/spanien/barcelona/forum/4.aspx/spanien/barcelona/forum/4.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Visca el Barca 17
2017-06-25 15:31
Långt kontrakt du får mer pengar. . Bara för du har gift dig med någon och köpt ett hus med 7 års avbetalning betyder inte att hon stannar....

What you fear you attract
Barcelona DizzLow
2017-06-25 14:34
@Pep - El Míster:
Exakt så är det.. Lojalitet mäts inte genom ett kontrakt inom fotboll, utan ett kontrakt verkar mer som en garanti för båda parterna, snarare än en plikt/tjänst grej. Vill minnas att både Vieira å Henry förlängde sina kontrakt med Wenger, tätt inpå deras försäljningar å säkert många fler gör så. Dvs att ett kontrakt är utformat som en formell plikt, och texten bör vara bör vara en påminnelse om vad du ger dig in på. Vad för samhälle hade vi fått om alla såg kontrakt som garantier, och inte plikter!?
Barcelona Rambla~
2017-06-25 14:33
Har bara en sak att lägga till i den eviga debatten om gällande kontrakt och att skylla sig själv. Inför 3-månaders uppsägningstid precis som för oss vanliga arbetare. Är man livegen bara för att man skriver på ett kontrakt eller förlänger ett som ger bättre villkor? Jag vill gärna veta. Ett kontrakt mellan spelare och klubb är ju lika mycket en garanti för att klubbarna ska kunna få ersättning när spelarna väljer att flytta på sig. Knappast något medel för att tvinga kvar någon som inte längre vill vara kvar. Så ser jag på det hela. Hur skulle det se ut om inte jag fick byta jobb om jag kände för det en dag? Precis som fotbollsspelare, skriver även jag på ett anställningskontrakt för min arbetsgivare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-25 14:31
Tillräckligt vasst för ett gensvar!
Barcelona Barcelonistas
2017-06-25 13:57
Pep - el mister - bra inlägg hoppas folk fattar nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-06-25 13:53
AS via Moises Llorens skriver idag att Saul är plan B om inte värvningen av Verratti går igenom. Robert ska bege sig till Polen för att se Spaniens semifinal mot Italien i U21-EM och ta sig en titt på Atleticos mittfältare. Det finns emellertid två problem för att få igenom affären. För det första får inte Atletico värva i sommar och kan således inte ersätta sin nyckelspelare. För det andra så har Saul en utköpsklausul på €80 miljoner vilket är en galet hög summa. Vet inte vad jag ska tro om detta rykte, men det känns bättre än Paulinho. Sen undrar jag om ryktet skulle uppstått om inte Saul gjort ett bra gruppspel i EM.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-06-25 13:51
[QUOTE=Dûssel]Men för i helvete är du helt ....... eller?. ta av dig barca glasögonen och se det ur andra perspektiv kanske? Du sitter dag in och dag ut och kastar skit över PSG och nasser. Veratti förlängde sitt kontrakt och får skylla sig själv lite. du är verkligen inte smart. [/QUOTE] Inte för att jag håller med Barcelonista, men han har rätt till sina åsikter utan att du ska kalla honom för idiot mer eller mindre. Du försöker så snällt att inte göra det genom att skriva "men för I helvete är du helt.... Eller?" till att sen göra det med "du är inte smart". Därav uttrycket "kasta inte berg i glashus" för att du visa dig vara en större idiot. Skriv något vettigt och konstruktivt istället för att hoppa på honom eller andra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-06-25 13:50
@Barcelonistas:

Hoppas det går bra att maila PSG, säg till om du får svar, annars kan du tänka dig deras reaktioner när de läser dina mail. skrattfest.
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-25 13:50
Att krita på nytt kontrakt är ju minsg lika mycket en säkerhet för klubben att få betalt vid eventuell försjäljning som det är en säkerhet för spelaren att få bättre lön. Jag förstår inte vilken värld ni andra lever i som påstår att Verratti får skylla sig själv och ska fullfölja kontraktet till punkt och prickar? PSG vill ju självklart ha bra betalt för Verratti och erbjöd därmed ett nytt kontrakt på ett par år. Likt alla andra klubbar gör med sina bästa spelare. Vissa av er kan ju tänka sig att sälja Neymar - är ni inte glada då att han sitter på långt kontrakt så vi kan få bra betalt för honom? Herregud, Verratti vill lämna PSG för roligare äventyr. Är väl fan inget konstigt med det? PSG ska vara glada att dom får betalt för honom - inte tvinga kvar honom bara för att "rätt ska vara rätt". #dontgiveupverratti
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-25 13:48
Dussel - ska bli en härlig syn när mod snart spärrar dig. Champagne flaskan står redo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-06-25 13:41
@Zibarca ~ MESMARizing:

Berätta hur jag "dumförklarade" mig i inlägget du först svarade på.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-06-25 13:36
Se du är inte ens tillräckligt smart att förstå varför jag ändrade "sten" till "berg". Sluta skriv, du dumförklarar dig ännu mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-06-25 13:33
@Zibarca ~ MESMARizing:

Berg? Kan du inte skriva uttrycket så kanske man ska låta bli.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2017-06-25 13:22
[QUOTE=Dûssel]Men för i helvete är du helt ....... eller?. ta av dig barca glasögonen och se det ur andra perspektiv kanske? Du sitter dag in och dag ut och kastar skit över PSG och nasser. Veratti förlängde sitt kontrakt och får skylla sig själv lite. du är verkligen inte smart. [/QUOTE] Kasta inte berg i glashus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-06-25 13:20
@Barcelonistas:

Men för i helvete är du helt ....... eller?. ta av dig barca glasögonen och se det ur andra perspektiv kanske?
Du sitter dag in och dag ut och kastar skit över PSG och nasser. Veratti förlängde sitt kontrakt och får skylla sig själv lite. du är verkligen inte smart.
Barcelona Dûssel
2017-06-25 13:17
@LennyRomario:

Jag håller med, klart Veratti får skylla sig själv, skriver man på ett nytt kontrakt för att sedan vilja lämna så får man stå sitt kasst om man inte får lämna. han fick troligen högre lön i och med förlängningen också samt att krav troligen att vara kvar några år till.
Barcelona Gabriel
2017-06-25 13:14
Jag vet inte, självklart har inte PSG några som helat obligationer att sälja Verratti till oss bara för att det är det Verrattis själv önskar, och visst är det sant att han sitter på ett 4 årskontrakt som han dessutom förlängde så sent som förra sommaren bara, och med det sagt kan man absolut tycka att Verratti faktiskt får skylla sig själv nu. Det kan jag också tycka faktiskt, man undrar ju lite hur han resonerar. För om han nu var så övertygad om att han inte vill stanna i PSG en längre tid så borde han utan tvekan inte skrivit på ett kontrakt till 2021. Nu gjorde han det och mycket tyder ju på att han faktiskt trodde på deras projekt när han förnyade förra sommaren. Nu helt plötsligt har han ändrat sig, det känns väldig slarvigt av honom och inte alls strategiskt eller genomtänkt. Jag undrar lite, bortsett från att Barcelona är en mycket större klubb än vad PSG är, vad har förändrats på bara 1 säsong. Räknade han blint med att PSG skulle ta sig till final i CL? Kan det vara så att 6-1 förlusten fick en så stor påverkan på Verratti att han såg det som det stora beviset att PSG inte har vad som krävs. Jag tror att det mycket väl kan ha varit så. För när han inledde förra säsongen så gjorde han det med en tro på PSG och deras projekt, ett projekt han 1 år senare inte längre tror på. Han är inte speciellt smart. Med det sagt så tycker jag fortfarande inte att man bör behålla en spelare mot spelarens vilja. Ja visst, kontrakt sitter han på, men jag hade inte velat ha kvar Messi i Barcelona om han ville lämna pga sportsliga motiv. Det handlar om självrespekt, heder och ära. Jag vill då fan inte ha någon spelare o Barcelona som inte vill representera oss. I Verrattis fall går det ännu längre, han krigar ju för att komma bort. Vad gynnar det PSG att ha lvar en missnöjd spelare. Fansen lär ju inte va speciellt nöjda med Verratti om han stannar och de nu vet att han praktiskt taget skiter i de. Set är en ohållbar situation i längden. Hade jag varit PSG hade jag bitit i det sura äpplet och sålt honom och försökt få så mycket jag kan för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2017-06-25 13:11
[QUOTE=Davids3]Finns det regler som hindrar Barca B från att spela på Camp nou idag? [/QUOTE] Tror inte det men det skulle vara rätt meningslöst att spela där. Det kommer nog mycket folk idag men Mini Estadi räcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-06-25 13:07
Ribohn Fan Den kniven var ovanligt slö. Föreslår att du sliper lite på den där i din tankesmedja.
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-25 12:44
tänk vad pengar kan uppröra många, utom när man har dem själv. Tänk om Veratti eller Pogba skulle kosta 1 krona. Då skulle alla klubbar ses som Åshöjden i mångas ögon.
Barcelona Amo.38
2017-06-25 12:29
PSG är inte behov av våra kaffepengar, hosta upp de 100 miljoner så kommer de med största sannolikhet släppsa honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2017-06-25 12:27
LennyRomario Vad många inte verkar vara medvetna om alternativt vill veta av, trots alla turer som följde efter det att FCB (läs den folkvalda diktatorn Sandro Rosell m fl) tvingades teckna ett lagstridigt kontrakt med familjeföretaget Neymar för att kunna knyta honom till just vår klubb, är att dagens fotboll är big business. Och att alla de stora klubbarna är multinationella bolag i en globaliserad värld, där FC Barcelona tyvärr inte längre utgör något lysande undantag. Utan tvärtom alltmer och mer börjat likna exempelvis våra ärkerivaler Real Madrid, som ju inte att förglömma faktiskt fortfarande också är "medlemsstyrt". Och att då förvänta sig att en oljemagnat ska sluta smörja sitt eget maskineri och låta "löntagarna" få gör lite som de vill och få "förverkliga sig själva" trots fyra års lagstadgad uppsägningstid snarare än fortsätta bidra till att investerade miljarder bär frukt i form av rikemanstroféer att fylla sitt svindyra vitrinskåp med, är inte bara väldigt världsfrånvänt utan på gränsen till barnsligt naivt. Tyvärr, eftersom barnet i mig ropar efter Unicef och identiteten som gått förlorad i crackberoende. Och i sandlådan är det knivhugg i ryggen som gäller. Börjar bli gammal: "Det var bättre förr".
Barcelona Cule4life
2017-06-25 12:07
Vf inte bara höja lönen utan att förlänga. Tycker man ska sitta på 3 års kontrakt max. 5 år är fööör mkt.
Barcelona Amo.38
2017-06-25 12:01
Lennyromario Håller fullständigt med dig. Dom borde sluta krita på nya avtal stup i kvarten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-25 11:42
Finns det regler som hindrar Barca B från att spela på Camp nou idag?
Barcelona LennyRomario
2017-06-25 11:36
Är det bara jag som tycker Nasser gör rätt? Veratti har kontrakt och sen är det väl inte mer med den saken? Det finns många spelare som velat lämna sin klubb men "tvingats" stanna kvar. Ett kontrakt är ett kontrakt. Ett kontrakt är inte "vi betalar din lön, tills du vill spela i ett annat lag". På en mindre skala vill tex Forsberg lämna Red Bull, men det lär inte hända.
Barcelona wallmannen
2017-06-25 08:59
Man ska aldrig göra affärer på fastande mage. Klart Nasser har varit grinig! Han har ju varit hungrig hela den här tiden.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona S.Eto'o
2017-06-25 08:01
Eid Mubarak till Alla muslimer och fotbollsfans i denna forum och runt om hela världen. Med denna fina och ljuvliga dag hoppas jag att Nasser äntligen viker sig och går med på verrattis önskan!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-06-25 03:42
@Bossquets:
Dom landa ändå Neymar och Suarez.2 av dom absolut största värvningarna i klubbens historia. Så visst finns det hopp. Det man borde oroa sig för är vad Vslverde vill få in för spelarprofiler. Jag tror inte ledningen på eget bevåg går för en spelare som Paulinho om inte Vslverde personligen har gett sitt klartecken eller pushar för ett sådant drag. Jakten av Paulinho tyder ju på att vi kommer ha 1 plats reserverad för en dynamisk 2 vägs mittfältare i startelvan. Så Gomes och Rakitic kommer definitivt att stanna.
Barcelona Bossquets
2017-06-25 02:19
För mycket önsketänkande om den här ledningen. Förbered er på Lima och Paulinho till mittfältet.
Annons: