/spanien/barcelona/forum/4025.aspx/spanien/barcelona/forum/4025.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2/4/2015 13:48
Barieta

Förstår poängen och den här säsongen har han inte spelat någonting alls, men om tränaren (eller Lucho om han är vår tränare 2016) vill ha honom i sitt lag, då tycker jag att vi ska köpa honom. Med ett år kvar på sitt kontrakt kommer han kunna gå billigare än vad vi sålde honom för, jag tycker att han är värd att satsa på iallafall.
Barcelona Gabriel
2/4/2015 13:48
Jag finner det smått ironiskt och på gränsen till skrattretande när jag läser hur alla madridistas beklagar sig över Atletico Madrids spelsätt som enligt dem är att "försvara med bussen och använda sig av UFC-fotboll". Jag förstår dem då jag själv delar samma åsikt som dem, men saken är bara den att de har ingen talan. Har de själva glömt att Real Madrid för inte alls speciellt längesedan spelat en precis likadan fotboll själva mot Barça?

Med den logiken de har angående Atletico Madrid ska inte Real Madrids CdR seger mot oss 2011 betydda något, då dem i den finalen spelade så grisigt och fult ett lag bara kan göra. Och hade det inte varit för det faktumet så hade Barcelona vunnit sin andra trippel under Pep-eran den säsongen, det enda som stod i vägen var Real Madrids sk "UFC-fotboll".

Det är ännu mera pinsamt när det kommer till Real Madrid, jämför man det laget Real Madrid hade med det laget som Atletico Madrid har så är det en stor skillnad. Dessutom är Real Madrid en av världens största klubbar både nutid samt historiskt, så dem sålde sin själ och skämde ut sig å det grövsta.

Real Madrid och Florentino Perez anställde Mourinho för 1 enda sak, att sätta stopp för Barcelonas dominans - till alla medel. Och dem försökte, med alla medel. Nej, det är ingen skillnad mellan er och det andra laget från Madrid. Ni är av precis samma skrot och järn - eller jo, skillnaden är att Atletico inte köpte in spelare för de summorna som ni gjorde.
Barcelona Barieta
2/4/2015 13:37
Frågan är om det är någon ide att satsa på en spelare som har varit så skadedrabbad de senaste åren. Visst han har det lilla extra och är en mycket bra spelare.
Jag var osäker på hur många matcher han spelat för Bayern, men visste att det inte var speciellt många. Enligt transfermarkt har han 25 matcher, vilken är väldigt lite på över 1½ säsong. glas
Barcelona Junta Dimision
2/4/2015 13:35
Gabriel

Håller med dig fullständigt. Jag tror att om nu Laporta vinner valet, att vi kommer försöka ta hem Thiago när vårt transferförbud är över. Thiago är fortfarande långtidsskadad då han slog upp sin knäskada igen när han precis var tillbaka i full träning i Oktober förra året. Tror det tar minst en eller två månader innan han är tillbaka i träning igen.
Barcelona Gabriel
2/4/2015 13:21
Junta Dimision

Kollade precis upp det, du har rätt. Hur som helst är 2 år kvar på kontraktet inte mycket för en spelare av den kalibern. Bayern står nu i ett moment där de måste göra ett val - förnya spelarens kontrakt och fortsätta att tro på honom, eller avvakta och se hur det blir med hans skador, men då också riskera att andra klubbar lägger sig i och försöker värva honom.

Hörde att Thiago spelade igår, hur var han?
Barcelona Junta Dimision
2/4/2015 13:12
Gabriel

Thiago har kontrakt till 2017, så han kommer ha 1 år kvar vid 2016.
Barcelona Gabriel
2/4/2015 13:03
Att Barcelona har ett starkt intresse för att försöka köpa Pogba tror jag absolut på, men att alternativet till Pogba ska vara Isco är bara rena rama löjligheter från EMD. Isco har kontrakt med Real Madrid till 2018 och en klausul på 150M€, och ni kan ju själva förstå att R.Madrid knappast kommer att sätta sig vid förhandlingsbordet med Barcelona. Möjligheten att värva Isco försvann sommaren 2013 när Madrid värvade honom. Om Isco på något hokus pokus ändå skulle hamna i Barcelona någon dag skulle det först krävas att han innan det "mellanlandade" i någon annan klubb varutav vi sedan köper honom från just den klubben. Att köpa honom från Real Madrid är uteslutet. Däremot undrar jag med Thiago, han har ju kontrakt till 2016 om jag inte minns fel. Kommer ihåg att jag hade lite spekulationer redan när han gick till Bayern tillsammans med Pep att Pep skulle komma tillbaka tillsammans med Laporta och att Peo i sin tur sedan skulle hämta hem Thiago. Är det någon som vet om Thiagos kontrakt fortfarande går ut 2016?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2/4/2015 12:43
Erik Satie Jag är 50-50 inställd på att han ska värvas. Fördelen är att han är ung och kan erbjuda något annorlunda. Bra skott, teknik, styrka (yaya toure typ kanske?). Nackdelen är att han inte är en riktig djup playmaker som t.ex. Verratti, Kroos, Xavi etc. Han är mer en kille som ska spela på iniestas position känns det som. Jag anser att det är på Xavi/rakitic plats vi måste få in någon riktigt bra som kan rotera med rakitic när Xavi lägger av snart. Rafinha är en bra ersättare till Iniesta, sen har vi ju denis Suarez och halilovic också Vad säger ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2/4/2015 12:36
är jag den ende som är motståndare till pogba? Han känns en aning överskattad och tycker inte han passar in riktigt. Mer en prestigevärvning a la real madrid. Ser hellre typ Veratti eller någon liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2/4/2015 12:33
Jag läste på engelska Eurosport precis att "Barcelona overtakes Real Madrid in the race to sign Paul Pogba"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Adrianiii
2/4/2015 12:17
Hej!

Jag har bokat biljetter för Barca mot Malaga men undrar när vet man officiellt när matchen spelas?
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2/4/2015 11:18
Vi har möjlighet att plocka hem Tello till sommaren vilket jag tycker vore en bra idé, För helt ärligt har vi dåligt med vapen att slänga in offensivt, En skada på någon av trion vore katastrof, Pedro lär inte säljas oavsett hur dåligt han spelar. Skulle någon klubb betala 30milj euro så hade jag gärna sett han lämna.

Hellre låta Tello, deulofeu, + b-laget kriga om platserna.
Barcelona Neymar11
2/4/2015 10:17
Erik Bara neymar och pique är därborta och gör reklam osv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/4/2015 09:55
Det enda positiva Zubi King gjorde i Barca var köpet av Ter Stegen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2/4/2015 09:53
pique har lagt upp en bild där han och neymar har landat i Qatar. vafan?! skulle de inte skita i det där?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2/4/2015 09:41
Om vi vill ha isco blir jag förbannad. Han kunde kommit som Barcafan för nåt år sedan. Hoppa på tågen i tid ffs
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2/4/2015 09:25
@barcastuff: Barcelona will try to sign Juventus midielder Paul Pogba (21) this summer, who'd then join in January. Madrid's Isco the alternative. [md] VARFÖR FINNS DEN HÄR TIDNINGEN FÖR, JÄVLA IDIOTER
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2/4/2015 09:02
Barcelona will try to sign Juventus midielder Paul Pogba (21) this summer, who'd then join in January. Madrid's Isco the alternative. [md] Huh?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MrKnowledge
2/4/2015 08:24
Mdawg jag tror Alves vill ha ett minst 2 års kontrakt vilket kan få Barcelona och tveka. hade han gått med på 1 års kontrakt tror jag Barcelona hade förlängt direkt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
2/4/2015 08:11
@Barcadinho.:


Hahaha, Schalke kommer bli krossade som i fjol, det tror ja 90% av alla här vet om redan.

Tror iaf inte att Schalke har något att sätta emot, däremot hoppas jag att jag har väldigt fel!
Barcelona messiooooxavii
2/4/2015 07:07
@Thierry Henry:



Du säger att Neymar är värd 4 gånger dessa spelare, det är väl vad Perez erbjöd också men Neymar valde barca ändå !
Barcelona KiNg-PuYi
2/4/2015 03:47
Mdawg

vår idiot ledning verkar loska ännu en legend
Barcelona zick9
2/4/2015 00:54
@socccerfan1:


Varför skulle man spela Pogba som defensiv mittfältare i Barca? Då försvinner ju hans offensiva kvalitéer.
Barcelona Mdawg
2/4/2015 00:06
Dani Alves agent har gjort ett rätt påstridigt uttalande att de söker ny klubb till sommarn om inte Barcelona agerar nu, eftersom de inte har kontaktat dem och kontraktet löper ut till sommaren.. Så verkar det inte som Barcelona vill ha kvar honom..

Vi behöver väl honom, vi har ju inte precis massor att välja på i nuläget, med värvningsförbud och allt.. Känns inte detta lite kaotiskt, eller vad tycker ni?
Barcelona Kröjf
2/3/2015 23:52
Kunde väl aldrig drömma om att jag någonsin skulle sträcka mig så långt att jag skulle infoga ett citat, skrivet i mitt eget namn; luktar nästan lika illa som att tala om sig själv i 3:e person.

Men nu när det alldeles strax endast återstår 1 ynka dygn innan Neymar firar sin 23:e födelsedag och det härinne trots nyss nämnda faktum, fortfarande tycks florera en bestämd övertygelse att brassens blott 22 år i sig talar för hans sällsynt stora talang. Samt att Neymar lika säkert som amen i den bigotta frikyrka han tillhör och som Barca troligtvis betalar tionde till indirekt, kommer att bli världens absolut bäste fotbollsspelare då han hunnit bli "senior" på riktigt, ja då kan jag helt enkelt inte avhålla mig längre.

Men innan jag överskrider den förbjudna gränsen genom att återge mitt eget tidigare inlägg som stod att läsa på Les Rambles efter förra helgens möte med Villarreal , vill jag också påminna om att Messi helt ohotad och i en klass för sig fick 2 av sina 4 Ballon d'or på raken, INNAN han hade hunnit fylla 23 (rätta mig gärna om jag räknat fel). Tiden som stor talang hörde med andra ord Messis tonår till.

Inlägget ifråga som enligt mitt sätt att se det fått förnyad aktualitet i och med vissa av kvällens skriverier, var vid det aktuella tillfället ställt till Neymar11 eftersom vi sinsemellan dryftat ämnet Neymar förut och löd som följer:

"Nu när fd talangen Neymar "JR" fyller 23 år i veckan (5:e feb), kan vi väl vara någorlunda överens om att en förutsättning för att den lille men naggande gode brassen, obestridligen ska vara att betrakta som världens bäste fotbollspelare inom ett och ett halvt år så som du förutspått (tiden går), är att Messi gått ned sig märkbart i kvalitet när argentinaren då hunnit nå portugrisen Cristiano Ronaldos nuvarande ålder?

Det hoppas väl vare sig du, jag eller någon annan härinne i så fall, eller hur?

Ibland känns det helt rätt att ha fått fel. Så om Neymar mot min förmodan inom en relativt snar framtid till och med blir snäppet bättre än Messi varit och fortfarande är, så inte mig emot. Tvärtom. Fattas bara, för båda två spelar ju förhoppningsvis fortfarande för FC Barcelona flera år till. Och vem av oss härinne vill väl inte vår favoritklubb dess absolut bästa?"
Barcelona MUNIR-ADAMA
2/3/2015 23:51
Finns dt nån sida man kan kolla gamla barca matcher med engelsk kommentator
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2/3/2015 23:20
@Barca4life98:


Verratti.

Om vi ska fortsätta vara ett lag som vinner bollinnehavet.
Barcelona S.Eto'o
2/3/2015 23:18
Läste att ibra och cavani har bara assisterat varandra en enda gång(!) denna säsong vilket är riktigt dåligt. Någon som har samma statistik när det gäller Messi-Neymar den här säsongen och sens Neymar anslöt till oss? Skulle gissa på 20-25?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2/3/2015 23:13
@socccerfan1:


Pogba är inte defensiv. Tekniken och dribblingarna är hans styrkor tillsammans med skotten.
Barcelona socccerfan1
2/3/2015 23:10
Hade varit något att se thiago o rafinha spela i Barca tillsammans .. Leda mittfältet med Pogba som defensiv
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: