/spanien/barcelona/forum/3995.aspx/spanien/barcelona/forum/3995.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavia
2014-08-14 12:26
@LeoMessi:

Bägge spelarna har helt olika uppgifter på planen, alltså blir det rätt svårt att hävda huruvida om den ene är bättre än den andre...
Barcelona Rambla~
2014-08-14 12:16
westinho

Jag tror inte han ser honom som permanent i a-laget utan snarare kunna kalla upp honom vid behov.


el Flaco

Jag störde mig på tonen i hans artikel. Typ att Fiorentina skulle vara skurken som hindrar Barca från att hämta in den spelare de så desperat behöver. Vad är det för jävla sätt? Fiorentina har väl all rätt i världen att värdera sin spelare precis hur högt de själva anser? Personligen gillar jag när lite mindre klubbar sätter hårt mot hårt när storklubbar kommer instövlande och tror sig kunna hämta in en spelare på deras egna villkor. Jag tänker inte ändra inställning nu bara för att det råkar vara Barca, mitt lag, som är den köpande parten. Antar att du har samma åsikt? Nu menar jag inte att det är Barca som klubb som har beklagat sig på något vis, de har skött det hela snyggt och utan att uttala sig om spelaren offentligt. I det här fallet är det tidningen, som är väldigt pro Rosell och hans junta.
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-14 12:07
Rambla~ Även rac1 skriver att det är troligt att Deulofeu lämnar på lån till Sevilla. Det ligger nog något i det du sa om Munir. Han har fått stort förtroende på försäsongen, såklart då vi saknat flera anfallare, och gjort det bra. Jag tror Lucho hellre ser Munir i A-laget denna säsong än Deulo.
Barcelona Barclasico
2014-08-14 11:52
Talks on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) are well-advanced. Flamengo right back Leo (22) is the alternative. [sport]
Barcelona Barclasico
2014-08-14 11:51
Luis Enrique is pressuring Barça to sign Juan Cuadrado, although Dani Alves is staying [lesportiu]
Barcelona el Flaco
2014-08-14 11:23
Rambla/

Ännu märkligare när det är Francesc Perearnau |från MD som skrev artikeln. Även om jag inte delar många av hans åsikter anses han ha bra koll på den politiska maktkampen och de institutionella aspekterna inom klubben.Ska dock tillägga att han är en "regimtrogen" journalist som förr alltid försvarade Rosell och nu gör detsamma med Bartomeu, samtidigt som han smutskastar Laporta. Just so you know. :)
Barcelona Andres Iniesta #24
2014-08-14 11:17
vampiro Det hade verkligen vart något! sen Eto försvan så försvann vår anfalls spets.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2014-08-14 11:13
AndreD
***
"Var är han pajasen dinho the artist som alltid snackar skit om grekiska spelare? Vill gärna ha en kommentar från dig"

Ska du seriöst komma krypande efter en lyckad prestation? Gud.

Så vitt jag kommer ihåg drog jag e t t (inte hela tiden) litet skämt om huruvida Sokratis och Samaras hade platsat i Barcelona. Kan du med handen på hjärtat säga att de hade det?

Sokratis värvades in som tredjeval i Dortmund, det vet du likaväl som jag.

Fan, ska vi inte värva Rosenberg snart som ett alternativ att sätta in mot Stoke för att få lite Target?
Barcelona Rambla~
2014-08-14 11:01
MD är ju som vanligt korkade och dåligt pålästa. De kastar skit på Fiorentina för att de är "oresonliga", värderar sin spelare allt för högt då hans kontrakt enligt MD går ut nästa säsong. Barca kommer inte ge vika för deras orimliga krav och bla bla...och Barca har i stort sett uteslutit en värvning. En snabb koll på transfermarkt.de visar tydligt att Cuadrados kontrakt går ut 30.06.2017. Varför inte bara låta bli att skriva pinsamma artiklar utan att kolla upp fakta först? :P
Barcelona -SAMI-
2014-08-14 10:57
Fi fan! Det hade varit grymt.

@Vampíro:

Barcelona Vampíro
2014-08-14 10:55
Låna ut Deulofeu ett år och ta in Eto'o på fri transfer, problem solved.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2014-08-14 10:32
@westinho - Sergio #5:


Jag läste också det. Tyvärr tror jag inte vi skaffar någon ersättare. Det är så typiskt Barca, de tunnar bara ut truppen och hoppas på att spelare från B ska lösa uppgiften. Vi vet ju hur det brukar bli med det i slutändan.

Muni och Sandro har imponerat mer på Lucho och han tycks tro att de ska kunna täcka upp vid nödfall.

Vadå nödfall? Är de så naiva att de tror de 3 där framme ska klara att spela nästan alla matcher? De behöver ju vila mellan varven och då finns bara Pedro kvar om Deulo ocskå går på lån. Vad händer vid skador? Ska ungupparna Munir och Sandro täcka upp då också?

NAIVT!
Barcelona Neymar11
2014-08-14 10:32
Edit; ber om ursäkt för eventuella stavnings fel, min telefon lever ett eget liv!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2014-08-14 10:29
Leomessi Bale är ju mer tränad än Ronaldo, därför hänger sig Ronaldo kvar vid sista halmstrån (längden) haha! Ska jag vara ärlig så är Bale den ende som oroar mig i deras trio där fram. Ronaldo är ju enklast att stoppa. Men känns som att Bale verkligen har satsat under sommaren och byggt upp sig rejält. James kommer behöva många år på sig och han måste vara starkt mentalt annars kommer han brytas ner enkelt i Madrid. Och är Ancelotti så dum att han startar med Kroos-modric som sittande mittfältare så tackar jag för det. Innerst inne hoppas jag att dom säljer Khedira och di Maria för då kommer dom indirekt bli ett sämre lag. Inte på pappret kanske men på plan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona westinho - Sergio #5
2014-08-14 10:28
Sevilla could be interested in a loan of Barcelona winger Gerard Deulofeu (20). They are considering to sound out Barcelona. [cope via md] Det verkar inte som att Lucho är helt nöjd med Deulofeus prestationer, så det är möjligt att detta inträffar. I sådana fall behöver vi väl införskaffa oss ytterligare en anfallsspelare?
Barcelona LeoMessi
2014-08-14 09:53
Läste på Aftonbladet att när laget fotades inför matchen mot Sevilla så valde Ronaldo att stå på tårna för att se längst ut haha! Kanske löjligt utav mig att ens bry mig om det men det är bara ett bevis på att killen lider av storhetsvansinne. Tänk om bale skulle få en mer vältränad kropp än Ronaldo? Han är nog mer rädd för konkurrens när det kommer till det estetiska än till det sportsliga. För övrigt så känns det som att sport bara name-droppar just nu och återanvänder samma rykte hela tiden. Varenda ytterback ryktas till oss. Alla snackar om hur man ska få stopp på den omöjliga trion bale, Ronaldo och James. För att sedan låtsas som att Suarez, Neymar och Messi är en skittrio. Sen så vattnas det i munnen på folk när dom tänker på ett mittfält bestående av kroos, modric och James. Samtidigt så viftar man bort ett mittfält bestående av Busi, rakitic och iniesta. Om något så är vår trio minst lika passningssäker och besitter en högre individuell briljans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2014-08-14 09:34
AndreD:

Sokratis är faktiskt dålig, en enstaka bra match säger inte mycket. Finns en annan ung grek i tyska ligan som är riktigt grym, papadoupolos.
Barcelona Rambla~
2014-08-14 08:23
Douglas eller Léo istället för Cuadrado? Ännu en påhittad story av Sport?
Barcelona zick9
2014-08-14 08:08
Enligt Marca betalar Real Madrid 12 miljoner euro för att göra sig av med Diego Lopez. Smart, smart... Nästan Barca-klass på dessa förhandlingar.
Barcelona Gabriel
2014-08-14 01:29
AndreD Sokratis var faktiskt en gigant idag. Hade Lewandowski i sin ficka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona AndreD
2014-08-14 01:25
Sokratis en av de bästa på plan idag för Dortmund, var är han pajasen dinho the artist som alltid snackar skit om grekiska spelare? Vill gärna ha en kommentar från dig
Barcelona dinho the artist
2014-08-14 00:10
Viccc
***
Måste varit jag då:P Nej men fine, för 2-3 år sedan var han en ljusglimt men förra året, not so much.
viccc
2014-08-13 23:28
S.Roberto är ju Xavis arvtagare varför skulle han lämna på lån? han kallas ju för den kompletta MF i katalonien, för typ 1 årsen så hyllades han ju av alla här på forumet förutom jag och någon enstaka till. #forcasergi
Barcelona Lion24
2014-08-13 23:24
Jag tycker att det vore bäst för Halilovic att spela i Barca B den här säsongen för att lära sig språket, känna till landet, kulturen, spelstilen o.s.v. Till nästa år får man göra en utvärdering om Halilovic ska lånas ut eller ej. Har Halilovic imponerat väldigt stort i Barca B OCH att det finns plats i A-laget så kan han flyttas upp eller så kan han lånas ut om konkurrensen är för tuff och man misstänker sparsam speltid. Men för den här säsongen är det extra viktigt att han är kvar i Barcelona, annars kommer han få börja om på nytt igen nästa säsong om han lånas ut i år.
Flavia
2014-08-13 22:50
@ElRaval:

Vore betydligt bättre för Halilovics karriär att bli utlånad till en toppklubb i ett annat land än att spela för en valfri småklubb La Liga. Att hamna i ett lag som i 9/10 är spelförande och samtidigt få vinnarmentalitet är knappast dåligt för den unge kroaten istället för gå till en klubb som åker på däng match efter match.

Jag tror att den portugisiska ligan (Benfica eller Porto) skulle passa Halilovic som handen i handsken som uppfyller punkterna ovan. Dessutom skulle denne få rikligt med speltid då dessa klubbar spelar liga, CL och inhemska cuper. Sån utvecklingsmöjlighet är svårt att slå.

Vinnartradition och vinnarmentalitet är viktigare än slita i en liten förlorarklubb med usel omgivning.
Hampus
2014-08-13 22:17
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2014-08-13 21:46
Sergi Roberto considered leaving on loan at the start of the summer, but he decided to stay after talking with Luis Enrique. [weloba]

Alltså vafan, vad ser dem i honom som inte vi gör?
Barcelona Ali G
2014-08-13 21:43
Leo Messi: New signings? Had no idea who the hell they were a few weeks ago, they're irrelevant peasants here to be my slaves

Leo Messi: Neymar? I still don't know what that is but i have been hearing his name for well over a year

Hahahahaha!!!
Barcelona DM1982
2014-08-13 21:37
@ElRaval:


Fördelen med att han spelar i b-laget är att det är en bra förberedelse för a-laget. Det blir svårt att hitta ett lag i nedre halvan av ligan som inte tänker alldeles för mycket defensivt, det skulle inte vara till någon nytta för honom.

Sedan kan det vara bra för honom att ta ett steg tillbaka, han fick spela a-lagsfotboll tidigt, kanske var det för tidigt. Bra med läroår.
Barcelona B.BOSS
2014-08-13 21:26
"@allas4: Guardiola won most how his titles by being innovative
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: