/spanien/barcelona/forum/402.aspx/spanien/barcelona/forum/402.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
2016-06-29 11:01
Fan jag är inte helt taggad på att värva tillbaka förlorade söner i form av Pique, Cesc, Alba, Bellerin. Tycker det skickar fel signaler ned i leden. Bellerin nobbade erbjudanden från klubben och svansade efter Wenger så fort han fyllt 16. Känns det igen från Cesc-sagan? Och våra värvningar från Arsenal suger i 99 fall av 100. Därför är jag MOT en värvning av Bellerin. Alba är ju lite andra förutsättningar för där var det klubben som inte trodde på honom när han lämnade.
Barcelona Barcadinho.
2016-06-29 09:33
Ang Vidal.

Fanns några rykten om honom. Den ena var så att han stannade efter en träning med Jordi och lirade boll för skoj. Men det gick så pass illa att han skadade sig.
Detta i perioden när vi skulle möta Real och andra tuffa matcher. LE blev minst sagt jävla arg.
Ett annat rykte var att han skämtade om att sitta på bänken. Sa nåt i stil med att det är roligt på bänken, skoj med Mathieu och andra.
LE poängetrade kort att Vidal behöver jobba hårdare på träningarna. Det är hans i stort sett enda kommentar runt Vidals situation. Men ryktena säger att han är riktigt förbannad på hans oproffsiga beteenden.
Guardiola skulle kasta ut honom från klubben för länge sen.
Ja, om det stämmer det som sägs.
Barcelona Deulofeu
2016-06-29 08:57
Vår viktigaste sommar på mycket mycket länge när det gäller transfers.

Gillar ni inte spekulationer sluta läs nu jag försvinner in i drömlandet lite.

Messi samt Iniesta meddelar att de slutar i landslaget.Trist ja som bara den men bra för Barca då de håller sig fräschare.

Om det nu stämmer med vår ekonomi att vi bara har runt 600 miljoner att värva för måste vi vara smarta och även sälja spelare vi kanske inte gillar helt och släppa på prestige!

En bra sommar gör vi oss av med

Masip--Ortola från b-laget hoppas han flyttas upp så någon yngre får chansen i kassen.Masip flyttar vidare.

Bravo--säljs till City vann nyligen copa americas golden gloves och stoppade Messi för andra året i rad från att vinna titeln.Priset för detta en transfer till City.
Pep vill ha honom hans marknadsvärde borde vara runt 150 miljoner och han får chansen att avsluta karriären i City.Vi har vår egen Neuer och det är dags att han kliver fram nu på riktigt.Ska få agera både i ligan och cl!

Douglas--Ajöss förhoppningsvis får vi en slant av Cruzeiro? Men han verkar vilja gå på lån..Riv kontraktet bort med skräpet.

Vermaeln---får vi kanske runt 100 miljoner för tack vara ett bra em! Ersättare snart klar Umtiti!

Montoya--Får vi en slant för honom är det bara att släppa någon i pl kanske?

Bartra-- 80 miljoner klart

Adriano--30 miljoner vi släpper inte honom som bosman

Turan--Har gjort sitt i Barca passar inte in ge upp och släpp honom vidare --200 miljoner någon? Vi har ersättare både centralt och på kanterna-Suarez,Rafinha samt S.Roberto.

Vidal-- något har ju onekligen skurit sig med honom släpp till Inter? !50 miljoner någon? Gör ett rejält frest med Bellerin för runt host 400 miljoner massor jag vet han är från la masia kan spelet och var blande de bästa i pl.Den enda spanjoren vi kan värva som skulle få en startplats.Viktigt att vi inte förlorar vår identitet.

Flytta upp Samper permanent han ersätta Busquets samt Rakitic.Tack vare Umtiti värvningen så kan även Mascherano spela mer i mitten.

En till från b-laget som ska få en del speltid i år är Alena han har visat fötterna rejält och man kan bara hoppas han fortsätter.

Song--Tack för allt ; )

Munir får gärna stanna för mig eller lånas ut om vi lyckas värva Gabriel Jesus som kan täcka hela anfallet.11 mål på 14 matcher i brasilien 19 bast han är the real deal.Alla klubbar i europa jagar honom om vi bara bestämmer oss väljer han nog oss.Kolla honom i os då han kommer spela med Neymar i anfallet och förhoppningsvis är även Rafinha med där och "fixar" honom.


Vi har alltså då kvar alla viktiga spelare från förra året förutom Bravo samt Alves resten bidrog inte med speciellt mycket och borde vara lätta att ersätta.

Bravo ersätts med Ter Stegen och Alves med Bellerin!

Dessutom får vi in en backjätte som är superstark i luften i Umtiti vilket gör att masken kan spela i mitten om det behövs.

Vi har tre superflexibla spelare i Rafinha,Denis Suarez samt S.Roberto som tillsammans täcker av alla positioner förutom mittback och målvakt egentligen.

Vi behåler vårt arv från La masia då Bellerin återkommer samt Samper börjar få speltid centralt i banan.

Halilovic lånas ut igen!

Då skulle det se ut så här ungefär

Neymar--------------Suarez--------------Messi
G.Jesus--------------G.Jesus------------Munir
D.Suarez------------(Munir)--------------Rafinha

-----------Iniesta-----------------Rakitic-----------
-----------Rafinha---------------S:Roberto-------
-----------D.Suarez-------------Samper----------

-------------------------Busquets-------------------
-------------------------Samper---------------------
-------------------------Mascherano---------------


Alba----------Mascherano----------Pique--------Bellerin
Mathieau----Umtiti------------------Tarin-----S.Roberto
Mathieau


------------------------------Ter Stegen-------------------------
------------------------------Ortola-------------------------------
------------------------------Suarez/ Pena---------------------

Barcelona Thierry Henry
2016-06-29 05:10
@Gabriel:Han är lätt värd 10 om han är skadefri. Speciellt på dagens Spelar marknad. Lägger Liverpool 400 lille på mane så kan vi få 100 för Arsenals före detta kapten och startspelare för Belgien
Barcelona Liunil Masse
2016-06-29 01:53
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-29 00:21
Tack vare dem idiotiska tränarna som ARG har haft som gör att dem förlorar!!! Tata martino är en av dem! Ingen Tevez eller Dybala i truppen är ju ett stort skämt!!! Med tevez i spetsen hade ARG vunnit alla tre turneringar, dem lägena som Higuain har missat skulle Tevez göra mål på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-06-29 00:03
Ärligt talat så blir alla glada om ENDAST Higuan slutar. Han har förstört så mkt för Messi. Higuan är en spelare som dominerar i Napoli men när Messi behöver Higuan som mest i landslaget då är Higuan SÄMST. Är så trött på se Higuan i landslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-06-28 23:58
[QUOTE=FCB_Messi]Är det sant att aguero , mascherano, Lavezzi, higuain också slutar i landslaget ? [/QUOTE] Agüero och Mascherano har slutat. Ryktas om att Higuain, Lavezzi, Di Maria och Biglia också ska sluta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-28 23:05
Xaviesta

Kom nyss hem från en fest med vänner och får se ditt fantastiska "nick" överst härinne. Du har varit saknad en tid och jag såg att du befinner dig i Toronto för tillfället, under den fasansfulla finalnatten. Å jodå, jag var ute i stugan tills idag då min sambo måste tillbaka på begravning av en kollega. Och utan bil i djupa skogarna är ingen höjdare för en som lätt blir "lappsjuk", så jag följde med in till sta´n.
Men i övermorron bär det av ut i spenaten igen och där har jag mycket riktigt ingen "uppkoppling" (även om sambon från skillnad till mig håller sig med det senaste I-phone - väg). Badmintonnätet räcker gott för min del där ute. Men en fullt fungerande "tjock-TV" finns, för fotbollen tänker jag givetvis inte missa på några villkors vis. Men inte sänder man väl "soccer"-EM, i hockeyns förlovade hemland?
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-28 22:53
Länk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-28 22:47
Vermaelen till Roma för 10? Alldeles för bra för o vara sant. Jag förväntar mig att summan tillslut hamnar på 3-5.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 22:46
[QUOTE=Tiki-Taka]Verkar som att Vermaelen lämnar för Roma. 10 miljoner euro [/QUOTE] Låter för bra för att vara sant.. Vad är oddset på att han skadar sig i semifinalen och inte klarar den medicinska undersökningen? Håller tummarna för att det inte händer, win-win för samtliga parter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-06-28 22:39
Verkar som att Vermaelen lämnar för Roma. 10 miljoner euro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-06-28 22:34
Är det sant att aguero , mascherano, Lavezzi, higuain också slutar i landslaget ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-06-28 19:54
Kröjff Finemang inlägg, det där! Tack för grymma texter skrivna i sann filosofisk anda som får oss att reflektera över fotbollshändelser som berör Barca på ett eller annat sätt och ger oss ett annat perspektiv på grejen. Trodde du var ute i stugan utan "teknikens under" med fjällan och minstingen? Lätt att bli skogstokig utan tillgång till Rambles I guess ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 19:48
[QUOTE=Vlom]Paco Jemez skrev på ett treårskontrakt med Granada för ungefär 1 vecka sedan. [/QUOTE] Japp, emellertid tror (precis som jag skrev igår) att många spanska tränare har klausuler i sina kontrakt som gör det möjligt för dem att lämna om förbundet ringer. Finns troligtvis inte många kontraktslösa coacher som kan ta ett landslagsjobb. Sen vet i fan om Paco är rätt man, han är ju mer van vid att jobba i mindre klubbar som saknar stjärnor. En riktig utmaning i så fall. Der verkar också som att förbundet är inne på att inte bara byta förbundskapten utan också förnya själva modellen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan
2016-06-28 19:33
Tack för svar! The Catalan Giant verkar dock likt barcastuff vara avstängd.
Barcelona Vlom
2016-06-28 19:22
Diego Maradona: "Messi has to continue with the National Team, he has to continue!"


Diego Maradona: "They've left Messi alone and I don't want him to be alone."


Diego Maradona: "Those who say they (players) have to go, don't see the mess that is Argentinian football."


Diego Maradona: "They put the kid's face (Messi's face) to cover up what the AFA has done and today we're talking about him and not them."


Maradona: "I want to talk to Messi,To fight for those who were left alone, from first to last, from Segura to Veron"


Från twitterkonton The Catalan Giant och Roy Nemer.
Barcelona Vlom
2016-06-28 19:18
@the cameroonians:


Paco Jemez skrev på ett treårskontrakt med Granada för ungefär 1 vecka sedan.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-28 17:53
[QUOTE=Capitan]Vart får ni all information nu när barcastuff är avstängda på twitter? Dessutom undrar jag om det finns fler liknande twitter konton [/QUOTE] The Catalan Giant FC Barcelona FI Två jag följer iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan
2016-06-28 17:43
Vart får ni all information nu när barcastuff är avstängda på twitter? Dessutom undrar jag om det finns fler liknande twitter konton
Barcelona Barclasico
2016-06-28 17:38
Neymar informed Barcelona that he wants to stay with the club as final details of his renewal are being discussed [md]

Nu kan vi vara lugna med Neymar ryktet
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 17:13
Kröjff Tack, och detsamma. Överväger starkt att köpa en automatväxlad bil nästa gång...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-28 17:05
Tack till dom tre musketörerna, som gav mig sin uppskattning för min metafor ifråga om straffläggningens psykologi. Visserligen har jag tagit mig ur dimman. Men som jag skrev innan jag drog iväg, så skulle jag lägga mig i hårdträning för att göra en snabb comeback som boxare för att ge den sjukligt självupptagna domaren i finalen, en rejäl omgång stryk.
Men nu dras jag som vi f d träningsvana stugsittare vet av erfarenhet, just på den andra dagen sedan återuppståndelsen, med rejäl träningsvärk och skulle inte ens kunna gör en fluga förnär (så gammal tungviktare jag är..). Men tack!

Och ett särskilt tack till the cameroonians som inte bara fortlöpande förser oss med fakta om turerna i toppen av näringskedjan, utan också slår an en sträng i djupet av varje sann barcasupporter med nedanstående inlägg, som jag själv fastnade för:


@the cameroonians:


Och måtte Messi hyllas som aldrig förr, när han på nytt gör entré på Camp Nou.
Barcelona Barclasico
2016-06-28 16:48
OT. Emery klar för PSG
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 15:41
MD: De tre hetaste namnen att ta över det spanska landslaget; Julen Lopetequi, Joaquin Caparros eller Paco Jemez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-28 13:40
Kröjff Grymt bra skrivet!
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-28 13:31
Kröjff kommer ut ur dimman och dominerar här inne igen som om ingenting har hänt. Allt är som vanligt. Tack.
Barcelona Kröjff
2016-06-28 13:28
Culés

Helt okej. Och bry dig inte om ifall en kö på en oändlig rad bilar bakom dig, tävlar om vem som kan tuta mest irriterat om det skulle gå åt helvete. Nej, tänk positivt.
Barcelona Culés
2016-06-28 13:19
Genialisk metafor Kröjf. Den kommer jag själv använda i framtiden när jag ska förklara för andra, hoppas det är okej.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: