/spanien/barcelona/forum/3922.aspx/spanien/barcelona/forum/3922.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Neymar11
2/21/2015 14:53
@barcastuff: Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Mascherano, Adriano, Rakitic, Xavi, Pedro #fcblive Ingen dålig bänk direkt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar11
2/21/2015 14:51
Bra elva Rakitic från start mot city med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2/21/2015 14:50
Härligt att Rafinha startar! Hade dock gärna sett att Neymar vilade. Nåja, den här elvan borde kunna erbjuda på magiskt spela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2/21/2015 14:47
Barcelona XI: Bravo, Alves, Alba, Pique, Mathieu, Busquets, Rafinha, Iniesta, Messi, Suárez & Neymar
Barcelona Smogen
2/21/2015 14:36
@Flexus:


Förra matchen? Hans beteende i 80% av alla matcher han mött oss har varit ovärdigt. Han borde kolla lite matcher från back in the day med Puyol och se hur en fotbollspelare bör uppträda.
Barcelona Grande Barca!
2/21/2015 14:20
Någon som vet om det finns någon bar i Stockholm där Barca supportrar brukar se matcherna?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2/21/2015 14:13
@Baha - Tres Amigos:


Sa han verkligen att "Barcelona want him to"?

Jag vet inte än var vi ska spela honom???
Dessutom har han inte övertygat än. Jag vill se vad han kan göra mot stora lag först..
Barcelona LeoMessi
2/21/2015 14:02
Baha Tror inte Raiola hade låtit juve acceptera ett bud på tex 50 M, för då hade han tjänat mindre på det. För den summan kan man köpa 3 eller 2 världsklassmitfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baha - Tres Amigos
2/21/2015 13:55
Raiola: “Pogba would cost at least €100m. He is the star of this generation and there's nobody out there like him. Barcelona want him too.”
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2/21/2015 13:51
@jawwa:


Jag tror det kan bli vårat fall i CL om vi åker ut.

En målvakt som står i målet typ 2 matcher i månaden känns inte stabilt för att nå CL-final.
Barcelona LeoMessi
2/21/2015 13:48
Jawwa Kanske bättre att ter stegen får stå matcherna innan ett cl-möte så kan bravo stå i CL. Han får lite speltid och då är det i väldigt avgörande möten också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2/21/2015 13:45
Hade jag varit coach i barca hade jag spelat stegen i mål idag, kan u knappast vara lätt att stå mot city med en handfull minuter spelade så här långt in på sässongen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2/21/2015 13:32
Kingrodrigues Det är abstinensbesvärens fel, man är lättirriterad och konfliktsugen när det går för lång tid mellan varje match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona kingrodrigues
2/21/2015 13:19
Förstår inte varför 80% av vårt forum skall ägna sig åt munhuggning mot varann? Supportar vi inte samma klubb? Allvarligt, vad är fel? Bete er som vuxna människor för fan. Blir så less på att forumet liknar en jävla cirkus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2/21/2015 13:04
Herregud vilken plåga det är att behöva vänta så länge på en match.. varje minut känns som en hel timme. Varför kan inte matchen bara börja nu??
Barcelona Barca4life98
2/21/2015 12:53
Har kollat lite klipp och läst lite om Oliver Torres. Barca är hans drömklubb och enligt någon sida så sägs det att vi har första option på honom? Stämmer det? Grym talang av det lilla jag har sett. För övrigt så tror jag att porto kan skrälla i år. Har ett riktigt intressant lag faktiskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer - köp en back, tack
2/21/2015 12:23
@Flexus:
Den idioten Wellington har grisar sig varje gång vi möter Malaga. Han går alltid fram till våra spelare och provocerar samt försöker skada dom.
Barcelona Barclasico
2/21/2015 11:53
@S.Eto'o:


Lite sen med den nyheten gubben
Barcelona Flexus
2/21/2015 11:42
Idag hoppas jag f*ttan Weligton blir så sjukt uppsnurrad av vår trio. Hans beteende förra matchen var riktigt ovärdigt och svinigt.
Barcelona S.Eto'o
2/21/2015 11:34
Barcelona have rejected a 75M bid from French club PSG for midfielder Sergio Busquets (26). [sport]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2/21/2015 11:12
Truppen till dagens match: Stegen, Bravo; Pique, Mathieu, Bartra ,Alves, Alba, Adriano; Rafinha, Rakitic, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Suarez, Neymar, Messi Pique och Busquets riskerar avstängning en match vid ett till gult kort. Nästa match i ligan är borta mot Granada lördag den 28 februari kl 16:00.
Barcelona Zyzz
2/21/2015 08:45
Idag är det oerhört viktigt med vinst! Inte bara för ligans skull utan även för CL på tisdag. Det gäller att gå in med självförtroende mot City, så en förlust idag vore inte bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2/21/2015 07:47
Romario leker livet även utanför plan...
Barcelona enkos
2/21/2015 07:42
Hoppas Barca går in i dagens match med medvetenhet om bortamatchen där Malaga stal 2 poäng från oss och revanschera sig. Hoppas också att Messi inte låter sig provoceras av Weligton och istället skickar honom I publiken med sina driblingar. .
Idag tar vi över serieledningen samt Messi I topp av skytteligan! !
Barcelona ( Xaviesta )
2/21/2015 05:49
Lion24 Du har en förmåga att väldigt ofta saxa delar av en skriven text, sätta din egen knorr på den och spotta ut något helt nytt om något helt annat, utan att ta hänsyn till helheten. Du snöar in för djupt på något du reagerar väldigt starkt över. Du har gjort det förr om åren i bl a Alexis-diskussionerna och sedermera Suarez och nu ser jag att Mathieus rökning som är uppe på tapeten ännu en gång precis som vid inledningen av säsongen. vad vill jag få fram med detta? Tja, ingenting egentligen. Drar bara en suck över att du än en gång missuppfattar en text vilket verkligen inte är första gången. Hade jag varit du hade jag hållit mig till analyser av spelare vid olika spelmoment efter en match, vilket är din starka sida. Läsförståelse är det inte iaf. Om du läser det Kröjf skrivit igen och bearbetar texten objektivt så ser du att Mathieu-stycket var endast ett kugghjul i urverket av vad han ville få fram med sitt budskap.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2/21/2015 05:17
Kröjf

Nu är det ju du som inte vill att jag ska förstå ditt inlägg :)

Att jag skrev "rökning" en gång betyder inte att det var enbart det jag läste.
Din metafor "Bättre en spelsugen än röksugen Mathieu." sammanfattade det hela väldigt bra, en spelare måste må bra psykiskt för att leverera på plan.

Vissa mår inte bra psykiskt av att leva ett strängt liv med begränsade alternativ till kost och hårda sovrutiner, andra mår bra av en kvällscigg.

Gäller att balansera upp det hela, i slutändan är den psykiska delen viktigast för att en spelare ska kunna prestera. Åtminstone i långa loppet.
Barcelona Heisenberg
2/21/2015 03:46
Om man bortser från nackdelarna med kardiovaskulära sjukdomar och allt som kommer därtill (varför man nu skulle göra det) så vågar jag inte säga med säkerhet att rökning i sig kan orsaka fotbollsrelaterade sjukdomar. Vad det däremot med all säkerhet gör, och här har jag en hög forskning på min sida, är att avsevärt försämra sårläkning och återhämtning. Det i sig känns som väldigt viktiga egenskaper att vilja motverka och inte utsätta sig själv eller sin klubb för.
Barcelona LeoMessi
2/21/2015 03:16
Min tolkning av vad kröjf skrev: Den psykiska delen är lika viktig som den fysiska för att en idrottare ska kunna prestera. En glad spelare är en bra spelare. Rutiner som funkar för en viss spelare behöver nödvändigtvis vara optimala för någon annan. Jag vaknade precis så chansen är riktigt stor att jag inte har läst ordentligt och att min förmåga att analysera en text är helt åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2/21/2015 03:03
Gio Style skrev följande replik till Lion 24: "Kröjf kan ibland skriva långa texter som ibland är lite svåra att tolka. Hans inlägg gällandes rökning och psykologi överlag var väldigt välskriven och det var ändå lätt att förstå det han ville ha sagt". Jag ger upp. Mitt inlägg handlade över huvud taget inte om rökning. Inte det minsta lilla. Inte heller handlade det ett enda dugg om Mathieu, som Lion 24 lyckades få det till genom en logisk kullerbytta som gillades. Och som han tog som intäkt för att lägga ut en lång text där fransmannen namn nämns gång efter annan, samtidigt som han gör sken av att svara på mitt inlägg. Sanslöst. Läs själv vad jag skrev, om nu nån misstror mig i sak. Mina inlägg må vara svåra att tolka. Men i det här fallet verkar det nog tyvärr snarare vara läskunnigheten eller den kognitiva förmågan som felar. Alternativt brist på sömn. Hoppas på det senare. Eller också är det jag själv som befinner mig i twilight zone och förlorat all form av verklighetsuppfattning i vargtimman. Goddag yxskaft. Nej, go´natt menar jag ju.
Barcelona Gio Style
2/21/2015 01:52
Lion24

1. Kan du påvisa ett samband mellan rökning och skador?
Det är rätt vågade halvt frågot halvt konstaterande du kommer med. sånt ska man gärna ha lite underlag för mer än "Wilshere och Mathieu är skadade".

2. Mathieu har inte gjort det bättre än någon annan back, nej det är sant. Men saken var den "Så länge han presterar på plan". Om Mathieu, som du anser vara en väldigt begränsad mittback, levererar därefter... presterar han inte då?
Du tkr överlag att han är en rätt medelmåttlig mittback, bör du inte nöja dig med medelmåttliga prestationer? Ergo har han ändå presterat utefter sina kvalitéer vare sig han tar en kvällscigg eller ej.

Kröjf kan ibland skriva långa texter som ibland är lite svåra att tolka.
Hans inlägg gällandes rökning och psykologi överlag var väldigt välskriven och det var ändå lätt att förstå det han ville ha sagt. Tycker att han fick fram sin åsikt på ett mycket bra sätt och där är jag beredd att hålla med honom.
Annons: