/spanien/barcelona/forum/3959.aspx/spanien/barcelona/forum/3959.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nr.9
2015-03-16 13:49
Jag förstår inte hur folk orkar svara på den här Kim Vennenågot. Samma snubbe som ville ha Messis andra mål till självmål -.- Om ni kanske slutar svara på pajasen så slutar han skriva här..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-03-16 13:44
Chygrynskiy värvningen saknar fan logik asså. En mittback för 25 mille som kommer från fucking Shakhtar. Det är bäddat för flopp i en klubb som Barcelona. Man undrar ju hur Pep tänkte där.
Barcelona Gabriel
2015-03-16 13:41
Demakast Nu har jag visserligen släppt saken och gått vidare men väljer ändå att ge dig ett svar, om än något kortare så det inte blir för mycket för dig. Visst, jag kan och har redan accepterat mitt fel i ärendet, men fortfarande har du ingen rätt att peka ut en särskild individ när brottet begåtts av flera - det blir precis som Giostyle nämnde att du ville ”hänga ut mig”, oavsett hur du väljer att vrida på det. När du sedan själv uppträder som en riktig barnrumpa på en ännu högre nivå när du önskar att någon ska slå in pannbenet på Ronaldo så blir det hela bara ännu mer pinsamt, tom pinsammare nu när du tom idag fortsätter försöker rättfärdiga vad du skrev bara för att du hatar honom. Det finns inget försvar till det, min kära vän. Mvh // "Författaren".
Barcelona ( Xaviesta )
2015-03-16 13:35
Vermaelen är en helt ofattbar värvning för mig. Jag vänder och vrider, jag vinklar bänder och kommer ändå inte fram till hur våra kostymnissar kunde sätta sina kråkor på denna värvning. Hur fan tänkte man egentligen? Chygrinskyuuyyuiiuöäiu värvades för 25 mille (sett till valutan för 2009 ungefär) men spelade iaf 10-12 matcher och såldes sedan följande säsong i en affär där vi fick tillbaka 15 miljoner om jag inte minns helt fel. Rent affärsmässigt räknar jag således Vermaelen som en ännu större flopp. Minns knappt hur han ser ut utan att titta på bilder. Min hjärna har inte tillräckligt många minnesfragment av honom för att få en helhetsbild av hans ansikte helt enkelt. En av dom allra märkligaste värvningarna vår klubb någonsin stått för och jag tror ärligt talat inte ens att Vermaelen själv vet vad han gör nere i Katalonien och hur det hela gick till. Only at Camp Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-03-16 13:30
@Messi = GOAT:


Vermealen har haft en mindre bakslag i sin rehab men enligt Sport, som idag publicerat en artikel om Vermaelen, är det under kontroll.
Man skriver att mittbacken jobbar med lagets psykolog för att även "läkas mentalt", för tydligen ska de upprepade skadorna ha satt sig på hjärnan hos belgaren.

Han har även fått besök av Belgiens landslagscoach och fysioterapeut.

Det står inget om när han kan väntas vara tillbaka, man kan ju bara för hoppas för hans egen skull att han kan få en bra försäsong och kunna konkurrera på riktigt efter sommaren. Allt tidigare får nog ses som en bonus.
Barcelona Krabban94
2015-03-16 13:11
@Messi = GOAT:


Är han vid liv ännu?
Barcelona Messi = GOAT
2015-03-16 13:02
Någon som vet när Vermaelen kommer tillbaka? Han i form skulle ha en cementerad plats. Stark i dueller, hyfsat snabb. Allmänt stabil. Pique - Vermaelen har potential att bli bland världens bästa mittbackspar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2015-03-16 13:01
@Kim Vennevold:
Aldrig någonsin fått den uppfattningen av dig på FK utifrån dina kommentarer där nämligen så därför jag ställer mig lite tveksam till det påståendet. Det har absolut inget att göra med din frånvaro vanligtvis på artiklarna på FK, som jag håller med dig överlag håller enormt låg nivå.
Kim Vennevold
2015-03-16 12:48
@Z_Z:

Precis, är en Zlatanist ja..

Nog för att jag är väldigt sällan aktiv på Barca-artiklarna på FK p.g.a. den låga nivån (är knappast ensam som tycker så) men min frånvaro innebär såklart inte att jag inte skulle vara en culé...
Kim Vennevold
2015-03-16 12:46
@Barcelonistas:
Med tanke att det är första gången som jag tar upp Ronaldo på forumet så vet jag inte vad du babblar om. Det är aldrig fel att räkna ner till 10 innan man publicerar ett inlägg i fortsättningen för hur kul är det om det skulle slå tillbaka en själv? I det här fallet så försöker jag bara komma med lite nyanserande åsikter gällande Ronaldo, inget mer än det...
Kim Vennevold
2015-03-16 12:43
@( Xaviesta ):

Skratta på du medan Ronaldos har 3 Ballon d'Or (samt övriga utmärkelser) i sin meritlista ;)
Barcelona Z_Z
2015-03-16 12:39
@Barcelonistas:
Rätt så säker på att han är en Zlatanist om jag ska vara ärlig. Utifrån hans kommentarer på fotbollskanalen. Men ja, någon Barcasupporter är han verkligen inte så att han är här och trollar håller jag helt med om.
Barcelona ( Xaviesta )
2015-03-16 12:35
"en av tidernas främsta spelare genom alla tider" hihi :) Vad tror ni sånt här beror på egentligen? Själv tänker jag lite snabbt på ord som skygglappar, analklåda, avundsjuka osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-03-16 12:33
Kim - vem försöker du lura, du har sedan igår A$$ *****t Ronaldo och försvarar honom till höger och vänster. Så komiskt att troll har orken att skapa ett konto och leka Barca supporter.
Postat via SvenskaFans-appen
Demakast
2015-03-16 12:32
@LeoMessi .. My bad, jag blandade ihop er. Hur som helst fint av dig att du tar det på rätt sätt din plugghäst :) @Gabriel aka författaren. Kära du jag vände mig till dig för precis som du säger med alla dina år på forumet borde du veta bättre. Du är precis som mig själv snart 30 och då ska vi inte betee oss som Ronaldo P. Alltså som bäbisar. Jag uttrycker mig så angående Ronaldo för att jag verkligen tycker han skulle förtjäna att komma ner på jorden. Efter alla lagkamrater och motståndare han gjort illa med sitt beteende. Skulle jag själv få chansen att trycka till honom personligen så skulle jag inte tveka men jag överlåter det som sagt till the rock. På tal om tatuering, känner du någon bra tatuerare eller? Gärna någon som dig själv som inte kan hålla sig kortfattad - så man får lite valuta för pengarna. @Gio style .. Jag kan med handen på hjärtat säga att även om det verkade som så att jag enbart ville hänga ut författaren så var det inte mitt mål. Jag har läst här på forumet en hel del men skrivit mkt mindre och blev därför förvånad över Gabriel då han annars håller en mycket hög och bra nivå. Kanske fel av mig hur som och det ber jag om ursäkt för.
Postat via SvenskaFans-appen
Kim Vennevold
2015-03-16 12:32
papillon Jag skrev att Ronaldo var EN av tidernas allra främsta spelare. Dags att gå till optikern för att undersöka synen för din del vetja? ;)
Barcelona papillon
2015-03-16 12:18
Kim Vennevold:

Cristiano nämns som tidernas allra främsta spelare?
Han brukar jämföras med Messi, aldrig med de riktigt stora som Maradona eller Pele.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona el Flaco
2015-03-16 12:08
Trots att spelarna hade ledigt idag dök flera spelare upp i Ciutat Esportiva för att förberedda mötena mot City och Madrid denna veckan. De som tränade på egen hand idag var Messi, Mascherano, Alba, Piqué, Ter Stegen, Busquets, Montoya och Vermaelen.
Kim Vennevold
2015-03-16 12:01
Måste faktiskt ta och försvara Ronaldo efter att portugisen har fått kritik som är alldeles oförtjänt/felaktigt (även om det är till viss del befogad)...

Visst var det tråkigt att Ronaldo tjurade en aning när Bale gjorde sitt 1-0 mål. Men när Bale gjorde sitt mål så var portugisen där för att krama om walesaren för vad mer skall man förvänta sig? Att Ronaldo hoppar och skuttar i extas av walesarens mål?

Och varför är det fel med att Ronaldo visar prov på att vilja göra mål trots att Real Madrid har en stabil 2-0 ledning mot ett av ligans allra sämsta lag, vi vet alla vilken sjukt duktig målskytt som portugisen är.

Och när jag ändå är inne på hans attityd och inställning så måste man ha i åtanke att Ronaldo är en tvättäkta vinnarskalle som har gjort honom till den spelaren han är idag, något som inte ens den mest ignorante Ronaldo-hataren kan förneka. Ronaldo hade aldrig nämns som en av tidernas allra främste spelare genom alla tider om han inte hade den inställningen. Men visst, det är tråkigt att det faller över hans lagkamrater ibland men man måste ha förståelse dock.


Barcelona Katalano
2015-03-16 11:54
Neymar11

Mjo,titeln lär de inte ha så mkt chans till att ta, men de kommer göra allt de kan för att plocka andraplatsen, et kan jag garantera. Det skulle kännas som en helt fantastisk säsong för de flesta Gunners och då köper Wenger 10 år till som tränare för klubben dessutom.
Barcelona Neymar11
2015-03-16 11:38
Kul hur media försöker framstå att Arsenal är med i titelstriden i PL för att göra den mer intressant. Arsenal är 7 poäng efter med en match mer spelad City är 6 poäng efter med en match mer spelad Nej fakta är att Chelsea redan har vunnit PL och ligan är helt död. Nu som alltid kan dom fokusera enbart på cl platserna samt bottenstriden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chrisicito
2015-03-16 11:34
Skriver inte mkt här men läser mkt, men hur som helst så ville jag säga att det är bra att du ber om ursäkt Gabriel :)! #ThumbsUp
Barcelona Gabriel
2015-03-16 10:44
God dag, Les Rambles

Jag vill be om ursäkt för mitt beteende igår kväll, det var långt ifrån mitt stoltaste ögonblick under min vistelse i det här forumet och jag borde vetat bättre. Jag står för att jag var högst delaktig i att sänka nivån med mina kommentarer gällande Bale och får således även ta ”skiten”. Att diskutera en fotbollsspelares utseende är både löjligt och ointressant i sig, samt otroligt barnsligt och omoget, men jag antar att ingen är perfekt och även solen har sina fläckar. Med handen på hjärtat ber jag hur som helst om ursäkt till alla som kommer hit in för att läsa och förväntar sig klass och kvalité, allt för många duktiga forumsrävar har försvunnit just pga sådant som jag deltog i igår kväll. Det enda jag kan göra är att framöver lova att det var sista gången det hände. Jag vill faktiskt också passa på att be om ursäkt till våra grannar på Puertan, till de som kommer in hit och läser. Vi må vara rivaler, men att sjunka så lågt som att diskutera spelares utseende och likna honom vid en apa är bara pinsamt - vare sig agerandet görs av en culé eller marräng.

Ny vecka och bättre tider framöver, även från mig.
It’s my word!
Barcelona Neymar11
2015-03-16 10:20
Atletico hade va 20 hörnor + ett flertal frisparkar under 3 möten och inte en enda gång hotade dom oss
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2015-03-16 10:19
Det har dom visat i år, både offensiva och defensiva fasta är vi mkt bättre på
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2015-03-16 09:55
Det var antingen Rafinha eller Roberto som sa efter matchen att de jobbar stenhårt på fasta situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-03-16 09:33
Gio Style nämnde drömmål när han pratade om Cristiano. Kom att tänka på vad som hade kunnat bli ett av Ronaldos snyggaste mål i karriären. Undrar vad Nani fick utstå efter matchen. Och samtidigt hoppas jag att vi inte får se samma agerande utav Piqué på söndag som i denna situationen. Blev en del köpta korvar där. Länktips!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Luis "Lucho" Enrique
2015-03-16 08:32
@Lion24:


Sedan får du ju inte glömma Raktics perfekta hörna, sitter i princip perfekt på Leos panna också, hehe ;-)
Barcelona Leo y Cesc
2015-03-16 08:23

@barcastuff: Messi (17) has scored more Liga goals in the year 2015 than Madrid forwards Bale (5), Benzema (5) and Ronaldo (5) together (15) [via sport]

Haha Messi tävlar fortfarande ensam emot 3 spelare.
Barcelona Yaya24
2015-03-16 08:08
Kan vi prata om City matchen? Jag är nervös inför den matchen, har haft diarre hela helgen.
Annons: