målgest? Såg det nu på repris, ser dock inte hela sekvensen från målet då kamerorna skiftar lite, men jag tror att han kör på Ronaldos målgest där han pekar på sig själv och sen på marken "Estoy Aquí" hehe. Ett halvhån mot Ronaldo alltså, "här är jag, vart är du?" :-)
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/8/2015 01:44
Har någon highlights med Ray på Madrid derbyt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/8/2015 01:43
LeoMessi Det är exakt så. Ni bägge tar upp olika perspektiv. Precis, de kan aldrig erkänna något. Även när Peps Barca var bäst i världen var der inget jag personligen skröt om. Jag höll mig ödmjuk och basunerade aldrig ut det. De vann CL en gång och halva världen fick höra det. Vad ska man göra, Madrid fans = neandertalare, Barca fans = homosapiens. Bale är beviset han är länken vetenskapsmännen har letat efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2/8/2015 01:36
När man ändå snackar om vänner som är madridfans. Jag har en hel del vänner som håller på dom och dom är väldigt bra vänner och inte dumma på något vis. Men en sak jag har aldrig kunnat diskutera med dom är fotboll för då blir dom otroligt arroganta och trash talkar som ingen annan. Jag själv kan hylla real när jag diskuterar med dom, Speciellt om dom faktiskt har gjort någon otrolig match. Men har aldrig hört något positivt från deras sida. Ett exempel är om dom har vunnit ett el clasico och då kan konversationen se ut så här: Jag: Grattis till vinsten igår, ni var bättre. Dom: Vi knulla er, Barca är sämst! Eller när Pepe filmade sönder och sedan trampade på messis hand så hörde man "Rätt åt Messi, Pepe blev felaktigt utvisad när Alves filmade". Dessa är grabbar jag pluggade tillsammans med när jag studerade till elektroingenjör och det var väldigt klocka grabbar men när det kom till fotboll så var det bara att säga hej då till all logik och intelligens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/8/2015 01:27
[QUOTE=FCB_Messi]Jag har genom åren lagt märke till en grej . Jag har väldigt många vänner, bekanta , grannar , arbetskollegor o.s.v som håller på Barca och real . Jag har märkt att dom som håller på Barca är bra människor . Då menar jag väluppfostrade , fin personlighet , smarta , stabilt liv helt enkelt . Medans de flesta madristas är rena motsatsen . Totalt oallmänbildade. Dom är den "otrogna" typen i ett förhållande medans barcas är gentlemannen . Det här är ren fakta tro mig ..... [/QUOTE] HAHAHAHAHAHHA. Det är så sjukt. Jag har känt precis samma sak. Alla jag känner som håller på Real är riktiga idioter. Måste ligga något i det. Man dras till sin sin egen reflektion. Madrid som klubb avger känslan av arrogans och att vi står över alla. Deras supportrar beter sig likadant. Barca som är mer solidarisk och försöker projicera en ödmjuk och respektfull energi utåt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2/8/2015 01:21
I La Puta snackar dom om att alla lag någon gång blir förnedrade. Vad dom glömde säga va att det är numera en årlig tradition för Real att bli förnedrade. Real 2-6 Barca Barca 5-0 Real Alcorcon 4-0 Real Zaragoza 6-1 Real Dortmund 4-1 Real Liverpool 4-0 Real Atletico 4-0 Real Dortmund 2-0 ( borde slutat 4-5-0. Varje år blir det en förnedring minst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2/8/2015 00:36
världens bästa fotbollspelare genom ALLA TIDER...enligt vissa människor som tänker med arslet... här har ni en heeeel video på dagen insats..så har det sett ut i 3 år men tyvärr en sak som bara fattades var lite penaltys..., mina damer o herrar CRISTIANOOOO RONALDOOO... SIIIIIIIIIIUUUUUUUUUU! btw varning för känsliga tittare o fotbollsälskare. kmr behövas en hel toa rulle ifall ni fäller en tår elr nåra hundra. video gjorde mig ledsen o samtidgt spyfärdig... jävla blatter korrupta fan..messi har blivit rånad på 2 bollar...kolla videon, den här sopan har dom i sitt hem. blir så jävla förbannad
Ronaldinho Gaucho
2/8/2015 00:36
@Barcelonistas:


Jag har hittat honom! (kolla länktips)
Barcelona Barcelonistas
2/8/2015 00:34
El Pasillo var är du? 4-0 till storebror!
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2/8/2015 00:28
Kolla in sekvensen när Ronaldo slår en felpassning till Bale.

Vilken chemistry mellan dessa två ... för att inte tala om Ronaldo's reaktion (om ni följer honom innan han försvinner ur bild när han viftar med armarna i besvikelse).
Barcelona enkos
2/7/2015 23:58
Ronaldo var efter Casilias matchens absolut sämsta spelare och fick 5.5 i betyg, medan Mandzukic fick hela 9.7, hela listan i länken...5.5 är alltså rena katastrof med andra ord för att vara "världens bästa spelare".
Barcelona KiNg-PuYi
2/7/2015 23:42
Barca4life98

dom väntar på att EU banken i madrid ska fixa lite lån igen från tyskland så dom kan finanser köpet haha
Barcelona Federer - köp en back, tack
2/7/2015 23:07
"Real Madrid are better than Atletico but we have to prove it on the field," the Portuguese told reporters. "Anyway, I think we will win the Liga title at the end of the season.


Ronaldo asså...
Barcelona Barca4life98
2/7/2015 23:06
Boys, när kommer Real och köpa Harry Kane?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2/7/2015 23:03
Här har vi bilder på Enyeama när Nigeria mötte Real Madrid i somras med BBC på topp.
Hans tråkigaste kväll som fotbollsspelare.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2/7/2015 22:58
Vilken match man missade alltså..
Då får jag väl titta på den nu stället..
En fråga bara. Var inte Isco med från i startelvan??

Är så svag för Isco..
Barcelona Canaletes
2/7/2015 22:35
Några memes från derbyt. Den med världens bästa spelare var rolig hehe
Ronaldinho Gaucho
2/7/2015 22:34
Tretton skriver på Puertan: "Skrev och kritiserade spelarbetygen men nu har något tagit bort mitt inlägg som inte bröt mot någon regel alls. Nordkoreanska fasoner över "moderaterna". Stackars grabbar. De vill höja kvaliteten men blir motarbetade av sina moderatorer. Har sagt det innan och säger det gärna igen: redaktionen och de personer som håller i Reals Svenskafans-sida har alltid varit fula i sina sätt att agera men även att uttrycka sig - internt såväl som externt. Vi minns väl bittre Kviberg? Eller vad sägs om medgångssupportern och Mourinhodyrkaren Kaljic? Ett gäng hatare som aldrig växte upp utan höll sin lilla docka (Puertan och hela Rmd-Svenskafans) med järnhand för att få ut sina frustrationer över alla titellösa år de fick växa upp med. Långa år som tydligen bidragit till en och annan bokstavskombination. Nu har dessa vuxna bebisar efterföljare som är av samma skrot och korn. Lider med er maränger som vill få ut era tankar. Puertan är uppenbarligen inte rätt plats för det fria ordet. Där får man bara tycka att Real Madrid är himmelen och FC Barcelona helvetet. Tyvärr är verkligheten inte sådan. Det är just detta Reals moderatorer & Co saknar. Verklighetsförankring.
Barcelona Barca4life98
2/7/2015 22:31
Patrik Sjögren.... En helt okej artikel faktiskt denna gång. #förvånad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2/7/2015 22:24
Hoppas Ronaldo njöt ordentligt av sina guldbollen vinster som han gnällt sig till för nu är det slut på det. Messi är så överlägsen, skönt att dem flesta inser det nu. Det har ju iof vi alltid vetat. Messis största rival om guldbollen framöver finns i samma lag, Neymar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2/7/2015 22:04
Kan det inte vara hög tid för Ancelotti och eventuell personlig assistent att sätta sin portugisiske storstjärna på välbehövlig specialträning, med tanke på dom uppenbara balanssvårigheter Cristiano Ronaldo bevisar sig ha säsong efter säsong efter säsong. Varför inte sätta på portugisen en vit t-shirt med varningstexten "Rör mig inte!!!". Och sen helt enkelt låta honom åka skateboard fram och tillbaka på Puertan, i frånvaro av den värsta rusningstrafiken. Samt förbjuda honom att prova på några av den uppsjö trix som finns, med tanke på den uppenbara skaderisken. Exempelvis borde ett försök till en så kallad forward-flip från Cristiano Ronaldos sida, betyda dryga böter från såväl nitisk trafikpolis som den egna klubben. För övrigt slog jag på ordet fallsjuka i växtrikets plantskolor, när jag skrev ovanstående (den fruktansvärda mänskliga varianten är verkligen inget att skämta om!): "Vid drivning av tulpaner i växthus, kan man i slutet av kulturtiden, strax innan blommorna är fullt utvecklade, ibland se att blomstjälkarna viker sig. Detta kallas för fallsjuka. Den uppträder inte enbart på tulpaner, utan kan även förekomma på narcisser...". Men att den flygande holländaren Arjen Robben inte är ensam om att gång efter annan ta varje tillfälle i akt att vika ned sig så fort chansen ges, är ju ingen fakta man behöver googla sig fram till om man kan och följt sin fotboll något så när.
Barcelona FCB_Messi
2/7/2015 21:56
Jag har genom åren lagt märke till en grej . Jag har väldigt många vänner, bekanta , grannar , arbetskollegor o.s.v som håller på Barca och real . Jag har märkt att dom som håller på Barca är bra människor . Då menar jag väluppfostrade , fin personlighet , smarta , stabilt liv helt enkelt . Medans de flesta madristas är rena motsatsen . Totalt oallmänbildade. Dom är den "otrogna" typen i ett förhållande medans barcas är gentlemannen . Det här är ren fakta tro mig .....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2/7/2015 21:52
Jag ser morgondagens match som kanske den viktigaste matchen på hela säsongen, om inte den viktigaste när säsongen summeras. Vinner vi; Då är vi verkligen tillbaka i racet på allvar. Förlorar vi; så kan det dra ner laget och spelarna tappar lite utav den där vittringen som kan göra att t.ex. Messi tar den där maxlöpningen hemåt och tar bollen. Denna omgång kan vara vändpunkten på denna säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2/7/2015 21:38
Hoppas bara inte Real studsar tillbaka nu som förra gången de förlorade i ligan mot atleti...

Barcelona >The Reporter<
2/7/2015 21:15
Viktigt att vinna imon! Inget jävla slarv nu igen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: