/spanien/barcelona/forum/401.aspx/spanien/barcelona/forum/401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-31 16:08
Report: Sevilla make Deadline Day offer for Barcelona midfielder Barcelona is not signing anyone in this Transfer Deadline Day, but they might be letting a player go. According to reports in Spain, the Catalan giants have received an offer from Sevilla to sign midfielder Rafinha Alcântara on a season-long loan. Manager Jorge Sampaoli has guaranteed Rafinha will be a starter for him if he does accept the offer, and the Brazilian is apparently keen on accepting the bid and playing for the Sevillistas this season. Visste det! Ut med Rafinha o in med en snabb teknisk ytter som kan spela på bägge sidorna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-31 15:58
Man kan inte hävda att en värvning är bra eller dålig efter någon match bara. Det gör msn helst efter en säsong. Vissa spelare anpassas snabbt och andra tar lite tid medan det finns de som är totalt miss som tex Douglas hos oss och Danilo hos Real. Real har fler dåliga köp med tanke på vad spelarna kostade, tex Isco och James som kostat en miljard men inte uppfyllt förväntningarna. Sen finns exempel som Arda där alla räknade honom som misslyckat köp men som i år varit briljant och bevisat att han går att räkna med.
Barcelona Tiki-Taka
2016-08-31 15:40
Haha bara att skratta åt en sådan kommentar...."hitta en ny puyol"....som att en Puyol version växer på träd! Umtiti har varit en gigant än så länge, han var lite skakig i början på Bilbao matchen, men ryckte upp sig sen! Med tanke på hans ringa ålder och den potential han besitter samt för det priset vi fick honom för i dagens marknad......så var detta en kanonvärvning! Alla värvningar var klass, bara Cillessen jag är tveksam till. Men fattar inte hur man kan klaga efter ett fantastiskt transfer fönster!!??
Barcelona Gabriel
2016-08-31 15:36
Jag undrar lite smått ödmjukt vad man egentligen förväntar sig av ett nyförvärv för att denne inte ska ha imponerat? För i min värld, via min soffa och genom mina ögon så har Umtiti (bortsett från 15 minuter) varit en gigant i försvaret. Och det som nyförvärv, som 22 åring, som en spelare i en ny liga, nytt land, ny klubb, med nya lagkamrater - I världens bästa fotbollsklubb de senaste 10 åren och en av världens absolut största klubbar alla kategorier. Varken Marquez eller Pique spelade lika imponerande deras första matcher i försvaret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-31 15:33
SOMISEREM1899// 50 mille kommer Gomes kosta balon d or . Verkar inte vara Balon d or typen alltså spelmässigt, såna spelare bruka ha svårt att vinna den titeln. Renato likaså fast Renato är mer spektakulär och såna spelare bruka vara typer för balon d or, den klausulen på 45 extra är för just balon d or så att han är mycket billigare är självklart. Tyckte inte Umtiti ser ut att vara en back som sticker ut tyvärr. En ok back ser han ut att vara. En klubb som Barca ska ha ett djur där bak leta efter en ny Puyol. Vi har vart utan bra mittback bredvid Pique i så här många säsonger och det bästa vi får ut av det är Umtiti. Jag hoppas jag har fel men njaa ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-31 15:32
[QUOTE=Katalano]Blaugrana91 Eftersom det är off topic att diskutera Uniteds fönster så nöjer jag mig med att avsluta diskussionen med att jag inte alls instämmer med dig om Zlatan. Oavsett så har Barca gojrt ett grymt fönster som sagt. [/QUOTE] Jag avskyr Zlatan, men ja vi lämnar det så. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-08-31 15:30
Blaugrana91

Eftersom det är off topic att diskutera Uniteds fönster så nöjer jag mig med att avsluta diskussionen med att jag inte alls instämmer med dig om Zlatan.

Oavsett så har Barca gojrt ett grymt fönster som sagt.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-31 15:27
Jag vet att man inte ska ta upp vad som sägs i puertan, MEN jag måste säga att det är väldigt kul att dem kallar våra nyförvärv för medelmåttor. Säg att vi ställer upp med vår bästa elva, vilken också är världens bästa. Då har vi idag en bänk med följande spelare : Cillessen, Digne, Umtiti /Mascherano, Andre Gomes, Denis Suarez, Arda och Paco Alcácer Och då har jag inte ens fått plats med Rafinha, inte heller Mathieu eller Vidal. Är ju bättre än deras bänk, då måste dem verkligen hade medelmåttor....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SOMISEREM1899
2016-08-31 15:18
A good coach is everything!

André Gomes kostade 35M plus 20M i prestationsbaserade bonusar (och 15M för Ballon d'Or). Renato Sanches kostade 35M plus 45 i bonusar.

Och har Umtiti inte imponerat? Vilken värld lever du i?
Barcelona enkos
2016-08-31 15:14
Hade varit bäst om vi kunde värva en spelare till som kan både spela mittback och högerback, för vem ersätter Roberto ifall han skadar sig eller får rött i en match där Vidal inte finns med i truppen ?
Barcelona Cule4life
2016-08-31 15:08
Så trupoen ser ut såhär idsg ?

Stegen . Cillisen . Masip

Roberto . Vidal . Pique. Umtiti. Mathieu. Alba . Digne

Busquets. Rakitic. Iniesta. Rafinha. Denis. Gomes. Macherano

Messi. Suarez. Neymar. Turan . Alcacer

Har jag missat någon ?
Barcelona enkos
2016-08-31 15:06
Sista dag idag att värva och sälja. Kan ledningen överaska oss mef att sälja Mathieu och köpa en ny mittback? Känns fortfarande som en mittback till behövs för att komplettera truppen. Vet inte riktigt om. det räcker med bara tre Pique Umtiti och Masken samt (Mathieu) .
Barcelona Blaugrana91
2016-08-31 15:06
[QUOTE=Nemesis 10]Tycker det är väldigt jämt mellan Barca och Juventus,svårt och säga vem som har gjort bäst fönster utan att se resultatet på värvningarna :) [/QUOTE] Fast Juve har ändå sålt sin bästa spelare i form av Pogba utan någon egentlig ersättare till honom, överlag känns man en aning försvagade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-31 15:00
Katalano Nja, att värva en 35 årig (?) Zlatan ser jag inte som positivt för den klubben han kommer till, arrogant diva som enbart ställer till problem. Det negativa väger över det lilla positiva som finns tyvärr. Dessutom tycker jag att United hade behövt förstärka sitt försvar än mer utöver Bailly. Övriga man har är knappast något man blir imponerad av. Visst ett bra fönster av United helt klart, men ser du till kvalitén sett till det totala beloppet som spenderats så har vi helt klart värvat bättre anser jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-08-31 14:57
Sälj Mathieu till Milan. Dom gillar sådana gamla avdankade spelare. 7-8 milj euro hade vart bra. Så flyttar man upp Marlon permanent.
Barcelona Rambla~
2016-08-31 14:50
Nu på fönstrets sista dag börjar Fabregas ryktas till kyrkogården Milan. Typ 8 år för sent. Snälla, make it happen. :D
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-31 14:09
Joe Hart klar för Torino herre Gud. Ödet eller snarare tvång hahahaha. Tycker synd om honom för jag tror inte att han ville till Torino. Han för bra för Torino så han borde ha blivit köpt av större klubb. Pep borde ha motiverat Hart att stanna för att Hart är Citys ända Produkt och en legend i deras klubb. Känns som att Pep har behandlat Hart fel och en bra tränare skepar inte i väg en legendar bara sådär. Visst vill Hart vara NR-1 men Hart har svagheter med fötterna. Pep vill ha en bra målvakt som är grym med fötterna och de fattas hos Hart. Bravo ger de Pep verkligen önskar. Lider med Joe Hart. Men samtidigt så får Hart kriga för sin plats vilket han tydligen inte gör för han tar första platsen given och Pep är tydligen inte nöjd med Hart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-31 13:58
A good coach is everything! Du är bara föör rolig!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-31 13:53
Hade vi köpt en billigare yngre Renato istället för en dyrare äldre Gomez. Som i mitt tycke också är sämre så hade detta fönster vart väldigt bra.. Men just nu så är den godkänd. Eftersom dom stora värvningarna som Umtiti oxh Gomes inte har imponera
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2016-08-31 13:32
@Blaugrana91:


Tycker det är väldigt jämt mellan Barca och Juventus,svårt och säga vem som har gjort bäst fönster utan att se resultatet på värvningarna :)
Barcelona Katalano
2016-08-31 13:31
Blaugrana91

Må ju säga att Uniteds fönster var lika bra som vårt. Pogba kostade mycket men löser Uniteds mittfältsproblem. Med tanke på att Zlarre var gratis också så motiveras den summan för Pogba. Zlarre i sig är också en sjukt bra värvning för dem. Snacka om att få in vinnarmentalitet.Även Erik Bailly är en bra värvning. Allt som allt ett fantastiskt fönster för United också.

Förutom United så är det ingen annan klubb som ens är i närheten av vårt fönster enligt mig dock. Bra jobbat Robert, vilken rivstart!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-31 13:19
Hmm när man börjar kolla runt lite på hur andra klubbar har värvat den här sommaren så inser man snabbt att vi helt klart är den klubb som värvat absolut bäst! Som sagt vi fick in 6 spelare av hög klass för ungefär samma pris som United köpte Pogba! Galet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-31 13:10
Adama på väg till Middlesbrough. Då ryker vår buy-back? Tänk om han nu gör storsuccé där...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-31 13:09
[QUOTE=Tiki-Taka]Robert....vilken jävla sportchef!!! Slängt bort all dökött från truppen (förutom Bravo) och tagit in nya och hungriga spelare!! Gör ett sista genidrag nu och sälj Mathieu och köp Rodrigo Caio...då är du fan i mig helgonförklarad! [/QUOTE] Du måste se det från tränarens synvinkel - Lucho älskar Mathieu o kommer inte vilja sälja honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Tiki-Taka
2016-08-31 07:14
Robert....vilken jävla sportchef!!! Slängt bort all dökött från truppen (förutom Bravo) och tagit in nya och hungriga spelare!! Gör ett sista genidrag nu och sälj Mathieu och köp Rodrigo Caio...då är du fan i mig helgonförklarad!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2016-08-31 02:39
Rakitic och Suarez kommer att få förlängda kontrakt. Även Messi ser ut att förlänga inom en snar framtid.
Barcelona Shanghai
2016-08-31 02:11
"Guardiola kommer inte göra några stora dåd i City. Överskattad tränare. Grovt. Killen fick Barcas starkaste upplaga genom alla tider. Han lyckades. Wow. Hans fjärde säsong i Barca fick han en gratis ligatitel av Mourinho som lyckades bli hatad i sin egen omklädningsrum.

Sedan går han till Bayern som hade det bästa laget man haft sedan 70-talet och vad gör han? Blir utklassad (observera att jag sällan använder detta ord och jag ämnar använda det i korrekt syfte, bokstavligen) av i CL 3 år i rad.

Juve fans har inte glömt, men inte heller jag, att Moratas 0-3 mål på Allianz Arena var felaktigt bortdömd. Tänk er. En domartabbe och ett stolpträff räddade den överskattade dåren någon vecka till men sedan kom spartanerna från Atletico och läxade upp honom."

Jag vet inte om jag ska skratta för hans okunskaper eller gråta för att han blev tappad som ett barn. Detta är saxat från smutsforumet "Puta".

Jag orkar ärligt talat inte ta upp vad Guardiola har gjort men det är som sagt alltid enkelt att kritisera honom för att ha tränat "starka lag".

Vad har Ancelotti, Conte, Mourinho, Zidane och flera andra stortränare tränat? Knattelag? Deras lag är fyllda med stjärnor. Kolla bara spelare som Isco och James sitter på bänken och det säger ju en hel del. Men nej, de är helgon, Guardiola är djävulen.

Det gör fortfarande ont hos marängerna när de har åkt på stryk med 2-6 och 5-0, så jag kan förstå deras ilska mot en av historiens bästa tränare.
Barcelona Carles5
2016-08-31 01:04
El Pistolero På James: rätt låga odds På Isco: superdåliga odds, typ 0.5 ggr pengarna :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-31 00:15
Vad är oddsen att RM bakar in en antiBarça-klausul om man säljer James eller Isco? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2016-08-31 00:06
[QUOTE=Barca Barca]Carles5 Måste vara mig du syfta på, har "klagat" på den låga publiksiffran ett par gånger nu, under Joan Gamper matchen och i premiären. Jag fick inget riktigt svar, men anade att det måste vara väldigt dyra biljetter. Synd verkligen, Barcelona som klubb har alltid haft sjukt bra publik siffra på Camp Nou. [/QUOTE] Ja det kanske var dig jag syftade på, jag läste på forumet dagen efter matchen ute på ett fik när morgonkaffet och frukosten intogs. Hade svårt att skriva då men ja det är galet mycket turister i augusti så det känns som att Barca tar vara på det och höjer priserna. Där va ju bra stämning i alla fall på arenan men det är ännu roligare när det är uppåt 90k på plats. Riktigt kul match var det hursom, t o m Poyet började applådera en av Messis aktioner i första halvlek när han vände in och ut på hela Betis försvar och passade bollen vidare, tror det anfallet resulterade i hörna.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: