/spanien/barcelona/forum/4024.aspx/spanien/barcelona/forum/4024.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-10 20:17
Med min elva menade jag som ett alternativ när man vill ha Cuadrado, Messi, suarez, neymar, På planen samtidigt. Tror Lucho har tänkt något liknande samtidigt som man har de 4a som alternativ även när man kör 4-backslinje. (3 av dom startar) EDIT: Alba är för mig lika given som messi i den ordinarie elvan, Men som ett alternativ med trebackslinje så passar nog inte Alba in.
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 20:07
[QUOTE=DM1982]Det snackas om att han ska bli uttagen till truppen för a-landslaget. Nu är det tvåårslån för honom i Sevilla, sedan är det nog dags att plocka hem honom. Guldklimp. [/QUOTE] Precis, Sevilla är en klubb som jobbar med minsta möjliga medel. Även om Denis inte är deras spelare och att han kan lämna Barca om 2 år. Men det betyder inte att de inte använder honom till det yttersta. De verkligen satsar på Denis. De matcherna jag har läst om har han briljerar ordentligt och låg bakom en assist och ett mål för Sevilla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2014-08-10 19:08
@B.BOSS:


Det snackas om att han ska bli uttagen till truppen för a-landslaget. Nu är det tvåårslån för honom i Sevilla, sedan är det nog dags att plocka hem honom. Guldklimp.
Barcelona B.BOSS
2014-08-10 19:00
Denis Suarez briljerar i Sevilla. Glöm inte honom. Om han utvecklas till en världsklass spelare har vi Iniestas ersättare i honom. Hoppas!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana són els colors!
2014-08-10 18:58
Grabbar och tjejer, jag planerar på att kolla nån av dom första hemmamatcherna i år. Jag orkar inte med att boka flyget för sig, hotell för sig och matchbiljett för sig. Så är det någon som vet en bra och ekonomisk sida där man kan köpa hela "paketet" på flyg, match och hotell? Uppskattar verkligen svar!
Barcelona Tot el camp!
2014-08-10 18:47
---------------------TerStegen-----------------
----Piqué--------Sergio----vermaelen
--------------------rakitic--------------------
--Cuadrado---Iniesta---------Alba
------------Messi--------Neymar-------
----------------------Suarez-----------------
Kan detta spelsystemet funka vi har sett att busi droppar ofta ner och hjälper till mittbackarna när alba och alves varit uppe och det kommer han göra nästa säsong också då yterbackarna kommer vara minst lika offensiva.

Alba har spelat som yttermittfältare i Valencia om jag nt har fel sen har man cuardado eller eventuellt alves om han blir kvar. Sen en iniesta centralt kanske hade funkat är dock lite osäker själv på det.

Bara en tanke kanske kan vara bra kan även floppa haha.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona BARCA-més que un club
2014-08-10 18:25
zick9

ja sant, men i dagsläget bara bänknötare ock medelmåttor .
Barcelona LeoMessi
2014-08-10 18:18
Kollar på wolfsburg-Atletico och de bruyne ser ut att vara en 15-årig pojkscout.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2014-08-10 17:51
@BARCA-més que un club:


Fabregas, Henry, Song, Overmans och Hleb var ju inte alls toppspelare när de kom till Barca..................................
Barcelona LeoMessi
2014-08-10 17:48
Rambla~

Är det inte han som inte har gjort mål för arsenal förrän nu på försäsongen? Visserligen så gjorde han fyra mot benfica.
Barcelona Rambla~
2014-08-10 17:32
En medelmåtta med riktig usel teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2014-08-10 17:27
Vem är den där Sanogo i Arsenal? Någon som vet någonting om honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2014-08-10 17:17
Som jag skrev igår, Cuadrado är väl ett alternativ på högerkanten där vi idag har Alves, Montoya och Pedro. Visst, Messi och Suarez kan säkert flyttas dit men är knappast där dom kommer göra mest nytta. Sen är det väl ingen som tror att MSN (Messi,Suarez,Neymar) kommer hålla hela säsongen? Reserven av Pedro och Deuolofeu är ju knappast skrämmande. Visst, Iniesta och Rafinha finns, men knappast där dom är som bäst. Nej, det behövs nog en förstärkning på högerkanten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2014-08-10 16:48
Jag tycker att Cuadrado behövs i våran trupp, han är mångsidig vilket är väldigt bra. Spelar vi honom som ytteranfallare är det en klass värvning, som kantspringare i en mer defensiv roll tror jag att han skulle klara av då han är väldigt lik Alves. Snabb, grym kondition och löp vilja. Alves spenderar typ 75% av tiden väldigt högt upp i banan, behöver vi försvara oss kan man slänga in Montoya som jag tycker saknar offensiva kvaliteter men är bättre defensivt. Skador kommer dyka upp och då måste det finnas kvalité att ersätta med.
Alla som såg Colombias matcher i VM borde veta att Cuadrado är väldigt bra!
Barcelona the cameroonians
2014-08-10 16:20
Angående Cuadrado så är det förmodligen så att man är ute efter en ersättare till Alves och risken för transfer-ban finns runt hörnet.

Skulle Alves lämna nästa år står vi där med Montoya som enda alternativ (förutom Godswill i B-laget).
Colombianen är ingen högerback i grunden, men kan säkert utvecklas en del defensivt om man har som plan att använda honom där. Annars kan han spela både som winger i ett 4-3-3 och yttermittfältare i ett 3-4-3 vilket skulle motivera prisbilden (även om jag tycker att 40+ mille är på tok för högt oavsett).

Marknaden är ju som den är och oljeklubbarna dammsuger allt och alla. Kanske lika bra att passa på även om det finns frågetecken för hur väl han passar in rent taktiskt. Springa kan han i alla fall, och det om något behövs i laget.
Barcelona petersays
2014-08-10 15:49
@Rambla~:

Nej jag håller med helt och hållet. Cuadrado är inte spelaren vi behöver i vårt spelsystem. Jag tror inte att han skulle göra sig bra varken som högerback, i Xavis position eller som ytter. Sanningen är den att vi inom ett år dels behöver en högerback och dels en ny speldirigent. Cuadrado löser ingen av de utmaningarna.
Barcelona Gabriel
2014-08-10 15:45
Villa håller man på idag? Svårt, ogillar både City och Arsenal, men tror faktiskt jag ogillar Arsenal mer men på grund av att jag vill att det ska gå bra för Alexis så blir det nog att hålla på Arsenal lite.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-10 15:34
BARCA-més que un club Ja vi tycks alltid gå på en nit, aldrig lära oss. I stort sett varje spelare vi värvar från dom floppar. Börjar bli uttjatat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-10 15:32
Varför vill man bänka världens bästa vänsterback, Jordi Alba? Helt absurt...
Barcelona Rambla~
2014-08-10 15:27
Jag vet inte, är inte speciellt såld på Cuadrado. Det är något som inte övertygar mig riktigt. Har han någon spelförståelse, har han en fotbollshjärna? Jag får intrycket att det är mycket show och spel för galleriet men avsaknad av en slutprodukt. Är det bara jag som är nojig? Övertyga mig!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2014-08-10 15:26
Rambla~

Det jag menade att dom får såna bra spelare från oss som Alexis men vad får vi från dom bänkspelare och skadedrabbade spelare, snackar inte om priset just nu.
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-10 15:23
Haha varför bänkar alla Jordi Alba? Är det bara jag som tycker att han har varit bland de bästa spelarna vi har haft dom två senaste säsongerna? Jag tycker det är helt otroligt att folk placerar han på bänken. Hur tänker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2014-08-10 15:23
Haha varför bänkar alla Jordi Alba? Är det bara jag som tycker att han har varit bland de bästa spelarna vi har haft dom två senaste säsongerna? Jag tycker det är helt otroligt att folk placerar han på bänken. Hur tänker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2014-08-10 15:18

---------------------TerStegen-----------------
----Piqué----vermaelen---Mathieu--
----------------------Sergio--------------------
--Cuadrado---Rakitic-----Iniesta
------------Messi--------Neymar-------
----------------------Suarez-----------------

Med 4 backslinje Spelar man med Alba och Alves, Cuadrado kan även spela högre upp om det fattas någon eller om han presterar bättre än någon i Trion.
Barcelona Som La Gent Blaugrana
2014-08-10 15:04
Om Cuadrado anländer så hoppas jag att det inte är på Alves bekostnad. Har hört att han bara spelade en match som högerback förra säsongen. Om det däremot är tänkt att han får en annan position kan det bli ett bra köp.
Barcelona Blaugrana91
2014-08-10 15:00
@Barclasico:


Låter troligt faktiskt. Drygt €40M är nog det som finns kvar i "bankvalvet" nu också så vi lägger i princip allt vi har på honom..

Vi har nu spenderat €155M på värvningar (Galet egentligen). Iof har vi samtidigt sålt för €83M. Så netto har vi spenderat €72M i "egna pengar".
Från början hade vi €120M i egna pengar. Kvar borde alltså €48M finnas och vi lägger nu €40M på Cuadrado, finns dessutom utrymme att höja budet, inget jag tycker vi bör göra dock.

Låter väl ganska logiskt? ;)

Värvar vi Cuadrado så kommer vi ha spenderat nästan €200M på värvningar, jag vill inte låta dryg men jag vill minnas att jag i början av sommaren sa att jag trodde vi skulle göra en sån satsning, men mötes av kommentarer som menade att det var omöjligt.

Inget är omöjligt i Barcelona tydligen. :P

Barcelona Nemesis 10
2014-08-10 14:57
@B-Guden:
Kan bero på mycket, Neymars första säsong ute i eruopa bland annat. Så fort Neymar blev frisk så blev Messi skadad, sen när Messi blev frisk blev Neymar skadad. Tycker inte dom fick en ärlig chans att arbeta ordentligt tillsammans, sen har ju Tata en stor roll i hur han ville att Neymar skulle slicka den vänstra kanten. Med Lucho ser man att han vill att kantspelarna ska spela mer centralt och låta ytterbackarna sköta kanterna så jag tror definitiv att vi kommer få se ett bättre samarbete den kommande säsongen!
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2014-08-10 14:55
B-guden

El classico på Bernabeu förra säsongen. Älskade deras samarbete den matchen.
Barcelona Gabriel
2014-08-10 14:53
B-Guden Tycker det är lite orättvist att bedömma samspelet mellan Neymar och Messi med tanke på att det inte var många matcher dem deltog i tillsammans. Först var det Messi som var borta, sen var det Neymar och så såg det ut ett bra tag. Vi har inte riktigt fått chansen att se dem trolla tillsammans, förhoppningsvis går vi det den här säsongen. Var inte så negatiffa, åtminstone inte gällande våran starkaste lagdel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2014-08-10 14:42
Visst har vi världens bästa anfall på papperet men inte i verkligheten, vi såg förra säsongen hur Neymar och Messi fungera tillsammans det var knappast nån succe, det gick bättre när nån a dom satt på bänken/var skadad, vad får er att tro att det kommer fungera med 3 superstar där framme ?

Jag tror inte alls det kommer bli succe, hoppas dock jag har fel för får Luis detta att fungera så är vi väl så gott som oslagbara.
Annons: