/spanien/barcelona/forum/4040.aspx/spanien/barcelona/forum/4040.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2015-01-21 11:33
Man är rätt nervös inför kvällens drabbning alltså.Simeone är ingen tränare som lämnar något åt slumpen.De gör knappast två sådana matcher som den senast mot oss.

Visserligen gjorde vi dem dåliga men tror knappast på samma "enkla" resa igen.

Tror de kommer köra galet första 20 för att försöka få hål på oss överlever vi dem har vi stor chans att ta med oss något från matchen.

Det viktigaste för mig idag är att vi håller tätt! Tycker laget sett oerhört bra ut sista matcherna bästa på flera år faktiskt.

Är ändå lite orolig.Det känns ändå som om Enrique sakta men säkert håller på att lyckas med något.

Jag är helt övertygad om att vi kommer göra en bra andra del av säsongen många i laget känns fräscha inget trött direkt som vissa verkar lida av i vissa andra lag.
Barcelona Neymar11
2015-01-21 11:25
I Sergios fall så är det inte fel på spelsystemet eller tränare. Rent defensivt gör han fortfarande ett fantastiskt jobb Problemet är när han får tag på bollen, han ska alltid göra det snyggt och börja kladda på bollen. Han förlitar sig på domaren ska ge honom frisparkar och lägger sig ner med händerna mot skyn Iniesta delen håller jag med om, roligt hur det kan gnällas på att han förlorar mer boll med vågade passningar, när bara för några månader sen ville alla att han skulle börja ta fler risker Xavi är en spelare som man trodde skulle få det svårast, men han har höjt dig avsevärt den här säsongen. Anpassat sig till det snabbare spelet och att kontrollera spelet när det behövs
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-01-21 11:06
Angående Iniesta (och Sergio) så är de offer för det spelsystem Lucho infört.

Vampyren är ju bäst i mitten där han får kombinera med sina medspelare, skapa en mot en situationer och har medspelare nära sig hela tiden.

Under Lucho får han allt som oftast inrikta sig på att fungera som balansspelare när Alba rycker framåt (och Neymar inåt) vilket gör att han inte hamnar i sina vanliga positioner. Inte så konstigt att hans kompetenser tycks vara som bortflugna när han inte får använda dem till fullo. Det skapar ju också högre felprocent vilket många uppmärksammat och därför drar felaktiga slutsatser kring.

Samma sak med Sergio, det hav av yta han får täcka och avsaknaden av direkt närhet från sina mittfältskollegor (som täcker för ytterbackarna) gör att han känns vilsen. Samma sak där, hans kompetenser utnyttjas inte maximalt till förmån för spelsystemet. det blir mer kladd på bollen och det är ingen positivt för den visserligen tekniske, men inte alltför snabbe pivoten,

Egentligen skulle vi varit mer behjälpta av Mascherano í stället för Sergio och av en tvåvägsmittfältare i stället för Iniesta, men båda två har ff den fördelen att de kan lugna ner spelet och låta laget andas så att bollinnehavet ff blir den dominerande faktorn - vilket Lucho förespråkar.

Så tyvärr, vi kommer inte att se en förbättring från dessa båda herrar under denna tränare. Sen om det är till lagets nackdel eller inte, det låter jag vara osagt. Vi har ju dessutom inte så många alternativ.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-01-21 10:42
@Neymar11:


Visst var Iniesta ok. Men det var inte med Iniesta mått. Låt oss vara ärliga mot varandra. Det var han och Alves som förlorade mest bollar. Men det var kul att se att hans form såg bättre ut än på länge.

Jag är fortfarande rädd att Lucho plötsligt bänkar Rakitic och slänger in Xavi som har varit skadad så där två veckor. Jag har en dålig känsla i magen.

Jag vill se samma startelva. Är det något jag skulle vilja ändra så är det Alves mot Bartra men det går inte experimentera i en sån här match. Om man vill använda Bartra som högerback måste han slussas in där match för match.
Barcelona Neymar11
2015-01-21 10:31
Andresito Iniesta var hur bra som helst mot atletico sist, har ingen aning om vad folk här inne tittade efter egentligen. Han skötte spelmotor rollen fantastiskt Han hade mest tacklingar tror jag och vann boll ett flertal gånger. Det är Iniesta vi snackar om
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-01-21 10:21
Inget oväntat i truppen till matchen ikväll. Douglas och Mathieu skadade sen tidigare, Bravo vilar och Montoya får sitta på läktaren. Enda rotationen jag hade velat se är Bartra istället för Busquets. Iniesta vill jag fortfarande se på mittfältet, hans prestationer nedvärderas något enormt här inne. Vampyren är fortfarande en av våra bästa spelare, samtidigt ska Xavi inte starta en sån här match efter att ha varit borta så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-01-21 07:59
@barcastuff: There's not yet a new date for Barcelona's friendly in Qatar. The game that was scheduled for Wednesday 4 February has been postponed. [ara] Har ledningen börjar lyssna på spelarna? Har dom börjat agera rätt nuförtiden, för att vinna röster
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-01-21 07:24
[QUOTE=Diar Shekha]Hej Cules! Vet någon en sida eller app för att kunna se fotboll via mobilen med Samsung? Jag befinner mig i Thailand nu och de är usla på att sända fotboll.. [/QUOTE] Ladda mer Torrent Stream controller, funkar perfekt med samsung.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-01-21 05:51
Kommer att bli en oerhört tuff match ikväll. Vi ska inte förvänta oss att det går lika bra som i förra matchen, simeone har nog gjort sin läxa och hans mannar kommer inte komma med samma inställning. Det gäller att inte bli chockade över den otroligt höga pressen dom kommer att sätta inledningsvis, dom kommer att gå för ett tidigt mål för att sedan backa hem och eventuellt nöja sig med ett kryss i första mötet. Det är i en sån här match Busquets är extremt viktig, han kan inte förlora bollar mot Atletico så som han gjorde mot depor. Det vill säga att han håller i bollen tills någon tar den ifrån honom. Jag tror att så länge Messi spelar på högerkanten så kommer det att gynna rakitic. För Alves är inte lika äventyrlig när Messi håller till där, för han vågar inte riktigt få Messi att täcka upp för honom haha! Sen så hoppas jag att vi får Albas och neymars härliga samarbete. Albas överlappningar är guldvärda! Det blir farligt varje gång han gör det och det är något Alves inte är lika bra på.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messimal19
2015-01-21 03:31
@Diar Shekha:

Testa med att ladda ner Ustream appen vet inte om den finns tillgänglig för Samsung dock, värt och checka:)
Barcelona messimal19
2015-01-21 03:30
Testa och ladda ner Ustream appen den finns tillgänglig i AppStore dock osäker på om den finns för Samsung
Barcelona messimal19
2015-01-21 03:28
Sedan förlusten mot sociedad känns det som att vi har ett helt nytt lag framför oss undrar ifall det har något med Zubis avgång och göra, känns som att LE har fått sin önskan igenom mer frihet till att spela den fotbollen han vill att laget ska spela, Guardiola sa ju att LE kan komma och göra ett bättre jobb än honom också, känns som att han har fria tyglar och ställer i styr laget som han vill vilket resulterar i att spelarna är glada och i en mycket bra fysiskt form samtidigt som självförtroendet är uppe när en spelare har hittat självförtroendet så kommer motovationen att arbeta lite hårdare fram och det är då titlar kommer, LE verkar ha kommit igenom till spelarna och laget spelar mycket bättre än på länge, jag börjar Tro på LE
Barcelona Diar Shekha
2015-01-21 03:26
Hej Cules!

Vet någon en sida eller app för att kunna se fotboll via mobilen med Samsung? Jag befinner mig i Thailand nu och de är usla på att sända fotboll..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-01-21 01:12
Fy fan vad Äckliga Rosell-juntan har varit. Det är helt sjukt hur man kan nedmontera en toppklubb så snabbt. Minns att många av oss här inne bruka diskutera om Messi's skador hade att göra med att de tog bort hans personliga tränare. Rosell och hans hyenor borde sättas bakom galler. Men det är också lika mycket medlemmarnas fel. Det är väl de som har låtit det här gå så långt. Jag blir så äcklad så att jag inte ens kan sätta ord på det.
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 23:56
Rambla Gillar hur de använde en Vietnamesisk nöjestidning som källa också.
Barcelona koeman92
2015-01-20 23:37
Något jag skulle vilja se är att man i nästa VM låter de bästa tränarna träna sina landslag. Tänk er, Ancelotti i Italien, Mourinho i Portugal, Pep i Spanien, Simeone i Argentina, Pellegrini i Chile och eventuellt Klopp i Tyskland.. ryser av bara tanken att se dessa herrar leda sitt land i världens mest prestigefyllda turnering :)
Demakast
2015-01-20 23:36
Messias ... Har du gjort några ändringar genom dstorn så logga ut och sen in igen genom appen och försök igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-01-20 23:31
@koeman92:

Jag tror PL skulle kunna skrapa fram en bra trupp och elva när man har alla topplagen att välja på. Helt klart intressant, Plus att årets tränare i varje liga ska leda Allstar laget.
Barcelona Neymar11
2015-01-20 23:29
The rock tog 2 guldbollar ifrån Ronaldo med andra ord
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-20 23:26
Japp, The Rock och Irina fick tydligen ihop det under inspelningen av filmen Hercules.
Barcelona koeman92
2015-01-20 23:15
@Cule4life:


La liga och Bundesliga lagen hade då utan problem vunnit varje år. PL skulle visa sitt rätta ansikte och visa hur grovt överskattad man är.. i och för sig så sköter PL lagen det redan galant, inte minst i CL.
Barcelona Cule4life
2015-01-20 23:05
Tänk ifall det hade införts liknade matcher som NBA med Allstar matcher, Liga mot liga

Ta te.x ligorna Spanien,England,Italien,Tyskland och varje år ska en trupp med dom bästa spelarna från respektive liga mötas i en liten cup.
Barcelona Barcelonistas
2015-01-20 22:59
Har the rock Knullat Irina? Nu hänger jag inte med. Rambla va sa du?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2015-01-20 22:54
rambla

haha va? närdå? Hur? Var? :D
Barcelona Rambla~
2015-01-20 22:50
Cristiano har tydligen blivit brädad av The Rock. No more Irina, hö hö...
Barcelona Neymar11
2015-01-20 22:46
Eh det kommer sluta upp med Valencia köper Sanchez från Arsenal snart! ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-01-20 22:43
LeoMessi

Det som ändå är skönt är att Valencia inte behöver sälja nu eftersom de har Peter Lim som ägare, så de kan och kommer hålla i honom hur hårt som helst för Gaya är väldigt duktig. Sjukt hur Valencia kunnat ta fram så många bra vänsterbackar på sistone, Grimaldo kom ju därifrån innan han joinade Barca och på de senaste åren har de lyckats få fram Jordi Alba, Juan Bernat och nu Gaya.
Barcelona 1.70-ligan
2015-01-20 22:43
Jaha, kollade inte noga och antog det var vår gamle Keite. Vidrigt oavsett, som sagt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-20 22:42
Xavi blir intervjuad av en tandläkaragentur, eh? Han får frågan vilka spanska spelare han hade värvat i dagsläget om han fick chansen. Han svarar Cazorla och David Sila. Vad händer? Jo, arsefans på bloggar, twitter och andra medier går bananas och whinar om att nu är Xavi igång på nytt. Haha, man måste ju bara älska de små liven. Seriöst, arsefans måste ha det jobbigt här i livet. Ah förresten, är inte vi förbjudna från att värva spelare tills 2016? :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-01-20 22:42
Namnet Keita är lika vanligt i Afrika som Svensson i Sverige. :) Dessutom så spelades Mali-Kamerun färdigt för en stund sedan (Keita i Mali).
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: