/spanien/barcelona/forum/4042.aspx/spanien/barcelona/forum/4042.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2014-11-08 15:54
[QUOTE=DM1982]Man köper spelare för 1½ miljard men de bänkas. Logiken är inte helt lätt att förstå. Nu har det gått en hel del matcher med Lucho som tränare och jag kan inte riktigt förstå vad han vill med laget. Nu ska han få en hel säsong på sig, annars är det lite väl orättvist, men jag kan inte se hur det här laget ska slåss på alla tre fronter. Ett lag som Barcelona ska vara kandidater till ligan, cupen och CL men som det ser ut nu så får väl laget skrälla lite med en cupseger. [/QUOTE] Välkommen till den mörka sidan. Det var på tiden. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AntoG
2014-11-08 15:53
HELVETE, SLUTA ROTERA OCH LÅT DEM BÄSTA SPELARNA SPELA! Bra att Adriano startar, enligt mig våran bästa ytterback efter Alba har alltid känts stabil varje gång jag sett honom spela! Och idag slår Messi rekordet har den känslan!!! #TeamBarca
Barcelona BARCA-més que un club
2014-11-08 15:51
HOPPLÖS TRÄNARE ALLTSÅ !!!
Barcelona SoM_Un
2014-11-08 15:47
Försöker verkligen vrida o vända för att förstå mig på LE. Men d går fan inte.

HJÄLP!
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-08 15:46
Madrid spelar samma startelva i copa, ligan och cl men det är just Barca som tröttnar i slutet av säsongen. Det är löjligt. För mig handlar det inte om trötthet. Om ditt lag spelar bra och är i harmoni och vinner matcherna lätt. Blir de fyllda av glädje och energi. Om ditt lag kämpar till sig segrar, ligger under ofta och när de vinner så vinner de inte övertygande. Det tömmer på energin och glädjen. Den negativa energin får en att tappa hoppet och lusten. Det gör dig mentalt trött. Det blev likadant under tito, tata och det kan ske under lucho. Delvis är det ledningens fel med. De måste värva klasspelare och ersätta spelarna med unga förmågor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-11-08 15:46
Man köper spelare för 1½ miljard men de bänkas. Logiken är inte helt lätt att förstå.

Nu har det gått en hel del matcher med Lucho som tränare och jag kan inte riktigt förstå vad han vill med laget. Nu ska han få en hel säsong på sig, annars är det lite väl orättvist, men jag kan inte se hur det här laget ska slåss på alla tre fronter. Ett lag som Barcelona ska vara kandidater till ligan, cupen och CL men som det ser ut nu så får väl laget skrälla lite med en cupseger.
Tiki-Taka
2014-11-08 15:40
Håller med Rafael117 påstående i twitter --- Lucho benches Neymar and Suárez before an international break, that’s insulting.

Förnedrande är ordet!
Barcelona Neymar11
2014-11-08 15:38
Baha HAHA, tragiskt är det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-11-08 15:38
jaha denna pajas ska spela med några b-spelare i en sådan viktig borta match när vi behöver 3 viktiga poäng , seriöst va är det för Clown vila spelare , dom ska spela dom kostar inte flera 100 miljoner för att vila . LE out plzz får stroke snart av denna tränaren .!!!
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-08 15:37
Lucho är galen, Zubi är galen och Barto fattar Nada. Om vi förlorar idag. Vad ska Lucho säga? HAHAHA. Jo det hade inget med min laguppställning att göra! Vi ska analysera det här. Jag vill dö av skratt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-11-08 15:35
Lucho har inte imponerat på mig för fem öre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2014-11-08 15:35
Fortfarande ska stackars Marscherano lira mittback. Jag trodde faktiskt att han skulle få chansen i mittfältet iår och spela mittback om det skulle krisa. Men nej. Man har slängt 20mille i Wengers konto och värvar en långtidsskadad Vermaelen. Det är ca 7 miljarder människor på jorden, jag vet inte hur många procent som är fotbollsproffs men det är iallafall mycket. Istället värvar man en skadad mittback. Det finns inte mittbackar i fotbollsvärlden det är slut. Detta händer endast i Barcelona. Eftersom klubben styrs av handikappade fegisar. En av dom största handikappen är fegisen Zubi som tänker med sitt rövhål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Pep G
2014-11-08 15:34
Good to see our team spending money on World Class players and leave them fresh and rested for their National Teams. Charity.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2014-11-08 15:32
När man tänker efter så kan man ju undra vad det är som gör att Messi kan spela så pass mycket som han gör. Visst, han kanske inte är likadan i sin speltid som för några år sedan men faktum är att han spelar 90 minuter vecka ut och vecka in och levererar mål och assist non-stop.

Varför anser L. Enrique att inte Neymar och Suarez kan starta varje match? Är dom inte lika vältränade? Så jävla konstigt. Messi är untouchable med all rätt men Suarez och Neymar är trots allt två av världens absolut bästa spelare. Anser dom själva att inte klara av matchningen? Om inte så är fallet är jag rädd att Neymar framförallt i längden kommer tröttna på att inte ha det förtroendet att starta VARJE match. Han skall ju det. Han är köpt för det. Suarez för den delen också men det fallet är jag rätt säker på att det har att göra med att gå lite försiktigt ut nu i början efter hans avstängning då han på riktigt är ett monster.

Neymar, nja, oroande. Blir utbytt varje match och får ibland nöta bänk. Tror som sagt att varken han eller hans pappa är nöjda med det då han förväntas av alla jorden runt att spela och komma upp i samma nivå som Messi/Suarez/Christiano etc...
Barcelona Neymar11
2014-11-08 15:23
Aja Batra får spela sin andra match i rad och det var fan på tiden. Pique gör mig en tjänst och fortsätt smsa på bänken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-11-08 15:19
Lucho försöker göra det Pep gjorde under sin tid som tränare, nämligen rotera laget så att dom är i fin form till våren. Problemet är att Pep hade en klar plan i detta och nästan konstant bytte ut 3 spelare varje match. Han hade en stomme som man vilade och bytte ut en i varje lagdel varje match. Tom. Messi vilades, fast ungefär var 5e match, beroende på motstånd. Lucho däremot verkar varjera lite hur som helst, blir lite olika varje gång. Dessutom med underliga laguttagningar, sist Busi, Rakitic och Rafinha spelade tillsammans gick det ju uselt. Samma med Munir och Pedro samtidigt, var ju fiasko. Att köra dessa uppställningar samtidigt känns ju minst sagt tveksamt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2014-11-08 15:18
Mot Ajax var det onekligen så att mittfältet var den svagaste lagdelen, och det var där jag förväntade mig någon rotation. Så blir det tvärtom.

Det är en hårfin gräns mellan att vara galning och geni, jag väntar 2,5 timmar innan jag sätter stämpeln på Lucho - men i nuläget lutar det starkt åt det förstnämnda.

Måste också säga att jag känner för Montoya, han verkar ha 3 spelare framför sig på högerbacken för tillfälligt. Han måste lämna i januari, finns ingen anledning för honom att stanna kvar. #frysbox
Barcelona Neymar11
2014-11-08 15:17
Alla topp klubbar kan ha stjärnor på bänken som inte gnäller och kämpar för en plats. Medan vi inte ens kan ha pedro på bänken innan det ryktas att han vill bort Komedi på högnivå, nu kommer det komma en så oerhört tråkig match utan någon som helst fantasi och Messi ska få göra allt själv. Hoppas almeria leder med 3-0 i halvlek så han lär sig något och vi vänder matchen efter våra byten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiyoyO 10
2014-11-08 15:15
Han kunde lika gärna bänka Messi också. Helvete, vad håller han på med?! Det är ju i dessa matcher som man ska spela in sin elva. Han väljer att spela Adrinao istället för Alves (ÄNTLIGEN) men sedan ser ju anfallet förjävligt ut. Snacka om att ha sparkapital på bänken.
Barcelona jawwa
2014-11-08 15:14
La masia spelarna måste ju få spelare, enda kravet för att vara barca tränare....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-11-08 15:14
Positivt är att de svaga länkarna Alves och Pique bänkas, samt att Rafinha får spela. Däremot kan man tycka att åtminstone Suarez får starta och stänka dit något mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2014-11-08 15:14
Capitan Det är tydligt nu att LE inte vet vad han sysslar med. Alla lag har en inspelad elva utom vi. En riktig amatörtränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
2014-11-08 15:12
Vad fan sysslar den här clownen med?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-11-08 15:11
@Andresito:
Juste glömde helt bort det. Haha my bad. Skulle inte förvåna mig dock om han valde o vila Mathieu även om han var frisk haha. Sen håller jag med om att Suarez verkligen behövde spela den här matchen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-11-08 15:11
*till våren mena jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-11-08 15:10
Det är en perfekt match för suarez att börja göra mål och få upp självförtroende, vad händer han bänkas. Han behöver så många matcher han kan få Orka vara gnällig men man får fan nog av det här rotations systemet, i Barcelona kämpar man inte för speltid utan här chillar man tills det är ens tur att spela
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2014-11-08 15:10
Är det bara jag, men borde inte Lucho åtminstone försöka spela ihop en elva till hösten. Under den här säsongen har vi aldrig fått se samma startelva två matcher irad. Det börjar bli lite frustrerande i och med att de större matcherna närmar sig och vi fortfarande inte hittat någon lagkemi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2014-11-08 15:09
[QUOTE=J.Gamper]Kan inte Lucho spela in en start elva nån gång? Envis jävel. Fortsätter med sina rotationer. Ok Neymar kanske behöver vila. Men tyckte det var dags o spela in Mathieu - Bartra som mittbacks par. [/QUOTE] Mathieu är skadad
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2014-11-08 15:09
Suarez och neymar behöver väl inte vilas samtidigt, positivt att vår bänk är stark iallafall
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2014-11-08 15:07
Kan inte Lucho spela in en start elva nån gång?

Envis jävel. Fortsätter med sina rotationer.Ok Neymar kanske behöver vila. Men tyckte det var dags o spela in Mathieu - Bartra som mittbacks par.
Annons: