/spanien/barcelona/forum/401.aspx/spanien/barcelona/forum/401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2017-05-31 22:14
Soko Då är det ju tur för oss att Ander inte vill till Barca utan hellre stannar kvar hos Mourinho. Allt enligt självsäkra brittiska tabloider. :) Hoppas det stämmer också. Ander Herrera är en typisk fotsoldat i bästa Mourinho style. De passar perfekt tillsammans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-05-31 22:08
Flaco Bellerin, oavsett om han skulle bli riktigt bra eller inte (han är inte helt kass precis) är inte önskvärd, åtminstone inte av mig och jag tror Gabriel delar mina tankar här. En egen produkt som så tydligt visar att han föredrar Arsenal över Barca kan stanna där han är. Dessutom tycker jag personligen det kostar mer än det smakar. Jag menar, minst 40m, what the fuck liksom? Jag läste idag att Jorge Mendes skulle erbjuda oss den där Semedo (har noll koll på honom). Tydligen så hade RM redan ratat honom så nu fick FCB chansen. Vi ska tydligen också vara beredda att hosta upp 50m för César Azpilicueta i Chelsea. Galen summa, han är fuckin ingen Dani Alves. Allt detta från brittiska skräptidningar så ta inte detta seriöst. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-05-31 22:03
Det går nu rykte att Valverde förutom Herrera vill också värva N’Zonzi och Manu Trigueros. Samtidigt vill han bli av med Alba, Rakitic., Rafinha, Arda Turan, Paco Alcacer, Denis Suarez...  Han vill alltså behålla Gomes och Vidal .. Jag blir nu ännu mer glad med ny tränare och ny röst ju omklädningsrummet. Med LE hade inte hänt så mycket. Nu kommer Valverde att städa ordentligt, hämta nytt blod och få gammal gäng att höja sig ytterligare.
Barcelona el Flaco
2017-05-31 21:53
Bollinnehavet/

Det sorgliga är att det är just såna moves som jag förväntar mig från den här styrelsen.

Rambla/

Nu har jag förvisso sämre koll på internationell fotboll idag än för 5-6 år sedan, men jag trodde hela tiden att Bellerin var en kompetent högerback, men nu har både Gabriel, som har betydligt bättre koll på läget än vad jag har, och du ifrågasatt hans nivå.

Det känns inte skönt med tanke på att han är den enda högerbacken som har ryktats vara på väg till oss. Det kanske blir en annan otippad spelare som köps, men att man måste värva för att förstärka den positionen råder det ingen tvekan om. Sergi Roberto är ingen naturlig högerback och Aleix Vidal är inget säkert kort han heller.
Barcelona Rambla~
2017-05-31 21:37
Wenger stannar tydligen i Arsenal. Det måste väl vara riktigt goda nyheter för bl.a. oss och då i dubbel bemärkelse. Arsenal kommer fortsättningsvis vara en loser-klubb och det bästa av allt, Hector B lär stanna på the Emirates. Wenger lär knappast släppa honom och Bellerin själv verkar ju inte vara speciellt sugen på att återvända heller. Kan bli ett problem bara, att denna ledning redan från början inte fattar det och fortsätter lägga ner onödig tid på att trots detta försöka värva honom hela sommaren. Vi har alla sett det ske förut. Nä fan, bara släpp tanken och gå mot ett realistiskt mål istället.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-05-31 21:34
@el Flaco:


Hahahaha humor när den är som bäst. Typ som att förlänga med Wenger :D
Barcelona el Flaco
2017-05-31 21:30
Satte nästan i halsen när jag såg en twitterkonto som hade skrivit att klubben hade förlängt Matieus kontrakt från 2018 till 2020, men det visade sig bara vara ett parodikonto @FCBarclona_es istället för @FCBarcelona_es. Vore för jävligt om vår silly season skulle börja på det här sättet.
Barcelona S.Eto'o
2017-05-31 20:52
Skiljer absolut inte 200-300 mellan mbappe och dembele Med rätt ledning kan vi få dembele för 50 miljoner euro medan mbappe går för 1.3-1.5 miljarder (yep så är marknaden idag)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-05-31 20:34
I länktips hittar ni lite jämförelser mellan toppklubbarna i Europa och hur de går ekonomiskt. Verkar som att Barcelonas tillväxt stagnerat och att budgetmålet på 2% inte kommer att uppnås såvida inte nya intäkter i form av spelarförsäljningar under juni inträffar. Samtidigt var det säkerligen budgetat för lite bonusar som inte föll ut i samband med bristen på sportslig framgång. Näst säsong finns mer intäkter iform av Rakuten och året därpå även Nike. Men spelarlönerna lär fortsätta stiga så det gäller att ha koll på plånboken. Tror ff inte att det finns supermycket pengar i budgeten för spelarköp just nu,allt beror på hur mycket vi kan sälja för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2017-05-31 20:29
Varför kan inte Messi spela till höger ? Så länge suarez och neymar går u djupet som första säsongen så ska det inte vara några problem..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-05-31 20:27
Enligt radiostationen Cadena som jobbar ledningen på att anställa Johan Cruyffs son, Jordi. Tänk att han ska arbeta tillsammans med Robert F.

Barcelona A good coach is everything!
2017-05-31 20:26
Varför lägga pengar på Dembele när Mbappe är bättre ? Va skiljer det 200-300 mille för en bättre spelare! Ska man köpa en ung spelare köp den bästa eller scouta en ny, svårare än så är det inte ! Varför kan inte vi hitta spelare som Dembele innan stor klubbar gör det och priset ökar med sisådär 500 mille!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-31 18:48
Vilket sketen app. Inget kom med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-31 18:47
[QUOTE=Barcaholic]El Pistolero Så du anser att vi ska skrota 4-3-3 för att få in Dembele? En 20 åring som har en grym säsong bakom sig och sammanlagt två säsonger i topp fotbollen. För mig låter det alldeles för riskabelt, dessutom lär priset förmodligen landa på ungefär 70-80€ miljoner. Hade du inte velat lägga dessa pengarna på Verratti/Thiago istället som passar mycket mer in hos oss, dessutom i en position vi är betydligt svagare? Seri låter lite som en poor mans Verratti. Får vi inte in en crack mittfältare likt Thiago eller Verratti så anser jag det här transfer fönstret vara stort misslyckande. Du säger dessutom Seri hade gått direkt in i startelvan, vilken startelva isåfall? Petar han verkligen så säkert någon utav Iniesta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-31 18:37
UPDATE:- • Seri has a clause in his contract which will allow him to leave Nice for less than €20m, Which is leaving for his Dream Club. MD
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr Culé
2017-05-31 18:32
Nu när Barcastuff är avstängt, så råkade jag av en slump hitta ett twitterkonto som heter CatalanEdition. En bra informationskälla för er som vill uppdatera er med nyheter, transfers osv. Valverdes första ord som ny Barca-tränare: "I am very excited about heading into this new stage of my career. It’s an enormous challenge." "I have the intention of making FC Barcelona even greater than it already is."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-05-31 18:26
När jag var yngre så gillade jag aldrig stjärnvärvningar då man sällan blir positivt överraskad. Man vet vad man får och det kan egentligen bara gå nedför. Spelare som har det allra sista steget kvar har jag alltid föredragit före. Det är något extremt tilltalande att se en spelare växa fram i Barcelona oavsett om han är från la masia eller inköpt. Lite som umtiti och marlon den här säsong, totalt okända för mig men bägge har tagit en med storm. Seri > veratti är betydligt mer spännande och kan bli en bättre affär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-05-31 18:06
El Pistolero Så du anser att vi ska skrota 4-3-3 för att få in Dembele? En 20 åring som har en grym säsong bakom sig och sammanlagt två säsonger i topp fotbollen. För mig låter det alldeles för riskabelt, dessutom lär priset förmodligen landa på ungefär 70-80€ miljoner. Hade du inte velat lägga dessa pengarna på Verratti/Thiago istället som passar mycket mer in hos oss, dessutom i en position vi är betydligt svagare? Seri låter lite som en poor mans Verratti. Får vi inte in en crack mittfältare likt Thiago eller Verratti så anser jag det här transfer fönstret vara stort misslyckande. Du säger dessutom Seri hade gått direkt in i startelvan, vilken startelva isåfall? Petar han verkligen så säkert någon utav Iniesta & Busquets? Semedo låter spännande absolut, det köper jag. Dessutom är vi rätt så svaga på våran högerkant så att förbättra just där bör ej vara så svårt. Davinson Sanchez vet jag inte så mycket om, vet bara att jag hellre hade behållt Mascherano en säsong till och flyttat upp Marlon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jefecito
2017-05-31 17:07
Jag hoppas faktiskt Seri kommer, då de flesta som kommit från franska ligan till Barca har gjort bra ifrån sig. Ni har väl inte glömt Ronaldinho förutom Abidal, Yaya och Umtiti. Sen är det ju alltid kul om en spelare som inte redan är en topp spelare kommer och utvecklas till det under tiden i Barca.
Barcelona Suarez9
2017-05-31 16:54
@El Pistolero #9:
Det är exakt det problemet jag snackade tidigare om. Nu när vi har Suarez som i princip måste spela centralt och en Messi som väljer att vila sig i försvaret för att kunna anfalla så får vi fel balans. Man kan inte förvänta sig att Suarez tar hemjobbet ner till hörnflaggan som centralanfallare och du kan inte heller förvänta dig att vi spelar med MSN + Dembele. Blir verkligen intressant att se hur Valverde löser problemet. PS. klagar inte på att Messi är dålig/gör fel, utan mer det han vill göra kan störa laget även om han tillför så mycket mer oavsett.
Barcelona Ribohn Fan
2017-05-31 16:52
D.Sanchez är inte ens bästa mittback i Ajax.
Barcelona Blaugrana91
2017-05-31 16:35
[QUOTE=El Pistolero #9]L'Equipe är inte trovärdiga. Också väldigt kända för att ha fel om PSG. Jag tror vi landar Seri i dagarna. Han är Culé. [/QUOTE] Jag hoppas dem har rätt, vill hellre se en värvning av Veratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-31 16:33
[QUOTE=Blaugrana91]Enligt Sport som hänvisar till L'Equipe så är Seri väldigt nära en flytt till PSG. Kanske detta innebär att man i sin tur förbereder sig för en ev. flytt för Veratti? [/QUOTE] L'Equipe är inte trovärdiga. Också väldigt kända för att ha fel om PSG. Jag tror vi landar Seri i dagarna. Han är Culé.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-31 16:31
[QUOTE=Barcaholic]El Pistelero Var har du tänkt Dembele ska spela? Dessutom ser jag inte hur dessa spelare skulle förstärka oss, får gärna motivera. [/QUOTE] Dembele ska spela till höger då Messi inte gör det längre. Vi har just nu bara EN ytter i truppen o det är Neymar. Seri - Grym spelfördelare med fin teknik o grymt passningspel. Hade gått in i startelvan direkt. Semedo - Har hela paketet, han kan försvara, anfalla, han är snabb som fan, bra teknik o stark. Gått in i startelvan direkt. Davinson Sanchez. Bästa spelaren i Ajax denna säsong. Nyckeln till att Ajax lyckades ta sig till EL-final. Väldigt komplett trots sin unga ålder. Fyra spelare. Tre unga o relativt ung som hade gjort vårt lag mycket starkare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-05-31 16:29
Enligt Sport som hänvisar till L'Equipe så är Seri väldigt nära en flytt till PSG. Kanske detta innebär att man i sin tur förbereder sig för en ev. flytt för Veratti?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-05-31 16:09
El Pistelero Var har du tänkt Dembele ska spela? Dessutom ser jag inte hur dessa spelare skulle förstärka oss, får gärna motivera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-05-31 16:08
Vi behöver ingen högerback. Vidal! Lägg allt krut på mittfältet.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-05-31 15:54
Köp in Veratti kosta vad det kostar han är vår nyckel till mittfältet när Iniesta håller på bli äldre. Prio nummer 1 måste vara en mittfältare helst 2 st också

Sälj Arda Gomez digne Paco mathieu ut med dött kött
In med fresh kött .
Barcelona Meneysuarez91011
2017-05-31 14:57
Kan vi bara ha en tyst minut för alla Arsenal fans där ute i världen? Wenger förlängt i 2 år. Lider med er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-05-31 14:48
Fyra värvningar är allt som behövs i sommar; Semedo, Yerry Mina/Davinson Sanchez, Seri och Ousmane Dembele. That's it! Resten kör vi på La Masia.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: