/spanien/barcelona/forum/4024.aspx/spanien/barcelona/forum/4024.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Erik Satie
2/1/2015 17:04
Tror matchbilden kommer bli liknande som i höstas, då Sandro gjorde mål. Villareal skall absolut inte överskattas då de har en väldigt bra form för tillfället.
Barcelona LeoMessi
2/1/2015 16:57
Ronaldinho Gaucho Ja hade man gjort det så hade det blivit en massa anklaganden om fiffel och liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2/1/2015 16:57
Ronaldinho Gaucho Ja hade man gjort det så hade det blivit en massa anklaganden om fiffel och liknande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2/1/2015 16:37
Omg

Barcelona 1.20 i Odds

Villareal 13 i odds.

Känns igen ganska överdrivet, Villareal är inte inget korpen lag precis, Dom är oerhört bra som kan straffa vilket lag som helst.

Barca ska inte under några omständigheter underskatta Villareal. Personligen tror jag att det kmr bli en oerhört tuff match.

Jag tror att Barca vinner men med knapp marginal.
Barcelona Erik Satie
2/1/2015 16:14
vi har ett väldigt fint mittfält. För mig kvittar det om Rafinha eller Rakitic startar. Båda är oerhört bra. Rafinha är verkligen framtiden.
Ronaldinho Gaucho
2/1/2015 16:12
@LeoMessi:


Det finns alltid sätt att matcha andra erbjudanden informellt. Vi lyckades pumpa in tiotals miljoner i Neymars pappas ficka. Vet inte varför det skulle vara ett problem i Bellerins fall. Men nu är det som det är. Alves kontrakt håller på att löpa ut och Montoya är verkligen inte rätt person att fylla ut brassens position. Spännande utveckling.
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/1/2015 16:09
Folk klagar för mycket. Real ger Ödegard speltid och vi sitter och kliar gumpen. Det här är topp fotboll. Bara för att en sextonåring gör några överstegsfinter på Youtube ska han direkt in i startelvan. Det funkar inte på det viset. Barca är en av världens bästa klubbar på att slussa in ungdomar in i A-laget med tålamod. Det är CL, La Liga och Copa som står på spel med mycket prestige. Barca är inte Bilbao/Espanyol som siktar på en 4-8 plats och spelar en talangfull spelare bara för att. Nästa säsong kommer vi ha en ledning som lär sköta anpassningen ännu bättre och Rafinha samt Denis Suarez tillsammans Adama och Halilovic kommer få bättre speltid och större roll i laget. Xavi kan komma att lämna tyvärr! Legend!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2/1/2015 16:06
Ronaldinho Gaucho

Har inte sett så många matcher med Bellerin men det är inte så konstigt att Montoya inte utvecklats någonting när han inte får den speltid som krävs. Pep Guardiola som flyttade upp Montoya från Barca B och som är skicklig på att spela in talanger lämnade precis när Montoya egentligen borde börjat spela mer och mer istället för Alves. Varken Tito, Tata eller LE har haft någon vidare lust att ge honom chansen, trots att han enligt mig är betydligt säkrare och bättre defensivt än Alves. Nu kan det vara för sent, han är precis som du säger född 91 och knappast någon yngling längre. Har svårt att tro att han någon gång ska ta den där ordinarie platsen man hade förhoppningen om att han i framtiden skulle göra när han kom fram för några år sedan.

I London har vi å andra sidan Wenger som är experten själv på att släppa fram unga spelare vid rätt tillfälle. Vi har varit extremt dåliga på att utnyttja resurserna vi förfogar över i och med alla talangfulla spelare som utvecklats i La Masía. Hade Montoya gått till Arsenal för tre år sedan är jag övertygad om att han hade haft en fast startplats sedan en tid tillbaka.
Barcelona LeoMessi
2/1/2015 16:04
Det var inte så att Barca satsade på montoya mer än på bellerin. Barcelona kunde inte matcha erbjudandet som Arsenal kom med, eftersom man inte får skriva proffskontrakt i Spanien om man är yngre än 16(?). Det var inte så att Barcelona var totalt likgiltiga när han drog, det var bara inte mycket dom kunde göra åt det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/1/2015 16:01
Hade velat se Iniesta och Rafinha tillsammans. 2 offensiva kreatörer. Vill se vad de två kan göra för skada tillsammans. Båda kan göra sin gubbe, hålla i bollen och sätta den i djupled. Villareal kommer backa hem och vänta på de tillfällen som ges att kontra på eller hålla i bollen och etablera ett anfall. Inget jag är orolig för längre då vi har börjat kontra istället för att lugna ner spelet varje gång för att försöka spela genom elva backar varje gång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2/1/2015 16:01
Nästan alla högerbackar ser ut som Cafu när Arsenal möter blåbärslag i PL. När de sen för en gångs skull stöter på ett riktigt bra motstånd, ser man hur mediokra vissa av deras backar är.
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho Gaucho
2/1/2015 15:58
Glömde tillägga att Bellerin är född 1995 och Montoya 1991. =)
Ronaldinho Gaucho
2/1/2015 15:57
@Canaletes:
Hehe, dessa PL-kåta fanatiker. Gårdagens match mellan Chelsea och Man City var allt annat än engelsk: Av de 22 startspelarna var endast 3 (!) engelsmän. Dessa heter Terry, Hart och Milner. Lägg till att bägge klubbar finansieras av araber och ryssar. Ojj, glömde jag nämna att deras managers också är från utlandet i form av Pellegrini och Mourinho? Go England! Eller inte... Med det sagt sagt köper PL in utländska spelare som spelar skitig engelsk fotboll när de absolut bästa fotbollsspelarna håller till i Atletico, Barca, Bayern och Real för att inte nämna några andra toppklubbar utanför de engelska gränserna.
Ronaldinho Gaucho
2/1/2015 15:51
Barcelona satsade uppenbarligen på helt fel högerback från ungdomsleden. Hector Bellerin startar i Arsenal och gör en fullt godkänd insats. Vi dras med medelmåttan Montoya som inte har utvecklats något på 4 år.

Suck ...
Barcelona L.A.M Nr 10
2/1/2015 15:16
Rafinha och Bartra får vänta på sina tillfällen. Vi har två tuffa matcher mot Villarreal idag och Athletic nästa vecka. Därefter kan vi vila spelare inför Citymatchen men det är oerhört viktigt att hålla uppe flytet och ta maximalt antal poäng i ligan fram tills El Clásico. Iniesta behövs med sin kreativitet idag, Mascherano stod visserligen för ett misstag senast men har överlag spelat riktigt bra tillsammans med Piqué.
Barcelona barca show
2/1/2015 14:59
Idag ska det smälla till hoppas på den bästa elvan men rafinha vill jag se starta han är så grym och jobbig för motståndarna med sitt spelsätt speciellt när han krigar och hur jobbigt det är för de när de måste försvara och han dribblar sig förbi. Sådant som saknas i vårt mittfält. Sen tror jag suarez sätter ditt någon mål idag.
Messi gör 2 mål kom ihåg från vem som sa det.
Såg att inter förlorade mot något bottenlag i serie A de laget har ju kollapsat helt.
Barcelona Junta Dimision
2/1/2015 14:04
Halilovic tid kommer, vi måste låta honom anpassa sig till landet och lära sig språket ordentligt. Tålamod är en stor nyckel till framgång och eftersom vi inte får värva förrän nästa år så kommer vi få se fler talanger få chansen med tiden, var så säkra.
Barcelona Baronen
2/1/2015 13:47
Vill också se Rafinha från start. Vi MÅSTE börja spela in honom helt nu. Det är frustrerande. Real värvar in en 16-åring och låter honom träna med a-laget direkt. Så ska det vara.
Och vad händer med Halilovic? Vi måste börja ge ansvar.
Barcelona Maestro Xavi
2/1/2015 13:36
@SOMISEREM1899:
När jag köpte biljetter så var jag tvungen att hämta ut dom på camp nou, var endast tvungen att visa upp mitt ID för att få biljetterna.
Barcelona Liunil Masse
2/1/2015 13:34
1.7-ligan Inget händer, Bartra har spelat mycket också. @barcastuff: Bartra and Mascherano are only Barcelona players to play 300+ minutes in each of 3 competitions this season #fcblive [via @barca19stats]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2/1/2015 13:30
Jag köpte för ett antal veckor sedan biljetter till Barcelona-Levante på fcbarcelona.com. Men när jag färdigställt köpet och fått biljetterna på mailen så såg de inte ut som de vanliga biljetter man annars köper på plats. Rad- och stolsnummer, sträckkod samt lite reklam för mat som man kan köpa under matchen är det som finns utplacerat. Då undrar jag om det är meningen att jag ska hämta ut "de riktiga" biljetterna på Camp Nou eller exempelvis La Caixa, eller om det går att komma in med de jag har för tillfället. Någon som vet?
RedemptionMn
2/1/2015 13:18
Hade varit roligt att se Rafinha spela från start. Tyckt att han har skött sig helt ok i de matcher han har spelat.
Barcelona Junta Dimision
2/1/2015 13:11
Så hur tycker ni vi ska starta ikväll? Jag tycker att vi ska ställa upp likadant men med Xavi/ Rafinha istället för Iniesta. Hoppas vi visar upp samma fina anfallsfotboll som vi har gjort på sistone, Visca!
Barcelona 1.70-ligan
2/1/2015 12:59
Bartra utanför truppen igen, helvete vad är det som händer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2/1/2015 12:59
Bartra utanför truppen igen, helvete vad är det som händer?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2/1/2015 12:53
Alla som bör tjäna mycket tjänar redan mycket i barca. Spelare som Roberto och montoya kan inte leka hardball. Men nu vet jag inte hur mycket spelare som rafinha och bartra tjänar, men dom kanske också bör få en liten förhöjning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2/1/2015 12:38
Neymar11

Men då måste man höja de andras löner också Så småningom. Neymar är en fantastisk spelare men det känns bara dumt att förlänga med honom när killen bara vart här i 1,5 år.
Barcelona L.A.M Nr 10
2/1/2015 12:16
Känslan är att man kunde ha väntat med en kontraktsförnyelse tills säsongen är över. Fortsätter han prestera på det här sättet under hela våren ska det inte vara några tvivel om en lönehöjning. Gillar dock inte när man nästan fördubblar en spelares lön under pågående säsong, vet inte om det är den bästa motivationen till att fortsätta prestera lika bra resten av säsongen. Hade kommit mer naturligt som en belöning under sommaren.
Barcelona Baronen
2/1/2015 12:01
Vi ska ha i åtanke att Neymar är världens näst bästa spelare efter Messi. Och han fyller i dagarna 23 år. Det är helt otroligt att vi har honom i vårt lag, en sådan enorm guldklimp. Det är nästan som att man glömmer bort det, pga av Messis förbluffande genialitet.
Barcelona koeman92
2/1/2015 11:56
@Neymar11:


Hoppas bara inte att han drabbas av Brasse-syndromet nu. Man ska ändå ha i åtanke att han fortfarande är väldigt ung och fortfarande befinner sig i sin utvecklingsfas. Själv tycker jag att denna löneförhöjning är ganska överdriven, att höja den till max 10 miljoner hade räckt.
Annons: