/spanien/barcelona/forum/3987.aspx/spanien/barcelona/forum/3987.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Canaletes
2/13/2015 13:23
Ser att det inte brukar länkas ofta.
Här är videoklipp från matchen mot Bilbao från bänken. Finns på Messi och Suárez också.

Det är den officiella El Día Después-kanalen på Youtube. Alla borde subscribe'a!
Barcelona Canaletes
2/13/2015 13:20
ta bort nu
Barcelona MUNIR-ADAMA
2/13/2015 13:19
Enligt "optimisten" kan real madrid plocka in vilken spelare som helst vare sig denna heter Messi eller Martin Mutumba ( mina exemplar) och enligt han valde Neymar Barca för att hans farsa fick mycket pengar i fickan. wow säger jag skulle fan vilje röka den har rökar alla dagar i veckan för att intala mig att det är samhällets fel att jag inte får nåt jobb hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2/13/2015 13:16
Vinyals: “Halilovic is injured. He has discomfort in his knee. He will be fined for announcing it without permission from the club.” Tuffa bud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 13:07
Messi har knappast missat så många straffar. Allt handlar om dagsform. Penaldo har även han missat en del straffar. Gör en research...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2/13/2015 12:56
Och gav inte Ronaldo bort sin straff till bale i hans debut ?
Postat via SvenskaFans-appen
Mr. Cruijff
2/13/2015 12:51
@enkos:

Jag håller med det att det var stort av Messi. Men varför håna Cristiano? Räcker det inte med att bara hylla Messi? Cristiano är inte självisk för att han vill göra mål eller inte släpper ifrån sig straffar. Portugisen är nämligen Real Madrids föste straffskytt och det är ALLA med på, han är den största stjärnan och den som förväntas avgöra matcherna oavsett om det är på straff eller på andra sätt. Sen att ge över en straff till en annan spelare kan även innebära att ta bort pressen från sig själv och lämna över pressen till någon annan. Så det har flera betydelser av en sådan gärning, inte alltid det är fint, även fast jag tror/anser att det Messi gjorde var det.

Att du ens nämner ordet Penaldo... Han sätter åtminsonde sina straffar medan Messi har missat ett par under säsongen och Neymar missade sin straff mot Villareal. Så det är inte så enkelt. Mål på straffar är en bedrift det med! Lägg ner med att håna och uppskatta straffmål!
Barcelona Cule4life
2/13/2015 10:26
Synd att belgaren är skadedrabbad, ja tror att han (varmael) hade vart skadefritt säg 2 år så hade han vart en topp mittback och passat barca
Barcelona Messsias
2/13/2015 10:17
Rätt så säker vem optimisten är i verkligheten, och han var ett Barca fans från början men han föll för grupp tryck och följde real
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2/13/2015 08:53
Wow, vad gnäll det är om vad som skrivs i Reals forum här inne. Helt seriöst, vi har lika "speciella" personer härinne som irriterar mig lika mycket som "Optimisten" irriterar er. Jag försöker verkligen att inte läsa vissa personers inlägg här, men ibland kan det inte hjälpas. Hatet mot Real är verkligen större än vissas kärlek till Barcelona här inne. Detsamma i deras forum givetvis, men kom igen... Lägg energi på rätt saker.

Barcelona Deulofeu
2/13/2015 08:22
Även om infon inte kommer från nya sportchefen gillar jag spelarna vi förknippas med istället för spelare som

Vermaelen,Douglas och inte minst Mathieu.

Den sistnämnda är bra men vi är Barcelona vi ska inte behöva värva spelare som är 32 år gamla... Hade vi lagt allt krut på rätt spelare hade vi haft Laporte och en mittback som är i klass med Varane.

Att vi kopplas samman med spelare som Verratti,Danilo samt Dybala känns bara kul om vi sedan behöver spelarna är en annan sak.
Barcelona LeoMessi
2/13/2015 04:05
Cristiano Ronaldo: "I'm jealous of Messi because he has a bigger penis than me and that's why he's been scoring more goals Than me this year" Kommer en hel del sjuka uttalanden från madridspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2/13/2015 03:47
Cristiano Ronaldo: "Messi scoring more goals than me? No problem, I will kick him and score a penalty in the next El Clasico."
Barcelona grande jw
2/13/2015 03:36
Varför posta massa citat utan att ha en enda källa? Ganska onödigt eller? Kan lika väl vara min mormor som sitter o sprider rykten. Just sayin ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/13/2015 01:18
Benzema with a subtle post-party jab at CR7? "I'm not an actor, I don't play for the cameras or to look good, there are others that do it." Benzema går hårt åt CR.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2/13/2015 01:17
Barcelomistas Alltså det han säger om att Real för månader sedan var bäst i historien, tror jag är en peak mot media. Han menar att media skrev om att Real va bäst genom Tiderna och att det svänger fort
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KiNg-PuYi
2/13/2015 01:04
La Croqueta min vän det var säsongen 07/08 säsongen etoo hade korsband skada...det var på camp nou barca får straff tror det var mot villarreal, nästan säker.. vi får straff,, messi tar sats ronaldinho hade precis hoppat in messi tittar på roni o säger ska du ta den men roni klappade o sa nej ta den du o messi missade haha.=) se video spola fram till 2:05, straffmiss 3 för messi allstå
Barcelona Kröjf
2/13/2015 01:00
L.A.M Nr 10

Funderar som bäst över varför jag själv ska lägga ut texten, när jag lika gärna kan ägna den tiden åt att läsa dina inlägg istället. Ytterst tråkigt att kunna konstatera att kommentarer om exempelvis Bales "styling", synes uppskattas av fler på Barcas forum för fans,än dina tankar och funderingar. Som tar upp allt från FC Barcelonas fotboll i sig, klubbens spelare inklusive målvakter, samt den träning som ligger bakom lagets bedrifter på såväl kort som lång sikt.

Min högra tumme är opererad efter en olycka, men jag kan så smått röra den nu i "skalet". Delvis p g a lite övningar jag fått med mig från ortopeden. Men dina inlägg hjälper mig också på traven att böja den uppåt, när övningarna börjar kännas lite väl enahanda och tråkiga. Så: Keep up the good work!!


Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 00:58
Pique kan la ändå inte vara seriös med det uttalandet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/13/2015 00:57
Pique: "Messi is very important to my career. Thanks to him I've won everything I have and as a person he's a 10."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 00:51
" 2 months ago they where the best in history" Det är som att säga att Americas regering är helgons. Next joke please.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2/13/2015 00:41
@DianaKristinne: Pique: "Real Madrid has a great team. They're going through a bad time, but 2 months ago they were the best in history."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 00:34
L.A.M - Real borde åkt mot Dortmund den matchen borde slutat 4-0,5-0 till Dortmund. Real hör hemma i samma kategori som Chelsea 2012. En one hit wonder säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 00:34
L.A.M - Real borde åkt mot Dortmund den matchen borde slutat 4-0,5-0 till Dortmund. Real hör hemma i samma kategori som Chelsea 2012. En one hit wonder säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2/13/2015 00:31
Ja fast Real vann ju knappast tack vare målvaktsrotationen. Snarare höll det på att ställa till det i och med Casillas tabbe i finalen. Sen kräver jag ändå en del tålamod av våra spelare. Nu vet jag inte vad för typ av relation Lucho har med Ter stegen men en skicklig tränare och mentor hade utan problem kunnat förklara omständigheterna. Att det förmodligen blir mestadels bänkplats i år medan han anpassar sig till laget och den nya omgivningen. Herregud, Ter Stegen är väl 22 bast, det är verkligen ingenting för en målvakt. Han kommer vara ordinarie för oss i minst tio år om han bara har tålamod och accepterar att den första tiden kommer att vara den svåraste.
Barcelona Thierry Henry
2/13/2015 00:24
@L.A.M Nr 10:
Jag håller med dig. Dock tror jag inte Ter Stegen hade accepterat att vara helt bänkad från dom 2 stora turneringarna. Han hade nog gott om alternativ och skulle nog aldrig valt oss om han inte va garanterad viss spel tid. Risken hade funnits att han surnat till ordentligt om vi bänkat honom hela säsongen. Sen hade det ju också försvårat det för honom ytterligare att ta en permanent plats nästa säsong om han suttit och kollat på från bänken hela denna. Så det är nog för allas bästa den rotationen vi har nu. Sen ska vi inte heller glömma av att real rotera mellan Lopez och Casillas på samma sätt förra säsongen och vann både cl och cupen. Så det funkar ju bevisligen med sån rotation även om jag håller med dig om att det inte är ultimat.
Barcelona Erik Satie
2/13/2015 00:17
Den där jävla "optimisten" stör mig som in i helvete. Ni får ursäkta, jag ville bara skriva av mig. Han borde bli avstängd från all typ av fotbollstittande för resten av hans patetiska liv. Jävla idiot.Förlåt, jag vet att man bara ska skita i det, men det går fan inte med den jäveln...
Barcelona Barcelonistas
2/13/2015 00:13
Real Madrid är tydligen världens bästa lag nu. Haha visar tydligt vilka allvarliga komplex man lider av när man påstår något sådant. Man blev nyligen totalt massakrerade av Atletico och man har mage och kalla sig själva för världens bästa lag. Matchen slutade 4 jävla 0 det är klasskillnad. Det är dessutom 6 raka matcher mot Atletico som man inte lyckas vinna. Nej detta Real är inte ens topp 3 i världen man är totalt värdelösa 2015. Bayern,Barca,Chelsea Atletico är alla bättre än laget som precis åkte på med dunder och brak mot Atletico. Sa jag att det blev 4-0? MSN = 20 mål 2015. Real Madrid = 17 mål 2015. Now you till me who is better.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2/13/2015 00:12
Thierry Henry

Ja, Ter stegen är utan tvekan Valdés långsiktiga ersättare men som du säger så är Bravo köpt som ett komplement i och med tyskens anpassningsperiod. Denna första säsong ska egentligen inte vara till för att Ter Stegen skulle dominera utan mer lära känna lagkamraterna, känna sig hemma i staden, lära sig språket och anpassa sig till vår fotboll. Bravo som varit i La Real så länge har inte samma problem och därför är det mycket säkrare att satsa helhjärtat på Bravo första säsongen för att Ter Stegen inte ska kastas in i hetluften utan i lugn och ro anpassa sig till sin nya miljö. Sen är jag absolut inget fan av att spela olika målvakter i ligan och CL, rent idiotiskt rent ut sagt. Bättre hade det varit om man satsade på Bravo i båda turneringarna och spelade in Stegen i cupen.
Barcelona Thierry Henry
2/13/2015 00:07
@Júnior.:
Jag förstår va du menar och det är en god tanke. MEN Bravo är 9 år äldre än Ter Stegen som redan nu är en lika bra målvakt. Det hade vart ren idioti att bänka Ter Stegen (22) och satsa på en 31 åring. Jag kan inte tänka mig att Enrique ser Ter Stegen som något annat en första målvakt. Och det är nog också därför vi har den uppdelningen vi har med Ter Stegen i cuperna och Bravo i ligan. Ter Stegen skadade ju sig i början av säsongen och Bravo va för bra i dennes frånvaro för att vi skulle kunna peta honom. Så då fick han fortsätta i ligan och Ter Stegen fick ta hand om cuperna istället. Eftersom Tee Stegen är såpass ung så värva vi Bravo som komplement ifall det skulle ta tid för Ter Stegen att komma in i det i Spanien och barca. Bravo som är en erfaren la liga målvakt är perfekt för den uppgiften. Dock tror jag inte det finns på kartan att Valdes långsiktiga ersättare är någon annan än Ter Stegen av dom båda.
Annons: