/spanien/barcelona/forum/394.aspx/spanien/barcelona/forum/394.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-18 16:01
Helt ärligt så måste vi offra någon för att få hem veratti, pengar bryr han sig inte om. Först ut i ledet är rakitic han kan vi offra då emery har haft honom tidigare. Veratti gör allt han kan för att få lämna hur kan man ens vilja behålla honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-06-18 15:50
Asså Verratti! My man! Det här ska väl inte ens vi kunna sjabbla bort?

Något säger mig att det är 6-1 vinsten som har satt oss i denna positionen. Hade vi spelat tex 0-0 hemma efter 4-0 torsken borta så hade nog inte Verratti varit lika sugen då orden "tronskifte" och "eran är över" hade ekat i fotbollseuropa. Men nu kom han till Camp Nou och fick själv känna på nivån vi kan lira på.

Baksidan av 6-1 vinsten är väl deras diktator till president. Som jag skrev dagarna efter matchen så satt han där på presidentläktaren bredvid Bartomeu med sitt fula flin, stolt som aldrig förr med ett ointagligt 4-0 läge att gå på. Han hade inte bara Thiago Silva och Marquinhos som vi har gått efter i sitt lag. Han hade också Xavis naturlige arvtagare Verratti i sitt lag, som varenda en culé världen över har varit avundsjuk på. Di Maria den gamle marängen hyschade publiken vid PSG's mål och jag kan lova er att mångmiljardären Nasser som antagligen inte är jättevan vid motgångar i sitt liv satt och njöt i fulla drag på Camp Nou. Ryktena säger ju till och med att han lämnade läktaren fem minuter före slutsignalen för att ta sig ner till omklädningsrummet och gratulera sina spelare för att dom äntligen hade slagit ut Barca ur CL efter flertalet försök och många miljarder senare. Ni vet dom där fem minuterna.

Någon som tror att han är sugen på att släppa Verratti till oss? Han kanske egentligen måste, men han kan ju samtidigt vägra. Men en sak vet jag. Att Verratti, Xavis naturlige ersättare, käkar middag med Messi, poserar med dagens MD i handen med sig själv på förstasidan, skickar sin agent på möte med PSG's ledning och hotar med att inte dyka upp på försäsongen om dom inte släpper honom för en miljard dom inte behöver, det gör inte den gode Nasser speciellt glad. Speciellt inte efter 6-1.

Själv överväger jag en finwhiskey på den, även om ingenting är klart ännu.
Barcelona Soko
2017-06-18 15:45
Snart kommer fotbollsmatcher att vara i 60 minuter effektiv tid istället för dagens 90+.
Det skulle gynna Barca bäst eftersom vi börjar första 30 med att värna upp.
Barcelona El Pistolero #9
2017-06-18 15:25
Wow, vem är denna lirare?? Deulofeu, har du koll på han här? Vilken teknik, fart. Ser ut o vad typ 1.60 lång också ;D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-18 15:05
Underbara nyheter. Verratti sätter verkligen press på PSG. Han är snart vår gubbar! Till skillnad från T. Silva verkar han förstå värdet i att spela hos oss än PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-18 15:02
Marco Verratti has informed PSG that he won't return from holidays as he only wants a transfer move to Barça. #FCBlive #PSG
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-06-18 14:59
Jag vet inte allt om Juve då jag inte är en Juve supporter men jag vet tillräckligt när det gäller den ekonomiska biten. Juventus kan inte konkurrera med oss vad gäller den ekonomiska biten. Dom är inte ens i närheten. Man kunde inte ens behålla Pogba som gick till en klubb som är sämre JUST NU, men som är på en helt annan nivå vad gäller pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-06-18 14:13
Förresten, för er som såg Juventus som ett i hot i kampen om Veratti. Marotta ska ha gått ut och sagt att de inte är ute efter Verattis taktiska egenskaper och att prislappen är för hög :)
Barcelona Davids3
2017-06-18 14:10
@Bossquets:


Ja men nu är Thiago borta, get over it, alla här har gråtit tillräckligt.
Vad du vill ha sagt med det andra vet jag inte..
Barcelona Meneysuarez91011
2017-06-18 14:06
Verratti verkar verkligen vilka komma hit, och vilket lag vill behålla en spelare som inte vill spela kvar? Skulle PSG nu behålla Verratti trots att han vill lämna, vilka vibbar sänder inte det till resterande lag och spelare de försöker köpa? Skulle typ en talang gå till PSG nu, och om 2-3 år så visar vi eller Real Madrid intresse, så är det ju hopplöst? Detta gör inte PSG gott må jag säga, snarare tvärtom. Ingen spelare kommer vilja gå dit, förutom när man är i slutet av karriären och bara vill ha pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-06-18 13:40
Veratti hotar med att inte dyka upp på försäsongen ifall PSG inte släpper honom till Barca.
Barcelona Bossquets
2017-06-18 12:52
Vem bryr ska om Verratti. Om vi bara hade behållit Thiago hade ingen tänkt på Verratti. Den här ledningen har ersatt våra spelare med sämre spelare som är 2 nivåer sämre än de vi har förlorat.

Om det inte vore för msn hade vi förlorat not Madrid i varje clasico med grova siffror.
Barcelona A good coach is everything!
2017-06-18 12:00
Pep Elmister // Kan förstå din teori men det handlar faktist inte om att klubbarna är rädda för eller ogillar Barca och därefter säljer dyrt eller halar i förhandlingar.. Det är så enkelt som att vi suger i förhandlingar. Detta är business klubbarna vill ha cash. Åå ibland måste man vara snabb och bara acceptera budet om man verkligen vill ha spelarna. Ibland tror vi oss själva vara övermäktiga då vi tackar nej till spelare som Thiago Silva för 45 mille och tycker att en lön på 9 miljoner är mycket. Sen när vi året efter märker att vi verkligen behöver en mittback av rang så kostar han 70 och vill ha en lön på kanske 12. Så funkar världen inte bara i fotbollen klart som fan klubbarna trissar upp priset när vår ärthjärna till ledning beter sig så. Samma sak när det gäller Veratti vi kunde ha köpt han för 50-60 mille för 3-2 år sen men väljer då att avbryta. Sen kommer vi några år senare va fan tror ni PSG vill ha då ? Jag hade fan vart arg om jag var Veratti. Sen köper vi Gomes för 50 hahaha skrattretande.Vill man ha en spelare punga ut pengarna i början om man inte kan förhandla om priset annars skiter man i det. Kolla Real tänk er om det inte hade köpt Ronaldo för 800-900 mille och istället förhalat väntat. Vi alla tyckte då att det priset var sjukt och dom är dumma osv. Vad tror ni Man U hade vilja ha om Real året efter hade vela köpa Ronaldo. Säkert det dubbla för då har man visa sig svag och desperat, plus att Man U då är arga över att Real försöker styra. Det exakt sådana lägen vi hamnar i..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-06-18 11:29
Vi kommer inte värva förrän 1:a juli
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-18 11:13
Är Valverde på semester liksom spelarna eller jobbar han ?
När blir det första samling med spelarna efter semestern?
Barcelona Pep - El Míster
2017-06-18 11:10
En tanke som slog mig när jag vaknade imorse är att för mig så borde och får det bara finnas en anledning till att vi inte har klart truppen till den 10 juli och det är för att ledningen intensivt arbetar med att få klart med Verratti. Det är liksom den enda spelaren, in princip, som jag kan ha tålamod med att få över. Vi är Barca och resterande spelare vi vill få över borde(märk borde) vara klart tills dess - helst innan månadsskiftet. Min poäng är att jag så gärna vill se klubben agera likt Bayern och andra klubbar. SMACK! - så är de spelare vi vill ha klara. Med rätt president och ledning så skall det vara så men nu vet vi ju alla hur det är - och det blir mer och mer oroande för varje dag. Jag menar, Semedo i Benfica. Oavsett så borde vi ju kunna locka över honom personligen(för en enklare affär) men också kunna flörta med Benfica och få ett bra pris + eventuellt någon yngling eller utlåning. Benfica skulle väl vilja ha en god relation med Barca tänker jag. Men de ska betalas över 50 m euro sägs det. Okej, marknaden är som den är, men vafan? Eller så pungar vi bara upp? Och känns det inte som om att alla andra storklubbar i europa på något sätt är mer accepterade som dom där "jätteklubbarna" medans vi Barca får ett större motstånd när vi vill värva storspelare från andra storklubbar? Det kan man också se som en komplimang då Barca med Messi & Neymar men också med ett så tydlig och underhållande spelsätt senaste tio åren enbart behövt lite nytt blod i form av tränare och en crack återtagit tronen som bäst. Flera andra klubbar har ju gått igenom extremt tuffa längre perioder medans vi haft en mellansäsong då och då bara. Tänker på ryktet att PSG kan sälja Verratti men bara inte just till Barca... Jävla sits klubben satts sig i. Inte får vi betalt heller för spelare. Ta t.ex. Arda ! Kom till oss som Turkiets största spelare men lunkar nu mest runt halvfet och verkar tappat allt sitt värde pga. skandaler och utebliven speltid. Alla andra klubbar hade kunnat sälja honom för en bra summa enbart för hans egentliga kvalitéer och marknadsvärde som Turkiets största spelare..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-18 11:09
Enligt sport tv är Alves på väg till City. Det blev alltså bara ett år i Juve.
Barcelona the cameroonians
2017-06-18 10:19
Vi diskuterade igår kring Jordi Mboula och hans kommande övergång till Monaco. Idag skriver MD att klubben inte ser med blida ögon på att talanger lämnar klubben för småpengar och vill motverka detta. Tyvärr skrivs det inget om utveckling och projekt, utan såklart handlar det om pengar. När en spelare fyller 16 och får skriva ett kontrakt med klubben ska de underteckna ytterligare ett dokument, ett förkontrakt som avser det år de fyller 18 där en ny buyout förs in. Idag ligger den på €3 miljoner, i framtiden någonstans mellan 5 och 10. Detta ska alltså hindra andra klubbar att sno åt sig talangerna. Det största dilemmat just nu är emellertid för Barça är inte att spelare lämnar utan att vi inte klarar av att förvalta och fortsätta utveckla dem. EDIT: Det är positivt att klubben får bra betalt för spelare som man utvecklat och utbildat, men risken är att fler spelare kommer lämna som 16-åringar då de inte vill ta risken att "brinna inne" och hamna mellan stolarna om klubben fortsätter att ylla trupperna med "rutinerade" spelare. Vi får väl se vad det får för effekt, svårt att mäta på förhand.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-06-18 10:16
Samtidigt gör asensio årets match och han var i princip klar för oss varje mål han gör kommer smärta lika mycket som Eto´o s gjorde för Perez.

Madrid gör just nu allt rätt och vi allt fel.

Jag måste få något positivt snart blir eller är redan galen.

Vågar man ens hoppas på b-laget ikväll?

Vill ens grabbarna vinna?

Vinner dom får Alena chansen i segunda b vill han det? Eller flyttta och spela a-lags fotboll redan nästa år?

Går vi upp kommer vi värva massa 25 åringar till b-laget... och de yngsta kommer ruttna i juvenil a...

Bitter en aning... Vi har haft sämre tider förr men då hade vi inte en Messi men framför allt hade vi inte de ungdomsspelarna vi har nu som vi slarvar bort hela tiden.

Det är mest det jag stör mig på.

Vi spelar och ska spela på ett visst sätt och det kräver att vi har en stor del egna i elvan och allt kan inte köpas.
Barcelona Deulofeu
2017-06-18 10:12
Soko

Vore ju en våt dröm om så blev fallet då köper han loss alla sina favo spelare från oss alltså allt skräp...

När ska Valverde börja agera undrar jag hur kan det ske med Mboula är så j....a förbannad vi har ingen högerytter och släpper den bästa vi haft på bra länge som kunde gå in i a-laget som supersub killen är 183 cm och snabb bra dribbler vad mer begär man av en ytter?

All potential i världen har han och dominerat alla lag han spelat i.

Om vi köper Dembele eller tar hem Deulofeu hade han varit perfekt sista 20... så besviken och nu kanske samma sak med Alena också...
Barcelona Soko
2017-06-18 08:30
Det går rykten att en viss Enrique är på väg att ta över Chelsea .. Tänk om vi hade kunnat byta honom mot Conte innan det blev klart med Valverde :)
Barcelona Ribohn Fan
2017-06-18 00:48
Jag ser helst på bra fotboll!
Barcelona Iniesta.70
2017-06-17 23:44
Sure, jag har sett Rammstein, Slipnot, Metallica och Korn live. Ja, jag har även sett Marilyn Manson och 50 Cent välta Globen.
Stones och Oasis fick mig att sjunga både högt och falskt.
Mötley Crue fick mig att shoota Kamikaze o Guns 'n Roses presenterade Mr Jack Daniels för mig.

Jag menar, vem har inte fyllt en petflaska längst fram vid kravallstaketet under BonJovi eller Nickelback?
Cypress Hill fick mig att "gunga"... Marvin Gay fick "dom" att stanna över natten....

Men oavsett högljudda rockers eller platinum säljande rockstars så headbangade jag som mest till Robertos förarbete under senaste klassikern.

Så är det ladies and gentleman. Jag behöver en Roberto eller Puyol. Jag måste ha en Xavi eller Pedro.
Vem ska man annars "heja" på?

Ja, hellre än ostämd Alena än en felstämd Coutinho.

Så hellre en La Masia på vinyl än en remastrad cover av Mendes eller Raiola.
Boa Hancock
2017-06-17 22:47
@Rambla~:
Det var dock långtifrån enda twitter-inlägget som Ceballos skrev. Hittade en engelsk översättning på tweets som Ceballos skrev utöver bomben på Camp Nou. Mundo Deportivo har tagit screenshots och gjort en artikel om det hela, du hittar allra längst ned. "With Franco this would have never happened" "@piqué @cesc you are shameless to show your faces with the catalan flag, get out of the country catalans!" "Disgusting bunch the catalans, go all die already" "I would definitely fuck that (Sara) Carbonero; fuck Iker, he probably has a dick smaller than a coin that son of a bitch" "In my neighborhood there was no need to score 3 goals to take the ball, you just needed to be a gispy" "Why do 14 year old girls suddenly all have such big brest ? Is it from all the breath holding while sucking (dicks)" http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20160501/401491397780/dani-ceballos-publico-mensajes-contra-el-barca-y-contra-catalunya-en-2012.html
Barcelona Rambla~
2017-06-17 22:28
Det var ju han som ville släppa en bomb på Camp Nou via ett twitterinlägg. Störd person som tycks avsky katalaner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-06-17 22:27
Ja Messi behandlades som skurk medan Ronaldo tycker man synd om och gör honom till offer. Hyckleri.
Barcelona Andresito
2017-06-17 22:25
Ceballos kommer in och dominerar hela mittfältet. Hade gärna sett mer av honom under turneringen. Gillar dock inte hans attityd av det han visat upp i Betis, det är lite Jordi Alba över hans personlighet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-06-17 22:23
En viss skillnad på Ronaldos PR-maskineri jämfört med Messis eller hur? Dessutom så har Ronaldo hela Spaniens tunga elit bakom dig, namn som Perez, Tebas mfl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-06-17 22:20
Har märkt en sak sen Ronaldo blev åtalad för skattebrott så började även nyheterna komma om hans flytt från real. Det känns som man vill flytta fokus på något annat, den som ligger bakom detta idé har verkligen lyckats bra hittils.

Messi blev behandlat som en kriminell och det snackades allt möjligt men nu handlar det om real spelare så det är inte lika viktigt. Lets see va händer framöver.

Barcelona Rambla~
2017-06-17 22:18
Deulofeu Tror du fortfarande att din namne kommer bli turneringens stora stjärna? Du lär nog få tänka om där, redan nu ser man vem som troligen är den stora stjärnan. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: